| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 22:26
- Nahlásit
Artroza
přiznám se, že jsem tohle ani nečekala spíš jsem očekávala, že jsou lidi moudří a myslící bytosti
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 22:28
- Nahlásit
mistr
pozvedni cisi
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 22:40
- Nahlásit
mistr
... když jde o prachy a prodat bílé štěně za cenu "normální" standardní barvy ... pak může jít dlouhodobá letitá chovatelská snaha o eliminaci bílé v množství větším než malém k šípku.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 06:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Tohle když čtu, tak se mi otevírá mačeta v kapse - banda darmožroutská.
URL
URL
URL
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 08:38
- Nahlásit
Tommy Gun
poslanci jsou prostě machři
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:06
- Nahlásit
mistr
Neboj nitku jsme neztratili, ale musíme se taky účastnit "lovu" a to ve všech formách, takže to potom budeme tady dohánět.
Si dojedeš na bobech ze Špilasu a čekáš otevřenou náruč-kde jsi byl doteď, my chlapi máme taky svou hrdost!
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:52
- Nahlásit
Tommy Gun
Se stresuješ hned tak z rána, ať to bude modré, růžové, červené, oranžové - stále to bude stejné!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:58
- Nahlásit
fanda
spala jsem zimním spánkem už je jaro???
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
mistr
Hoď chrupec dál, ještě dlouho nebude
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 13:55
- Nahlásit
mistr
A to není ani zdaleka všechno.Takových je
URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:18
- Nahlásit
URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:19
- Nahlásit
Tady to s nima umí: URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:02
- Nahlásit
Něco z jůtub:
URL
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:27
- Nahlásit
Tommy Gun
To máme u nás na cvičáku běžně, jenom v létě nám ten sněhulák dlouho nevydrží...
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:26 - Změnil/a: iceman
- Nahlásit
tak koukám na výsledky brna a paní rozhodčí to posoudila dle předem připraveného scénáře, nejdřív cílená výměna rozhodčích (2.2.2010), děda by to nemohl takto posoudit a pak je z toho BOB - aspoň někdo dodržuje slovo, jen ten polský rozhodčí se asi spletl, to má asi velkej mínus u sousedů.
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:33
- Nahlásit
iceman
Asi u polského rozhodčího nebyla tak kvalitní zvířate, neboť paní rozhodčí dala CAC ikdyž byl někdo sám ve třídě, zcela v souladu s výstavním řádem. A ten BOB ti nesedí? Škoda, že české sázkové kanceláře nepřijímají na tyto výstavy sázky - my by jsme byli ve vatě a kanceláře v pr...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 21:51
- Nahlásit
iceman
děda tam ale v sobotu byl.......já ho viděla.........takže asi v neděli musel do kostela
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 23:30
- Nahlásit
mistr
Jestli ten šel do kostela a kostel nespadl, tak neexistuje Bůh, spravedlnost,očistec, peklo,.... no prostě ten a v kostele? Ať se propadnu do západního Německa!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 06:19
- Nahlásit
mistr, fanda
Taky tomu nevěřím. To by ten svatostánek museli po jeho návštěvě znovu vysvětit ...
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:58
- Nahlásit
Tommy Gunfandamistr
Jste vedle, žádnej kostel, tam by se nepropašoval, ikdyž zkušenosti by na to měl, ale v brně asi nezná všechny přechody tak dobře jak do západního německa.
Děda předepisoval posudky ve výstavní kanceláři aby se rozhodčí nespletla.
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:48
- Nahlásit
iceman
Taky možné, ve dvou se to lépe táhne a lidi si mají pomáhat, obzvláště v takto podělané době. Myslíš, že zná i ty zelené přechody do Německa nebo jen ty legální?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 17:58 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Fuj, to je hnusnej vtip.
Ve vlaku z Frýdku-Místku sedí dva starší páni. V Paskově si k nim přisedne mladá cikánka.
Jak tak cesta plyne, cikánka začne špásovat.
Zvedne si sukni a přeloží nohy.
Dědci na to nereagují.
Cikánka se diví, ale je už celkem dobře rozhecovaná, tak vytáhne sukni ještě výše a roztáhne nohy.
Dědové opět nic.
Cikánku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče kalhotky a ukáže jednomu z nich holé přirození.
Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po slepecké holi a řekne kamarádovi: "Juro, cítíš to taky? Smrad jak v p..i. Ostrava! Vystupujeme!!!"
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 08:51
- Nahlásit
iceman
Už jsi se díval na stránky jedné renomované chovatelské stanice v ČR jak provádí vyšetřední svého chovu na srdíčko v USA? Koukni, to budeš hledět. Zavedl bych to jako povinné, je to bomba - když si to přečteš, tak zjistíš, že pokud jeden z rodičů je negativní, tak máš záruku zcela zdravého chovu. Genetika je velmi jednoduchá věc, nevím, v čem se všichni, počínaje G.Mendelem vrtají a stejně dohromady nic nevymyslí. Stačí doláče, pošleš do USA, máš negativní a celý chov bude navždy negativní /houby záleží na druhém z rodičů, na dispozicích z předešlých generací/. Koukni, budeš čubrnět!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 10:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
URL
|
Deratizator
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
fanda
Milý fando, zklamals velmi. Ani číst česky pořádně neumíš. Co by s tebou teprve dělali v Německu? Natož západním?
Zase šíříš nesmysly. A prosťáček iceman tomu uvěří, protože to tvrdí takový na slovo vzatý známý odborník, jako jsi Ty.
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 13:58
- Nahlásit
fanda
Milý fando, zklamals velmi. Ani číst česky pořádně neumíš. Co by s tebou teprve dělali v Německu? Natož západním?
Zase šíříš nesmysly. A prosťáček iceman tomu uvěří, protože to tvrdí takový na slovo vzatý známý odborník, jako jsi Ty.
asi zásah.
no už díval!!!!!
tak to aby teď němci vyhodili všechny vyšetření a výzkumy co dělaj.
renomovaná, snad špičková, celá země zasypaná jejich šampiony a už neni ani kam jezdit na výstavy?
jedno vyšetření konečně čistý..............
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 17:10
- Nahlásit
Deratizator
1. iceman není prosťáček, to možná někdo není schopen chápat jeho myšlenky, ale bohužel, svět už je takový
2. kdo je uznávaný odborník, nepřísluší soudit tobě
3.jak čtu, moje věc
4.vzhledem k tomu, že jsi blízký postiženým, pliješ síru, neboť ti na ně někdo sahá
5. já nic nešířím, to někdo jiný mate prostým lidem hlavu. genetika je hodně složitá, ne tak jednoduchá, jak je to v tomto případě podáno
6. vůbec nechápeš o co tady goo, tak radší piš vedle, tam ti to budou zobat.
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 17:12
- Nahlásit
iceman
No Němci jsou totál v pr... Ale snad se někdo z nich odváží a přijede do Čech na konzulataci. Kamarádi od NO něco podobného taky dělali, jen to tak bombasticky neprezentovali.
Myslíš, že deratizátor tu jeho odpověď na mě chápal jako použití jedu?
|
Dobby
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:20
- Nahlásit
fanda
Promiňte, ale já nechápu, co se Vám na tom vyšetření srdce nezdá?
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:41
- Nahlásit
Dobby
To vyšetření je naprosto v pořádku.
|