Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1818 . 1819 . 1820 . 1821 . 1822 . 1823 . 1824 . 1825 . 1826 . 1827 . 1828 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 15:01
- Nahlásit

iceman
všichni se známe - hm, já vím, ale obdivuju, že to přiznáš , většinou totiž kam přijdu, tam každý dělá,že mě nezná ... ale to snad už teď bude lepší... alespoň mám takové předsevzetí

Lulu
by asi ty příspěvky nebyly leckdy tak peprné, že - právě proto, že se "všichni známe" si snad můžu dovolit říct, že peprné by byli, tak jako tak ... ikdyž já svojí upřímnost musím občas teda trošinku malinko krotit

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 16:21
- Nahlásit

doufam, ze jste si vsichni uzili krasne a pohodove Vanoce!

všichni se známe
BK ma asi 850 clenu, takze to se asi opravdu skoro vsichni zname..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 16:48
- Nahlásit

Artroza
BK ma asi 850 clenu
Ještě před 1 až 2 lety míval BK tento počet členů.
Ted už jen 797 a jeste před pár měsíci ani ne 750.

Lulu
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 17:06
- Nahlásit

Artroza
jo byly super, do té doby než kluci rozbalovali dárky, Oli zaznal, že byl hodnější, že oba dinosauři jsou jeho a tak se do sebe pustili, no naštěstí bez následků, spíš to byla zase ta jejich taškařice, kdy je velký řev, ale krev neteče, no ale zařvat jsem musela...
Na večeři jsme byla u našich i s mladýma a jejich 12,5 let starým Jimkem

Rozbalovačka...

Tady už Oli špulí tlamičku, gumoň

No ještě s dalšíma dárkama

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 17:34
- Nahlásit

Tommy Gun
Artroza
BK ma asi 850 clenu - A to většinou jsou z každé rodiny nejmíň dva členi, takže žádný problém

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 17:35
- Nahlásit

Lulu
Supr fotky, jako vždy Fotila jsi i tu bitku? Já nestíhala fotit ani rozbalování dárků, Agí trhala jak zběsilá,tak čekám,že vše bude mázlý

Lulu
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 17:46
- Nahlásit

kkathy
Díky
Fotila jsi i tu bitku?
tak to jsme nestihla, navíc mi vždy nakočí žíla na čele, jak zařvu, protože u každé byť menší potyčky, mám strach, že se to zvrtne, takže se mi zvedne tlak a samo adrenalin, foťák letěl do kouta.
Ono to taky může být tím, že Oli je hodně majetnický, jak na hračky, tak na pozornost paničky i kohokoliv jiného, takže to byla vražedná kombinace, nová hračka a panička se tulí s Rockym - taková troufalost

fanda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 17:47
- Nahlásit

Lulu
My se tu všichni známe, my nemáme problém. Ty nevíš, kdo je kdo? Vždyť je to tak jednoduché...

iceman
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 18:31
- Nahlásit

fanda
My se tu všichni známe, my nemáme problém. Ty nevíš, kdo je kdo? Vždyť je to tak jednoduché...
zas to někdo napsal za mě.

fanda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 18:46
- Nahlásit

iceman
A není to snad pravda? My se známe a pokud někdo od vedle neví,kdo je kdo, tak má smůlu. Ale vždyť vedle se ví všechno!

Lulu
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 19:04
- Nahlásit

fanda, iceman
Já nevím jen kdo jste vy dva a jen jsem to konstatovala, nijak extra s tím problém nemám

fanda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 19:07
- Nahlásit

Lulu
To možná neví víc lidí, ale klidně s tím žijou. Ani nás dva - pokud mohu za icemana - to netrápí a taky nemáme extra problém. To chce jen trochu jezdit po boxerkářkých akcích všeho druhu a věděli bychom, že se tam pravidelně potkáváme.

iceman
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:08
- Nahlásit

Lulu
nebojte Lucko, všichni se známe, ani nevíte jak často se vídáme.
Tady máme každej nějakou přezdívku a vedle je to zas jen pro vyvolené.
fanda
Ani nás dva - pokud mohu za icemana - to netrápí
můžeš, jsi dnes ve všem rychlejší, to asi ty kila co mám po vánocích navíc mě zpomalujou.
Vždyť jsem měl skoro jen ryby, kapr je dietní a já se přesto kulatím.

fanda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:42
- Nahlásit

iceman
To víš, jsem dostal pod stromeček vybavení pomalu jako do fitt centra - tak jedu, co můžu. Více nemůžu, než můžu, ale snažím se. Než začně jarní boxerkářská sezona, bude ze mne fešák, nejedna se za mnou ohlédne.

iceman
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:46
- Nahlásit

fanda
tak aspoň někdo zhubne do plavek , já zas dostal přípravek na vlasy, poznáte mě budu černovlasej a kudrnatej.

fanda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:47
- Nahlásit

iceman
Už ani ten kapr není co býval. Kdoví čím to krmí - asi zase nějaké hormony, když se kulatíš i po kaprovi. Pokud ho teda nebylo dost fest a k tomu pořádná kopa salátu.

fanda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 22:50
- Nahlásit

iceman
No nevím - k tomu dosavadnímu "háru" ještě přípravek na vlasy - nechtěl bych bejt v tvojí kůži ráno před zrcadlem, než dáš tu hřívu dohromady. To by se mi teda nechtělo, vstávat kvůli háru o půl hodiny dříve. Ale zase bude to příjemné překvapení pro boxerkáře - možná budeš mít svůj fanklub a já budu jen tiše závidět.

iceman
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 23:10
- Nahlásit

fanda
kapr, salát, cukroví, přípitek a ne a ne zhubnout.
"háru"
zas už nebudu mít tak vysoké čelo, fan klub má jen ten s monogramem RF

fanda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 23:32
- Nahlásit

iceman
To je fakt divné - kapr, salát, atd. a ne a ne zhubnout. Něco je špatně- je to zralé na reklamaci pro klamání spotřebitele.

Noa co, že fan klub má monogram RF. Nepiš svůj, to by byla těžká nápověda, ať si lámaj hlavu. Ty budeš mít v klubovém znaku icemana. Zas se tak nepodceňuj, možná si nejedna na tebe tajně myslí. Zas musíme být jako chlapi trochu ješitové!

iceman
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2009 23:46
- Nahlásit

fanda
klubový znak ?

tak nevim kterej si mám vybrat.

kkathy
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:09
- Nahlásit

iceman
fan klub má jen ten s monogramem RF - musím nesouhlasit, znám dva lidi s tímhle monogramem, co mají velikánský fanklub

add klubový znak - není polonahý chlap totéž co kupírovaný boxer?

jó a k BK, našla jsem omylem na netu, že jiný kluby mají taky pořád kupírovaný loga a nemění to, to není fér

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:18
- Nahlásit

kkathy
že jiný kluby mají taky pořád kupírovaný loga a nemění to, to není fér
Jak vidno, nejsou to žádní přizdisráči ...

mistr
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:19
- Nahlásit

fanda
kkathy
iceman
a co monogram IF ?? Není to "F" nějaká mafie??

kkathy
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:27
- Nahlásit

Tommy Gun
že by to bylo jen tim?

a taky jsem našla na netu, že všechny akce na rok 2010 už jsou plný, takže s Agí bude asi jen sedět doma

kkathy
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:29
- Nahlásit

mistr
a jo, no jo

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:46
- Nahlásit

kkathy
že všechny akce na rok 2010 už jsou plný
Jaké akce jsou plné?

kkathy
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 00:48
- Nahlásit

Tommy Gun
no výcvikové, výstavy né, na ty my nemůžeme, Agí nemá populární paničku, která by znala lidi, co znaj lidi

třeba:
!!! Ve dnech 16. - 17.6.2010 pořádáme seminář

s Peterem Scherkem a Conni Scherkovou !!!

!!! Seminář je již obsazen !!!

fanda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 08:11 - Změnil/a: fanda
- Nahlásit

iceman
Nevím, být baba, tak si asi vyberu ten druhý.
mistr
Jak chceš, je to akce na vlastní nebezpečí. Klidně klub IF může být, ale při skladbě chlapů v BKČR ti nezávidím a raději budu bez klubu, kkathy
Jsem četl seminář s peterem schrekem a conni schrekovou...

fanda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 08:15
- Nahlásit

kkathy
Jak to čtu, tak myšlenkové tápu - nezná lidi, co znaj lidi. To jako že výstavy se dávaj? a proč tam ti lidi teda jezdí? V době krize se chovejme ekonomicky - udělejme katalog a výstavu virtuálně, po netu. Každý si sedne ke compu a bude se licitovat, kdo dá víc za CAC, ČKV, BOB, či jak se všechny ty vaše krámy jmenují.

Robert Fagoš
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 10:28
- Nahlásit

Jak vidno, nejsou to žádní přizdisráči
A navíc předělat umělecké dílo je nejen nemorální.
Dílo které vzniklo před vstupem zákona v platnost nemůže být v rozporu se zákonem, již jsme toto řešili dříve. např.filmy, historické obrazy atd.

<< 1 ... 1818 . 1819 . 1820 . 1821 . 1822 . 1823 . 1824 . 1825 . 1826 . 1827 . 1828 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání