| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:32
- Nahlásit
Tak místo slídění na vodě je handling,ne?
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:32
- Nahlásit
Petra Bailie
Teda, slídění na vodě ... do toho se mi moc nechce
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:39
- Nahlásit
Ketrin1
K čemu je dobré, když budu psa honit doleva doprava po vodě, kde zjevně nic není? To bude stejné jako to dnešní slídění, jen takový cirkus o ničem. Jo takhle kdyby se handling na vodě stal opravdu handlingem, to jest že by aspoň jedna z těch kachen byla tak daleko, že ji pes ze břehu na první pohled nevidí a musí se navést, to by mi připadalo jako užitečná věc.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 15:46
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak zase hodit by ji tak daleko dokázal je Řezníček,Pecháček a nebo Mates .
A máš pravdu,nic nevymyslíme,nezbývá než čekat,co se z toho nakonec vyvrbí.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:13
- Nahlásit
Zuzana T
Stejně nejlíp to vyřešila tady Helena, psy má hlavně na výlety a pohoda. Když to bude nějakej děs, vezmu si příklad.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:50
- Nahlásit
Teda holky moc vám gratuluju - všem třem - jak k všestrankám, tak k podzimkám Já si toho zkouškování moc neužila, ale to jak jsem u toho byla vždy nervozní si pamatuju dodnes Uvidíme,jestli to ještě někdy zažiju
Teď si docela křivdu na podzimkách užila přítelkyně bráchy s maďarem - hold se jim blondýna nezdála,tak jí to nechali pěkně sežrat, táta říkal,že vést ho on,tak by je nic takovýho ani nenapadlo...ale co,hlavně že je udělali, i když naprdlá Evka si vzala jen lístek upotřebitelnosti a zapsat si to nenechala,že si to zajdou ještě jinde příští rok
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 16:50
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak to já zase raději natrénují slídění na vodě ,to lození po horách by mě zabilo .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:03
- Nahlásit
Petra Bailie
Nj,ale podívej se na ní,dva roky a absťák,letos vlohy a podzimky
choco
Hele já jsem na zkoušky nervoznější než jsem byla u svých státnic a to nemluvím o zkouškách,kam jdu s někým,komu s cvičením pomáhám,v pátek jedu s jedněma lidičkama a labrošem na vlohy,nikdy na zkouškách nebyli,tak jedu s nima,to tam asi zkolabuju
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
jana33
Jj, to já byla určitě nervoznější se psem taky,když to srovnám Asi už vím, z čeho jsem tak zešedivěla Jéé,to budou mít jako já s Andym tenkrát poprvé Ale to byla ještě taková sranda s prtětem. A počkej to jedou na ty vlohovky k Helče?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Já si tedy myslím, že slídění na vodě je dobré, ale měl by tam prostě být kus. Nechám psa šlapat vodu, pak ho připískám zpět a pochválím za to, že nic nepřinesl. Pak chci slídění na suchu, kde už ale přinést kus chci, a úplně vidím Charlotte, jak mi to v horších podmínkách vzdá a vrátí se v domnění, že ji zase pochválím za hezké slídění, i když nic nepřinesla...
Jinak já jsem na vodkách měla s Charlotte marking 100 kroků, protože páni rozhodčí nějak neznali zkušebáky retrieverů, ale také neřešili 50cm vedle...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
choco
Nene,je to dospělej pes a jedou na omskový zkoušky vloh
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
Petra Bailie
by aspoň jedna z těch kachen byla tak daleko, že ji pes ze břehu na první pohled nevidí a musí se navést
přesně tohle jsem myslela. Což se na honu běžně stane, že.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 09:25
- Nahlásit
Ketrin1
Jasně, to by se hodilo. Ale pokud budu jen honit psa sem tam, aniž by něco našel, tak si právě ten užitečný handling budu systematicky ničit. Co jen dá práce, aby mi pes věřil, že když půjde kam ukazuju, něco tam najde. Takže na zkoušky s takovou disciplínou bych šla maximálně dvakrát za sezonu, to by snad nenapáchalo takové škody, ale je to zase zbytečné mrvení si psa, stejně jako to dnešní "slídění".
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 09:29
- Nahlásit
Petra Bailie
Nemají to ti naši psi s námi lehké....
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 09:49
- Nahlásit
Petra Bailie
jasně, chápu. třeba by to mohli udělat obdobně jako na suchu nebo v rákosí - že nakonec tam ten kus bude.
nejlíp to vyřešila tady Helena, psy má hlavně na výlety a pohoda jj, dělejte to taky tak - my vlastně nikdy moc necvičili, všechny zkoušky, co jsem kdy se psy udělala, jsou pro nás v podstatě vlohovky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:11
- Nahlásit
Petra Bailie
Naprostý souhlas. No jsem ráda, že s Charlotte vodky i podzimky máme, a jak to tak vidím, tak pro nás asi takhle skončí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
jana33 četla jsem Tvůj článek v PPČ - dobrý a k věci..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
Vlasta
Jéé,ono to už vyšlo? My ještě nebyli na nákupu,tak ani nevím,že je v prodeji nové číslo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:18
- Nahlásit
jana33 jj, mám to doma asi dva dny
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:09
- Nahlásit
jana33
četla jsem Tvůj článek v PPČ
????? o čem? PPČ nekupuju, pošli mi to ve Wordu nebo pdf
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:24
- Nahlásit
Ketrin1 o výživě Barf psala Jana jak pomohla Samovi
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:31 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
Vlasta Aha, tak to bude asi něco jako tohle
výborný článek.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:58
- Nahlásit
Ketrin1
Je to o potravní alergii,oslovila mě paní z PPĆ,že připravují článek o alergiích,jestli bych mohla něco sepsat o Samouškovi. Jak jsem psala,časopis ani nemám,takže nevím,jestli to tam dali celý nebo zkrátili,tak až budu mít,nascanuju a pošlu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 07:20
- Nahlásit
Dnes ráno na Impulzu říkali, že pobíhá finále soutěže o nej ŠJ - myslím, že i Zuzka soutěží - držím palce!!!!!!!!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:22
- Nahlásit
Vlasta
Jj, říkala, že mají soutěž. Držíme palečky!!
Jinak přináším nové fotečky úžasňáka Athose - Vlasta ho viděla, kdo ne, tak si představte Charlottky temperament v malém těle...
http://www.lueurdoree.cz/novinky/dalsi-stenatka-se -nam-hlasi
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:27
- Nahlásit
Ahoj,myslete myslete,nastupujeme ve 12.00 hod do poslední trojice a cca v 15.00 obhajuju do mikrofonu uááááá.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:30
- Nahlásit
Zuzana T
To zvládneš!! Myslíme na vás!! Já jdu balit do Liberce - holky, jak tam na severu máte?? Mám balit zimní bundu a boty?? Mám čekat o víkendu sněžení??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:39
- Nahlásit
bilksa
co bude flyball?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:42
- Nahlásit
Zuzana T
držíme palce, v tomhle soutěžení už jsi mazák, ne?
bilksa
Je tu hnusně, mlhavo, mží, tma. Zima moc není... tady u nás. Ale v Liberci bývá hůř a taky víc větrno, teplé věci určo přibal.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:09
- Nahlásit
Ketrin1
no já ne,moje holky.Já byla loni touhle dobou na lůžku s parádní angínou a sotva jsem si došla na záchod.
Letos budu kecat,já.
Máme ale letos velmi silné soupeře,tak se domnívám,že se jdeme jen presentovat.Jídla některých soutěžících jsou úchvatná.
|