Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 06:29
- Nahlásit

Tommy Gun

dobré ranko, i u nás je obloha nízko

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 07:55
- Nahlásit

Chčije a chčije.
Dobré ráno všem.Tak tady leje od rána.Ale zase na druhou stranu je to dobře.Už to potřebovalo deštíček.
Nám včera večer vypli proud a nefachčil do rána.Takže tu byla i docela kosa doma
Sem se vůbec nevyspala.Nemohla jsem usnout a když se mi to povedlo tak šel soused z hospody a bouchal mi na okno jestli se může dnes vyspat u nás že doma dostane do drž*y.(sem měla chut' mu do ní dát taky) Sem ho poslala dom a už jsem moc neusla.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:27
- Nahlásit

Cituška
Taky Ti došla obálka od paní Vlhové?Má to pěkně napsané že?Budeš vystavovat na farmě?

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:02
- Nahlásit

hlášení TC : obloha proklatě nízko, ale zatím nespadla ani kapka

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:06
- Nahlásit

Hlášení FM:
jako pan Komárek..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:23
- Nahlásit

Ada
si mu měla jednu natáhnout vožungrovi.
Kosa v noci to je hrozný, mi si jí užili tenhle víkend na tom srazu, spali sme v chatkách jenže sme začínali sezonu takže ty chatky byli vlhký a v noci šílená zima. Sem tam sebou měla spacák do -17 stupňů a stejně sem se klepala jak ratlík a furt mně ta zima budila. A to ještě jak sem furt myslela na to že se mi nesmí chtít na záchod, protože bych musela vylejzat z toho trochu tepla co sem tam měla do tý zimy, tak tim spíš jak sem na to myslela se mi furt chtělo a zu tu noc sem musela třikrát vylejst a jít na záchod. Děsný to noce.
blažena
pani koukala jste na pondělní Blesk? Byl tam vyfocený tvůj odchovanec Pagáček a určitě bude i v TV Nova, protože Béďa tam dělal rozhovor. Tak se v neděli koukej na Střepiny ať můžeš být pyšná matka.

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:38 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit

Vcelka
kuju kuju za upozornění - Bleska mám a Střepiny budu sledovat se zatajeným dechem - tý woe - hluchoň z Ungeltu na Nově - to bude reklama stanice jak sfiňa

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:39
- Nahlásit

blažena
hluchoň z Ungeltu na Nově - to bude reklama stanice jak sfiňa

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:41
- Nahlásit

Stýnka
se moc nesměj - jo

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:44 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit

Stýnka

neboj taky na mě jednou dojde a přestanu se smát...

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:46 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Stýnka
blažena
hluchoň z Ungeltu na Nově - to bude reklama stanice jak sfiňa
to je prča po ránu..

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:48
- Nahlásit

blažena
hluchoň z Ungeltu na Nově - to bude reklama stanice jak sfiňa Se musím přidat ke Stýnce!

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:49
- Nahlásit

blažena
děkujeme za vzkázek!!!

Teta
poslán mejlos!

Tommy Gun
jo jo adidas! (náhodou na tom jsem byla už taky!) týýýýý vtipálku!!!
Giordi výborně šilhá! ona dělá všechno výborně!

all
tak G. si včera skvěle zalítala na psí lítačce, jen si vždy přišla na pitíčko, nosím jí sebou ve vedrech bumbání v takové té ledvince pro běžce a ona přiletí, dloubne do cyklistické flašky čumákem jakože dé mně mamo napit, pak si pocucá z lahve jak mimino a zas běží do pryč... kamoška se včera smála a zkoušela dát napít své RR, ale kdepak, na to musí být správně zdrclá držka...

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:49
- Nahlásit

Ada

budu jen pomáhat, jediná výstava, na kterou s Cituší jdem je ten Gladiátor, už jsem si stáhla přihlášku a taky už jsem poslala přihlášku na bonitaci do Prahy, takže děj se vůle boží

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:51
- Nahlásit

Denisa

špatné zprávy, obrany nebudou

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:53
- Nahlásit

Ada, Cituška
holky, jsem vám to zabudla říct... na Olšany nemůžu jet... narychlo se vdává ten den kamoška (ta jak je její ten průkaz u fotky s hlavou Hlavošovou ) a jdu jí to odsvědčit, takže fakt mi to nevyjde... mrzí mě to, ale samozřejmě kámošce dám přednost.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:54
- Nahlásit

Cituška
no tak to je v řiti! áchjó! ale moc díky za info!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:54 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
ten Gladiátor my ho letos s Vikuší zkusíme pro velký úspěch znova..
Furt nemám odvahu ji vzít a začít cvičit, už se mi zdá po štěňatech OK, dokonce mám pocit, že nám začíná nějak tloustnout. Doufám, že si vzpomene a navážem, kde jsme přestali..

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:55
- Nahlásit

Tommy Gun
cos to zas poslal sem otevřela první obrázek a přes celou obrazovku ta kráska Sněhurka - že to celej kancl mušil vidět

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:57
- Nahlásit

Stýnka
je to starý čunek..

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:05
- Nahlásit

Stýnka
Já už to raději rovnou mažu bez přečtění.

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:06
- Nahlásit

corleona

Viktorka to zvládne,byla plná energie, když jsem jí viděla, tahle čubinka mě fakt dost oslovila stejně jako Nunýk, přiznávám dobrovolně!!!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:07
- Nahlásit

Teta
já už to radši všechno budu nechávat dom....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:21
- Nahlásit

blažena
no oni tam toho natočili víc, tak snad tam Béďu daji, myslim ale že jo. No tak hlavně aby to tam taky řekli že je to Paganini z Ungeltu.
corleona
no a ty se moc nesměj, vašeho odchovance Bladea taky natáčeli, pani dala kameru k zemi a on se jí na ní sápal a ona před nim jako uhybala, tak třeba to tam bude. Taky pak u kruhu na Blejda vrčel jeden pejsek a Blejd začal taky, bylo to docela srandovní, tak to si taky natáčela. Proboha hlavně ať tam neni moje odpověď na to proč jsme si pořídili právě bílého boxera, to bych se hambou propadla, protože sem tam blekotala jak jouda, absolutně nepřirozeně, rudá až na zadku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

all
začali jsme řešit už trošku ten coursing pro německý boxery a vychází to datově na 21.10.2007 což je neděle... dívala jsem se, že žádný spešl boxí akce by být neměla! akorát je to po Justičáku myslím...
Je dost těžký vecpat se mezi ty všechny akce... ale snad to bude většině takto vyhovovat!
Co myslíte?
více na: http://www.boxer-giordi.com/index.php?id=36

a info budu samozřejmě doplňovat, toto je jen zatím taková "ohláška", že to vůbec chystáme...

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:26
- Nahlásit

Vcelka
no a ty se moc nesměj, vašeho odchovance Bladea taky natáčeli

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:27
- Nahlásit

Denisa
21.10.2007 píšu si do itineráře..

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:28
- Nahlásit

zzizalka
Betynko a Petro!
ty stránky - fotogalerku máte krásnou! jsem vám chtěla napsat, ale nemáte tam knihu návštěv, tak to píšu sem, že super!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:29
- Nahlásit

Vcelka
A kdyže to bude? Ať vím, kdy bude eventuelně naše chlouba chovu v TV?

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:29
- Nahlásit

Denisa
21.10 určitě něco bude. Vím že když jsem hledala volnž termín na tu taneční zábavu tak vycházela pouze ta sobotu 10.11. Jinak jsou v říjnu svody a chovnosti a pak IPO čuchařů.

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání