| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:33
- Nahlásit
jindra 22
kteří dokáží lhát a vyhrožovat svědky
ať se dělo cokoliv, měj pořád na mysli, že tvůj štěník je stokrát důležitější, než cokoliv na světě: peníze, kulka, lidi a řeči jsou až 100 světelných let za tím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:34
- Nahlásit
Adiddaska
Třeba by si ty odmítnutý pak vzali nějakýho psa z útulku místo toho....
Nemyslím, je spousta lidí, co chtějí konkrétní plemeno a do útulku by si pro psa nikdy nešli. Klidně přiznám, že já patřím mezi ně.
ale tahle oblast je dost málo podchycená v dědivosti
Ano koeficient dědivosti je v případě pracovních vloh dost nízký, to máš pravdu. Ale já mluvím o povaze a celkové osobnosti psa a to se naopak dědí hodně. Pro výborné pracovní výkony, je důležitý genetický základ.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
tady jindra šílí kvůli kulce,která toho psa nijak neohrožuje
Prdlajs Sízro. Šílím kvůli něčemu jinému. Třeba uhodneš, kvůli čemu...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:35
- Nahlásit
jindra 22
Měl bych se vykašlat na tuhle debatu
ono vždycky záleží na tom, s kým tu debatu vedeš, a pokud ji vedeš, musíš si z ní vybrat jen to, co je ti přínosem, ostatní hoď za hlavu
|
jindra 22
Člen |
- Nahlásit
Eninka
tvůj štěník je stokrát důležitější, než cokoliv na světě
Říkám: Ano!
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Adiddaska
ten pes stál asi 100 000 nejmíň...když nám to ani nikdo nesmí vyzradit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:36
- Nahlásit
jindra 22
Serou mě lidi, kteří dokáží lhát
Ale vy jste zde také lhal, když jste řekl, že vám nebylo nabídnuto finanční vyrovnání, když vím, že jsem to byla já osobně, kdo vám ho nabídnul. Takže pomalu s tím lhaním.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:37
- Nahlásit
Tesi me, ze o ty psy tady jde lidem vazne v prvni rade. Gratuluju vsem, kteri jsou schopny a maj tu silu neustale zabredavat do tech samejch diskuzi, vytahovat na lidi ty samy veci, ty samy argumenty, ty samy invektiva, ty samy debility. Chovate se jak tupci, do jednoho. Ale proti gustu.. hlavne, kdyz vas to bavi no.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
pes stál asi 100 000 nejmíň
nevím jak jindrův, moje BŠO stála 8 tis s PP
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:43
- Nahlásit
Mathea
hlavne, kdyz vas to bavi no.
přesně,to je hlavní,proč nám to kazíš?
Eninka
nevím jak jindrův, moje BŠO stála 8 tis s PP
no tak ten jeho musí bejt o moc dražší asi...nevim
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:43
- Nahlásit
Baico
Ale to asi nebude uplně pravda, když to stále omýláte dokola, že pes vás stál majlant.
Tuhle podpásovku ani nebudu komentovat. O vrácení peněz nestojím. Chybějící varle mému psovi nevrátí, mou důvěru v chovatelku neobnoví.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:45
- Nahlásit
jindra 22
O vrácení peněz nestojím
Tak nelžete, že vám to nebylo nabídnuto!
|
Mathea
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
A ty jsi kdo, ze na me mluvis?!
... Jinak neni potreba reagovat, ze.. Ja si jen napsala svoje, ono to stejne nic nezmeni, ale me zas bavi tohle no.
|
jindra 22
Člen |
- Nahlásit
Baico
Ale vy jste zde také lhal, když jste řekl, že vám nebylo nabídnuto finanční vyrovnání, když vím, že jsem to byla já osobně, kdo vám ho nabídnul. Takže pomalu s tím lhaním.
Neřekla jste mi, že jste právním zástupcem chovatelky. Měl jsem za to, že jde o neformální rozhovor.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:48
- Nahlásit
Baico
Tak nelžete, že vám to nebylo nabídnuto!
Žádný konkrétní obnos mi nikdo nikdy nenabídl.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:48
- Nahlásit
jindra 22
Měl jsem za to, že jde o neformální rozhovor.
A to znamená, že určité věci popřete?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:49
- Nahlásit
jindra 22
Tuhle podpásovku ani nebudu komentovat. O vrácení peněz nestojím. Chybějící varle mému psovi nevrátí, mou důvěru v chovatelku neobnoví
Ale počkej,pokud ti nabízela nějakou náhradu peněz co víc by mohla udělat,pejska vrátit nechceš,teď uplně nevim co chceš vlastně? ona to asi neplánovala že mu nesestoupí ty kulky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:49
- Nahlásit
jindra 22
Žádný konkrétní obnos mi nikdo nikdy nenabídl.
Tak to se pletete, v tom neformálním rozhovoru byla zmíněna konkrétní suma. Což vy jste odmítl, že o peníze vám nejde.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:51
- Nahlásit
Mathea
A ty jsi kdo, ze na me mluvis?!
To si budeš pamatovat na celý život,co?
... Jinak neni potreba reagovat, ze.. Ja si jen napsala svoje, ono to stejne nic nezmeni, ale me zas bavi tohle no.
tak když tě to baví tak vítej do party tupců
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:52
- Nahlásit
Baico
Nemyslím, je spousta lidí, co chtějí konkrétní plemeno a do útulku by si pro psa nikdy nešli. Klidně přiznám, že já patřím mezi ně.
jo, já taky. Ale tak by si člověk buď na psa počkal nebo by si vybral plemeno jiný. A nemusely by se množit žádný vady. Beztak chovatelé dávají psa do rukou i lidem, který v mnoha případech ani neuchovněj a linie dál nepokračuje, takže sory, ale o tom to ve většině případů neni, rozvíjet povahový vlastnosti, ale je to prostě o tom to štěně prodat...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:53
- Nahlásit
jindra 22
jindříšku, fakt na to kašli, víš, moje fenka BŠO má odjakživa dysplazii kyčelních kloubů 3/3, jediná z vrhu, rodiče nulky, ostatní štěnda taky, miluju ju od prvního dne, co jsem si ji vybrala a donesla domů a věděla a vím, že s ní tuto věc prostě zvládnu a zvládám. Vlastně jsem ráda, že ji mám já a ne někdo jinej, protože kdoví, jestli by ten jinej člověk s tím chtěl a uměl naložit, takže to pro ni beru jako pozitivum.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
To si budeš pamatovat na celý život,co?
Jiste, to byl totiz tak super dzouk, ze zapomenout nejde a myslim na to kudy chodim.. vlastne te porad nosim v srdci.
tak když tě to baví tak vítej do party tupců
Kdepak, ja uz zas jdu, vlezla jsem sem po 2 tejdnech a zas mi to na chvili bude stacit.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:55
- Nahlásit
Eninka
Vlastně jsem ráda, že ji mám já a ne někdo jinej, protože kdoví, jestli by ten jinej člověk s tím chtěl a uměl naložit, takže to pro ni beru jako pozitivum.
přesně,to mám stejně
Adiddaska
Ale tak by si člověk buď na psa počkal nebo by si vybral plemeno jiný. A nemusely by se množit žádný vady. Beztak chovatelé dávají psa do rukou i lidem, který v mnoha případech ani neuchovněj a linie dál nepokračuje, takže sory, ale o tom to ve většině případů neni, rozvíjet povahový vlastnosti, ale je to prostě o tom to štěně prodat
souhlas
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:58
- Nahlásit
Adiddaska
takže sory, ale o tom to ve většině případů neni, rozvíjet povahový vlastnosti,
To máš možná pravdu, ale v mém konkrétním případě o to jde. Dobře si vybírám, jakou fenu nechám nakrýt svým psem. Mám vybranou jednu konkrétní fenu a to je jediné krytí o které stojím, protože si z toho spojení sama chci nechat štěně. Když už jinde krýt nebudem, je mi to jedno. Ale o tomhle spojení jsem přesvědčená, že bude přínosem pro plemeno, jak ze strany exteriéru a zdraví, tak povahy a charakteru. Navíc zcela nepříbuzné na většinu populace BŠO ve střední Evropě.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:01
- Nahlásit
Baico
To máš možná pravdu, ale v mém konkrétním případě o to jde. Dobře si vybírám, jakou fenu nechám nakrýt svým psem. Mám vybranou jednu konkrétní fenu a to je jediné krytí o které stojím, protože si z toho spojení sama chci nechat štěně. Když už jinde krýt nebudem, je mi to jedno. Ale o tomhle spojení jsem přesvědčená, že bude přínosem pro plemeno, jak ze strany exteriéru a zdraví, tak povahy a charakteru. Navíc zcela nepříbuzné na většinu populace BŠO ve střední Evropě.
to je moc hezký a myslim, že tebe ani nikdo nikdy nepodezíral z nějakejch zištnejch cílů a touze po zisku. Ale kolik je takovejch jako ty??? O tom mluvim celou dobu....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:04
- Nahlásit
Adiddaska
ty vole ty jak do tý školy chodíš tak vidíš do tý problematiky...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:05
- Nahlásit
Adiddaska
že tebe ani nikdo nikdy nepodezíral z nějakejch zištnejch cílů
Vzhledem k tomu, co tu píše Jindra22 mám potřebu obhájit sebe i chovatelku. Kdybych nebyla přesvědčená, že jde o kvalitní a promyšlené spojení, tak bych do toho nešla. Bohužel vše nedopadlo
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:05
- Nahlásit
Baico
Byl jsem hlupák, že jsem se s vámi, slečno "Baico" vůbec bavil. Že jsem vám ihned nepoložil telefon. Že jsem vám poskytl fotky pejska z Rajčete. Vše jsem již zahesloval a zaručuji vám, že jej již nikdy nespatříte. Neuvidíte, jak roste, jaký z něj bude pesan. Neuslyšíte o něm. Nedozvíte se nic o jeho dalších osudech. Spokojena? Jestli ne, stěžujte si chovatelce, které tak zdárně děláte advokáta.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:10
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty vole ty jak do tý školy chodíš tak vidíš do tý problematiky.
viď! konečně taky něco, co užiju v praxi! Né furt samej Nietzsche, Sartre, Kierkegaard...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:11
- Nahlásit
jindra 22
jindříšku, nebuď tak drsnej, vžij se do kůže chovatele, kterýmu záleží, jak se štěníkovi daří a jak roste a tak....kašli na hrdost,
vždyť jde hlavně o pesana, dyť ti říkám, kašli na řečičky a povznes se nad tím
ale ať uděláš cokoliv, věřím ti, že i tak se psík bude mít s tebou hezky, moc mu to přeju
|