| Autor |
Zpráva |
Dobby
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:45
- Nahlásit
fanda
Tak co máte tak zásadně proti?
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 22:48
- Nahlásit
všem: dobrou...
|
Deratizator
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 13:40
- Nahlásit
fanda
1. iceman není prosťáček, to možná někdo není schopen chápat jeho myšlenky, ale bohužel, svět už je takový
iceman Je ještě větší prosťáček, než si tady kdokoliv dovede představit. Takové hovádko, které se realizuje na různých fórech, kde uráží kohokoliv kdo působí jen trochu slušným dojmem, pouze však tam, kde je (jak se mylně domnívá ) v anonymitě.
2. kdo je uznávaný odborník, nepřísluší soudit tobě
Copak? Odborník se katí?
3.jak čtu, moje věc
Jistě, tak s tím taky neotravuj druhé, když to neumíš.
4.vzhledem k tomu, že jsi blízký postiženým, pliješ síru, neboť ti na ně někdo sahá
On je tady ještě někdo postižený, kromě Tebe?
5. já nic nešířím, to někdo jiný mate prostým lidem hlavu. genetika je hodně složitá, ne tak jednoduchá, jak je to v tomto případě podáno
Opravdu co slovo, to perla. Jen opět dokazuješ, že neumíš číst.
6. vůbec nechápeš o co tady goo, tak radší piš vedle, tam ti to budou zobat.
Děkuji za radu, ale zrovna tak jako ty, budu psát kam se mi zlíbí, komu se mi zlíbí, a co se mi zlíbí.
Takže si, milá fando, vyser voko
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:11
- Nahlásit
Deratizator
No coment, good bay.
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:13
- Nahlásit
Evžen
viz deratizator. Ahoj milá Evžo.
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:14
- Nahlásit
iceman
Pojď diskutovat jinde, je tady invaze, úroveň vyjadřování velmi nízká, nejsem takhle zvyklý mluvit.
|
Deratizator
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:18 - Změnil/a: Deratizator
- Nahlásit
fanda
iceman
Pojď diskutovat jinde, je tady invaze, úroveň vyjadřování velmi nízká, nejsem takhle zvyklý mluvit.
Ano, táhněte oba odkud jste přišli. Nikdo vás sem nezval ani tenkrát, ani teď.
A seberte si sebou k tomu i ten zbývající výkvět klubu.
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:35
- Nahlásit
Deratizator
Klobouk dolů před vyjadřováním, opětovně jsi nezklamal. Je lepší sledovat Homolky, než číst tyto příspěvky. Snad to přejde, vztek pomine...
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:57
- Nahlásit
jééé tu veseloo
na Stanios Cup 2010 se můžete začít pořihlašovat
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 15:38
- Nahlásit
Evžen
co jsem dokázal neovlivňuje moje názory.
Deratizator
Prostě jste reagoval v okamžiku, kdy jste neměli úplně čistou hlavu a to se pak může stát, že člověk trošku ustřelí.
K Vašemu druhému příspěvku snad je to, že jste mne opravdu překvapili. Ale rozhodně Vám to nemám za zlé.
Jinak všechny vyšetření v zahraničí např. SA v Itálii atd jsou podezřelý.
fanda
se nám to tady rozjelo!!!
|
Tomáš Klásek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 15:49 - Změnil/a: Tomáš Klásek
- Nahlásit
Byl jsem upozorněn, že jsme propíráni na tomto fóru nějakými anonymy, kteří se do nás naváží.
Anonymů si obvykle vůbec nevšímám, ale dnes se vyjádřím k některým záležitostem, abych utnul ev.dohady, které mohou neznalým plynout z totálních dezinformací některých místních přiblblíků. Moje svědomí je čisté, nemusím se schovávat pod žádné anonymy ani přezdívky a proto se přihlašuji pod svým skutečným jménem, což je tady trochu nezvyklé. Taky abych zabránil spekulacím, že se účastníme tohoto fóra pod jakýmkoliv pseudonymem. Věřte, že to opravdu nemáme zapotřebí.
Můj sponzorský dar Boxerklubu v r. 2006.
Jen člověk mdlého rozumu svěří svou hloupost celému fóru bez znalosti jakýchkoliv souvislostí.
Ty peníze primárně stabilizovaly nově zvolené vedení BK ČR, když po pádu předešlého předsedy byly Boxerklubu nečekaně odejmuty dotace.
Umožnily dále pozvat na české výročky poprvé v jeho historii opravdu kvalitní zahraniční rozhodčí.
Přispěly tak de facto k ukončení éry hulvátství a mezinárodní izolace českého Boxerklubu.
Možná místní anonymové pro Boxerklub ČR udělali víc než já, ale já jsem rád, že jsem mohl udělat alespoň tohle.
Ostatně ty peníze jsou již údajně vyčerpané a tak můžete být v klidu…
Co se týče české výročky 2009 a podezření z toho, že jsem si zahrál malou domů.
Miguel Torrents se na můj seznam seriózních rozhodčí dostal na základě mezinárodní ankety chovatelů, kteří jezdí po světě a mají přehled.
Diletanti a anonymové z fóra osloveni samozřejmě nebyli a v tom je asi ten problém. Já osobně jsem s panem Torrentsem před Svitavami neprohodil nikdy ani jediné slovo a ani s ním nebyl jakkoliv v kontaktu. Kdo tvrdí něco jiného, tak je lhář.
Chovatelka Diega paní Sylvie Foret přiletěla raději psa vystavovat z Francie, protože já jsem to z principiálních důvodů odmítl a tuto reakci jsem přesně očekával
A propos - proč bych měl ev.uplácet pana Torrentse, když jsou se Sylvií dávní kamarádi !? Po vítězství Diega na Atiboxu v Barceloně byl právě on jedním z prvních gratulantů a obdivovatelů a vyžádal si od Sylvie veškeré podklady Diega kvůli budoucích krytí . Pes se mu tedy evidentně líbí, tak k čemu by byly nějaké peníze ?!
A proč mu jeho oblíbeného psa neukázat na výstavě ?! Z mého pohledu spravedlnosti to bylo naprosto čisté a je mi úplně jedno, co si myslí nějací závistiví anonymové…
ARVC vyšetření srdce našich psů
Anonymní ubožáci, kteří tuto problematiku nejsou evidentně schopni ani pochopit, tady plácají nesmysly.
My to považujeme za velký úspěch, jsme šťastní, že naši psi takto výborně dopadli a svoji radost si určitě pokazit nenecháme.
Jen tak mimochodem – my jsme přece vůbec nenapsali, že stačí jedno vyšetření nebo aby jeden z rodičů byl negativní !
Naši psi mají 3 vyšetření a v případě vrhu H jsou ARVC negativní oba rodiče. Stačilo by jen pořádně číst před tím než vyblijete svůj vztek na fórum.
Zajímalo by mě, co vás v tomto konkrétním případě vlastně tak vzrušuje ?
Že mám peníze na vyšetření ? Vždyť to zase není tak drahé !
Že jsem měl odvahu a vzorky poslal ? Pošlete je taky !
Že se domluvím ? Pokud máte problémy, zaplaťte si překladatele !
Opravdu mě jiné vysvětlení než obyčejná závist nenapadá…
Některé příspěvky tohoto fóra jsou zkrátka neklamným obrazem typicky českých vlastností a malosti.
“Každý dobrý skutek a každý úspěch musí být po zásluze potrestán” - to je společné motto a snaha těchto chudáků.
Je neuvěřitelné, jak se někdo může bavit tak prostoduchým způsobem a kde na to bere čas !
Podle mě to jsou nějaké trosky, zřejmě bez práce, bez poviností, bez zájmů, nudící se mentálové.
Bylo by určitě zajímavé dozvědět se jejich identitu.
To je ode mě vše a určitě na dlouhou dobu.
Kdo se mnou chce mluvit, může mi zavolat, zajít za mnou na nějaké akci, ev.napsat mail.
Kontakt je na našich stránkách.
Všechny místní normální lidi zdraví
Tomáš Klásek
|
hund
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 10:16 - Změnil/a: hund
- Nahlásit
Tomáš Klásek
Bylo by určitě zajímavé dozvědět se jejich identitu
tak v tom vam pane muzu pomoci. uz to tady delsi dobu ctu a zacal jsem
se o ty dva vseznalky a rejpaly co jim nic neni dobry zajimat nen to
tak tezky jak by se na prvni pohled zdalo a kdo se trochu vyzna tak si
to zjisti. vsichni jste uz asi slyseli o IP adrese a jejim reverznim
zaznamu. IP adresa je jedinecna-toznamena ze na siti neexistuji zadni
anonymove a kzdy jsme dohledatelnym.
fanda je pomerne znama osoba - predsedkyne up olomouc Jarmila
Orlitova. Nevim co ji vedlo k tomu vydavat se za chlapa to uz je prace
pro psychologa a mozna spis psychiatra ale je to pry zapskla skareda
stara panna, takze to kdyz jsem se dovedel tak jsem prekvapenej
nebyl. Jo a taky ma prej nejakou fenu z del infinito co se nepovedla
tak to by to taky vysvelovalo.
iceman je nejakej Kucera toho snad ale nikdo nezna tak vam sem dam aspon fotku.
http://picasaweb.google.cz/miki.verner/VStavaPs200 6116#5253920188404794850
jeho velkym prinosem boxer klubu je ze jeho fena s trojkou spondy vylitla na
zkousce chovnosti se znamkou 8 !! a nebylo to u auterskyho. zkratka iceman je vycvikar the best a tady to jeho
pindani o vycviku je fakt narez. ale to je myslim opravdoej prinos
kdyz se takovadle fena do chovu nedostane a to taky vysvetluje tu jeho zapsklost - ma
prumernou fenu ktera se dobre umisti leda na krajsky vystave v benatkach nad jizerou a
povahu ma na houby.
co me trosku zarazi je ta drzost pana Pfausera - ten neni anonym ale dovoluje si taky
dost. no ale slysel jsem od hodne lidi z cely republiky ze je to velmi arogantni clovek
tak to je asi pro nej norma. urcite proto vybouchl ve volbach. prej ho nekdo pojmenoval
bezpaternim hovadem, tak to co jsem zatim o nem slysel by sedelo. jen se teda divim ze se
gun neboji ze mu jednou nekdo da nakladacku za ty jeho hemzy.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 11:06
- Nahlásit
hund
zdravím dalšího člena této diskuze !! Vidím, že CZ pes má opravdu hodně tajných "čtenářů", kteří se ozvou jen když už je opravdu nejhůř
Já sice počítačům moc nerozumím, IP adresy jako blondýna raději nezkoumám ......ale díky za zajímavý příspěvek.....pana Kučeru vůbec neznám.......škoda......není to nějaký vymyšlený "držák vodítka". Aby se ten pan z fotky neurazil
Jo a paní Orlitová by se mohla taky urazit
A myslíš tedy, že když jsem žena a zde se vydávám za "mistra" tak bych měla taky zajít za psychiatrem?? ajajaj
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 11:46 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
mistr
a me bavi, ze jeden anonym odhaluje dva dalsi! fakt bomba
( doufam tedy stejne jako Mistr, ze ma dukazy a nenarkava lidi jen tak......)
|
Dobby
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:27 - Změnil/a: Dobby
- Nahlásit
Artroza
ze ma dukazy a nenarkava lidi jen tak.....
minimálně v případě icemana se fakticky hodně felí, iceman má totiž fenu s SA 0 a DKK0/0, PIPO 2, se zkouškou chovnosti i výběrovou bonitací se známkou 5, na krajské výstavě v Benátkách nad Jizerou by se umístit rozhodně nemohla, bo je ořezaná, Kučera se rozhodně nejmenuje, a fotka taky nesedí, chtělo by to trochu víc šedi do vlasů
vzhledem k tomu bych ani informaci o identitě fandy nebrala jako relevantní
byť by se mohlo zdát, že je hájím, ani mě se mnohdy jejich způsob vyjadřování na tomto fóry nelíbí
|
Deratizator
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:28
- Nahlásit
hund
Ale to je překvapení........
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:36 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Iceman je Erik Svoboda.Víme to všichni.
A ono je jedno co tu píšou.Kdo nechce neuvěří a udělá si svůj názor.A kdo chce tak uvěří.
|
Dobby
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:55
- Nahlásit
Ada
a já to nechtěla říkat tak na plnou hubu
PS: Víme to všichni? Zkus si vzpomenout na 17.ledna tohoto roku, Brno.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:59 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dobby
Dobruš,
to byl ale hůmor.
A neříkej že jsi to brala vážně.
|
Dobby
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:47
- Nahlásit
Ada
já beru všechno smrtelně vážně
|
hund
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:42 - Změnil/a: hund
- Nahlásit
mistr
měla taky zajít za psychiatrem??
diky za uvitani
no ty samozrejme ne ty se tady nevydavas za chlapa-tvrdaka, jako ta fanda. navic si svuj nick opravdu zaslouzis, ty tim mistrem opravdu jsi a vsem jsi to se svym psem predvedla.
Artroza
jk jsem psal - kazdy je anonynem jen docasne na kazdyho se casem prijde - takze mozna i na mne
tahate tady ty jmena jak kraliky z klubouku. kdyz jsem psal ze IP adresa je jedinecna tak jsem tim nemyslel to ze je skvela ale ze je nezamenitelna. kazde pripojeni ma nejakoho spravce u ktereho ma kazdy pc svoji adresu. zjednodusene receno.
takze pani Orlitova se urazit nemuze leda zacit chodit kanalama
|
Dobby
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 15:08
- Nahlásit
hund
a anonym nám tady zjevuje pravdu o anonymech
blbost
|
Tomáš Klásek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 20:46
- Nahlásit
hund
Můžete mi prosím poslat ty IP adresy na můj mail info@maximusdeus.cz ?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 22:17 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit
Orlitová a Svoboda ... ?!?
tak díky narážkám i na mou osobu si tady na to teda počkáááám
Ada:
platí ten březen,nebo se mi ještě ozvete,at vííím-a doma předám
|
Deratizator
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 23:20
- Nahlásit
hund
Měl byste poslat důkaz všem, o které se tady fanda otíral. Ať si to s ním každý vyřídí po svém.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:55
- Nahlásit
Deratizator
moji osobu vždy fanda jen chválil takže já budu asi spíš děkovat
Hele lidi a není to jedno kdo je kdo? Mě to třeba vůbec nezajímá....... Mám svých starostí dost a ještě řešit totok??
|
hund
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 13:34
- Nahlásit
mistr
tak ses tak dobra nebo je pani Jarmila na blondynky
Hele lidi a není to jedno kdo je kdo? Mě to třeba vůbec nezajímá.
vsechny to zajima
Deratizator
dobrej napad
Tomáš Klásek
poslano
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 14:34
- Nahlásit
pletete se, opravdu rada lidi ( prihlasenych ci skrytych) nema na starosti jen fora a tak neresi kdo je kdo.
rada lidi se sem chodi pobavit, neco se dozvedet nebo treba rozcilit se co tu zase kdo napsal. jako na vetsine for. komu se tady nelibi, tak to cist nemusi, ze. jako na vsech forech.
zrejmou nevyhodou verejneho fora ( jako tady) je, ze "nevhodny" prispevek muze byt jen tezko smazan: i tady vsak existuji moderatori- asi by po intervenci smazali primy napadajici prispevek, ktery se tady vsak co vim (taky tu vsak nejsem porad, ze) neobjevil... nikdo nenapsal, ze ten a ten je pip.... co tu vsak zaznelo je kdo je kdo a tak tedy opravdu doufam, ze VSICHNI kteri zde nekoho jmenovali maji dukazy.
vetsina z nas po zkusenostech "nejmenovanych lidi" vi, ze IP adresa je sice jedinecna, bohuzel vsak ani primy slovni utok z IP adresy nestaci k zahajeni trestniho stihani...
nejsem zde moderatorem, takze si muzu jen prat, aby se tu vzajemne nenapadali cleni tohoto fora a pokud si o nekom myslim a mam potrebu to ventilovat, ze je treba bezpaterni hovado nebo ze ma nejakou fenu z del infinito co se nepovedla, tak se neskryvam za nick na foru, ale reknu jim to do oci...
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:17 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
mistr
Hele lidi a není to jedno kdo je kdo?
Určitě je , ale jen do chvilky, než Tě někdo tady "napadne" nebo začne urážet, což se v Tvém případě (ani v mém) nestalo, ale kdyby to tak bylo, tak by Ti to asi jedno nebylo.
Souhlasím s Artroza ... tak se neskryvam za nick na foru, ale reknu jim to do oci
Já mám třeba taky přezdívku, ale moje identita je veřejně dostupná v Info o živateli, kde mám web adresu na moje kluky...
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:18
- Nahlásit
tady to žije holky a kluci
fanda
neboj, kdyby jsi byl přeci jenom jarmila, tak tě mám stejně rád , nebojíš se.
hund
Deratizator
Dobby
pokud se někde chcete vztekat tak vedle, já se sem chodím bavit, taky mám na práci užitěčnější věci, ale je to pro mě relax.
A hlavně bavím se jak vás to vytočilo holky.
zde vám přikládám mojí dnešní ip adresu: 90.186.141.189
|