Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:57
- Nahlásit

Drakopes
snad to tu ožije .. u nás zataženo, větrno a "pouhých" 25 stupnů
Fáááákt jako Drakopsová nes.r!

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:45
- Nahlásit

worick
Svlačec prorostl skalníkem a tisem, takovým poléhavým, nevím, jak se jmenuje. Na štětec to asi není, Roundup je zase opravdu totální, tak bych potřeboval nějaký postřik. Aby svlačec zahynul nebo se aspoň odstěhoval k sousedům a tis a skalník zůstal. Je to před domem, tam naši psi nejsou, ale tulákům přístup neomezím. Ale má to snadné řešení. Postříkal bych to, až bude hárat fena někde dál od nás. To by měla být Betyna z vedlejší ulice.

Michall
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 12:11
- Nahlásit

Zdravim tak už sem dovařil ty špagety

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 12:22
- Nahlásit

Michall
Zdarec, hele a už ti někdo vysvětlil, že špagety se vaří 9minut a semolinové ti nezměknou ani kdyby ses po....?!
Tak co doma nového, taťka to s prdítkem zvládnul? No nejspíš jo, už má trénink na vás, dětech
Strejda
počkej, zeptám se ti na zahradníkách.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 12:26
- Nahlásit

Zprávy o počasí u nás - 34 st. ve stínu, mraky jsou, ale podle radaru u nás ani pršet nebude...všechno to jde pryč Tak komu se poštěstí, že u něj zaprší, užijte si to i za mě a Barneyho

Michall

Jak se má prcek?=)

Jo a ještě jedna novinka - Barney má o další 4 ,,sourozence´´ navíc.

viz. http://www.volny.cz/vimpi/ Fotky tam zatím bohužel ještě nejsou.

Michall
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 13:08
- Nahlásit

worick
MartinaBarney

Taťka i mamka jsou zlato na střídačku měli dovolenou mamka vyvářela taťka vychovával. Pěkně vyrostla.Takže se měla určitě fajn Teď se ještě musim dostat do obrazu jaký tady jsou témata

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 13:51
- Nahlásit

worick
musíš taky kouknout v kolik hodin Než vy se vykulíte z pelechu, tak je samozřejmě trochu tepleji - slunko vysoko nad obzorem :-D
Teď je tady cca 30 ve stínu, pofukuje, ale nic moc, obloha převážně modrá. Už mě to pačasí fakt nebaví.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 13:57 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Tak schválně, s kým se to kluci zdraví při dnešní polední vycházce?

Michall
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:14 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Jéé prasátko a s obojkem

Michall
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:26
- Nahlásit

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:16
- Nahlásit

Michall
Na co ta šelma číhá?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:27
- Nahlásit

Drakopes

Když vidím ty dva berňáky pohromadě....možná si jednou taky druhýho pořídím k Barneymu Akorát přítel z toho bude mít nejspíš psychickou újmu

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:34
- Nahlásit

Drakopes
musíš taky kouknout v kolik hodin Než vy se vykulíte z pelechu, tak je samozřejmě trochu tepleji - slunko vysoko nad obzorem - tak to máš samozřejmě pravdu, dneska jsme zachrápali a vstávali až v 8.40! A to měl Tom na 9h domluvený tenis. Naštěstí na tom byl ten druhý tenista stejně
Jé, čuníček !!! My jsme měli kdysi takovouhle Terezku u babči

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:32
- Nahlásit

sedím s nohama u řvoucích beden, u zdi napasovaný Alfík a nemůžeme otevřít ven, aby neplašil ještě více ....
(já bych tak lapala deštík!!)

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:51
- Nahlásit

Drakopes
Lituju vás - tebe i pesana, že se takhle bojí bouřek .
To moji hafové naštěstí ne - na Silvestra s náma koukali venku na ohňostroje. Teda čuba z toho kdovíjak odvařená nebyla, ale pes byl vysloveně nadšenej

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 18:03
- Nahlásit

Dines

rejpnu si jedovatě, že údajně strach z bouřek a ohňostrojů souvisí s inteligencí psa :-P)

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 18:19
- Nahlásit

Drakopes
ejpnu si jedovatě, že údajně strach z bouřek a ohňostrojů souvisí s inteligencí psa
To by nebožka ovčanda musela být nejméně Phd a člen korespondent akademie věd. Chytrá byla, o to nic, ale až tak?

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 18:26
- Nahlásit

Drakopes
NO, klidně rejpej - otázka ale je, jak to s tou inteligencí souvisí
Já třeba jsem se jako malá bouřek bála a teď už se nebojím a líbí se mi - takže jak to s tou inteligencí má teda souviset?

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Sestřenčina fena byla blbá jak troky (ale možná ne tak, jak to vypadalo, ona byla hlavně děsně nevychovaná ) a ta jim proskočila skleněnýma dveřma, rozdrápala totálně laminátovou vanu, ukousla dvířka od pračky atd. prostě po jejím bouřkovém amoku barák málem nepoznali Já se bouřky nebála nikdy, bojím se snad jen průvodních jevů - vichřice a krupobití a to od té doby, co mám majetek

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:04
- Nahlásit

Drakopes
to je hrozné, co jsme pro ty pejsy schopní vydržet ale nedovedu si dost dobře představit, jak já bych vydržela neotevřít okno

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 07:52
- Nahlásit

Po včerejší kritice nám pražská centrála přidělila trochu deště. Ochladilo se. Krásně drobně a hustě prší.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 08:22
- Nahlásit

Strejda
a při tom rozdávání zbylo i na nás .. ráno krásných 18 stupňů a vytvale prší

