| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:13 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Tommy Gun
Ještě k těm odběrům - znám jednoho zlatého JČ boxera, kterému stačí rozhlédnout se po parkovišti a pak už si, uvázán u auta, dokáže pomoci úplně sám... nebo třeba na překážkách... a po 5 minutách může pokračovat v normální činnosti. Nechtěla bych být jeho psovod a mít takové prostoje
Cituška
taky jsme to jednou s Citou absolvovali z vrtulníku
My s Aninkou několikrát z vrtulníku taky - a kdyby se to ještě mohlo, tak bych si to dala znovu. Jednou jsme dokonce měli slaňovat Žďákovský most nad Orlíkem, rovnou do člunu, ale bohužel moc foukalo, tak jsme to sešupli bez psov. Škoda.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:15 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
Markét
to Vás obdivuju, já teda takovej adrenalin nic moc
Bubu
vlastně se musím smát, protože mi potřísnil nohavici při poslední návštěvě briard Oskar a páneček mi ještě vyčítavě sdělil, že přece toho psa nesmím hladit....
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:28
- Nahlásit
corleona
Zítra jedu FM,mám tě poctít návštěvou?Nebo máte klidový režim po očkování?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:31
- Nahlásit
Bubu
Kdepak jsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????? ??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:35 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
SIO Apalucha
V kolik? Chtěla jsem jet do Ovy kolem poledního, budeš tady tak nějak?
Mám tady Heduš, ale ježí se jak pankáč na všechny a na všechno, obávám se, že už ani s Oli nebudou kamaritky
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
Teda já sem nestihnu celej den nakouknout a pak to tu dočítat je hrozný.
SIO Apalucha
Ty Olšany jsou 12.5. a honem musím poslat přihlášku než by do toho mohlo něco přijít.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:46
- Nahlásit
SIO Apalucha
jo jo, kdepak je Bubu?????
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:49
- Nahlásit
corleona
Nekoukala jsi se na náhodou na stránky jedné námi tady zmiňované ch.s. na nový přírustek a jak ho hodnotíš?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:58
- Nahlásit
corleona
Jedu až po čtvrté,směr Olešná.Tak pak.Ale zda ti to nepasuje tak jindy.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:05 - Změnil/a: SIO Apalucha
- Nahlásit
Cituška
TO je nějaké podezřelé????? Že???? Možná má Bubu něco s PC.
Lenda
To bude,týden před je Praha.Doufám že se nepletu.TO BUDE FIČÁK.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:08
- Nahlásit
SIO Apalucha
Není Praha v červnu?Nebo se pletu já??Ale pojedeš,né?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:09
- Nahlásit
corleona
Jdu do hajan,když tak zítra napiš SMS.Čau a dík.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:09
- Nahlásit
Lenda
myslíš psa? Těžko říct, chtělo by to vidět na živo.
SIO Apalucha
Možná nepojedu nikam, furt mě bolí v krku a nejsem úplně ok.. uvidím až zítra.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:12
- Nahlásit
Lenda
No jo Praha je v červnu MÁŠ pravdu.Jak už jsem psala když bude vše o.k. tak určitě.Čekám na kontrolní výsledek krve ohledně obranným látkám.A když bude vše v poho tak jsem tam.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:14
- Nahlásit
corleona
jj,já nejdřív myslela,že je to další fena a teď jsem koukala,že je to pes
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:17
- Nahlásit
SIO Apalucha
Tak to je fajn.Určo to bude dobrý,tak se tam uvidíme.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 23:04
- Nahlásit
Tommy
Ty jsi ale zvědavý a ouplný špion!
No, kde by asi Baškani vzali Pražskou přílohu MF Dnes?
Teta je tupá a neumí na cz-psa dát fotku, tak to za ní musí dělat Corleona ne!?
Nejlepší na tom celé ale je, že jsem to také nevěděla, a kdyby mě na to neupozornila smskou tajemná tajemnice, tak bych to snad i prošvihla.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 23:12
- Nahlásit
Teta
Nejlepší na tom celé ale je, že jsem to také nevěděla jaká to skromnost
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 06:58
- Nahlásit
Markét
zlatého JČ boxera, kterému stačí rozhlédnout se po parkovišti a pak už si, uvázán u auta, dokáže pomoci úplně sám. - vím o koho jde a paní majitelka se za to stydí.
Teta
Se z tebe pos*ru. Napíšu ti snad, kam umisťovat obrázky a jak je sem vkládat. Čekej dopo počtu do práce.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:28
- Nahlásit
Tommy Gun
kam umisťovat obrázky a jak je sem vkládat. já se též hlásím do rychlokurzu ,neb to vůbec neumím
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:34
- Nahlásit
Adina
ok.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:51
- Nahlásit
corleona
ahojky, prosim tě jak se registrovali majitelé Bereniky na bílých boxerech? Já myslela že poslali Katce fotky a nějaký povídání na e-mail, ale Katka mi psala že od nich nic nemá, že jí nikdo takový nepsal. Mohla by jsi jim prosim napsat, aby na její e-mail poslali nějaký fotky a povídání?
Teda ta vaše tryskomyš, včera zase řádila, co sem přišla z práce tak sem od něj neměla chvilku klidu, dřív přes den házel šlofíka a včera nic, řádil až do devíti do večera a ještě v posteli mi lezl s plyšákem po hlavě, rval za vlasy, až pak nakonec mi usnul na hlavě. A dneska od šesti vše na novo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:19
- Nahlásit
všiciííí
Tak zítra je ten slavný den... Jedeme si pro Bugginku. Už z toho mám špatný usínání a řídší stolici. Těším se děsně, ale zároveň to jsou nervy! Doufám, že to bude OK. Pokud máte rady, jak Buggi co nejšetrněji představit Fee, tak sem s nima!
Plánuju, že je seznámím někde venku - mimo naše obydlí, jakože ve stylu : Zdeněk vede FeeBee a potká mě, která vede (nebo vleče případně nese na vodítku visící) Buggatku, dojde k seznámení ve stylu "copak jsem to tady v parku našla za malýho pejska!" a následuje společný odchod k domovu. Co vy na to?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:25
- Nahlásit
ola
tak scénář zpracován výborně,jen zůstává otázkou,zda "herečky" se budou držet scénáře,nebo si zrežírují svůj
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:27
- Nahlásit
Adina
No právě. To je důvod mých nočních záškubů v rukou a nohou a bezděčnému lítání očních bulv pod víčky!
Ale teoreticky je určitě lepší je seznámit někde "mimo bobulino území", ne?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:28
- Nahlásit
ola
no to by nemusel být špatný postup, to by mohlo dobře dopadnout. Kolik bude Bugginka vážit?
A propo když se ptám na tu váhu tak včera sem vážila Bladea a už má 9,5 kilo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:31
- Nahlásit
Vcelka
vážila Bladea a už má 9,5 kilo.
No pane jo. To bude kanec! To Buggi nebude mít asi ani v dospělosti.
Kolik váží téměř 9ti týdenní bostonek teda netuším. Naše blůma teď má 30kg, takže rozdíl ve váhových kategoriích tam teda 100% bude... Ufff! To jsou nervy!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:35
- Nahlásit
Ola, je tak to je super!!! To kluci uz se musi urcite taky moc tesit. Jedou pro ni s vami?
Vcelka, no tak to je tedy Blade poradny jedlik. Je videt ze se mu u vas vede vytecne!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:41
- Nahlásit
Paja s Tinou
Kluci budou čekat doma. Musíme to na ni vybalit postupně, i tak toho bude na ni dost. Naštěstí u chovatele měla okolo sebe psy i děti, takže to snad přežije.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:51
- Nahlásit
ola
Tak zítra je ten slavný den... Jedeme si pro Bugginku
Jéžiš, já ti závidím! Já bych taky chtěla nějakýho malýho špendlíčka...
Určitě bude dobré nechat čubiny očuchat někde po cestě na neutrálním území. Dělali jsme to tak s malou Cillinkou i Lakou, aby to všechno jako bylo OK. Boxerky si čuchly, jakože aha, štěňátko a šly lítat do pole... štěňátko se batolilo, pak jsme je zas všechny naložili do auta a frčeli domů. A doma v poho. Akorát v prvních dnech se musí dát pozor, aby Bobule malíčka nezašlápla, ovšem po pár dnech se miniplacatka naučí, že před obrovskýma nohama a džkou musí uhýbat ona, ne naopak.
A nevím, jestli spí Bobule s váma, ale pokud ne, tak rozhodně v prvních nocích to chce ohlídat, aby ji třeba nezalehla, pokud budou spát spolu. Jinak bude všechno určitě v pohodě
|