| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:42
- Nahlásit
Artroza
no ty seš zrovna jeden z těch flegmatiků
rozčílila ses vůbec někdy?????
už tě vidím...........sedíš u písí, všude skáčou psi, lezou děti a ty si jíš nějakou výbornou zmrzku
PS: si bonzačka !!!!! už jsem dostala pojeb
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:44
- Nahlásit
Cituška
mistr
nebo v kufru místo psů ona po hodině
anebo když se půjde na plac, tak dítě může počkat v odkládačce že jo, a pak se prohodí no... Hmmmm!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:46
- Nahlásit
mistr
bonzovat je hnusny, ale hlasit se to musi vzhledem k tomu, ze je to ringac, tak jsem musela zasahnout... a ty si poradit nechas tak to ma smysl
jinak ja jsem sangvinik s cholerikem to zes me nevidela se rozcilit neznamena, ze mi ty nervy nekdy nedojdou... a pak je hukot... zeptej se Mistra II
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:52
- Nahlásit
Artroza
jsem stejnej tip, dalo by se na mně dříví štípat, ale když se rozčílím, tak je kolem vypálenej červenej kruh
Denisa
Pája byl v odkládačce několikrát, když zlobil, někdy se ho můžeš zeptat...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:55
- Nahlásit
Denisa
odkládačka.............to je ten správnej výraz !!!
ještě je dobrá kenelka...........vyzkoušeno, že Artrozo ???
Artroza
no je pravda, že poslouchat prezidenta se muší
sangvinik s cholerikem .......a sakra??? co to je???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:58
- Nahlásit
Artroza
Cituška
hm, to nápodobně... nejbližší by mohli povykládat, ale to už je pak fakt záchvat, amok, to je psycho...
Cituška
a to já tam budu děti dávat za odměnu, resp. jen za zásluhy! ještěže jsou na Zetoru celkem velký!
tak ahojky zítra!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:58 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
mistr
dobrá kenelka..
jsem te nechtela verejne takhle......
sangvinik s cholerikem
to neres, treba na to v te Italii prijdes za tu dobu co tam spolu budem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:05
- Nahlásit
Artroza
kenelka je náhodou velmi bezpečná!
Také pádím, půjdu s pejsky na špacír a zítra se mrknu, co tu děláte, budu bohužel muset pracovat
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:20 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
mistr
a kdyby si chtěla ten terén vidět na fotce, tak www.cituska.websnadno.cz, sekce erdelteriéři a je tam fotoreportáž ze stopy našeho Arčiho a ta hnusná hlína, to je ono
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:28
- Nahlásit
mistr
oprava
www.cituska.websnadno.cz
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:40
- Nahlásit
Denisa,
tak fota z virtualnich zasnub jsou naprosto bozi!!! Super napad! A ta posledni je uplne super...jak tam Giordi u toho kocarku dustojne sedi
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:41
- Nahlásit
Jo a mala otazecka, v jakem stari mam zkouset mrnata prikrmovat nejakou tuzsi stravou...proste kdy uz jim muzu zkusit dat neco navic???
Dneska budeme odcervovat, tak to schytaji i vsichni ostatni vcetne kocoura
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:53 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tak jsem dala nové fota na stránky.3těnici poprvé na chvilinku venku.Asi na každe fotce je Aduše.Nehnula se od nich na krok.I slepice za plotem odehnávala pryč,(normálně si jich ani nevšimne.) URL V sekci štěnátka
Artroza
Ha ha, to jako že se přijedu podívat na Justičák a místo toho vyfasuju kočáry a budu hlídat jo.Hahahaha
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 17:12
- Nahlásit
mistr
musíš si koupit redukci, maj tam jiné zásuvky, maj jí v elektru v takové sadě
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 17:20
- Nahlásit
Artroza
aaa bezva! dalsi na hlidani articku super
Denisa
ale lepší když i manža je psékař to si piš
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 17:23
- Nahlásit
Ada, no teda, ty uz paradne lezou Jsou uzasny!!!
Ja bych ty nase mrnouse taky chtela vytahnout jeste dneska ven (jinak uz si nahrivali venku bruchy v sobotu) a nafotit je nekde na slunku...musim uz nekam hodit nejaky ten inzerat, abychom je taky stihli nejak udat...nejvetsi sranda je, ze ted z nekterych uz nejsou kratasove, ale dlouhosrstaci...no jo hold tatinek tatinka byl dlouhosrsty jezevec. Akorat se to u nich poznava az takto pozde takze stal resim jak napsat inzerat
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 17:23
- Nahlásit
Ada
Ha ha, to jako že se přijedu podívat na Justičák a místo toho vyfasuju kočáry a budu hlídat jo.Hahahaha jak si to uhádla? Si zvaná
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 18:09
- Nahlásit
articek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 18:11
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jj. lezou a chodí.Jen pořádně vyfotit mi je nejde.Vyfotím je a pak zistím že jim jde vidět jen zadek nebo ocásek.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:38
- Nahlásit
Ada
moc hezký fotečky, a jsou to macíčci!
Kdypak vlastně můžeme přijet?
Už se nemůžu dočkat!
A spojíme to se stopou?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:40
- Nahlásit
Kde všichni jste?????? Jsem se vrátila z trénování chůze a běhání u nohy,jak jsem se tu dušovala Corli.Jsem totálně vyšťavená a Oli si tu lítá s piskačkem,jako by nic nedělala.Jsem se těšila že budu pochválena,a ono NIKDO.
A kde je BUBU?????????
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:43
- Nahlásit
SIO Apalucha
chválím, chválím, chválím...
Kde je Bubu by mě taky zajímalo, už mám po ní absťák
a kdy že je další výstava?????
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:04
- Nahlásit
Cituška
Stopičku určitě.Myslím že zatím by jsi si jich moc neužila.Pijou, kadí,čůraj a spí.Sice už chodí ale není to ještě ono.Já bych ještě počkala.Ale neboj.Myslím že tak za 2týdny by to šlo.To se ještě domluvíme
Na stopičky tu máme ráj.Kam se podíváš tam je louka,pole.Hned za barákem máme mega louku.Takže stopařská pohádka
Už se na to mooooc těším )))
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:17
- Nahlásit
Cituška
Výstava je 28.4. V Ostravě,ale nevím zda půjdu.Je to KV,a neznám rozhodčího. Ale trénujem na boxerkářský svátek.MOOOOC děkuji za chválení,jsi zlatíčko.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:41
- Nahlásit
SIO Apalucha
A doufám,že jedeš taky do těch Olšan.
Nebylo dnes na běhání u nohy moc teplo?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:45
- Nahlásit
Denisa
Virtuání zásnuby jsou super. Přeji snoubencům hodně zlatých miminek.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:49
- Nahlásit
Lenda
Až mě poznáš,tak zjistíš že to zas nebylo na schvácení psa. Neboj já moc neuběhnu,bylo to jen začatečnický pokus.
Kdy jsou ty Olšany? Někdy v květnu,že?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 22:29
- Nahlásit
Ada
bude se řešit výstava - neřešit, nekecat - konat!
Artroza
Okolí Bolzana dnes 28 stupnu - kufa tam budou za 12 dní vedra.
corleona
abys to nepřevzal tak, jak to teď je - dík z info. Až to poopravíš a bude to ok, dej mi plíz echo, ju!?
"Joj mamo, to sou ti pitbuli!" -
blažena
indiánská babička -
Artroza
zatim se jen smeju..... - víš co se říká - kdo se směje naposled .......
uz mi doslo, ze kdyz pes poskakuje kolem kolecek kocaru a steka, tak dite fakt neusne - takže výsledek bude, že bude řvát dítě a ty a pes bude v pohodě.
... a ted mam 10 deti a je mi to jedno.... - jj, ten taky znám, dobrej!
jinak ja jsem sangvinik s cholerikem - to máš dobrý, že víš, jakej seš typ. To já mnohdy nevím cosem zač.
Denisa
mám dobrý ty výsledky, je to negativní - opar, adidas?
ad virtuální zásnuby - Tak to jsem ještě neviděl.
teda může být, ale buď já bez G. nebo ty bez I., neb aby G. nezahla snoubenci! - dyk je to skoro jedno - jsou ze stejnýho rodnýho hnízda.
Ad fotka s PIŠKOTEM - Giordi výborně šilhá! Aby jí to nezůstalo.
mistr
nevypadá na 100b - viděl jsem ty stopařský terény na fotkách hned jak je zveřejnili - no teda ..... !
neboj dělám............dolila jsem chybějící olej (snad do správné díry a ne do odstřikovače) - Víš co se říká - kdo maže, ten jede.
bereš si plavky???? tak to já beru foťák !!!
vyjdeme z domu (Jugosl. ulica) - tudy sem neska jel šalinou, tudy sem jel, tudy sem jel !!!!
malá zavřená v autě, nebo v kufru místo psů a kouká na mě přes sklo a já ji mávám z pole
sangvinik s cholerikem .......a sakra??? co to je??? - to je něco jako rozzuřenej rotobull.
articek
nebude to o výkonu, ale o štěstí při losování - souhlas!!!!
Teta, Denisa
Akorát se chceme podívat do Žirovnice - tak můžete nakrejt i tam, ne? Máte to na puli cesty vobě dvě. A Legovi je to předpokládám jedno, gde zasune.
Vcelka
natáčeli podle toho traktoru jak jel a nevnímali že po nich něco chceme Es gibt Hunde und es gibt Boxer.
Cituška
vypálenej červenej kruh -
Pája v odkládačce, když zlobil - schvaluju!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 23:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
bubu
Gde sou? Se podělalo Volvo a ste furt Rakousku-Uhersku?
Po 3 hodinách spánku na dnešek a nekontrolovatelném spánku v autobuse cestou ze Štatlu s poslintáním vlastního trička po usnutí, jdu na 6 hodinek zamhouřit očka. Ráno frčím na eSTéKáčko, tak nám držte palce, at máme čím jezdit.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 06:13
- Nahlásit
Fuj, u nás je hnusně - jak říkal pan Komárek ve Svěrákově filmu Na samotě u lesa - "chčije a chčije".
|