Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:48
- Nahlásit

Ada
já nemyslím, že to tady vyřešíme. To je na výboru a revizní komisi, zda to bude řešit, jak a s jakým výsledkem. Jen chci aby se o tom mluvilo a nezůstávalo to tabu.
Sama píšeš "To není nic nového.Jen u některých se to provalí a u některých ne." Tzn. že o tom víš už dávno???? Nebo o dalších, kteří to maji?? Proč se tedy neozveš, nedáš podnět k řešení?? Když budeme všichni mlčet, moc se toho nezmění..... a pak opravdu koupené zkoušky budou a nikdo se nebude bát je ani prodávat ani kupovat.

Dobby
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:28 - Změnil/a: Dobby
- Nahlásit

mistr
Myslím, že problematika koupených zkoušek se řešila už na Atiboxu ve Španělsku, ne oficiálně, ale potají se o tom mluvilo určitě, byli tam i odpovědní zástupci z řad výboru Boxerklubu, jen všichni doufali, že Čech se to týkat nebude. Bohužel, ze zahraničí k nám kromě kvalitní krve a zlepšení exteríéru přišly i jiné věci.

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:48
- Nahlásit

mistr
No vím o pár psech.Ale vím to od jiných chovatelů.A možná by jsi se divila kolik tvých známých má koupené zkoušky.Ale vím to od jiných lidí.Takže se o tom nebudu rozepisovat.Pač ani nemám důkazy.

iceman
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 11:13
- Nahlásit

pajda
nic si z toho nědělejte, vždyť dík tomu nejste členi boxerklubu jen 3/4 roku.

Dobby
Ada
mistr

to je v pohodě je potřeba s tím souhlasit a uznat to obzvlášť když se to opakuje .

Někdo neplatí za členy, jinej si kupuje zkoušky, jinej zase používá do chovu nechovný jedince, mladší jedince než 18 měsíců a nebo vlastně ten stejnej????

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 07:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Proč mám dojem z posledního zápisu ze schůze výboru, že někteří členové výboru se snaží tyto nepřístojnosti krýt a obhajovat ....

mistr
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:33
- Nahlásit

iceman
ten stejnej???? mluv nebo mlč navždy

Ada
když se bojíš se o tom zde rozepisovat, tak můj mail znáš, můžeš mi poslat o koho se jedná?? Není důležité od koho to víš, ale pořekadlo "na každém šprochu...." fakt platí. Zjistím, zda se jedná o podvod nebo ne. Je spousta možností jak získat informace. A pokud ji mají z Bulharska, tak to je jasné.
A říkáš mý známí ?!?! To tedy nevím, s mýma známýma cvičím, takže vím, zda zkoušky dělali nebo ne.

Tommy Gun
musí to řešit, co jiného by už měli řešit, ne? To je závažné porušení řádu. To bysme se už pak nemuseli ničím nikdy řídit. Chaos, anarchie.....

iceman
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:45
- Nahlásit

mistr
přečtětě si revizní správů a uvidíte kdo a kolik je zde zkoušek z Bulharska

ze zápisu:

Venezia z Kaštýlku a Charley Heny Box mají certifikáty o vykonané zkoušce z výkonu z Bulharska ......

Krytí feny Venezia z Kaštýlku psem Nathan Optima grata, když žádný z nich nemá zkoušku z výkonu (viz výše), přičemž Nathan Optima grata byl v době krytí mladší 17 měsíců (viz. výše)......

Tommy Gun
to je taková finta rozmáznout vše ostatní a ututlat to co je potřeba ututlat, kde jsem to už viděl????
jo už vím každý den v novinách !

hopkirk
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 15:59
- Nahlásit

Tommy Gun
To máš správný dojem řeší se neřešitelné a žádají,aby dotyční potrestali sami sebe.Zkoušky se kupovali už za císaře pána,nevím,proč se tomu tak divíte ono to není a nebylo jen Bulharsko a vždy takto postupovali lidé,kteří v BK něco znamenali,znamenají,a v tomto posledním případě CHTĚJI znamenat!
iceman
Kde si to máme přečíst?Já tam kromě těch dvou nic nevidím

pajda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 11:57
- Nahlásit

iceman
Dostaly se tak ale do jednoho pytle problémy, které se asi nedají srovnávat - každý člověk se může dopustit chyby, jen je podstatný rozdíl v tom, zda tak činí nedopatřením /prostě to uteklo/ nebo je to cílené, úmyslné, vědomé. Ale když chci psa bít, hůl si vždy najdu .....

mistr
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 12:26
- Nahlásit

hopkirk
máš pravdu v tom a taky tomu nerozumím, proč se žádá ta konkrétní pobočka, aby potrestala viníka.........když ve výboru té pobočky sedí i viník já osobně bych si dala sama sobě tak maximálně upozornění a tytyty, už to nikdy nedělej !!!!

pajda
souhlas !!! zapomenout na něco se může......ale podvod je prostě podvod nebo že by vznikl nedopatřením??? "ježíííš já jsem nevěděl, že jsem nebyl v Bulharsku"

pajda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 13:16
- Nahlásit

mistr
Jasně, že to bylo myšleno tak, že podvod nemůže být neúmyslný. Spíš jsem to myslela tak, že jsme se svezli s ostatními "účastníky zájezdu", náš problém byl o něčem úplně jiném, ale fasujeme stejně jako ti, kteří na svých problémech záměrně pracovali a to dost blbě. Rozehráli vysokou hru, ale nekontrolovali své tahy a navíc si mysleli, že protivníci jsou úplní začátečníci. Neuvědomili si, že je zde spousta "vlčáků", kteří čekají na sebemenší chybičku protivníků.

hopkirk
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 17:11
- Nahlásit

mistr
to je na tom úsměvné udělaj si tyty a je to!Na olomouckou pobočku už měli vymyšlené tresty!A světe div se-vymysleli je sami!Podle mě by měl být potrestán i ten,kdo kontroluje odvody plateb od poboček věc stará rok a půl a nikomu to nechybělo.Buďto je to šlendriánství,nebo úmysl.Pochybily obě strany,tak proč trest jen na jednoho.A co se týká poboček ,kde se dějí podvody moc by mě zajímalo,zda se i řádoví členi boxerklubu dozvědí,jaké tresty postihnou tyto podvodníky já typuju že NE!

iceman
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 23:24
- Nahlásit

hopkirk
nevím nevím, ale normální je že se spíš neplatičům po prvním upozornění vypočítá penále, viz praxe VZP a sociální správy.
Já když bych nezaplatil členství bo boxerklubu tak mě nikdo neupozorňuje a rázem nejsem členem.

pajda
ostatní "účastníci zájezdu" je úplně jiná kapitola, to je snad i trestnéééééé.....

kkathy
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 01:34
- Nahlásit

všem
Když už se tady po dlouhý době něco řeší, teda neřeší, diskutuje...

tak já bych se chtěla zeptat zkušených členů a nečlenů boxerklubu... když by mě, jako obyčejnému členovi, třeba náhodou něco někdy taky vadilo nebo kdybych měla na výbor dotaz nebo připomínku... pouze a jen čistě hypoteticky samozřejmě... to se někam posílá? někomu? nebo jak se to dělá?

Jen neříkejte, že přes zástupce pobočky na plenárku, to už jsem zkoušela a neúspěšně...

hopkirk
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:17
- Nahlásit

iceman
To máš pravdu odvody státu je ze zákona povinné,ale boxerklub je zájmová organizace kde si myslím má fungovat ještě rozumný lidský faktor.

iceman
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 07:45
- Nahlásit

kkathy
Jen neříkejte, že přes zástupce pobočky na plenárku, to už jsem zkoušela a neúspěšně...
vyměnit, vedení pobočky (hlavně ty přespolní).

hopkirk
Odvody boxerklubu jsou povinné ze stanov a to je pro nás zákon.
Může se pozapomenout, ale proč pořád ti stejní pozapomínaj.

Tak jako ti stejní pořád podváděj.

hopkirk
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:11
- Nahlásit

iceman
Ty jseš poslední dobou nějakej kousavej Samozřejmě ,že máme nějaké stanovy a pokud chceš být v klubu,tak se jima musíš řídit.Mě jenom příjde rozumnější,když zjistím,že ta a ta pobočka nemá zaplaceno,napíšu hele Pepo,Franto,Viléme nemáme na účtě odvody za vaši pobočku.Nečekám rok a půl,aby se to rozmazávalo na schůzi výboru s usnesením dávejte si na ně pozor to jsou ti,co vypíchli Žižkovi oko!

fanda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:57
- Nahlásit

Ó jak krásné cvičit psy za velkou louží, popíjet long drink na pláží a čekat na termín blížící se zkoušky. Stopa na pláži super!!!!

iceman
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:56
- Nahlásit

http://boxerklub.cz/czech/vyjadreni_revizni_komise .rtf

tak tohle je BOMBAAAAAA!!!!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:09 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Vyj. RK ČR směrem k výboru není moc lichotivé. Jednání a postupy jednoho z nejvyšších orgánů klubu zavání politikou a nepěknými manipulacemi ve prospěch kamarádíčků ...

hopkirk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 15:12
- Nahlásit

To je vražda napsala...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:39
- Nahlásit

hopkirk
Trefné.

Lulu
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:21
- Nahlásit

Artroza
Musím říct, že Balrog má úžasný výraz!!!

hopkirk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 08:30
- Nahlásit

Lulu
Jo má úžasný výraz zrovna tak se tvářila spousta členů,kteří četli zápis RK

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:41 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

myslim, ze tento unikatni vyraz nekterym vydrzel podstatne dele, nez nasemu demonovi.....

iceman
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 15:21
- Nahlásit

hopkirk
a to tam ještě neni vše, to by byl teprve výraz.

Jak už sama uvedla, iniciativu projevila až poté, kdy nebylo možné se spojit s předsedou p. Fialou, jak to obvykle možné není
to mě pobavilo, to jako kdyby nic nedělal?

mistr
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:12
- Nahlásit

Ada
nevíš kdy budou na webu výsledky z výročky a z CEBS ??

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:15
- Nahlásit

mistr
Není to seřazené -
CEBS
rozhodčí - Zlatí psi - Zsofia varszegi, žíhaní psi - marek lewandovsky, zlaté feny - jiří suchý, žíhané feny Jozef šuster
feny třída mladých - Trója II. Indiánský brloh - V1, CAC, Středoevropský klubový juniorský vítěz, ČKJV
psi žíhaní otevřená - Forest sametový zázrak - V1 CAC
feny zlaté otevřená - Barbara del cole del infinto - V1 CAC
pes žíhaný mezitřída - Elastic woodoo - V1 CAC
feny žíhané mezitřída - Maudy z Kampy - V1 CAC
feny žíhané pracovní - panda six er - V1 cac
feny zlaté pracovní - k´napoli floyd fender edda - V1 cac
psi zlatí otevřená - otho jisuko - V1 cac
psi zlatí pracovní - paul jisuko - v1 cac
feny žíhané otevřená - v2 res. cac
feny žíhané vítězů - zombie - v2 res. cac
pes žíhaný vítězů - fodan od ivety - v2 res. cac
pes žíhaný pracovní - merco alfa pol - v2 res. cac
pes zlatý pracovní - othel kierse ustronie - v2 res. cac
psi žíhaní otevřená - falco od ivety - v2 res. cac
feny žíhané mezitřída - itali floyd ffender edda - v2 res. cac
feny zlaté mezitřída - cecilka od ivetky vel om - v2 res. cac
pes zlatý mezitřída - bacco benji box - v2 res. cac
psi žíhaní pracovní - lerry flint od morového sloupu v1 cac středoevropský klubový vítěz
feny žíhané pracovní - fay de sa vinya vella - v1 cac středoevropský klubový vítěz
feny zlatá dorost - barcelona napmary´s nejlepší dorost
feny žíhané vítězů - fergi od ivety - v1 cac
feny zlaté mladých - ugilia optima grata - v1 cac středoevropská klubová junior vítězka
psi zlatí mladí - danny z frankovka - v1 cac středoevropský klubový junior vítěz
psi žíhaní mladí - wizard optima grata - v1 cajc středoevropský klubový junior vízěz, ČKJV
pes zlatý mezitřída - don carlos del conte marzo - v1 cac
feny zlaté mezitřída - yoko benignus - v1 cac středoevropský klubový vítěz, ČKV BOB
psi zlatí vítězů - cyrus de cantelaudette de quitterie - v1 cac středoevrospký kluboví vítěz čkv
feny zlatá štěně - Aqua Infligo - nejlepší štěně

VÝROČKA

rozhodčí: feny zlaté: Inese Pablaka, feny žíhané: Ulrike Kainz Götz, zlatí psi:Toni Piasentin, žíhaní psi: Jaromír Špicera
žíhané feny mezitřída - Maudy z Kampy V1 CAC
psi žíhaní vítězů - Fodan od Ivety V1 CAC
feny zlaté vítězů - Caeto Fortuna viva - V1 CAC
feny zlaté pracovní - K´Napoli Floyd Fender Edda - V1 CAC, Vítěžka roku
žíhané pracovní feny - Felissia Black di Villa Giulia - V1 CAC
zlatý pes dorost - Yason OG nejlepší dorost
zlatý pes mezitřída -Bacco Benji Box - V2 res. CAC
žíhaný pes mladí - Black Knight of kellaney - V1 CAJC Jun. vít. roku
psi žíhaní otevřená - Falco od Ivety - V2 res. CAC
fany žíhané mezitřída - Diamond de Cantelaudette de Quitterie - V2 res. CAC
feny zlaté mezitřída - Charlize Aldebaran Taurus - V2 res. CAC
psi zlatí pracovní - Othello Kierske Ustronie - V2 res. CAC
feny žíhané otevřená - Ella Charlotte ze Zubštejna - V2 res. CAC
zlatí psi mezitřída - Don Carlos del Conte Marzo - V1 CAC, ČKV
feny žíhané vítězů - Zombie od Stříbrňáku - V1 CAC Vítězka roku
feny zlaté mezitřída - Yoko Benignus - V1 CAC ČKV
feny zlaté mladých - Narnia´s Lucy the Fifth Element - V1 CAJC Jun. vít. roku, ČKJV
psi zlatí mladých - Pedro nome del cane - V1 CAJC Jun. vít. roku, ČKJV
pes zlatý otevřená - Burgos Balderbusse - V1 CAC
feny žíhané otevřená - Fay de sa Vinya Vella - V1 CAC
psi zlatí vítězů - Egoist van den Boxburch - V1 CAC
psi žíhaní otevřená - Apollo Benji Box - V1 CAC
feny žíhané vítězů - Fergi od Ivety - V2 res. CAC
psi žíhaní vítězů - Enzo Jedna na Milion - V2 res. CAC
pes zlatý vítězů - Dee Dee Ramone de Cuervonegro - V2 res. CAC
feny žíhané pracovní - Panda six-er - V2 res. CAC
psi žíhaní pracovní - Marco Alfa-pol - V2 res. CAC
psi žíhaní štěňata - Vidyej Denburg - Nejlepší štěně výstavy
psi žíhaní pracovní - Bacardi - V1 CAC Vítěz roku
pes zlatý pracovní - Hannibal - V1 CAC Vítěz roku BOB

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

mistr
Jinak kdy to bude na webu nevím.Máme toho všichni celkem dost.A myslím že si spíš dáme pár dnů klídek.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Chtěl jsem si dnes přečíst zápis z poslední výborové schůze. Po přečtení prvních dvou stran jsem od svého úmyslu upustil, protože jsem se nedokázal prokousat množstvím hrubých pravopisných chyb.

<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání