Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:23
- Nahlásit

Zuzana T
Frajerka, to si zarámuj

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 07:10
- Nahlásit

jana33
hm, to je na prd, když se člověk angažuje a takhle to dopadne taky bych byla naštvaná, a co chovatel?

Zuzana
pěkná fotka, ovšem nejlepší je název té stránky na FB - letos zhubnu - tam se asi přidám

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 10:44
- Nahlásit

Ketrin1
Hele chovatel nevím, to je rodina,co si pořídila čubu a teď si na ní udělali první štěňata (mimochodem hned ve dvou letech,na můj vkus nějak moc pospíchali,čuba je stejně stará jako Fanynka). Uvidíme, furt doufám,že dostanou rozum,ale zase kdyby si to za půl roku opět rozmysleli,tak ať se na to radši vykašlou hned

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:09
- Nahlásit

jana33
Bé je správně.Takhle přesně to bylo s naší Bonnou,v půl roce nemůže - neví - možná to pujde - necháme si jí.A pak po OVVR a rtg . - honem výhodně prodat -ale Tikalová byla rychlejší a vzala si ji zpět .

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 13:23
- Nahlásit

Zuzana T
Karel chce dneska hodit řeč se šéfem a vysondovat, jaká je prostě reálná situace a uvidí se. Tikalka je raketa, ještěže se to povedlo a čuba nezmizela beze stopy

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 13:56
- Nahlásit

jana33
Nemůžu pochopit, že si někdo pořídí psa a když se omrzí nebo je problém, klidně se ho zbaví, jako by to byla věc. Mě po zranění Tiny hodně lidí radilo, ať ji dám někomu na gauč, že to na práci nebude tak co s ní budu dělat, ale nešlo to, vůbec jsem o tom nedokázala ani uvažovat a to jí byly teprve 4 měsíce.

Nejlepší byl Karel,kterej má největší obavu,že se nevejdeme do postele

Takovýho chlapa taky chci!

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 14:02
- Nahlásit

Petra Bailie
Hihi,co si myslíš,že mě říkali lidi,když jsme ve 4 měsících zjistili,že má EIC? A dneska jsem za magora,že s takovou čubou chodím na zkoušky a výstavy
Takovýho chlapa taky chci!
no nevím,on má zase jiný libůstky

choco
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:10
- Nahlásit

Petra Bailie
To mně taky pár lidí říkalo, jestli Andyho nechci radši vrátit nebo dát pryč a pořídit si nového než cpát prachy do operace a léků...taky nechápu ...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 16:43
- Nahlásit

četli jste to na FB?
ČR– rok 2045: Běžný pracovní den 70 letého zaměstnance

Jsou dvě hodiny v noci. Budí mě ta proklatá prostata. Snad zase nezakopnu o práh, jako včera Ve 4.00 už nemůžu zabrat a tak vstávám, holt biorytmus sedmdesátiletého je fakt už někde jinde. Naštěstí jsem si v 6.15 vzpomněl, že musím do práce, beru berle a belhám se na vlak. Má zpoždění, protože stařičkého strojvedoucího na invalidním vozíku nemohou ani tři chlapi vyndat z lokomotivy. Jdu tedy na autobus. Mladá šedesátiletá řidička žádá cestující, aby jí řekli, kde má zastavit, neboť má těžkou sklerózu. V 7.15 jsem v kolbence, sice pozdě, ale přece.

Ani jsem si nestačil uvařit kávičku a v 7.30 si beru platební kartu a odjíždím k lékaři. Je statisticky dokázáno, že na jednoho seniora nad 65 let věku připadá v průměru pět chronických onemocnění. Není to pravda. Jen dnes jdu na kontrolu s Alzheimerem a Bechtěrevem, bércovými vředy, bronchitidou, epilepsií, kolabující ledvinou, hypofunkcí štítné žlázy, šedým zákalem, zbytnělou prostatou, Parkinsonem a jelikož mám sklerózu, tak jsem po cestě k lékaři na zbytek svých zdravotních neduhů zapomněl.

V 11.00 hodin jsem zpět v práci; právě včas. Začíná firemní seminář personálního úseku STRATEGICKÉ CÍLE snížení průměrného věku zaměstnanců pod 60 let. Ještě že mě kolega na konci semináře vzbudil, mohu se chystat na oběd.

Dnes mi oběd trvá déle než stanovenou půlhodiny, ale bohužel jsem včera někde zapomněl zuby. Jen tak tak stíhám zvuk sirén vyhlašujících polední klid. Dvouhodinový spánek byl schválen zaměstnavatelem na nátlak odborové organizace již v roce 2040. Ve 14.00 hodin uklízím skládací lehátko a jdu konečně makat.

Bohužel se mi klepou ruce takovým způsobem, že nejsem schopen trefit na správnou ikonu na svém již zastaralém dotykovém qbe počítači, tak raději sahám po elektronických novinách, kde na titulní straně píšou, že vláda schválila posunutí odchodu do důchodu na 80 let.

V 15.00 naprosto vyčerpán čipuju na vrátnici svůj odchod a jdu se svým dědou na jedno točené k Sůrům. Dlouho se tady ale nezdržuji, ještě musím do kvadromarketu, už mi docházejí pleny. K večeři si máčím včerejší chleba do bílé kávy, bohužel zuby stále nemohu najít, a po očku sleduji na svém 8D holografickém megatabletu hlavní pořad stanice TV-SENIOR akční thriller Zrušení domova důchodců v Čimelicích.

Jelikož ve 21.00 končí všechny stanice vysílání, jdu spát. Bohužel o dvě hodiny později mě zase budí ta prostata. Po cestě na WC jsem na něco šlápl. Vida! Našly se moje zuby………..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 18:52
- Nahlásit

Vlasta
jj,to bude brzy realita a nebo díky nedostatku prac.míst se bude hrát celorepubliková hra: Přejeď si svého důchodce"

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:01
- Nahlásit

Vlasta
No tak my už tak dopadneme. Zrovna Michal přijel z Brna - měli právo ekonomie, nebo něco takového, tak jim zrovna profesor říkal, že my bychom podle výpočtů měli "jít" do důchodu v 75 letech. A že nemá cenu, abychom si spořili na důchod. Dostane se do něj jen asi 15% z nás...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:08
- Nahlásit

bilksa
tak tak,raději spořím na krytí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:10
- Nahlásit

bilksa no jo, ale nemít úspory a být čtrnácté procento tedy nebude žádná výhra - to potom bude k nasrání ať tak nebo tak akorát fakt nevím co budu já dělat za práci v 65 letech - nebo už tak od 50 let - a v 75? Kurňa to je masakr....

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:17
- Nahlásit

Zuzana T
Jo a já na štěndo!!

Vlasta
No to je naprd, ale nepočítám, že důchod by trval nějak dlouho, tak to člověk nějak přežije...

Holky poraďte nějaký fígl, jak přesvědčit staré lidi, že když chtějí pořádného psa, tak musí připlatit...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:18
- Nahlásit

Vlasta
nedělej si iluze,včas nás to klepne

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:27 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
TO je přesně, to co jsem psala. Kdyby náhodou, tak to pak dlouho trvat nebude - po těch letech v práci bude člověk totálně zhuntovaný...

Tak jsem trošičku zaktualizovala stránky naší rodinné chovky, kdo chcete, tak se mrkněte: www.odkleteckehraze.estranky.cz .

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:51
- Nahlásit

bilksa
pěkné,jen mi tam chybí aktivní goldíci .
A děda s babi chtějí štěně nebo většího pejska?

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 22:13
- Nahlásit

Zuzana T
No jim je to jedno, starat a cvičit ho budu stejně já. No a já bych radši už hotovou fenku, protože bude venku a štěndo bych si ze začátku musela vzít domů a to už bych ho ven nedala...

Jája v současnosti nemá žádného goldíka aktivního... Plánuje si nechat štěndo po starší sestře Charlottky, ale otázkou je, jak dopadne krytí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:09
- Nahlásit

Dobré ráno!! Tak dneska ještě nikdo?? Všichni zaboření v práci?? Já jsem si dobalila poslední věci a v poledne hurá směr Mar. Lázně - jedeme se s mamčou, tchýní a Michalem rekreovat!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:34
- Nahlásit

bilksa
hele a co je to od Jany jak se toho chtějí zbavit??? Pes nebo fena?? To by nešlo??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:37
- Nahlásit

bilksa
koukám a je to fena... třeba by byla taky hlídací

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:49
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, zapomněla jsi, že je páááááááteček!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 08:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

pátek hurá!

Šárko co tohle http://www.inzerce-psu.com/nemecky-ovcak/118494-pr odam-stenata-nemeckeho-ovcaka/

nebo tady
http://www.inzerce-psu.com/nemecky-ovcak/118446-ne mecky-ovcak-fenka-s-pp-/

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 09:13
- Nahlásit

EvkaS
no jo - už ani nemám radost...nestíhám... valím zase do Prahy..

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 09:39
- Nahlásit

Vlasta
hlídací labradorka? Asi neeee

Já valím do Prahy,jedu ke kamarádce a v neděli mě Karel vyzvedne a jdeme k mamce na oběd,má narozky. Tak už si tady K plánuje,jak si prý s psiskama užije a odpočine

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:04
- Nahlásit

jana33
Náhodou, moje holky platí u nás na chatě za ostré psy. Celý den se povalují na okenním parapetu a když jde náhodou někdo kolem, rozeřvou se že by se krve nedořezal. Akorát když dotyčný sebere odvahu a vleze na zahradu, jdou ho normálně uvítat. Hádám, že neznalý zloděj by to otestovat nešel.

Tak to vypadá, že brzo skončím na úřadu práce. Na výzkum nejsou peníze, nikomu v podstatě chybět nebude, takže se labarka zruší a šlus. Díky nějaké úžasné vyjímce mi už jedenáct let prodlužují smlouvu po roce na dobu určitou, takže nedostanu ani odstupný. Už jsem holkám říkala, že se můžou těšit na Pedigree, jaká budou mít krásná hovínka.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:48 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

když jde náhodou někdo kolem, rozeřvou se že by se krve nedořezal
hihi, u nás tohle dělá jen Cora... a že je černá (= zlý pes), tak jako hlídač docela funguje. Borgo zase přeskočí plot a jde dotyčného vítat Jednou volala paní co jela odečíst elektroměr, že se bojí vylézt z auta, protože tam běhá "takovej oranžovej pejsek" musela jsem ji přesvědčovat, že oranžovej pejsek jí určitě nic neudělá

Petro, něco určitě seženeš, ne? - kde jinde by měla být práce když ne v Praze

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:21
- Nahlásit

Petra Bailie
No to jsou věci.Tak držím palce....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 17:21
- Nahlásit

jana33 náhodou Míšiny trialáci jakou pouští hrůtu když jde někdo kolem auta - na to jsou obzvlášť háklivé
Petra Bailie jsem změnila po 8 letech zaměstnání právě abych předešla něčemu podobnému - jestli to bylo dobře a nebo špatně ještě nevím - nadšená nejsem,ale dle zpráv z minulého zaměstnání tak taky nic moc - těžko říci taky doufám, že těch svým 3 vydělám na chleba a na nějaké ty výstavy a zkoušky

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 21:13
- Nahlásit

Ketrin1
kde jinde by měla být práce když ne v Praze
mno, něco podobného budu řešit asi od února a už teď zjišťuju, že tak snadné to nebude... tedy, když nechci dělat sekretářku nebo podržtašku

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání