Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 1838 . >>
Autor Zpráva
Dobby
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:43
- Nahlásit

iceman
proč já, co jsem řekla - napsala?
že se mi občas nelíbí, jak se tu s fandou vyjadřujete?
nelíbí, ale umím s tím žít
navíc mám dojem, že když chce někdo zůstat v anonymytě, má na to plné právo, musí ale pak počítat s tím, že jeho slova nikdo vlastně nemusí brát vážně
a co se týká útoků na Vaši osobu - anonym si tady může o anonymech psát co chce, ale nemám nejmenší důvod mu věřit, narozdíl od hund o vás vím, kdo jste, takže když něco napíšete, dokážu si to přebrat

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 22:56 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

URL
Bezva koncert - nemohl jsem si nechat ujít.

fanda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:40
- Nahlásit

good morning...

fanda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:31
- Nahlásit

iceman
Máš rád Jarmilu? Pozor, asi nejsi sám!

iceman
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 13:08
- Nahlásit

Dobby
sorry, já měl na mysli jen krysaře a toho vořech.
Tommy Gun
nadpis hodící se spíš na úvodní stránky jiné domény.

fanda
mám rád fandu jsi bezva, máš přehled.
Ono každý kdo má jiný názor je nepřítel.
Trošku mě to připadá jak jedna hra - politika- někdo je nastrčenej panák a jinej se snaží tahat za provázky a když to nejde po dobrým tak to půjde po zlým.

Baileys
Napište mě termín vyloučení pí.Staniové z vašeho klubu.Zajímalo by mě jak to bude.Nebo aspoň kdy bude mít zakázán chov, pomníček už má.

fanda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 14:00
- Nahlásit

iceman
Ty něco vííííííííííííííš?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 19:15
- Nahlásit

iceman
nadpis hodící se spíš na úvodní stránky jiné domény.
Jj, máš recht, ale sem to sedí také.

