Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 15:55
- Nahlásit

Eda
ty jsi kantor,ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 16:24
- Nahlásit

Tak hlásím naše první výstava dopadla nad očekávání - Black Hawk Flores Vitae byl VN2 za bratrem Black Angelem. Byli jsme s bráchou nejmladší z devíti štěňat - je nám dneska 4 měsíce a jeden den - takže to bylo překvápko, tipovala bych, že lépe dopadnou starší štěnda, kteří už vypadají lépe.... mám velkou radost

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:13
- Nahlásit

Vlasta
Oni oba byli k sežrání.Ale musím říct,že všechna štěňátka byla skvělá.V tom šíleném kraválu a shonu se vůbec nebála.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:19
- Nahlásit

Zuzana T docela mě dostalo jak se všichni smáli když jsem Kokinovi držela ocásek a on s tím zbytkem pořád vrtěl - přijel domů a hned šel zmlátit Greena

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:26
- Nahlásit

Vlasta
no byl jako chrěstýš ,ale budiž ti útěchou ,že Damián- BOB,to dělal taky .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:29
- Nahlásit

Zuzana T Jo? To už jsem tam nebyla - jsem ráda že jsem si nákup vodítek udělala hned ráno - potom už bych měla smůlu a ani bych si na to nevzpomněla....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 18:55
- Nahlásit

Vlasta
no to chápu.Já jsem chtěla nakupovat,ale nějak jsem pak neměla chuť.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 20:25
- Nahlásit

Koukám, že už jsou na webu pražské výstavy výsledky - akorát u nás je celá třída s nějakou chybou...tedy se posnažili

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:56
- Nahlásit

Vlastajo? už

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 10:02
- Nahlásit

Zuzana T
ty jsi kantor,ne?
spíš shodou několika okolností učím...
ale nehlásí se studenti na knihovnictví, všichni chtějí být ekonomové, tak proto ty moje chmury...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:48
- Nahlásit

Eda
Knihovnictví?My máme ve škole také Sř.školu knihovníků.

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:24 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Zuzana T
My máme ve škole také Sř.školu knihovníků
a co je to za školu? myslela jsem, že jsi na ZŠ... a nejsou to knihkupci?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 20:02
- Nahlásit

Eda Jo jsem na ZŠ Chmelnice.Praha 3,ale tahle SŠ knihkupecká je u nás v nájmu,je soukromá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:44
- Nahlásit

Tady to nějak umírá, je hnusné pondělí,ale venku je krásně, dokonce i sluníčko vykukuje.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:50
- Nahlásit

Hlásím, že WT v Kostelkách se moc povedly, částečně i díky skvělému počasí a bezvadné atmosféře. Jen mě málem přizabil running rabbit, přetrhla se guma, mám celou nohu fialovou. Tina se snažila, byla třetí v E na výbornou, mimo soutěž šla i L a "přežila" s dobrou, takže naprostá spokojenost. Perfektně vystřihla klid na stanovišti s následnou dohledávkou v řadě tří psů, ani se nehnula, nezakňučela, byla jsem moc ráda, že si něco takového mohla vyzkoušet.
Celkové výsledky budou během dvou dnů, byly jsme s Evou urvané jak politickej plakát, Eva víc, ta ještě celé dva dny posuzovala, startovalo 47 psů. Takže jen stručně, E vyhrála hnědá LR Exa Lady Elisson, L Blackthorn Izar, trialák Mirka Krejčího, M Blackthorn Dubhe - Buddy Jarky Bubeníkové a S Blackthorn Gandalf Petra Bubeníka. Býval by vyhrál také Buddy, ale šel mimo soutěž.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:18
- Nahlásit

Ahoooj,já si víkend opravdu "užila".měli jsme s kamarádkou velký plány a skončilo to lítáním na veteriny, opečováváním nemocný kočky, neustálým uklízením počůranejch dek,ručníků,podlahy.... naštěstí to te´d už vypadá snad líp,ale stálo to teda za to

Všem výstavně i wtéčkově úspěšným gratuluju
Vlasta
Tady taky vykukuje,ale fučí severák

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:28 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Zuzana T
na jasně, v Praze už žádná knihovnická není (mimo VOŠIS), tak jsem si říkala, že tu musí být knihkupci ono to lidi moc nerozlišují...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:31
- Nahlásit

Eda
aháááá ,tak to pardón

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:46
- Nahlásit

Ahoj všem!! Moc vás všechny zdravím - já jsem si užila parádní víkend v Mar. Lázních. Ubytování luxusní, vynikající jídlo a přes den jsme jezdili po výletech. Bylo to moc fajn.

Teď už zase zařezávám v práci.

Gratuluji všem úspěšných na WT i výstavě!!!

Jo, kdo byste se chtěl mrknout na dokonalé zpomalené záběry z flyballového turnaje, tak mrkněte sem: http://dogsports.cz/index.php?p=view&id=455

Je to ten turnaj, co si Charlotte vylepšila osobní maximum. Chvilinku se i na videu mihne - najděte si čas 3:05.

Zuzana T
Ohledne ovčandy - ráda bych ovčandu, která je již starší, ale ne moc a také potřebuji 100% zdravou a skvělou povahu vhodnou k dětem. No není to snadné... Našla jsem si fenečku z u nás asi jedné z nejlepších chovek, mám zdravotně prokleplé rodiče, sourozence, nevlastní sourozence, atd. Všichni jsou zdraví a mají skvělé povahy. Nechci vlkošedou či černou (většinou jsou to pracáci, kteří fakt potřebují zaměstat, jinak jsou z nich magoři). Na to zase tolik času nemám, já se s ní chci věnovat poslušnosti na běžné úrovni, občas nějaká stopička. Uvidíme.

No mám hodně požadavků... jenže, když mi to nějaká fenka splňuje, tak je buď drahá, nebo zas najdu nějakou vadu v povaze, či ve zdraví. Ach jo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:05
- Nahlásit

bilksa
aha,no já myslela,že chceš jen na hlídání k dědovi a babi.Tak to bude těžké sehnat.
Gratuluji WTčkářům.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:24
- Nahlásit

Zuzana T
No na hlídání tu bude, ale jelikož tu bydlíme společně, tak chci pořádného psa, u kterého mám alespoň nějakou záruku výborné povahy, přeci jenom děti časem plánujeme.

Měla jsem vyhlídnutou tuhle fenečku: Drahuška Anrebri http://anrebri.cz/stenata.html

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:27
- Nahlásit

bilksa koukám na to, ale ta chovka dělá pracáky ne?? na výběráku na MR u nás byli od nich psi. Ale řekla bych že je to dobrá chovka, paní píše do PPČ a má celkem dobré názory, výsledky mají taky.

Jinak gratulace WéTéčkářům - účast tedy byla veliká

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:43
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem si s paní už psala a je opravdu moc sympatická. Obvykle chovají pracáky, ale Drahuška je právě z výstavní linie, spíše hodí do rodin k dětem - je to milé zvířátko, ne žádný pracovní šílenec. Pracova umí, ale vydrží i bez toho, aby měla každý den "tvrdý" výcvik.

Chovku sleduji již dlouho a moc se mí její psi líbí, jak po stránce pracovní, tak hlavně zdravotní. Aááách jo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:22
- Nahlásit

bilksa
aco,moc drahá?

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:29
- Nahlásit

Zuzana T
No pro babču jo a já v současné době nemám ani kačku - všechno cpeme do vybavení bytu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:36
- Nahlásit

hm,ta v tom Táboře se ti nelíbí?

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:44
- Nahlásit

Zuzana T
Nechci riskovat zanedbanou socializaci. U téhle chovky mám jistotu, že se jí doteď věnovali. Přeci jenom si psa člověk pořizuje na 15 let..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 22:03
- Nahlásit

Hurá,tak i Dora má čisté klouby.Hlásím kompletní stav vrhu D:

4 x 0/0 a 4 x 0/1 kyčle a 7x 0/0 lokty.Dinušce je bohužel Dr.Snášil neudělal.Ale počítám,že výsledek by byl stejný.

Mám velikánskou radost.

EvaK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 23:13
- Nahlásit

bilksa

jen tak pro zajímavost jestli to není tajné - kolik se pohybuje cena za takovou fenu?

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 07:11
- Nahlásit

Zuzana T
Supéééér, moc gratluji, ten se tedy vyvedl!!

EvaK
Není to tajné - 20 tisíc.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání