| Autor |
Zpráva |
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 11:23
- Nahlásit
My na sebe s Janičkou máme štěstí. Předminulé léto jsme se pro změnu potkaly na Sázavafestu - miliony lidí a my tam na sebe narazíme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 11:40
- Nahlásit
no joo, to je fakt
jo a v autě jsem dostala vynadáno, že druhého pejska jsem si ani nevšimla ale když já jak mam u sebe berňáka, tak nevidim, neslyšim
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 13:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
já ten výraz taky neznám ve smyslu k oblečení... - no...že jo...
Tom se mi taky směje, že se to tu už řešilo, tak mu říkám...prej vloni... No a on se směje, že příští rok zase, neb mám sklerózu tak se příští rok nedivte
Strejda
Tá ta
Hele a vůbec,co jsi dostala ty??? Měkký dárek jsou hadry. - tak, přesně tohle, celý kopec jsem si v jednom výprodeji objednala - trička, mikinu, tepláky a pak další mikinu (tu od Husky, i Tomovi) a termoponožky, rukavice, návleky na ruce, legíny pod tepláky (jak nosila naše babča ) kosmetiky kopec...No od bráchy ty hodiny, od mamky softsheel jarní-podzimní bundu (co jsem si sama vybrala) od švagrové takovou ruční celkem moderní keramiku, od tchánů struhadlo a kosmetiku, no a od sebe toho robota http://www.levneelektro.cz/p530003-pomocnici-do-ku chyne-moulinex-qa407g31-masterchef-gourmet
Hmm, Strejdo, ty překvapuješ ...už vím, co koupím příští rok Jako děcka jsme u dědy vzduchovkou (tou velkou...klasickou) stříleli do terčů na vratech pořád a hodně mě to bavilo, dokonce jsem chodila i do střeleckého kroužku...ze kterého jsem utekla ve chvíli kdy hrozilo, že mně pošlou na závody....to bych já nikdy v životě Kvůli tomu jsem utekla i z atletiky (jenže úča byla rodinná známá a pak chodila mamku přemlouvat, ať mně tam nažene zpátky a nakonec se nakrkla, že nenahnala - ono...mne nešlo k ničemu přinutit, to já jsem prostě absolutně neposlechla )
Tá ta
To už mi zbyde jenom práce.
Asi budu muset poprosit Strejdu
jestli bych mu mohl k jeho dárku dělat terč.
Źivý terč určitě v příslušenství nemá -
Zkazila jsi mi vánoce - no promiň, já tě chtěla rozveselit respective nás tady
Sim tě ty takový štramák...to bych se spíš bála, že budeš v 60ti místo dědy, ještě Tá ta (ono...já tuhle myšlenku starých otců moc nerazím, spíš ve mně pánové - vyvolávají soucitný úsměv )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 14:00
- Nahlásit
Ježíš...mně to tu nějak nejede nějaká údržba či co?!
LuckaM
Janiii
My na sebe s Janičkou máme štěstí.... - jéé, to je fakt dobré
Janiii
jo a v autě jsem dostala vynadáno, že druhého pejska jsem si ani nevšimla - jaký druhý pejsek ta JRT??
To máš ještě dobrý já bych si zaručeně všimla pejsků obou, ale nevím kolik ( a jakových kravin) bych jen tak mimoděk prohodila k ,,vodičům"
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 15:43
- Nahlásit
worick
jaký druhý pejsek? Byli jsme se projít s kámoškou a ta má vlčáka. Bretík ale není moc drbací pes, alespoň ode mě o to nikdy nestál...radši si čmuchá a lidi ho moc nezajímají
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 15:55
- Nahlásit
Bretík ale není moc drbací pes
já to taky řikala, že kdyby chtěl, tak se ke mně hrne pro podrbání tak jsem nebyla daleko od pravdy.
A Bárník je úžasně poslušný jak vzorně seděl a čekal na "volno" od paničky, aby se šel na mě podívat!!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 18:19 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
http://www.simira.cz/images/users/185/products/270 02/big/5096fe55e4efa.jpg
a tohle si představte 6krát - každý v jiné barvě, každý drak jiný ...
stalo se to jednoznačně dárkem číslo jedna, dokonce to překonalo i 3 stavebnice spacerail
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 20:06
- Nahlásit
worick
ještě Tá ta
Upřímně-nejsem Gott atd.
Jsem rád,že to mám 2x za sebou.Já !!! mám splněno.
Neumím si už dost dobře představit učit nějakého špunta opět chodit.To už bych se taky nemusel narovnat.
PS.
Jednu půlku života nám otravují rodiče a druhou děti.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 20:53
- Nahlásit
Tá ta
Jednu půlku života nám otravují rodiče a druhou děti.
S druhou polovinou výroku si dovoluju nesouhlasit.
Tím rozhodně nechci říct, že bych se chtěl zesměšnit a mít nějaké malé děti. Chci říct, že mě ty odrostlé neotravují. Je to s nimi fajn.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 21:24 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Strejda
S druhou polovinou výroku si dovoluju nesouhlasit.
Proč jenom s druhou????
Já asi ale s pohledů kluků taky občas prudím.(uč se,ukliď po Báře,vyluxuj bazen ,atd,atd)
Ale jinak jde o vtip viz.smailíci.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 08:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Předevčírem jsme koukali Šíleně smutnou princeznu, včera ,,Jak se budí.." a u toho mi vytanulo na mysl, že jsem tu tvou odpověď zazdila Aha, tak Král sokolů jsem viděla snad jen dvakrát, tu druhou neznám vůbec
Drakopes
a tohle si představte 6krát - každý v jiné barvě, každý drak jiný ... - jéé, to vypadá jako zakázková ruční práce nebo ti to tvořil snad někdo z přátel??
Co to malé slonbidlo, už je dobrý?
Tá ta
Ale jinak jde o vtip viz.smailíci. - neboj, on to Strejda jistě pochopil...
Strejda
S druhou polovinou výroku si dovoluju nesouhlasit.Chci říct, že mě ty odrostlé neotravují. Je to s nimi fajn. - jo, s dětma kolem 20cítky dokonce i já umím komunikovat Jenže jako 60-70letý otec, se toho s těžkou bídou dožiješ
Nevím, jestli jsem psala, ale na Štědrý den mne Tom vyhodí u našich, čekám zrovna venku, až se vypraví na hřbitov, nasednem do auta a ti dva začnou příšerně kýchat a smrkat s tím že ,,se někde nachladili..." pochybuju, spíš to mamka chytla od bráchy Na druhý den jsem doma kýchala já a Toma začalo bolet v krku, včera už mu nebylo dobře a má rýmu Já zatím odolávám Tom je nasr...co jsem mu to zase od těch našich soploňů, přitáhla za chorobu Když tehdy v létě přitáhli tu chorobu z Prahy, málem to zabilo Worička Bože Áji, co si to tam pěstujete za ,,kmeny"?!
Včera, když jsme k večeru přišli od mamky (ze srazu příbuzenstva ) tak si kluci konečně našli pod stromkem dárky
Gucci chtěla něco na zub
Woriček už byl sice ve vchodu, že půjde ven, ale jak bouchla lednice, šel to radši ještě zkontrolovat
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 15:27
- Nahlásit
worick
Koukám u vás těžká pohoda.
Barák napíglovanaj,kluci vyčesaní,Tom oholenej...
Co to Bery kouše?Nějaké gumové jitrnice?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 16:14
- Nahlásit
Tá ta
Tom oholenej...
A jaký si nechal narůst dlouhý vlasy, že?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 16:19
- Nahlásit
Hlásím, byl u nás.
Nadělila jsem si novou rychlovarnou konvici. Před 2 týdny nám stará odešla do věčných lovišť, to by jeden nevěřil jak to chybí, když si na ni jednou člověk navykne.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 16:53
- Nahlásit
worick
Jenže jako 60-70letý otec, se toho s těžkou bídou dožiješ
Tak nevím, jak to napsat. Opravdu nemám v úmyslu mít další děti. Ale kdyby náhodou ... budu mít Tvoji výstrahu na paměti.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 18:10
- Nahlásit
Hlásím, že malý se rozhodl momentálně netýrat naše nervy a nepajdá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 20:08
- Nahlásit
Drakopes
..a nepajdá -
Strejda
Tak nevím, jak to napsat - ale neboj, registruju Jako by jsi mně neznal, že k tomu vždycky musím mít ještě nějakou poznámku
Evey
Tak jsem si říkala,,kdypak se asi ozveš??!" No konečně!
Nadělila jsem si novou rychlovarnou konvici. Před 2 týdny nám stará odešla do věčných lovišť - jenom neříkej...chtěla jsi novou tak....? Mamka je úspěšně likviduje tím, že tam dá vyvařit ocet a když dá víc...překypí a je po konvici Nevíš o tom taky něco?!
Tá ta
Sim tě....vzhledem k Tomově neoholené kozí bradce to celé beru jako sarkasmus....kluci se česali naposled v neděli
Ona to totiž nebyla ani ta pohoda Přijeli jsme od mamky, já unavená z celého toho mumraje, Tom ani nemluvím...ten byl těžce nasratý, že ho schvátila choroba. Než sešel z ložnice, kde se byl převléct a trvalo mu to celou věčnost Kluci našli dárky pod stromkem...tak snad jim je nebudu brát, ne? Takže byl nafučený, že to neviděl Říkám mu, vyfoť nás, jak si hrajem, nemám fotku s klukama ani nepamatuju..." a on (asi schválně ) nablejská fotky, které jsou z poloviny rozmazané (to bych skoro řekla naštěstí ) a na zbytku jsem jak hybrida To, že na fotkách není vidět bordel, jsem si všimnula už dávno a to je paráda Pominu, že jsem schválně vynechala fotky, kde je vidět otřískaný stolek vysavačem (ono, ve skutečnosti, to zase až tak strašně vidět není )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 20:29
- Nahlásit
To jsem si dneska dala Tom musel na Slovensko, tak nás vyhodil za horama a že nás vyzvedne cestou, jak pojede zpátky. Už když jsme vyjeli za hory zjistili jsme, že tam je souvislá vrstva sněhu - já si dala botasky, neb u nás jsou jen zbytky v návějích No nic, tak budu mít mokré boty..Jediné moje velké štěstí, že mne po víc jak roce napdlo, vzít si Worinka na ,,musherka" - tedy na pás, aby mne tahal. Tom mi říkal:,,ale víš, že je to do kopce jako kráva?!?" No tušila jsem, matně si vzpomínala (už jsme to jednou trošku jinudy šli) Boha jeho.... tak příšerný a dlouhý kopec, bych bez Worky v životě nevylezla, respective v tom sněhu po kotníky mírně povoleném vylezla, ale asi nejmíň o hodinu dýl. Worka nasadil vražedné strojové tempo a táhnul chudinka jak mula, úplně mi ho bylo líto, měl až pěnu u huby Já ho krotila, ať tak netahá a zpomalí, ale on jde pořád tím svým tempem No a vydrápem se do bodu, kdy jsem si myslela, že už se to lomí z kopce a to další dva kilometry do kopce, i když pravda - mnohem mírnějšího Celkem 10km a z kopce asi jen tři Od poloviny totálně mokré boty a kalhoty nacucané až po kolena (to jsem si taky totiž vzala jen manšestráky ) poslední kilometr už mne začal bolet na pravé noze vnějšek chodidla - asi jsem nějak blbě našlapovala. Ono dolů to pak bylo po zpevněné cestě, jenže s vrstvou zmrzlého rozježděného sněhu a to se šlo taky příšerné - měla jsem co dělat abych brzdila Worku, vyrovnávala a netřísknula sebou
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 09:42 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
jenom neříkej...chtěla jsi novou tak....? Ty ani ne, ale je pravda, že jsem si nedávno říkala, jak dlouho už nám vydržela, tuším snad 8 let. A zanedlouho poté...
Vybrala jsem takovou, kde se dá zvolit teplota. Často si dělám zelený čaj, tak se to hodí. No, nebýt v setu, kdy mi k tomu dali ještě multifunkční sendvičovač, tak bych si ji za ty prachy asi nekoupila. Ségra dostala od Ježíška pekárnu a k ní byla navíc mikrovlnka, to už se taky dá. URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 10:05
- Nahlásit
Evey
No, nebýt v setu, kdy mi k tomu dali ještě multifunkční sendvičovač, tak bych si ji za ty prachy asi nekoupila. Ségra dostala od Ježíška pekárnu a k ní byla navíc mikrovlnka, to už se taky dá - ha, ha, no dobrý Já sendvičovač taky mám, ale použiju ho ,,jednou za 10let" - kdy si vzpomenu a udělám návštěvě tousty Mamka si na něm dělá celkem často nutelové tousty - je to mlsná huba Zrovna před Vánocema, jak jsem listovala ve výstřižcích a hledala recepty na cukroví, jsem našla ,,taštičky jako od Mc Donalds" (ty asi neznáš ) z lístkového těsta a v sendvičovači - tak jsem je zrovna zkoušela. Dobré A myslím, že zrovna tuhle tvoji konvici mají tcháni
Aby nestačilo, že mně bolí nohy komplet (od včera ) a po útoku rodinných bacilů mám zahleněný celý nosohltan...tak ráno, než vyjdu ven s klukama začne prskat a pak se rozpršelo parádně, takže jsem přišla domů komplet promočená: zimní bunda durch, mikina pod ní, taky triko a dokonce i domácí nátělník, co se mi nechtěl převlékat kluci taky jako myši. Už vím, o čem mluvila, když to popisovala před Vánoci Noemi Takže kýchám A chčije a chčije...V noci to má zamrznout...to zase bude
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 13:50
- Nahlásit
worick
tady občas prokukuje sluníčko, celou noc i ještě ráno vytrvale pršelo ...
kluci jsou v pohodě, až na toho bláta
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 14:58
- Nahlásit
Drakopes
Tady už taky svítí, už asi dvě hodiny
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 16:08
- Nahlásit
worick
že by slunečno a milo v srdci Evropy? Tak ať to vydrží počasí i lidem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 12:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
V duchu hesla: co tě nezabije, to tě posílí... vyrážím s mamkou a sestřenkou zase tady u nás do hor Buď se dorazím, nebo to vydýchám Mám sopel jak šrák (kurňa, já nevím, jak se spisovně řekne ,,šrák"?? ) Když jsou třeba kalhoty s laclem, tak ty popruhy se řeknou jak? U nás šráky...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:03
- Nahlásit
Myslíš kšandy?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:42 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tak k nám jela jedna zdejší diskuktérka (z jiného témátku) a skončili na tom našom lontě v koloně mezi dvěma vesnicemi, protože tam bylo převrácené auto. Každýmu říkám, že k nám má jet ještě o něco pomaleji, než se mu zdá, že je to dost pomalu. Tak to viděla na vlastní oči! Vtipný je, že jeli cestou, která je krkolomnější a delší, než kterou jsem jim řekla, že mají jet, protože si mysleli, že to tak budou mít lepší!
Jak je u Vás? Taky náledí? Nebo ne?
Včera jsem jela na Vysočinu pro dvě štěnda od bláznivé babky a nebyla to zrovna projížďka po anglickém parku. Navíc jsem měla být jen převozník a hlídač na jednu noc, a dneska se měla přihlásit dočaskářka. A přihlásil se někdo? Ani prd! Takže nemůžu ani chodit do práce.
Kdybyste náhodou někdo strašně nutně potřeboval štěnda xNO, případně jejich maminku, tak info je zde: http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2012/12/stenata- krizencu-nemeckeho-ovcaka.html
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 19:06
- Nahlásit
worick
šrák = kšanda = šle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 20:02
- Nahlásit
Strejda
Tá ta
možná, že jsou to kšandy - šle. Ale to se u nás říkalo takovým těm, co byly jako guma a na konci ta žabka na přicvaknutí k pasu. Možná že je na to všechno v Čechách jeden termín
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 20:08
- Nahlásit
Tak jak jsem se tu vychvalovala, že jsem nebyla 7let nemocná, tak už to přišlo i na mně Zatím neumírám, tzn. nemám teplotu tak dobrý, jenom smrkám, kýchám a pokašlavám suchý kašel - jako by mi někdo lechtal průdušky pírkem
Vlčáčková
No náledí....na silnicích není. My dneska šli po polňačkách a lesních a tam to teda byla hrůza. Každá jsme sebou dvakrát říznuly. V noci bylo -10st, tak to slušně vymrzlo a led zůstal jen tam, kde vyloženě stála či tekla voda - teda v polňačkách
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 22:11
- Nahlásit
worick
Tak já mám tady taky asi tunu ledu před chalupou. Teď jsem byla se psíky v botaskách na chvilku venku. Takže led, na tom klouzavé botasky, Dareček pro sichr na vodítku (neznám reakci na rachejtle) a štěňata motající se úplně pod nohama. Ta štěňata jsou fakt zákeřňáci. Mezi nohy se totiž přimotávají odzadu. Prostě jdu a najednou zezadu mezi nohama mrňavé tělísko a šup mi na špičku botasky. Takže okamžitě zakopávám, uklouzávají mi botasky a mám co dělat, abych nešla na rypák a nezašlápla ani jedno štěně.
Ty šráky viz výše, to je vše, co je nějakým kurtem - šle, popruhy, myslím, že dřív to bylo i něco na koně nebo k potahu, nějaké bočnice nebo tak. Taky se užívalo, že je něco roztažený jako šráky a mělo to původ právě asi od něčeho ze zemědělství. Jestli to nebyly ty upínací řemeny od koně nebo vola k vozu (z boku zvířete).
Jinak mě to teda zaujalo a začala jsem hledat ty povozy. To jsem nenašla, ale našla jsem tohle:
"Pokud bylo pokácené dřevo určeno k plavení, rozřezalo se na kusy dlouhé 1,27 metru, což byla plavební míra. Na pasece zůstalo dříví ležet do zimy – narovnané do šráků ( 1 šrák = 7,25 plm )."
To sou věci, to sou věci!
|