pajda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 21:33
- Nahlásit

Vyvinula se zde zajímavá diskuse. Jsou zde otevřeně jmenováni určití lidé a jsou zesměšňováni a poměrně noví účastníci této diskuse /dle data registrace/ se předbíhají ve vulgaritách. Není to nic zvláštního, neboť již v minulosti se terčem posměšných útoků stal Jirka Suchý, na kterém diskutujícím /převážně ženského osazenstav/ vadil jeho styl oblékání. Pravděpodobně nebyl oblečen do textilu světoznámých oděvních značek, čímž jako člověk ztratil na hodnotě a byl dobrý pouze jako terč pro posměch. Bylo to pro něj o to víc nepříjemné, že to bylo pravděpodobně v době, kdy možná neměl připojení k internetu, nevěděl o tom a nemohl nijak reagovat, popř. se bránit. A vynecháni nebyli ani zahraniční rozhodčí. Pokud někteří účastníci nebo účastnice nechtěli jet na výstavu, kterou dotyčný posuzoval, tak byli označeni vulgárními výrazy, které se zde nedají publikovat, na forech a všem se tento příspěvek podle reakcí náramně líbil. Z toho plyne, že všichni jsme si rovně, někteří rovnější, někdo může, někdo ne. Podle čeho se to posuzuje, to je tajemství. Kdo se kolem boxerů pohybuje delší dobu, pamatuje některé přispivatele "boxeřích" diskusí a for, jak obíhají kolem kruhu a volají na psy v teplách, popř. šusťákách. Pouze s tím rozdílem, že se jin tenkrát ani dnes nikdo nesmál prostřednictvím internetové diskuse.
Internetová diskusní fora předpokládají diskusi o čemkoliv, pokud se nejedná o diskusi "řízenou" - kdy je regulován názor tím směrem, který určuje moderátor a pouze s těmi lidmi, které moderátor do diskuse připustí. V diskusi má právo každý jedinec projevit svůj osobní názor na věc, je jedno zda pod pravým nebo smyšleným jménem. Taky většině diskutujících zde je jedno, kdo je kdo. Kdo chce se připojí, kdo nechce se nepřipojí.
Pokud do diskuse vstoupí vulgarity /jako zde v posledních několika dnech/, je na pováženou zda na ně reagovat. Obzvláště pokud člověk ví, o koho se jedná. Vzhledem k tomu, že vím o koho se jedná, byla jsem překvapená, jakým arzenálem vulgarit disponují. Byli by překvapení asi i ostatní zde přispívající. Nebudu se uchylovat k jejich praktikách a vyřeším si to s nimi osobně. Na doporučení chodit kanálama mohu reagovat kladně, jen mám obavu, aby tam ještě bylo místo, podle toho jak čtu poslední příspěvky.
Byla zde také reč o feně z del colle dell Infinito, která se nepovedla. Nevím, jak postupují majitelé chovatelských stanic, když prodávají štěňata do zahraničí. Ale pan Tanoni neposílá do světa štěně, on posílá do světa své jméno a to dobré jméno, které již po několik let patří ke světové špičce v chovu boxerů. A co je na něm zajímavé je to, že ač patří k této světové špičce dovede se bavit i s tím "nejobyčejnějším" a začínajícím chovatelem. Člověk, který není zaměřený na majetek a peníze, ale jde mu vždy v první řadě o psy, kteří v jeho životě zaujímají vždy první místo. V jeho chování nenajdete takové vlastnosti, jako se nafoukanost, povýšenost, odměřenost. Je to prostě Ital jak má být!
Pokud někdo chce vědět, jak tato nepovedená fena z del colle dell Infinito, kterou pan Tanoni poslal do světa vypadá, není problém. Byla již mnohokrát k vidění, často s jiným psovodem. Ale kdo se o boxery opravdu zajímá, tak jedince z CHS del colle dell Infinito pozná, i když má pes jiného psovoda, než majitele. Ale to musí mít na boxery oko!!! Znalci plemene vědí, co je pro všechny psy z této CHS typické a jedinečné, nezaměnitelné. A myslím, že tato CHS vzhledem ke své historii a věhlasu nemá problém prodat štěňata. Ten, kdo sleduje jejich stránky¨, ví, že štěňata jsou zde nabízena k prodeji jen sporadicky, byť za rok otočí abecedu.
Jeden anonym zhodnotil nejen fenu, ale i mne. Kdo je věřící, tak ví, že pán Bůh když naděluje krásu a rozum, tak nikdy nemrhá obojím a nedostatek jednoho vyrovnává druhým. Jsem smířená s tím, že nemohu mít obojí. Za úvahu stojí, co je v životě lepší - zda rozum nebo krása.
Tolik k diskusi zde si dovolila napsat zapšklá škaredá stará panna s fenou z del colle dell Infinito, co se nepovedla.

Baileys
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 22:09
- Nahlásit

iceman
nerozumím vaší narážce.........

boxer
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 15:49
- Nahlásit

Zdravím všechny boxerkáře,
možná je čas začít si uklízet na vlastním dvorečku, protože jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá.

Zde přikládám pár příkladu jak se ona dáma vyjadřuje o kolegách z boxerklubu.

Co za to můžou očekávat obdiv?

Je smutné když si někdo nevidí do pusy a takto napadá ostatní.

Zde pár příkladů:

budeme mít kvalitní Miuečky a spol
každý klub má takové rozhodčí, jaké si zaslouží.

Hele a to neřešte, beztak bych pískala jako Dolejš .

Kuwa a nemůžu se ubránit srovnávání s Miuečkem Roškokotem.. On může a já ne, no to mě děsí.

a neříkal těm lidem za páskou pan skoroužrozhodčí Roškota: "Matko vole neser?!"
VŠICHNI rozhodčí na světě, jsou rychlejší, než Mr. Prestiže(Suchý).

ad Sergej: Chachááááá, tak skončil jim frojnčaft!!!!!!!!!!! Vot drůůůůžba..
To mi připomíná holandský ATIBOX, jeden pan rozhodčí (Bratko) měl taky průsery a neměl ho posuzovat, ale přislíbil nápravu (Karbanovi), tak byl vpuštěn do ringu. Teď už se napravuje v tepláčkách jinde a za něco jiného..

Jen aby na nás teď pan posranec (Fiala) měl čas.

a kdyby posuzoval místo toho heteráka Perniše, možná byste si i vezli vrtačku!

Já jezdím na výstavy do Polska častěji než kamkoliv jinam a a jsem přesvědčena, že úroveň mají daleko vyšší, než ty naše. Ať už národní nebo mezinárodní. Neposuzují tam boxery 3 rozhodčí pořád dokola jako u nás, ale je naprosto běžné, že jsou delegování rozhodčí ze zahraničí.

Ještě větší "píp" je, když posuzuje. Zas ale většinou všichni dostanou výbornou.. Podle mě je to nejhorší CZ rozhodčí Mullerová.

že tam aspoň nebyli napochodovaní všichni poradci chovu
Je to zbytečné. Perly sviním neházet.

a to by jste jí chtěli za rozhodčí, zkušenosti nula, chování - posuďte sami.

- paní Ivana Bukovanská: 2x pro 5x proti

co mohla očekávat.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 19:21 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

boxer
Koukám, že Ivana asi nebude Tvoje kamaLádka!?

iceman
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:14
- Nahlásit

boxer

Dík za info , opravdu pěkné vyjadřování.

Tommy Gun

Koukám, že Ivana asi nebude Tvoje kamaLádka!?

myslím že jich právě hodně ztratila.

- paní Ivana Bukovanská: 2x pro 5x proti

no ono to nebylo o moc lepší ani před tím, hltá jí pár neználků , z boxerklubu neprošla jediná a teď už bych neměl ani odvahu to zkoušet.

Baileys
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:25
- Nahlásit

iceman
nerozumím vaší narážce.........

fanda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 08:04
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak dneska na Nově - 14.45 hod

fanda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 08:05
- Nahlásit

iceman
Kde se zase touláš?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 08:08
- Nahlásit

fanda
Tak dneska na Nově - 14.45 hod
Spíš dnes ČT2 20:45 hod.

Lulu
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 15:42
- Nahlásit

Tommy Gun

iceman
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:54
- Nahlásit

fanda
bojím se aby mě někdo nesledoval, třeba IP adresu nějaká PÍ.

Taky jim fandím Ovečkin,Malkin a hlavně Bykov jsou fajn kluci.

Dobby
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 17:46
- Nahlásit

iceman

sakryš chlape, co jste to za vlastence?

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 20:50 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

TopGun
tak jsem sla zkoumat co se jako bude dit.... faaaakt nudnej vecer dnes pro me, ale vzhledem k tomu, ze jsem tim padem prisla o telku jdu podelat alespon neco na web....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 06:34
- Nahlásit

Iceman
Bykov = ledová tvář
Ruští maladci, zj. 2. lajna, to bylo něco ...

Artroza
Dobře jsi to na tom webu "podělala", jak píšeš.
Defend lock ...

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 09:07
- Nahlásit

Tommy Gun

no ale docela jsem se tu sama vcera bala.... nikde nikdo...

fanda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 08:03 - Změnil/a: fanda
- Nahlásit

iceman
[i]

iceman
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 08:34
- Nahlásit

fanda

severní morava spáchala kynologickou sebevraždu:

http://www.boxerklub.cz/czech/up_rychvald.htm

Dobby
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:27
- Nahlásit

iceman
dotaz - vadí Vám změna č. 1, nebo změna č.2 ?

iceman
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:01
- Nahlásit

Dobby
č.1 gandalf šedý.

Dobby
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:11 - Změnil/a: Dobby
- Nahlásit

iceman
možná lepší takhle

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:52
- Nahlásit

video a vysledky z americkeho Westminsteru, boxeri:
URL

iceman
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:16
- Nahlásit

podrbou ho na ocasu a stojí , co je na tom zajímavého

Lulu
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 20:52
- Nahlásit

Artroza
Ad Westminster
Já bych Oliverka na takovém špagátku v kruhu mít nemohla

<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání