| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:29
- Nahlásit
corleona
budu se těšit!
a vem všechny! např. i štěňátkovská dráha bude...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:32
- Nahlásit
Teta
díky, ještě na to mrknu...
jo jo, možná jsem tam taky cosi viděla... myslím cosi v Lounech možná...no jo, ale já myslela spíš něco většího, "regionální" akce bohužel všechny nevychytám...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:36
- Nahlásit
Teta
máš pravdu - Louny a v Praze svod + zk. chovnosti
chm!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:41
- Nahlásit
corleona
mělo by to být tuto neděli večer ve Střepinách, ale oni ještě snad daji vědět jestli to bude tuto neděli nebo až tu další.
Denisa
my budeme mít nejspíš v říjnu další sraz, a to zatim se datum neví, tak to bych určo v neděli byla asi na srazu kdyby byl v ten samý termín, ale kdo ví jak to vyjde.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:42 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
topgun
to je něco jako rozzuřenej rotobull vtipe aby jsme ti to nazorne nepredvedli s Cituskou a kdo se to jeste k tomu hlasil??... jo uz vim Denisa... takze Topgune - tes se!!!
Mistr
poslala jsem ti nejaky lidi na zlatyho pejska ( teda renne )
uz se ozvali?
Denisa
coursing? bezva! treba konecne zacnem
Cituška
na bonitku jo? tak bezva, uvidime se tam
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:48
- Nahlásit
Lidičky!!!
a co 11.11.2007 což je neděle...
že tam nic není????
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:51
- Nahlásit
Denisa
to je neděle po candrbále ne? , takže asi KO
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:54
- Nahlásit
Stýnka
ježišmáááárja, na candrbál jsem úplně zabudla... jsem koukala na kynolog. akce jen...
ach bóže...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:58
- Nahlásit
Denisa
No teda! Slečno, do candrbálu mi nelezte jo!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:03
- Nahlásit
Vcelka
psali mi od bílé Britaniky, že se registrovali na bílých stránkách a zatím nic Na další Bílý sraz by chtěli taky dorazit. Jo a mám pogratulovat bráškovi
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:05
- Nahlásit
Teta
no to bych si nedovolila a ani bych to nestíhala... s opicí někde na coursingu...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:07
- Nahlásit
Denisa
jáááák s opicí? S boxérem, ne?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:09
- Nahlásit
all
a pak teda jedině ještě 17.11., jenže 18. je v Práglu výstava... tak to nee...
takže ještě možnost 24.11. nebo 25.11.
to už bude po všech zkouškách, závodech, svodech... po sezóně... boxerům se bude super dýchat...
víte někdo o něčem v tu dobu????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:11
- Nahlásit
corleona
s opicí-boxerkou!
símtě, nic si zatím nepiš... a poraď zda tam není nějaká akce... ty to máš taky v merku...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:33
- Nahlásit
corleona
napiš jim že jestli posílali Katce fotky a povídání, tak ať maji prosím trpělivost, protože ona toho má moc a ve frontě před nima už stojí víc lidí, takže ona to postupně tam bude doplňovat, A teď asi v první řadě se tam bude snažit dát fotky ze srazu, takže to bude chvíli trvat než se Britanica na stránky dostane, ale nemusí se bát že by jí tam nedala. Já jí posílala Blejda hned co sme si ho přivezli a taky tam ještě neni.
A že budu moc ráda když na další sraz dorazí a Blade určitě taky rád ségru uvidí.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:41
- Nahlásit
Tak mi právě volali z německa a chtěli koupit Aduš.Sem je hnala svinským krokem.A ještě mě přemlouvali.Prodat mojí prdelku nikdy!!!!!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:47
- Nahlásit
Tééda, konečně jsem to dočetla. Hrůza!
No, a teď si nevzpomínám, co jsem chtěla komu napsat.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:54
- Nahlásit
ola
haha, jsem na tom stejně
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:11
- Nahlásit
No tak ja mam teda taky dost...moc informaci najednou
Teta, dosly ti penizky???
Ada, no teda prosim te co je to napadlo? Bych je taky hnala!!!
My mame vcerejsi odcervovani uspesne za sebou, vsichni stali ve fronte a postupne se na ne dostavalo Jen Tina po spolknuti prasku to sla jeste inteligentne zapit vodou
Kdy je vubec vystava v Praglu?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:21 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Paja s Tinou
Teta, dosly ti penizky??? - neměj o Tetu strach. Pracuje v bankovnictví, kdyžtak si nějaký půjčí z trezoru. Celý dny prej kouká na Dannyho parťáky.
Stýnka
Co máš proti Sněhurce? Ty taky naděláš - Kerinka kvůli tomudle ještě vozej v klimatizovanejch čtyřech kruzích na univerzitu v Ově.
blažena
hluchoň z Ungeltu na Nově - to bude reklama stanice jak sfiňa - Já mám takovej pocit, že až todle všechno proběhne v Blesku, MF Dnes a na Nově, že všichni lidi budou bláznit po bílejch hluchejch boxerech a to že máš doma pěkný žíhaný či zlatý zvíře bude lidem putna.
Denisa
Kde že bude ten coursing pro boxe? Budou tam moct i buldočci - třeba jako malý placatý předskokani?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:24
- Nahlásit
Tommy Gub,
tak v tom pripade uz strach nemam
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:34
- Nahlásit
Paja s Tinou
Strach neměj, peníze dnes ráno došli.¨
Tommy Gun
Jo jo, Dannyho parťáci!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:37
- Nahlásit
Tommy Gun
díky za mejlos, už to letělo tam kam má...
Budou tam moct i buldočci jako doprovod velkých bráchů leda... Kulekouše tam protlačím, ten by tam chyběl!
a bude v Brně, akorát se řeší to datum!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:38
- Nahlásit
corleona
jé ona šla Carrera a Corleona do stejný rodiny? To sem nevěděla. Koukám podle fotek že je většina štěňátek hojně šišmaná.
Včera sem se pokoušela Vikyho a Bladea vyfotit jak sedí vedle sebe, Viky byl v pohodě, dala sem mu sedni a seděl, za to ten malý smrad, vždy když sem udělala pár kroků do zadu se ke mně rozeběhnul. Takže nic.
Tommy Gun
no myslim že kdo si přečetl MF Dnes, tak mu to akorát zamotalo těmy nesmyslnými kydy hlavu. A opět budeme slýchat jé to je krásný albín apod. MF Dnes fakt zklamali, to ten Blesk v pohodě a Nova vypadá taky v pohodě, protože ochotně Míle nabídli že jí daji předem zkonzultovat všechny texty který proběhnou ve Střepinách.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:44
- Nahlásit
Vcelka
ten malý smrad
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:46
- Nahlásit
Tommy Gun
Já mám takovej pocit, že až todle všechno proběhne v Blesku, MF Dnes a na Nově, že všichni lidi budou bláznit po bílejch hluchejch boxerech
no uvidíme, třeba pak chovatelé budou mít telefonáty typu: máte štěňátka boxerů? A máte ty bílý?
A kdo nebude mít na skladě, bude OUT!
Vcelka
na reportáž se těším, doufám, že bude dost dlouhá a že tam budeš s Vikym a Blejdem!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:16
- Nahlásit
Denisa
no jak sem psala já doufám že tam budou naši psíci, to by mi udělalo radost, ale zároveň se modlim abych tam já nebyla. Bych pak musela jít v pondělí do práce takhle
Teda, teda nevim co se děje ale nějak se mi plní stránky boxerů v nouzi, už tam mám 6 boxerů
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:17
- Nahlásit
Teta, tak to je super...jsem si uz rikala jestli jsem to treba blbe neposlala
Vcelka, on se Blade casem umoudri A s Vikym jsou uplne v pohode?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:27
- Nahlásit
Paja s Tinou
jojo pohoda, je to hrozně fajn je pozorovat. Blade je ještě takový syčák a Viky už je přeci jenom rozumnější, takže když Blade začne něco rasovat, tak Viky nad nim jen stojí a kouká co my na to. Někdy si k nim lehnu a to pak se po mně válí a šlapou a Blade Vikyho furt otravuje, takže se furt perou ale je to vše ve srandě. Jak sem si myslela že už nebudu mít Vikyho furt za zadkem, tak ted když sem v kuchyni nebo jinde tak je mám za zadkem oba dva. Příde mi že máme dva nejhladovější pejsky na světě. Sem ráda že je máme, člověk se s nima fakt nenudí
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:40
- Nahlásit
cituška
no jo! a kdy teda ti předám ten protiklíšťák!?
hele, možná, že se uvidíme v Žirovnici! možná... tak buď tam anebo... ?!
já v ten čtvrtek půjdu na KK Krpole...
tak ještě se domluvíme jo?!
|