| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:42
- Nahlásit
mistr
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:46
- Nahlásit
Denisa
taky doufám, zkoušky 8. se blíží a nekoušem nekoušem, to zas bude rodeo
Mistr
pamatuju, díky Citušce musím na centimetr doslova
a poslušnost nebo obranu můžem po Atiboxu...
Víkend mám volnou neděli odpoledne, v sobotu jedu na tu výstavu a v neděli ráno máme trénink ploch a večer mi přijedou s Karibikem na trénink, tak cca od 12.00 do večera jsem k dispozici nebo hodně brzy ráno
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:47
- Nahlásit
se máte s těma psama a miminama... já když zvážím, že bydlím téměř v centru a že dohrabat se na volný prostranství (ne park a výběh) musím autem, tak už se vidím jak cpu dítě (anebo dvojčata ) do auta a pak 2 boxery... já nemůžu mít ani ty dva pséky! navíc opravdu jsem na psa sama... to mě tak sejříííí... kdyby aspoň ta zahrádka byla zahradou...!
no takže vám prostě v dobrém ZÁVIDÍM!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:50 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Denisa
my jsme sice v RD, ale zastavbě. No nevím co by tady řekli sousedé kdybych to tady vypustila. Taky jezdím asi 1 km za město, kde je klid, tady se to nedá
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:03
- Nahlásit
Denisa
no já mám tady teď premiéru......2 psy a dítě, navíc pes ani dítě nebyli nikdy ve větším městě než 5 baráků takže když vyjdeme z domu (Jugosl. ulica) dítě běží dolů na Merhautku, cipís skáče dopředu pod šalinu..........jen ta moje stará čuba stojí jako ovca před obrubníkem a kouká, co se to kolem ní děje
pak to mám všechno naložit do auta.......naložit kanystr vody pro psa, gumáky, kabelu s aportama....apod. mezitím jde kolem cizí pes..........cipís opět skáče pod auto, dítě řve BAF BAF.............prostě pohoda
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:06
- Nahlásit
articek
dotaz........jsou v itálii stejný zásuvky jako u nás? kvůli PC
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:07
- Nahlásit
mistr
jéje, to je jak z hororu
Jugoslávskou znám a Merhautovu taky, bydlím autem vlastně kousek
Artiček
hlásím, že zvěř je nakrmena tak asi vyrazím ven, večer mám noční šichtu a zítra sklad, musím se psychicky připravit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:09
- Nahlásit
mistr
Já jednou musela do města s oběma holkama.Fatty té bylo všchno jedno.Šla kam sem jí řekla jenom když viděla psa tak jsem si vodítko omotala kolem ruky a snažila jsem se najít něco čeho se chytím.A Aduš ta si zase s každým chtěla hrát.(v ten dem byli v Jihlavě trhy).Takže jsem byla štastná že jsme to ve zdraví přežili všechny tři.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:14
- Nahlásit
Denisa
snád jo! teď teda chvílu nee... teda může být, ale buď já bez G. nebo ty bez I., neb aby G. nezahla snoubenci
Takový problém by to snad nebyl, zůstalo by to alespoň v rodině že?
Jinak žádné velké plány na víkend nemáme. Akorát se chceme podívat do Žirovnice, ale to jen ráno tam a odpoledne zpět. A i to se dá kdyžtak zrušit. Tak dej v čas vědět.
mistr
Pšššt, bonzu že Artroza náhodou dvoudílný plavečky má, ale ode mě to nevíš jo?
dítě řve BAF BAF.............prostě pohoda úplně to vidím!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:15 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
mistr
tak jak to tak čtu je to všude podobné, prostě jak jsou děti a psiska, nebo dva a více psů, nebo podobná kombinace, tak opravdu neni o zážitky a stresové situace nouze. Člověk by pak potřeboval mít deset rukou, aby to stíhal všechno pochytat co?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:16
- Nahlásit
Vcelka
no jo, ale na co by pak člověk už starý nemocný v křesle a zabalený v dece vzpomínal??????
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:17
- Nahlásit
Vcelka
no spíš než deset rukou, tak si spíš dát něco pod jazyk, aby to ve zdraví přežil a nešlehlo to s ním
flegmatici to mají jednoduché
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:19
- Nahlásit
articek
no jo, teď mě došlo, že vlastně bych na MD byla doma celý den, tak by to šlo asi nějak prostřídat kdyžtak... ale lepší když i manža je psékař... to u nás nehro...ale tak mu můžu cpát aspoň to dítě, to už nebude moct protestovat!
mistr
no to je skoro černý humor a máš můj velký obdiv!
dítě řve BAF BAF....
Giordina je sice v poho, městskej čokl, ale i tak, furt je strašně zvědavá na všechno, bez vodítka po frekventované ulici nejdu... ale hyperaktivní štěndo k tomu+dítě... tak to už je za hranicí mé představivosti... dobře to napsala Corleona, to by bylo asi tak stejná situejšn!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:19
- Nahlásit
Cituška
já bych chtěla být aspoň jeden den zabalená v dece a nic nedělat
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:22
- Nahlásit
mistr
flegmatici to mají lehké
Teda moje mamka je sice flegmaš ale když jsem jí jednou dala na procházku Aduš tak bych Ti přála vidět její výraz když se vrátila.Pes nikde mamka rudo pod očima,jen mrsla vodítkem a jen na mě houkla že Aduš je u lesa a nehodlá jít domů.Tak jsem pro nu šla já.Holt Aduš poslouchá a respektuje jen mě.
|
mistr
Člen |
- Nahlásit
Denisa
no ono to někdy i humor je ...............ale je pravda že moje mamka (64 r.) se nějak nesměje
ale co se dá jinak dělat..........o dítě se postarat musím, stopu dělat taky musím takže jiné řešení není
|
Denisa
Člen |
- Nahlásit
Teta
jo jo, dám vědět, jen co budu vědět! v pátek zas po 13.hodině bych měla být chytřejší...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:25
- Nahlásit
mistr
no já myslím, že to zvládáš skvěle, myslím, že málokdo (i z hrdinných psar! by to jako ty dal!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:26
- Nahlásit
mistr
ještě že bydlíme v relativně klidném městě a ještě skoro na kraji, tak snad na tom budu o něco líp i když tedy Viky mi vždy příde že je všude prvně, že vše vidí po prvé a podle toho se taky chová, vždycky Zdeňkovi řikám že je momentálně zaostalej
Jestli bude Blade to samý tak to taky bude. Jednou mně pobavilo jak sme byli na cvičáku a cvičili jsme vedle sebe dva boxeři a kolem jel traktor a oba ty boxeři se postupně natáčeli podle toho traktoru jak jel a nevnímali že po nich něco chceme, to nám fakt přišlo vtipný. Taky ho asi viděli prvně v životě.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:28
- Nahlásit
mistr
Ada
já to měla taky tak, autem na pole, malýho Páju na záda, našlapat stopu, ujít stopu, a domů, oběd, dát ho spát a odpoledne zase ven, aby bylo dítě na vzduchu a to jsem ještě na půl úvazku pracovala
já vlastně vůbec dneska nevím, proč a jak jsem to stíhala...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:31
- Nahlásit
Cituška
mistr
Teda já snad zůstanu jen u toho hlídání dětí jak to tu tak čtu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:31
- Nahlásit
Vcelka
i když tedy Viky mi vždy příde že je všude prvně, že vše vidí po prvé tak toto si taky říkám!!! zrovna nedávno jsem si říkala, že se G. chová jak kdyby byla celý týden zavřená někde v kotci... jak jsem psala, že je strašně zvědavá na všechno... ne nadarmo se říká jak urvanej ze řetězu, akorát teda G. na řetězu nikdy nebyla...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:34
- Nahlásit
Cituška
no a mě straší matky NEpejskařky jak je to s dítětem všechno obtížný a že na psa nebudu mít vůbec čas a že ony nestíhají při jednom dítěti... tak já jim zase oplácím, že dávám za příklady kámošky co mají i dvě děti a víc psů a k tomu i koně třeba... a nestěžují si nikdy...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:37
- Nahlásit
mistr
... a ted mam 10 deti a je mi to jedno.... znas ten vtip ne? takze tyhle prasky budu ted asi potrebovat: mam dite a psy a je mi to uuuplne jedno
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:38
- Nahlásit
Ada
aaa bezva! dalsi na hlidani articku.....
takze ola, ada...... ja jen aby jsme vedeli kam je odvazet az nam dojdou nervy
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:39
- Nahlásit
Cituška
Vcelka
Ada
občas si taky říkám, že taky nevím proč to všechno vlastně dělám
já teda šlapu stopu tak, že buď je malá zavřená v autě, nebo v kufru místo psů a kouká na mě přes sklo a já ji mávám z pole psi leží u auta venku a hlídají ji
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:39
- Nahlásit
Denisa
Artroza
nenechte se strašit, je to krásný, zhubnete při tom běhání kolem psů a dětí po porodu skoro hned a dítě bude narozdíl od ostatních pořád venku, protože psi přece ven jít musí...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:40
- Nahlásit
Vcelka
jo a ze srazu máte super fotky! oba kluci jsou moc fotogeničtí a nejvíc se mi líbila ta fotka jak tam jste jako rodinka všichni 4 a hledíte v dál...
G. umí ten trik s piškotem jak ho dáte na čumák a po chvíli ho může slupnout, tak že ho vyhodí do vzduchu a schramstne a zde se mi povedlo foto, kde jsou vidět i slintíky!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:41
- Nahlásit
mistr
moje známá jednou přijela na stopu, šlápli jsme, odešli, popili kafe z termosky a ona po hodině najednou vytřeští oči a povídá - jéžiši, já mám Míšu (rok a půl) zavřenou v autě v sedačce!
Já málem padla pod auto, Míša spokojeně chrupkala a známá měla třes v rukou a oku
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:42 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
mistr
kdyby jenom v kufru
Cituška
no nejaky to kilo dolu by bodlo
denisa
super fotka!
|