Nad ránem jsem vyháněla Alfréda z ložnice. Už nechrápal s hlavou pod mou postelí, ale ležel skoro u okna, tak to by mohl jinam. Povel "Alfréde, jdi spát jinam!" tentokrát bez účinku, dloubnutí do hřbetu taky nic, nakonec jsem musel vstát a vystrkat ho ven. Seděla jsem na posteli a poslouchala, kam kde a kde se svalí. Předsíň, kolem ledničky .. a ticho. Napínala jsem uši a nic - Alfréd si lehá tak, že zvedne všechny čtyři tlapy najednou nahoru a upustí tělo. Zvědavost nebyla tak silná, že bych se šla podívat a zalehla jsem, byť ucho ještě nastražené. A přesně tak - ten prevít stál se zatajeným dechem u dveří ložnice a čekal, až si lehnu a on se bude moct vrátit:-D :-D
Tak napodruhé si už lehnul v předsíni u lednice.

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 09:28
- Nahlásit

Drakopes
Povel "Alfréde, jdi spát jinam!"
My máme povel "Běž pryč".
Proč nemohl Alfréd zůstat v ložnici?

Michall
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 10:21
- Nahlásit

Strejda

No já to nefotil ale pravděpodobně na foťák

worick
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 10:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

U nás bouřilo celou noc, ale ne ani tak u nás jako všude kolem, takže tu jen trochu sprchlo, což je naprosto ideální Nad ránem jsem koukala, kde je kdo a Berry chrněl v boudě (pro jistotu, jelikož co se bouřek týká, taky není bůhvíjaký hrdina ) Dnes je hezky zataženo, 19st a vypadá to, že by třeba ještě mohlo něco kápnout.
Včera po večeři přišel Tom totálně naštvaný, jelikož prý psiska na sebe u misek jen vrčela a vypadlo z něj, že už to probíhá třetí den, takže hádám, že se u nás schyluje k nějakému mocenskému boji A já si tak libovala, že u nás to není, měla jsem radši držet pysk Měla jsem trochu tušení s Woričkova chování. Jak byl hodný a nezdrhal, tak byl pořád taky jenom chválený, jako Berry a jemu asi napadlo, že by z toho mohlo kápnout nějaké to povýšení
Drakopes
Až to vypukne naplno, chci být připravená. Jak jste to řešili u vás? Nemíchali jste se do toho a čekali, kdo půjde do vedení a nebo jsi důrazně dala najevo, že náměstek je Alfréd a tak to i zůstane?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 10:53
- Nahlásit

Strejda
Proč nemohl Alfréd zůstat v ložnici?

protože tři chrápající + masňácké kapky na parapetu je na klidný spánek moc. Níloušek odešel na první výzvu, Jirka se otočil na bok a s deštěm nic neudělám

worick
Až to vypukne naplno

u nás se to táhne od jara - Alfréd si pořád udržuje pozici a my se snažíme do toho moc nemluvit, i když Alfréd je pořád podporován (krmen, hlazen, opečováván, chválen) jako první. Níloušek mlátí pantem, vrčí a pak dělá ublíženého, takže občas houknem na Alfréda, ať jde nahoru a nechá ho být (chodí kolem sebe v kruhu a temně vrčí). Hlavní výstupy se odvíjí ráno po příchodu do klubu, než sežerou granule. Doma u misek s masem ani slovo. Bych pravdu řekla, často nerozumím, kdy o co jde
Ale už párkrát Alfréd vyjel a pár malýmu vrazil. Do toho se vůbec nepleteme.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 11:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
U vás je to o to složitější, že jsou kluci váhově na stejno. U nás by to mělo být vyřízeno raz dva v případě, že by se Berry rozhodnul rázně to utnout, jelikož váží o polovinu víc. Bohužel mám někdy pocit, že Workovi zbytečně moc ustupuje a jemu pomalu roste hřebínek Tom by absolutně nesnesl, aby vedení převzal Worka, proto byl včera tak namíchnutý. No, mělo by to tak být: Berry je větší, silnější, hodnější, rozumnější.....a myslela bych si, že já bych jako nejvyšší měla rozhodnout o tom kdo z nich bude výš. Jenže tuším, že pokud se do toho budem míchat, tak to dopadne tak, že přede mnou budou třeba i sekat latinu, ale bylo by mezi nima neustálé napětí. Nechám to radši tak, nějak to dopadne (snad se nezabijou ) Je to pro nás úplně nová situace, zatím mezi nima nebyl sebemenší konflikt i když to není permanentní, přes den se chovají normálně. Zatím jsem vysledovala právě to, že to začne vždycky na návštěvě u babči, ale vážně netuším proč. Pořád si myslím, že Worick nesnese, aby si s Emou hrál i Berry. Ale to je moje domněnka, možná je v tom úplně něco jiné.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 07:50
- Nahlásit

worick

ne, vůbec do toho nevstupujte .. a navíc, nezabijí se, to by psi vyhynuli dřív, než se přidali k lidem - ten druhý uzná, že je druhý a bude pokoj (což neznamená, že to bude zkoušet dál)

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:32
- Nahlásit

Jak jsem někde nahoře psala, že je pohled na 2 berňáky lákavý a že bych Barneymu třeba jednou pořídila parťáka, tak měním názor...Dneska ráno mi totiž přichystal překvapení v podobě ,,už zase´´ rozkousané hadice!!! To jsem před týdnem byla v Brně v Hornbachu kupovat novou koncovku k té hadici. Jeden pes na zahradě a nikdy, nikdy víc!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:34 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

MartinaBarney

nějaká hadice ....
určitě mu bylo samornému přes noc smutno ... chudinka

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání