Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Michall
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 19:05
- Nahlásit

worick
A k tomu jsem se chtěl zeptat. Po incidentu silně zvažujeme pořízení pepřáku. Když se někde pak vyřítí nějaký tele... Není to tak dlouho co jsi tu psala že s nim dostal hafan. Tak jsem se chtěl zeptat co máte za typ (mlha,paprsek,pěna) proti lidem nebo anti hund...?

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

LuckaM
jééé, takový společný venčení je prima... krásné fotečky!!!

Evey
ten cykas je fakt krásný... mně ale nikdy nevydržel...

Tá ta, Michall
u nás zatím všechno v pohodě... necháváme Kess jen dvoře... máme ho velký a občas s ní jdeme do zahrady, ale to máme oči na šťopkách... ven se neodvažuji a zakazuji to... uvidíme příští týden... doufám, že si z toho incidentu Bára neodnesla nějaký trauma...

Drakopes
zítra držíme pěsti...

worick
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:21
- Nahlásit

Michall
Tak jsem se chtěl zeptat co máte za typ - normálka mlhu to udělalo, jako když stříkneš lakem na vlasy Dostala jsem ho proti zlotřilcům v lese, ale tam kromě takových jezinek jako jsem já - není živáčka Že se nakonec šikne na psa, jsem si nemyslela a poprvé (když se s Workou servali) jsem se ho bála i použít, abych je nějak nepoškodila. Ale když si čokl nedal říct, tak podruhé už jsem neváhala. Myslím si, že paprskem by bylo těžší se trefit, ale možná by byl razantnější. Nevím, jak by to vůbec fungovalo u nějakého opravdu razantního útoku velké zuřivé bestie. Všimnula jsem si, že pár sekund to trvalo, než to psu došlo (než se mu propojil nos s mozkem ) I když nakonec mně to mrzelo, protože vzhledem k tomu, že je Worka větší, jsem ho mohla pustit z vodítka a ať si to hoši tedy vyjasní jednou pro vždy, po psím. Pořád zastávám názor, že nejhorší je, se jim do toho plést. Kdyby tam tehdy nelítal a neječel ten jeho debilní páník, tak to nemuselo tak dopadnout a já nemusela teď chodit kolem, svírajíc v kapse pepřák

Dnaska na cvičáku pohoda, i když kluci si moc nezablbli a museli cvičánkovat Tom šel s náma a byla tam jen vedoucí s borderama: svojí Merry a mamky Amonem. Amon chtěl lítat a blbnout, Worka by se i chytnul, ale pak si uvědomil, že musí hlídat Berryho a bylo po srandě Vedoucí natírala nové překážky, svoje psy zavřela, my si postavili parkur (jak jsme chtěli) a skákali. Kluci paráda, nikdo je nerušil, tak se dá říct, že je to i bavilo. My si to v klidu a bez nerváků taky užili A nakonec volali tcháni, že jedou oni k nám, tak jsme udělali jenom malý okruh domů a čekali je. Odjeli před chviličkou.

Michall
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:33
- Nahlásit

aha tak to asi něco takového objednám

než se mu propojil nos s mozkem

asi vteřina? Zajímavá věc ten reflexní oblouk. U psů je to asi vteřina u trénovaných policejních je to asi třičtvrtě. A fakt funguje! Když se počká tu vteřinku a pak se odmění nemine se to účinkem.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Rostla pěkně, ale jakmile byla tak 50 cm nad květináčem, tak mi začala usychat.Kessie
ten cykas je fakt krásný... mně ale nikdy nevydržel... - bohužel je to na 99% přelitím a následným odhnitím kořenů - vím to a přesto se mi to taky dost často stane Je to taky teďka používáním obalů a ne misek, jak bylo zvykem za dob našich maminek. Tam vidíš, voda protekla do misky, tak
už neleješ. Tady leješ, leješ, vdyť to, když tak, má kam vytéct.... Jenže hlavně u velkých květináčů, to rozhodně pak nejdeš vylévat a je po kytce
Tá ta
Jeho majitel (mladej cucák cca 25-30 let) si ho vzal domů a když jsem mu řekl,co se stalo - tak já mám asi taky svérázné výchovné metody i názory....ale pokud by můj pes (o které si myslím a doufám, že je v poho a bezproblémový, proto chodí na volno) napadnul venku jiného psa (a ne po nějaké ,,výměně názorů", ale bez varování) tak bych se omlouvala i prdelí.... a hanba by mne fackovala nejmíň týden a i pak bych se ohlížela, že ,,to už všichni ví, jakového mám nevychovaného čokla"
A to mi připomělo: Jdeme na ten cvičák a potkáme pána, co mu patřil ten v létě oškubaný kohout Tak jsem se ze slušnosti (kdyby přeci jen pošel a bylo třeba nahradit škodu) zeptala, jak to s kohoutem dopadlo?? A pán na to, že:,,dobře, už je snězený!" Jsem vytřeštila oči a on:,,ale ne, my ho museli zabít, byl to hajzlík, útočil na nás na všechny!" No, tak to se mi ulevilo, já že chcípnul
A ještě: ...si nedám pokoj - tedy vám nedám....
Chvilinku před tím, se před náma objevili jedni starší důchodci s kočárkem, asi nějaké vnouče. No a Berry na volno a Woriček tahá na vodítku A já:,,Wori čekej a netahej, pozor, jdou tam lidi, uhni." A oni smýk s kočárem z cesty do roští a vytřeštěné pohledy:,,nepokoušou nás!??" A já:,,ježíš néé, to jen aby se vám nezamotal do cesty Kdyby kousali lidi, tak to by jsme s nima takhle nechodili....." Myslela jsem tím na volno, bez košíku atd.
Michall
asi vteřina? Zajímavá věc ten reflexní oblouk.... myslím, že tak tři vteřiny to byly

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:57
- Nahlásit

Mám nový fotky a videa malých plešounků - chcete?

Michall
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:10
- Nahlásit

Dines
To jsou otázky.Jak jinak ;)

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:13
- Nahlásit

Tak joo, když mě tááák moc prosíte
Allan
Abby
Ace
Athea
a videa:
http://www.youtube.com/watch?v=fw-iMbLunCo&feature =player_profilepage
http://www.youtube.com/watch?v=jK_UiyU7Tt0&feature =player_detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=2YqdbZ6_Doc&feature =player_profilepage

Tá ta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:41
- Nahlásit

Dines
Ty jsou prehistorický,úplně z jiný planety.Ještě že to jsou bíložravci.I když o mrkvičku moc zájem nebyl.Vyfoť je třeba vedle krabičky od sirek.
A není jim zima?Evidentně se jim líbilo na sluníčku.Neplánuješ pro ně nějaký stejnokroj? Např.v tvojich chovatelskýc barvách,včetně čepičky?
Bane,jsou to fešáci a maj se k světu.Máte taky nějaké chovatelské fórum?

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:54
- Nahlásit

Tá ta
Vyfoť je třeba vedle krabičky od sirek.
Tyjo, to doma snad ani nemáme
Neplánuješ pro ně nějaký stejnokroj? Např.v tvojich chovatelskýc barvách,včetně čepičky?
Před porodem jsem uvažovala o nákupu dětských ponožek - ale nevěděla jsem kolik bude kluků a kolik holčiček, tak jsem to nakonec nechala plavat
Máte taky nějaké chovatelské fórum?
Ale jo, pár drbáren by se taky našlo

Tá ta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 23:01
- Nahlásit

Dines
zapalovač,mobil,klíče?Přeci ti nebudu napovídat

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 06:08
- Nahlásit

včera poslední a dnes první?Jo ranní ptáče.Bára je přes noc v boudě v kotci a brzo ráno dělá hyenu a budí sousedy.Byl jsem ji pustit,ale ještě spala.Tak jsem šel potichu pryč.Jenomže jsem dopsal příspěvek k hyeně a zaslechl jsem ji jak se začíná rozespívávat, tak jsem ji předběhl a mazal pustit.
Dobré ráno smečko

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 06:38
- Nahlásit

Drakopes
vrozená artroza A na jakých kloubech to má? Tak v pondělí budeme držet palce a čekat na dobré zprávy.

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 06:41
- Nahlásit

Tá ta
zaslechl jsem ji jak se začíná rozespívávat
Ano, takhle to je. Začíná to sólovým zpěvem, potom se přidají oslovení kandidáti v okolí a vrcholí to mohutným chorálem. Když je roztoužená fena doma, tak jen decentně huhlomumlá teskné žalmy. Chtěl jsem to nahrát a dát sem, ale bojím se ochránců zvířat.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 07:00
- Nahlásit

Strejda
Neboj a dej to sem.Ochránci zvířat bohužel nevědí co dřív a sem nechoděj a my si porovnáme zpěvník.
Zajímal by mě váš dvojhlas,nebo se holky střídají v délce nepřetržitýho tónu?
Drakopes-
Který Brod?Český?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 08:54
- Nahlásit

Michall
Po incidentu silně zvažujeme pořízení pepřáku
Já jsem dostala k Vánocům pěnový sprej s výtažkem z kajenského pepře, proti lidem i agresivním zvířatům. Připadlo mi to celkem jako zbytečný dárek, ale fakt člověk nikdy neví, co za blbouna psa nebo člověka potká. Ale ten sprej bych musela nosit pořád s sebou místo toho, aby mi ležel na stole

worick
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 10:45
- Nahlásit

Strejda
Tá ta
Ráno jsem se tady zasmála popisu těch chorálů, ale neměla jsem čas odepisovat. Dneska už se moc nazasměju.... Před hodinou mi volal brácha, že mamčinu kočičku Mikinku našli ráno roztrhanou v kůlně Včera ráno mi mamka volala, že Miky má prasklé dva stehy a díru. Jela jsem jí to nějak polepit a mamce jsem říkala, ať jí to kontroluje a jestli si to sundá, budem muset jet znovu na šití Večer mi s tetou volaly, že to vypadá spojené, tak snad dobré. No a ráno tohle Ptala jsem se bráchy, jestli si nemohla sama vyškubat ty stehy a tím se jí to břicho rozjelo - tvrdil, že byla potrhaná...neviděla jsem a jsem v šoku...Mamka nevím a jsem na ni naštvaná, protože jsem jí 100x říkala, že ji teďka těch alespoň 5-7 dní má držet zavřenou doma Nikdo neposlechne, co mu říkám a takhle to dopadne....jenomže v prdeli jsem teď z toho já. Je mi nanic Nechtěla jsem vám tu kazit náladu....

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:24
- Nahlásit

Nechtěla jsem vám tu kazit náladu....

Bohužel se musím přidat. Dnes dopoledne jsem měl domácí vězení a musel jsem vykonávat veřejně prospěšné práce. S truhlářem jsme měnili panty u dvířek v kuchyni. To je ten člověk, kterému loni na podzim umírala bez pomoci labradůra Tlustá Berta. Hodně jsem se dozvěděl a mezi jiným také to, že budou mít další labradůru, ale štěňata jí nechají jen jednou. Nejvíc dvakrát.
Berta se dostala ze zahrady za celý život maximálně desetkrát.

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:26
- Nahlásit

worick
vrdil, že byla potrhaná...
Jako od nějakého zvířete?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:44
- Nahlásit

worick
Nezlob se,ale je mi divný,že by si to udělala sama.Cca před 5lety jsem si nechal v práci nalezence kočku a hned mě odměnila koťaty.Kocoury se mi podařilo udat,ale kočky ne,tak jsem je nechal vykastrovat.U všech to proběhlo naprosto v pořádku a snad ani na stehy jsme nemuseli.Prý se vstřebají,nebo co.Podotýkám,že kočka byla polodivoká.Od té doby jí mám furt za zadkem.Nemohl to tý vaší někdo udělat?

worick
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Tá ta
Je podezření na nějakého psa nebo snad ji mohlo i srazit tak hnusně auto. Opravdu jsem ji neviděla, tak netuším, jestli byl ten pes průkazný.... Ano, měla tam ty samovstřebatelné stehy, byli jme rádi, že už ji ani nemusíme tahat na stehy...

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:21
- Nahlásit

worick
To chce vidět, jdi se tam na ni mrknout ať jsi klidnější...
Mohl to být třeba zase nějaký kocour anebo jen skočila z nějaké výšky. Snad to není tak zlé.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
To chce vidět, jdi se tam na ni mrknout ať jsi klidnější...
Mohl to být třeba zase nějaký kocour anebo jen skočila z nějaké výšky. Snad to není tak zlé.
- teď jsi mně při té hrůze i rozesmála, opravdu, ono mne černý humor zase tak hned neopustí Přehlédla jsi se, je to zlé, je mrtvá
Mohlo to být cokoliv, i skok, i třeba kocour.....jak se říká:,,pozdě bycha honit"...
P.S. nepřehlédla, já to v tom šoku nejasně napsala

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:31
- Nahlásit

worick
Aha, tak to už se na ni raděj nechoď dívat...
Asi měla chudina po té operaci pomalejší reakce.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 14:30
- Nahlásit

A na jakých kloubech to má?
přední lokty

Který Brod?Český?
ano, Český Brod, pan doktor Musil, jak už jsem tu mnohokrát oslavně uváděla )

Ráno, pár kroků od školy, srazilo auto známým hafanku Sáru. Na místě mrtvá ... (
V poledne jsem to říkala našim hafanům, aby pochopili, že z vodítka půjdou až v parku.

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 14:33
- Nahlásit

Honem někdo napište něco pozitivního.
Dnes je tu hotová černá kronika.

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 15:54 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Právě jsem si vzpomněla, včera jsem se náhodou dostala zase do Penny. Cykas už neměli ani jeden. Měli jen kamélie.

Milé ženy co jste dostaly k MDŽ? Mužové, co jste nadělily ženám k MDŽ?

Já nedostala nic, zatím, doufám...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 19:07
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/magazin/historie/kalendarium/bru talni-tyrani-zvirat-bulhari-zase-tocili-psem.html
Vím,že už toho špatnýho bylo už dneska dost,ale tohle mě tedy nadzvedlo ze židle.Možná se na to ani nekoukejte.

Michall
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 19:16
- Nahlásit

to snad není ani možný!!!

worick
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 19:25
- Nahlásit

Tá ta
Možná se na to ani nekoukejte. - já teda jistě nebudu. To bych nezvládla...jdu, nechce se mi mluvit, nechce se mi mluvit s mamkou, protože bych jí vyčetla, že ji nehlídala. Měla ji na starost. Stačilo pohlídat těch 7 dní, než jí to srostlo. Kdyby se jí pak něco stalo, to už člověk těžko ovlivní. Ale nechat vykuchat kočku a pak se o ni nepostarat je neomluvitelné. Mám děsný vztek. A i na sebe. Měla jsem na ni být tvrdší a dát jí to prostě příkazem a nesrát se sní. Jenže teď je blbé období, kdy je bába úplně mešuge a mamka z toho totálně nervy v kýblu. Ach jo
Mám pozitivní, což vám může být ale šumák Konečně jsme snad definitivně opravili bránu. V nejblbějším období - sníh, kruté mrazy, vichřice - se nám vždycky zasekla na patce a urval pojezd. Nahnali jsme tchána, dali hlavy dohromady a vymysleli a vyrobili rozlomený kus, seříznuli atd.a už by to mělo fachčit a nikde nedrhnout

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání