| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 20:14
- Nahlásit
Zuzana T
Ještě jednou gratulujeme i tady!! Zatím skvělý vrh!! Jen tak dál!!!
Jinak já mám celkem fajn náladu - Athoskovi se rýsují páníčci, tak uvidíme!!!
Dneska jsme se Charlottkou po dvou měsících vyrazili opět na cvičák, tak to bylo moc fajn. Prostě super den!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 21:36
- Nahlásit
bilksa
Tak super,moc držím palce,ať to vyjde
Zuzko,moc gratuluju,krásnej zdravej vrh,co víc si přát
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 10:47
- Nahlásit
Tedy tady je přes víkend nějak mrtvo!! Je krásně, tak jste všichni pryč s pesanama??
Já si užívám poslední chvíle s mimiňákama a už teď vím, že po Athoskovi mi tedy bude šííííleně smutno, jestli odejde.
Včera jsme byli ráno i večer na tahu na kachnách, tak si Charlotte zase zanosila a teď jsou s tátou ještě na dohledávce.
jana33
Ani jsem ti neřekla - v pátek přijel Michal, že mi něco koupil, otevřela jsem krabici a ten blázen mi koupil brokovnici: dvojku rusandu - dvacítku. No tak se napíše na tátu a já doufám, že se mi povede najít nějaký termín na zbroják, který mi vyjde do prázdnin...
Prosím Tě, máš nějaké vypracované ty otázky na lovecký lístek?? Myslíš, že bys mi to mohla poslat??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 12:40
- Nahlásit
My máme víkend jak vyšitý - v pátek dostal Greeny ABT, takže jsem rušila finále WT a do toho Kejsi dostal průjem - z čeho nevím, jako vždy - čili jediný Hawkey je v pohodě, ale o to více masí ty dva ostatní
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 12:42 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
Tak to je teda dar.Pro mě by byl ale danajskej
Na ty otázky se podívám a zkusím poslat,jestli to proleze. Kdyby ne,tak bych to někam uložila a stáhla by sis to.Uvidíš,třeba z toho něco použiješ.
Já se teď vrátila se Samoušem a Rozárkou z lese, dokonce jsme našli i nějakou bedlu a poddubáka. S Fany půjdu odpoledne cvičit,tak jsem jí nechala odpočívat a Ferda má zaracha, předevčírem si odřel packu a blbeček si to rozlízal do masa. Takže má packu zafačovanou a přes to ponožku a tváří se jak nasraná ropucha
A já jdu dělat svíčkovou ze srnčího,zatím jsem dělala jen klasiku nebo z divočáka,tak jsem zvědavá,jak bude chutnat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 19:38
- Nahlásit
bilksa
Tak bys to měla mít v mailu,tak mi dej vědět,jestli ti to dorazilo
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 07:17
- Nahlásit
ahoj, já byla s Corou u Brna na závodech Waterdogs contest (skoky do vody + potápění), bezvadná akce umocněná tím, že přálo počasí. Corina skákala líp v tréninku než naostro, ale jakožto nováčci jsme si to aspoň vyzkoušely a teď už trochu vím, jak to koučovat co mě ale překvapilo, že z takovéhohle víkendu byla Cora mnohem unavenější než před týdnem z Alp, kde během pár dní nachodila a naběhala spoustu kilometrů a nějakých 6 tisíc výškových metrů. Jo a vítězem naší kategorie byl mladý labrouš, který sice skočil méně než Cory, ale zase se suverénně potápěl, čímž získal hodně bodů Byli tam taky fleti a 2 CHBR, ti byli také hodně dobří ve skocích. Kupodivu ani jeden golden!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 10:10
- Nahlásit
Ketrin1 goldeni chodí do vody opatrně - tedy moji jo - tak by asi nemohli uspět. Viděla jsem na zkouškách GR co skáčou do vody, ale nemají na labíky.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 10:29
- Nahlásit
Vlasta
Myslím, že je to kus od kusu - naši kamarádi Máňa a Kerry (goldeni) skáčou, a jak! a náš Borgo, labrouš, neskáče nikdy. Když vidí řádit Coru, tak vyběhne na stavidlo, už už jako že jo, ale nakonec neskočí. Do vody se vrhá, nechodí opatrně, ale z výšky neeee
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:06
- Nahlásit
Ketrin1
Paráda,škoda,že to není někde blíž,muselo to být super, ty fotky na FB jsou krásný
Já dneska z ničeho nic přišla o hlas, ráno jsem prostě vstala a nemluvila. Teď teda nějakej tón už vyloudím,ale žádný hitparáda
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:23
- Nahlásit
jana33
kloktej šalvěj
Ketrin1
to je parádní, dobrý nápad na takovou soutěž
chtěla bych vidět to povolené motivování Eda miluje, když závodíme. obě se naráz odrazíme od břehu a fakt makáme ale z výšky jsme to ještě nezkoušely
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:29
- Nahlásit
Ketrin1
Parádní soutěž - já bych to s mými blondýnami nedala - obě jsem dámy a vstupují do vody s grácii a elegancí .
Musím se pochlubit naše věčné štěně Arkin z Botičských meandrů - v sobotu právě sedmiletý se zůčastnil Iron retrievera- skončil poslední,ale přestál to všechno !!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:51
- Nahlásit
Zuzana T ty jo - to je dobrej!!!!!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:52
- Nahlásit
Eda
povolené motivování
u našince aportík - co jiného ale u jiných plemen a neplemen bylo k vidění ledacos, včetně toho že páník, nemohoucí dostat psa do vody, tam skočil sám - ale to už je právě nepovolené, zato bohatě odměněné aplausem publika. ještě že bylo tak pěkně.
Zuzana T
Arkin s páníkem jsou nezmaři a borci, to se ví !
jana33
škoda,že to není někde blíž
no, musí se to brát jako výlet, asi není úplně běžný sehnat bazén, do kterého můžou psi
a z důvodu bezpečnosti a kvůli potřebě měření to právě musí být bazén a ne přírodní voda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:02
- Nahlásit
Zuzana T jsem se chtěla podívat kdo vyhrál Iron retriever ale nejsou tam výsledky - jenom kdo byl přihlášený a jedno video z handlingu na vodě.
Jsem zvědavá kdy dá Fresh výsledky WT z Tábora na stránky RS - alespoň se pokochám kdo tam byl - když už my ne
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:32
- Nahlásit
Ketrin1
Tak jsem nás konečně přihlásila na ty OVVR. Moc se těším i na ten nácvik!! Bude k tomu nácviku nějaké info - jako kde a v kolik se sejít? Včera jsem byla trénovat s holkama aporty z vody a Bocka mě moc potěšila, naprosto bez zaváhání aportovala. Tak snad už jí to vydrží a příští rok budeme moci jít i na lovecké zkoušky.
Jinak fotky ze skoků jsou super, Cora je naprosto úžasná!! My jsme bohužel nemohli. Měli jsme doma velkou rodinnou oslavu Lukášových 30.narozenin. Mimo dárků od nás dostal dort ve tvaru našeho Maxouše, tak pak sem hodím fotku - byl jak živý. I sám Maxík na něho velmi překvapeně koukal.
Vlasta
Takže si nakonec nejela??
Zuzana T
Tak to opravdu klobouk dolů před Arkinem i páníčkem. Ti se vážně neztratí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:36
- Nahlásit
Co je to Iron retriever? jinak Arkin s pánečkem byli vždycky naši oblíbenci
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:52
- Nahlásit
jana33
Více info o Iron retrieverovi najdeš tady. Jinak je to taková soutěž - náročně nasazené lovecké disciplíny pro retrívry.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:59
- Nahlásit
EvkaS nejela, Greenovi není dobře - odpo jdeme na veterinu, zdá se mi že od soboty pořád pije a pořád chce chodit čůrat - tak jsme si i moč nachytala ty kousance už vypadají dobře - teď zase asi jiný problém.... takový ten vychytávkový problém kdy přesně nevím co ale vím, že něco - tak to buď přejde a nebo ne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:01
- Nahlásit
Vlasta
Jaký kousance? Co je Greenečkovi?
Aha,tak to neznám,mrknu na to
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:02
- Nahlásit
EvkaS
Cora je naprosto úžasná!! díky- bylo tam mnoho lepších, ale na nemocného pejska to myslím celkem jde
Na nácvik se vždycky scházíme v 9 h na náměstí. Účastníků zatím moc není, resp.zatím jen Ty + 1 labrouš. Mám pocit, že o tom lidi moc nevědí, na webu RK je to takové zastrčené, anebo se ohlásí až na poslední chvíli. Každopádně i kdyby nás bylo takhle málo, nevadí, zacvičíme si, Kuba bere své nové štěně a já můžu vzít Coru, aby si taky zacvičila a dělala ostatním rušivé podmínky, což ona umí
jana33
Iron retriever je neofiko soutěž převážně pro ty, co už všecko vyhráli
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:04
- Nahlásit
Vlasta
No hlavně,až je brzy fit.Malého odděl,ať ho nechá na pokoji.
jana33
JJ Arkin a Petr - to je stále pozitivně naladěná dvojka.Do vycvičeného psa má náš sičák daleko,ale je chuťovej a vše - naprosto vše dělá s nadšením.
Jinak jsem byla v šoku,já bych si na Iron retrievera netroufala.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:05
- Nahlásit
Ketrin1
Aha, tak já můžu vzít taky ještě Laru, abychom trochu víc naplnili počty..
A co účastníky obeslat na mail? Nebo ty ještě nevíš, kdo se přihlásil?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:09
- Nahlásit
Zuzana T
Arkin je ale syčák s charakterem,na táborech si skvěle rozumněl s naším spratečkem Ferdou
no to teda taky koukám,nějaký 4 blindy na břehu přes rybník,to je masakr
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:11
- Nahlásit
Zuzana T já bych tam taky nešla - jsou dobří
jana33 Greeny má na krku kousance od štěněčích jehliček Hawkeyho a slilo se mu to do velkého boláku a mokvalo - tak jsme v pátek valila na veterinu, bo Betadina to zavřela a vysušila na povrchu, ale dole to bylo pořád živé a ve chlupech se to nehojilo - no v pátek dostal injekci ABT, měli jsme potírat Prurivetem a dneska máme jít na kontrolu - takže jsem rušila účast na WT - chtěla jsem jít do M a zase jsem nechtěla na Greena nakládat moc s těmi ABT. No a přestože jsme byli doma tak začal o dost více pít a čůrat, třeba je nachlazený, nevím. Do toho má už podruhé za 14 dní plné žlázky - prostě Greeny je nějaký rozbitý
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:27
- Nahlásit
Jsem zabrousila vedle na téma Ostnatý obojek a je to výživné - místy jsem se dost nasmála - hlášky typu: ....ty raději nemysli a buď jenom hezká - dokud to jde....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:28
- Nahlásit
Vlasta
jéžiš,tak to mě mrzí,asi by to chtělo podpořit nějak imunitu,tak ať se rychle vykurýruje a můžete cvičit,držím palce
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:30
- Nahlásit
EvkaS zatím mi chodí přeposlané jen scany PP a potvrzení o platbě, ale bez přihlášek, takže maily na ně bohužel nemám.
Vlasta chudák, to je blbé, totéž měla kdysi Bresta od dvouměsíčního Borga, léčili jsme jako hotspot a bez milosti vyholili - uvaž to, pokud neplánujete výstavu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:36
- Nahlásit
Ketrin1 jj, já jsem to už ve čtvrtek vystříhala.. na výstavu nejedeme - takže v poho, ono toto už vypadá dobře, pěkně se to hojí - akorát že se zase vykulilo něco dalšího - to s tou spotřebou vody a čůráním nějak mimo limit..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:25
- Nahlásit
Tak jsme zpátky z veteriny - kousance celkem zahojený a vysadit Prurivet - obsahuje kortikoidy a Greeny je na ně zřejmě hodně citlivý - z toho to pití vody a čůrání - jakmile to z něho vyjde bude mu dobře... tak alespoň něco pozitivního
|