| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:28
- Nahlásit
Tak teď v tom máme všichni "hokej". Tak kdo je kdo? Podezřelí jsou všichni. Žil jsem v tom, že anonymous má podložené informace. Doufám, že alespoň já jsem já .... i když teď už fakt taky nevím.
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:48
- Nahlásit
Tommy Gun
Mám takový pocit, že Ada zde udělala zásadní odhalení, kdo je Iceman - byl takto označen Erik Svoboda. Taky jsem myslel, že je to "tuty" informace. To už není "hokej", to je něco jiného ....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:47
- Nahlásit
fanda
To už není "hokej", to je něco jiného ....
"Jsem sportovní fanoušek, i když krasobruslení příliš nerozumím!"
URL
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:53
- Nahlásit
iceman má totiž fenu s SA 0 a DKK0/0, PIPO 2, se zkouškou chovnosti i výběrovou bonitací se známkou 5, na krajské výstavě v Benátkách nad Jizerou by se umístit rozhodně nemohla, bo je ořezaná, Kučera se rozhodně nejmenuje, a fotka taky nesedí, chtělo by to trochu víc šedi do vlasů
Znáte někoho jineho tohodle popisu?A důvodů proč padlo toto jméno je více.Ale to už tu musí napsat někdo jiný.
Pane Svobodo,
jestli nejste Iceman tak se Vám omlouvám.
|
Dobby
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:01
- Nahlásit
Ada
nenapíše, kdo chce zůstat anonymem, ať si jím zůstane
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:03
- Nahlásit
Ada
jestli nejste Iceman tak se Vám omlouvám.
v pohodě nevadí, Jitka je fajn holka a drží mě palce..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 19:14
- Nahlásit
Tady chcípnul pes ...
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 21:04
- Nahlásit
Tommy Gun
Pokud pes, tak to ještě jde, horší kdyby boxer nebo Boxer...
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 21:07
- Nahlásit
Tommy Gun
Iceman nevykuje už asi ani ven, ani tady. Začne se oteplovat, to není příhodná doba pro něj.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:55
- Nahlásit
Zápis z poslední schůze Výboru BK ČR už někdo máte (už je to skoro měsíc) - už šel zápis na pobočky? Na webu zatím nic není.
|
Dobby
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:36
- Nahlásit
Tommy Gun
blahopřeju ke skvělé informovanosti, já ani nemám tucha, že byla schůze výboru
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:02
- Nahlásit
Tommy Gun
nemám nic, nic nikam nešlo , teď budou volby a na nějakej boxerklub neni čas.
asi sexretářka nestíhá opravovat hrubky nebo je spíš nemůže najít , tak ho nemohou zveřejnit.
Jen kdyby jsi ty udělal něco takto pozdě, by tě hned věšeli.
Dobby
schůze už byla víc jak před měsícem, to už snad vědí všichni.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:05 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
iceman
Jen kdyby jsi ty udělal něco takto pozdě, by tě hned věšeli.
Za oIo do průvanu ...
Ale stejně se nic nezměnilo, jelikož většina těch, kteří měli nejvíce výhrad, stále ruku k dílu nepřiložili, byť jsou ve funkcích v jednotlivých pobočkách.
Ad volby - nikdy jsem nevynechal, volil do parlamentních i komunálních. I cestou na klubovku tenkrát v sobotu jsem volil v jiném volebních okrsku na základě voličského průkazu, který jsem si v týdnu pracně vyřídil. Ale teď jsem tak otrávenej všemi těmi politickými skandály a eskapádami a hlavně z některých politiků, kteří potřebují být pouze u koryta, že volby budu letos zřejmě ignorovat. Nevím totiž poprvé - koho volit.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:33
- Nahlásit
UŽ ...
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 10:05
- Nahlásit
Tommy Gun
Ad volby - nikdy jsem nevynechal, volil do parlamentních i komunálních. I cestou na klubovku tenkrát v sobotu jsem volil v jiném volebních okrsku na základě voličského průkazu, který jsem si v týdnu pracně vyřídil. Ale teď jsem tak otrávenej všemi těmi politickými skandály a eskapádami a hlavně z některých politiků, kteří potřebují být pouze u koryta, že volby budu letos zřejmě ignorovat. Nevím totiž poprvé - koho volit.
taky tam nepolezu, poslední naděje co jsem měl aspoň o těch obyčejných politicích již taky nemám.
zápis opět plnej všeho....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:17
- Nahlásit
iceman
taky tam nepolezu, poslední naděje co jsem měl aspoň o těch obyčejných politicích již taky nemám.
Jj, je to vcelku mazec. Před chvílí jsem dočetl článek ve Víkendu MF Dnes ohledne 2 novinářů, kteří usilovali o vstup do našich dvou nejsilnějších polit. partají. Jedna za 18 a druhá bez 2 za 20. Takové tahanice - a jenom o koryta, jen aby to sypalo ... Morálka jde stranou.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 16:46
- Nahlásit
takove pekne pocasi, tady nikdo....
tak predpokladam, ze vsichni zacali trenovat a nikdo nevysedava u kompu...
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 10:58
- Nahlásit
Artroza
...nebo některé čeká uklid a taky příprava oslav
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 21:22 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit
Dneska slaví Oliverek 5. narozeniny
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:22
- Nahlásit
Lulu
obrovske gratulace!!!!!
krasne si to uzivejte, diky za fotecky a video
|
fanda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:15
- Nahlásit
iceman
Gde jsi? Snad ne přípravy na velikonoce - pečení, tatary, pomlázky, atd?????????????
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:11
- Nahlásit
Artroza
díky , doufám, že jsi bráškovi vyřídila mail
...strááášně to letíííí a je s ním pořád velká sranda, je to takový náš rodinný bavič
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:17 - Změnil/a: iceman
- Nahlásit
fanda
ale tady nerozumím tomuhle
KATALOG KRYCÍCH PSŮ
Členům Boxerklubu ČR nabízíme prezentaci krycích psů na webových stránkách BK ČR.
to se jako zruší odkaz- KRYCÍ PSI nebo co a zároveň se zpoplatní, to je jako s poplatkama u lékaře.
Předvolební sliby jsou fuč, za topguna to bylo aspoň zadarmo, si sehnal sponzory na kalendář atd.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 19:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
iceman
to se jako zruší odkaz- KRYCÍ PSI nebo co a zároveň se zpoplatní, to je jako s poplatkama u lékaře.
Předvolební sliby jsou fuč, za topguna to bylo aspoň zadarmo, si sehnal sponzory na kalendář atd.
Do ted tam nejaký drobný poplatek myslím 100 Kč/rok byl. Ale 200 Kč/rok je moc, nehlede na to, že se zrovna ke katalogu tolik lidí nedostane a mnoho lidí této možnosti nevyužije (jen ti skalní). Nebo je také možné, že funkce redaktora už není funkcí čestnou ... Nebo ty rádoby hogo fogo výjezdní zasedání do výletních hostinců příliš zatěžují rozpočet klubu: URL Jak bylo na Braníku u rozpálených kamen, čaje, kávy a chlebíčků od Artrozy, panečku ... ! Aspon to bylo o psech.
Jj, pokud jde o kalendář to bylo také super - super grafička, Artrozovi sehnali sponzory a pro lidi se něco HMATATELNÉHO udělalo. Škoda jen, že někteří sponzoři nesměli být z nepochopitelných důvodů uvedeni na webu BK.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 01:20
- Nahlásit
Artroza
jasně, že všichni trénují a trénují (jenže bez výsledků)
Lulu,Artroza
klukům dodatečně vše nej, hrozně to letí, fakt že jo
Tommy Gun
ty jo, to je nejdražší jídelní lístek jaký jsem asi kdy viděla, horší než v praze u karlova mostu
|
Lulu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 07:51
- Nahlásit
kkathy
díky
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 16:46
- Nahlásit
kkathy
ty jo, to je nejdražší jídelní lístek jaký jsem asi kdy viděla, horší než v praze u karlova mostu
Mi povídej ...
Před 5 lety v restaur. pod Orlojem v Pze - 1x Fanta, 2x malé presso, 2 piva celkem 620 Kč, loni v létě na Ruzyni 1 malé a 1 velké pivo 245 Kč (potřeboval jsem si dát nutně cígo před cestou a jinde než v hospě to nešlo), ale mazec to byl v Moskvě na letišti za 2 pressa 400 rublů (268 Kč, ale to už jsme byli na cestě 24 hodin beze spánku a ještě nás čekalo cestování do Phy a dom). Ale všechno to bylo za "své" ....
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 08:23
- Nahlásit
Tommy Gun
Aspon to bylo o psech.
O psy tady přece nejde, kdyby šlo o psy tak ho máme každej doma a něco s ním děláme.
kkathy
a ještě když ti na večeři zaplatěj cesťák, neber to.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 00:11
- Nahlásit
iceman
a ještě když ti na večeři zaplatěj cesťák, neber to
hm to musí být asi fajn, nevím, mě se to nikdy nestalo
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:18
- Nahlásit
iceman, kkathy
No, když je zapotřebí hrát si na hogo fogo a dávat najevo že na to maj ... Na jiné věci peníze nejsou (kalendář, katal. kr. psů apod.).
|