| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:35
- Nahlásit
Bilksa
děkuji za ty řády.....
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:57
- Nahlásit
jana33
Ne, oč jde, jací Staňkovi?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:00
- Nahlásit
Petra Bailie
pošlu ti mail
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:55
- Nahlásit
jana33
No to jsi mě tedy dostala! Jasí Staňkovi, che, vůbec se mi to nepropojilo!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 12:09
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzí, posílala jsem ti ten malý zkušební řád pro retrievery, dorazil??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 12:19
- Nahlásit
bilksa
no teď jsem ti tu děkovala .Ano dorazil- jsi zlato.Ten velký brát s sebou na zkoušky je nepraktický.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 14:29
- Nahlásit
jana33
a co fotka Samouše? pochlub se slavným psem!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 14:31
- Nahlásit
Zuzana T
Tak super, já už se bála, že zase pošta něco zašantročila. Nějak s námi poslední dobou nekomunikuje...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 14:42
- Nahlásit
bilksa
Já zase netušila,co jsi mi to posílala .
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:24
- Nahlásit
Pro ZuzkuT - víš o tom něco?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:36
- Nahlásit
Marie Šustová
No nevím,ověřím si to u p.Stropnického.Minule mi psali lidi,že má náš pes vyražené oko.Pak se jednalo o jejich tibeťana a ještě navíc oko měl jen poraněné.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:58
- Nahlásit
Zuzana T
No znáte bulvár!! Někde se rozneslo, že má vnuk alergii a hned je to tak, že musí z domu všechna zvířátka....
Já teď řeším ovčandu - babča chce k baráku ovčandu, já jsem si jednu vyhlídla, leč babča je ze staré školy a dát 20 tisíc za psa je pro ni šílenost. Takže asi budeme muset štěkat a hlídat my...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:04
- Nahlásit
Marie Šustová
Tak ověřeno - je to blbost!Mám se Str. velmi korektní vztahy.O n má v hlavě opravdu dost rozumu,aby důležité věci řešil smysluplně.Že dali pryč kozu - přihouplý vtip nějakého přítele - docela chápu.Chudák koza by žila v omezeném prostoru běžné zahrádky kolem vily .
Ale dík za upozornění.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:23
- Nahlásit
Zuzana T
Není zač. Já se zase dneska dozvěděla, že štěně z B vrhu u flatíků - fenečka - skončila u druhého majitele někde ve Vrchlabí. Tak to si fakt se smlouvou můžu vytřít .........
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:31
- Nahlásit
Marie Šustová
Jo je to jen kus papíru.Stát se může fakt cokoli a nikoho nesoudím,když musí pes pryč z vážných důvodů.Důležité je ozvat se a řict o faktu,že se něco děje chovateli.Většina z nás se snažíme pomoci najít optimální řešení.
Dneska mi zrovna pí.kuchařka po třech dnech byla schopná říct,co musela udělat za bolestné rozhodnutí.8 letý vlčák se začal podhrabávat k sousedům,kde mají malé dítě a malého psa.Psa chtěl několikrát zadávit,začal být agresivní i na procházkách ke psům i lidem.Manžel chtěl psa doživotně uvázat k boudě na řetěz nebo ji zmrzačit,aby nemohla utíkat --- starý senilní cvok- raději řešila situaci uspáním,než riskovat újmu na zdraví sousedů a nakonec i psa od praštěného manžela.Je jí 60,vždy měla ovčáky,ale říká,že už si nic nepořídí,protože nezaručí,že by zbytek rodiny byl schopen se postarat o psa dle jejích představ,kdyby ona nemohla....Smutné,ale chápu ji .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:09
- Nahlásit
Zuzana T
Tomu rozumím - taky vždycky říkám, že je důležité uvažovat, co bude s pejskem, když by se o něj člověk nemohl dál starat. U nás máme výhodu - všichni psi milují, takže v případě jakéhokoliv problému je řada lidí, která se o psy postará.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:14
- Nahlásit
tak tady jsme s holkami z práce v celé své kráse
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/nejlepsi-obedy-var i-kucharky-ze-skolni-jidelny-v-pisku-anketa.html?f b_ref=article&fb_source=profile_oneline
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:42
- Nahlásit
jana33
No,vždyť F je dělala v sedmi měsících
Jo my v půl roce a pak po podzimkách ještě u Helči skoro ve dvou
Jinak dneska mi volala další zájemkyně o Foxy, taky starší paní - ale myslím, že už ji ty lidičky,co ji mají týden nedají Pokud jim teda v rámci nějakého záchvatu nezdemoluje celý byt,až ji nechají samotnou
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:43
- Nahlásit
Zuzana T
Jéé,já bych chtěla,aby takhle vařili i ve škole u mamči Jako někdy dobrý, že si člověk i pochutná , ale kolikrát jsou ty polotovary fakt hrozný..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:08
- Nahlásit
Zuzana T no ty kecy v diskuzi jsou ale děsné - to píšou nějaké pipiny, bo já jak teď hodně chodím po různých ŠJ, tak to tam vždycky voní vařením jako doma a čisto mají úžasné. Zato vyvařovny takové ty co potom jídlo rozvážení do podniků - tak to je leckde ( ne všude) zodpovědný humus. Tam snad hygiena nemůže chodit vůbec a nebo před její návštěvou týden nevaří a malují a uklízejí - jinak to není možné.
A kde jsou ty fotky jak tam jste vidět???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:45
- Nahlásit
Zuzana T
Tak ještěže tak, Stropnický se přeci jen zdá být jinou kategorií než ty módní pseudohvězdy
Já zrovna dneska zuřím,zhruba před půl rokem jsem manželce Karlova šéfa pomáhala vybrat štěndo labíse, napsala mi pár spojení,co v té době byla k dispozici,tak jsem jí vybrala to s nej předpoklady,aby bylo štěndo zdravý a v pohodě. Oni už labinu měli, měli dva jezevčíky (teď jim zbyla jedna stará jezevčice),takže by mě fakt nic zlýho nenapadlo. Když si čubinu přivezli,tak paní párkrát volala pro radu a všecho vypadalo OK. No a teď je fence sedm měsíců a madam volala Karlovi, že na ní nemají čas, nestíhají,takže čuba logicky řádí a zlobí a jestli si jí nechceme vzít... když mi to Karel říkal,tak jsem se málem vztekla, protože jsem jí pomáhala vybírat,tak se za ní cítím spoluzodpovědná a nechci riskovat,že bude putovat z ruky do ruky a ve dvou třech letech bude neudatelná. Tak jim Karel dal pár rad,ale jestli to myslí vážně,tak se místo border teriérky příští rok rozrosteme asi už letos......
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 16:12
- Nahlásit
jana33 hm, tak to je no comment........
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 16:20
- Nahlásit
jana33
Chápu, že zuříš, je to nezodpovědnost. To je tak, když si někdo pořídí labrouška a pořádně o tom nic neví. Oni vypadají táááák klidně....
Bohužel jsou z toho pak smutné konce, ach jo....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 16:58
- Nahlásit
jana33
Každý dobrý skutek......
A zase,co by jsi ty myslivec dělala s Borderkou ? Agility?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:03 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Jana má myslím na srdci tohle?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:16
- Nahlásit
Zuzana T
JAna má namysli border teriérku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:32
- Nahlásit
Lucie od Artabilksa
aháá,tak to pak jo,norníka a barváře v jednom.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:34
- Nahlásit
Vlasti tady:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.21159380 2245148.53290.118344604903402&type=1
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:07
- Nahlásit
Zuzana T no jo, sluší Vám to tam a Ty se dokonce směješ na jedné fotce - to je divné...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:17
- Nahlásit
bilksa
Ale oni měli psy,fakt nechápu
Zuzana T
Jj,border teriérka,na prasata a hlasitýho psa na dosledy. Co bych dělala s kolií? S naší tendencí dát psů,co je jim vlastní,bychom jí museli pořídit ještě stádo ovcí
Uvidíme,jak to dopadne,ale vytáčí mě to neskutečně. Nejlepší byl Karel,kterej má největší obavu,že se nevejdeme do postele, a když jsem mu řekla,že holt by museli psiska spát v obýváku,tak se obával,aby z toho miláčci neměli trauma
Ale fakt na nějaký rady kašlu,za tohle mi to nestojí
|