Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Adina
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:55
- Nahlásit

ola
teoreticky by to mohlo vyjít ,jinak z mé zkušenosti-když jsem si ke stařičkému Eliášovi(boxer) pořídila mou první bostonku Tinu,tak venku bylo vše OK,doma se Tina rozhodla,že je všechno její(i pelíšek Eliáše),a když si starý pán šel lehnout na to své"místo"ona tam ležela a on si k ní nepatrně čuchnul,zavrčela a zavěsila se mu na pysky-chudák,ani nechápal,co udělal špatně a šel spát raději jinam (v té době ona vážila tak 2.5 kg a on tak 34 kg).Jináč spolu vycházeli pak dobře,jen bostonka byla a doposud je "velký šéf"-takový Napoleon.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 09:00
- Nahlásit

Adina, uz jsem taky konecne odeslala svou objednavku smer k tobe

Ola, tak to radne zdokumentuj, ta z toho mame taky pozitky

Adina
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 09:08 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Paja s Tinou
snad dorazí,ale zatím tam nic néjniale pokud přišlo potvrzení objednávky,tak by to mělo být OK,já k těm nickům někde nevím norm.jména)

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 09:26
- Nahlásit

ola
to bude v pohodě uvidíš, akorát prostě dejte ze začátku pozor, aby jí bobule nějak nepřimáčknula přeci jenom ten rozdíl v tý váze bude velký. Já když někdy vidim jak Viky Bladea přimáčkne packou nebo si na něj sedne, tak ve mně zatrne, ale tim že on tak strašně rychle roste a přibírá tak to je pro něj výhoda a už se o něj nemusíme tak bát jako ze začátku. S tim bostonkem to bude horší, ale myslim že až se malá otrká, tak pak to tam bude šéfovat sama a Fee jí bude nakonec třeba ustupovat. Náš mladej si už taky pěkně dovoluje a když leží na pelechu tak Viky jde jinam a musim říct že je k němu hodně ohleduplný když vidim co všechno mu Blade provádí. Fee taky neni žádná ranařka, tak myslim že to bude podobný, nejhorší jsou prostě ty začátky. Určitě s nima někdo bude od zítřka do neděle doma, tak ty první dny pohlídáte.

ola
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:05
- Nahlásit

Já si beru dovču nejmíň do středy, takže holky budou pod dozorem. Pak je budu nechávat "v pracovní době" stejně zvlášť, právě do doby než malá povyroste, aby ji blůma neušlápla. Snad to bude OK.

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:43 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Blazena
videlas tohle?

a jeste je tady pro nekoho dalsiho

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:47
- Nahlásit

ola
tak to je dobrý, třeba do tý středy zjistíš že to ani nebude potřeba je nechávat zvlášť. My Bladea první týden nechávali u tchýně a po pár dnech už sem řikala že by klidně mohli tam zustat spolu, teď už tam jsou samy a v uplný pohodě, tento týden už tam ani tchýně nechodí v poledne na kontrolu a přídu z práce a doma pořádek, psi taky v pořádku, tak sem ráda. Vim u vás je to trošku jiný protože bostonek je přeci jenom mrňous.

Teta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:55
- Nahlásit

Artroza
Vidím kulový, jen prázdný čtverečky
A co ty a Big E? Viděli jste vašeho odchovance včera v novinách?

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:57
- Nahlásit

Artroza
tož vííííííííím, ne
huž jsem dala pokyn svojmu webmasterovi, aby to líp na stránky......celej tytýnek, celej tatýnek
a na další fotence je Agátka od KKathy

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:00
- Nahlásit

Teta
ona už to Artrozamezitím poštelovala - ale byly tam jen ty prázdný čtverečky - chyba nejni v tobě
jo a od Týnky mám památeční fotenky Odetky se Strejdou,
akorát Odetka si nevážila svého ztepilého a urostlého profihandlera a skákala tam jak jo-jo , tož fotos na prd, ale mám je uložený, mám

ola
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:00
- Nahlásit

Teta
Vidím kulový

Já taky!

Vcelka
Právě váš Viky a Blejdík mi dávají naději, že to bude OK. Sice to ze začátku bude o nerv, ale neva, zvyknu si na všechno.

Denisa
Dnes můj choť jel do Brna na nějakou stavební výstavu. Chtěl, abych jela s ním, ale já nechtěla (nebudu si přece plácat dovolenou, když chci být příští týden s holkama doma! ) a víš co on na to, že prý vezme teda Denisu (prý "ta je přece z Brna, ne?") Hned jsem mu přitakala s tím, že může vzít ještě Citušku a Mistra! Tvářil se nadmíru spokojeně a vůbec by mu tři "internetový" ženský po boku nevadily!

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:05
- Nahlásit

Teta
me se to zobrazuje v poho.....blazeno vidis to??
jo jo, celej tatinek....

koukam koukam lego na snure dobry!
v novinach nee... to my tady na vesnici nemame takovy vymozenosti

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:10
- Nahlásit

Artroza
taky nic nevidím
Cituška
zatím nemám vozidlo, takže nevím zda se tam dnes dostanu
a MHD nemám odvahu co tam vůbec jede a odkud?

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:12
- Nahlásit

tak tedy tady....
URL

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:13 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tommy Gun
Pejsek nechtěl.No a když po Fatty vystartoval to Fatty nastartovalo a bylo po krytí.Kdyby se k sobě dostali tak se pozabíjí.

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:16
- Nahlásit

Ada
co miminaci? urcite je s nima legra!

mistr
no hlavne aby ti vratili vozitko do konce tydne.... jinak jdete po svejch...

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:21
- Nahlásit

Cituška
taky jsi dostala tu sms od R.L. chudák teda... a prej až podzim možná... je mi líto jeho a nás taky teda...
já mám teď beztak pauzu, ale na koho jako budeme kousat? sám J.B. to nezmákne přece... no potěš koště... Brno a taková nouze o figuranta!!!!!
ola
no tož ba! měl se ozvat! teď už mám zaplácaný celý den! jsme to mohli roztočit! si dělám prču! ale kdybys jela i ty, tak to by se ti neprominulo kdybys nedala dopředu vědět!!!
a s Bugátkou hodně štěstí, já teda znám Fee jen z "psaní", ale myslím, že to bude úúúúúplně v pohodě!!!

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:25
- Nahlásit

Artroza
mám jedny známý, který si koupili fungl nový vozítko (nějaký espreso ), tak mi třeba pučí to starý

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:26
- Nahlásit

Artroza
Fatty přestala kojit a nemá moc mlíka.Takže každé 3hodiny krmím s flašky.Su docela utahaná.Ale sranda s něma je.Pořád nad něma sedím a koukám jak chodí a začínají dělat blbosti.Už je beru i na zahradu na sluníčko.Ale to jenom na chvilinku.Jsou super.

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:28
- Nahlásit

Artroza
hele mám nějaký intimní dotazy...............myslíš že zvládneš být někdy onlajn

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:31
- Nahlásit

Denisa
Tak to musíte do Jihlavy.Když v Brně ani figuranta nemáte

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:31
- Nahlásit

Ada
Artroza
naši mrňousové dostali zase nějakou virozu, takže to byli taky nervy navíc renna má zase mlíka přes příliš a začlo se jí to na jedné straně zapalovat...........takže zábaly a tak
snad budou dnes nové fotky, tak pak řeknu

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:34
- Nahlásit

Allis
Libka
Giordina a já děkujeme za vzkázky!!!!!!

Ada
tak hlavně že zvládáte!!!
Miminka jsou krásná, už se těším jak se na ně pojedu mrknout!
Jo, prosímtě na Den boxíka nepojedu, protože jednak G. hárá a oni co vím, tak háravky tam nechtěli... a za druhé možná pojedu s G. do Žirovnice a i kdybychom nejeli, tak zas jedu na chalupu dělat jarní úklid...

all
včera jsem náhodou našla u bábi dole dopis z brn. pob. BK ČR, kde posílali pozvánku na výstavu a nějaký povídání, ale hlavně známku do průkazky, no a bábi mi to otevřela samozřejmě, tak já koukám a známka nikde! Bábi dělala jako vždy mrtvýho brouka a ještě říkala, že proč ONA by mi otvírala dopisy (no to by mě taky zajímalo) a že známka tam nebyla a bla bla, to s ní nemá cenu, tak jsem se dívala po zemi a nic... Mno, nebudu vás napínat - známečka byla v koši!!! Ona nám bábi každý den připraví minimálně jednu takovou "hru"!

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:39
- Nahlásit

Denisa
haha tak to máš o zábavu postaráno, co????
ona to asi babi myslela dobře nějaký malinkatý papírky se tam přece nebudou válet

Teta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:41
- Nahlásit

Denisa
kdo si hraje, ten nezlobí!

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:42
- Nahlásit

mistr
Tak držím palečky at' i děti i Renné jsou v pohodě!!!!!!

Těším se na fotky
Denisa
Citunka
Teda holky to jste mě nepotěšili ale chápu No to zasejc bude.Tomáš si na mě zase smlsne.Ale já se nedám.
Upřímě raděj bych jela do Žírovnice.V pozořicích je to malinké a moc cvičit se tam nedá. V Bystřici to je lepší.

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:48
- Nahlásit

Denisa
Koukám že si s bábi užiješ

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:56
- Nahlásit

mistr
Teta
Ada
...no ona je to zvláštní (a to je hodně slabý slovo!) osoba, ne tím, že je už stará (to nikdo nevíme jak na tom budeme), ale tak jaksi odjakživa už...! Prostě jedna bábi je taková, že fakt bych to nikomu nepřála ji mít za bábi a druhá babička - to je zas svatá žena (šťastná to žena), to je prostě naše babulka!
samozřejmě já bydlím s tou první!
mno a nevím, až k nám začnou chodit případní zájemci o případná štěňata... tak to bude horor! jestli jim otevře a..., tak rovnou utečou!

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:57
- Nahlásit

Ada
dny boxera jsou v pozořicích??? a figuruje libor?
já asi na den boxera zvaná nebudu, páč su členem v plzni

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 12:03
- Nahlásit

Denisa
Ada
hele holky proč vlastně nemá brn. pobočka svoje stránky???
už to někdo řešil????

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání