Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:07
- Nahlásit

jana33
Jee,tak promoci si uží!! U nás ji všichni krásně ořvali, já jsem kliďas, takže nic.

My máme hon v pátek v domácím sdružení, tak se taky moc těším. Pozvala jsem si kamaráda s goldenem jako hosta, tak to bude fajn.

Pak v sobotu nás opět navštíví páníčci Aramise a v neděli prvně uvidím páníčky Apolline. Moc se na ně těším. No a do toho se musím zaíčít šrotit na ten zbroják, protože to děláme už 23. a já fakt nevím o zbraních vůbec nic. Tedy umím popsat brokovnici, ale rozdíli mezi revolverem a pistolí, apod. to tedy nevím.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:15
- Nahlásit

bilksa
No,já ani bakalářskoumoc neprožívala

To po tobě nikdo chtít nebude. Chce se to naučit otázky nazpaměť - na netu jsou na to přímo stránky a pak záklaní věci jako jsou bezpečnostní prvky,co dělat,když zbraň selže,rozebrání a složení zbraně. Budete dělat i béčko na krátké zbraně? Na to se vyplatí zaplatit si nějakého učitele,aby vás to naučil a ukázal. Btw testy jsem se učila o víkendu na přednáškách ve škole

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:26
- Nahlásit

jana33
testy jsem se učila o víkendu na přednáškách ve škole
no to je úroveň a pak to má v lese k něčemu vypadat!

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:32
- Nahlásit

Eda
To je zbroják a ne myslivecký zkoušky. A vzhledem k tomu,že nestřílím,tak les opravdu neohrozím Testy na zbroják jsou klasika,asi 400 otázek to bylo,ze kterejch dostaneš náhodně dvacet nebo kolik. Takže je to o tom projet je stokrát a pak už stačí,když vidíš první slovo otázky a víš,jestli je to a,b nebo c

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:36
- Nahlásit

jana33
já se nebojím o les, ale o sebe a psa!

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:39
- Nahlásit

Eda
Ti říkám,že nestřílím ale jinak je fakt,že udělat ty praktický je lehčí než ty testy,protože aby se člověk netrefil,tak jak požadujou,musel by být slepej a mít obě ruce levý. Mě nervákovi se tak klepali ruce,že i lítali nahoru dolu,ale stejně jsem měla všechno v terči

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 12:57
- Nahlásit

jana33
no to mi ani neříkej, že jedinej požadavek je, aby to bylo v terči tak to mi je už jasný, proč je situace taková jaká je

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 13:16
- Nahlásit

Eda
V tý praktický je střelba na terč,ale to se fakt trefí každej a pak jsme ještě vyjmenovávali bezpečnostní prvky, museli ukázat,co uděláme,když zbraň selže a náboj zůstane v komoře a ještě rozložení a složení pistole. Ale víš jak,to stejně není důležitý,pokud je někdo nezodpovědnej blb,může být výtečnej střelec a stejně je nebezpečnej. Ale ty testy ,to je fakt buzerace, tak 90% otázek člověk vůbec nepotřebuje a nebude potřebovat znát

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 17:43
- Nahlásit

jana33
hmm, tak většina testů je buzerace (tedy s výjimkou těch, co vymýšlím já)
ale myslela jsem to spíš s nadsázkou na chování a vystupování "zelených mužíků" tady v lese...
ale to je o lidech a ne o zbrojním pase

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:18
- Nahlásit

Eda
Mě je to jasný.Mě tehdy překvapilo,že se nemusí dělat žádný psychotesty,to jsem si myslela,že zbroják musí mít každej

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:20
- Nahlásit

jana33
No právě, že když jsme včera byli u toho chlapíka na zkoušce, co vlastní tu střelnici, tak říkal, že tenhle komisař je blbec a ptá se právě na rozdíl mezi revolverem, pistolí, druhy pažeb, apod.

No dneska jsem zjistila, že zkoušky jsou od 9ti hodin, což nestíhám, tak buď mi dovolí napsat si test až budou mít všichni odstříleno, a pak já sama na střelby, nebo mám smolíka. Z práce totiž nemůžu.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:31
- Nahlásit

bilksa
Takže si děláte i béčko? Hm.to je blbý,že to nejde jinak. To ale stejně asi nestihneš,nevím tedy,kolik tam budete mít lidí,ale nám celý zkoušky netrvaly dýl jak hodinku, hodinku a půl

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:38
- Nahlásit

Hezký večer všem.

Přidala jsem na FB několik fotek našeho "prcka". Už má 13 týdnů a zítra datumově 3 měsíce. Stráááášně to letí, už má přes 14kg. Fotky jsou tady.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 18:54
- Nahlásit

jana33
Děláme si všechno, kromě D a F. Být to na mne, tak si udělám jen lovecké, ale Michal rozhodl takhle.

No já právě taky nevím, kolik tam bude lidí, ale tenhle komisař prý vyžaduje 4 rány z brokovnice místo jedné a vůbec dost prudí, ach jo.

EvkaS
Koukala jsem, je náááádherný!! Ti zelení kluci se nám ale povedli, co??

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 19:09
- Nahlásit

bilksa
Hele,4rány jsou normální
EvkaS
je krááásnej,ale za chvilku už to nebude žádný štěkanátko

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 19:11
- Nahlásit

bilksa
Jj, pro ty zeleňochy mám prostě slabost.

jana33
No, to je fakt. Už teď je pěkně veliký a těžký! Fakt to hrozně letí.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:09
- Nahlásit

bilksa
Z práce totiž nemůžu
vezmi dětičky s sebou

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:38
- Nahlásit

Eda
Hmm, tak to by byli jistě nadšené, ale já už asi méně...

Jinak díky Evča a Lukášovi se můžu pochlubit novými stránkami: www.lueurdoree.cz

Zatím se s nimi seznamuji, postupně doplňuji, tak je berte s rezervou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 09:04
- Nahlásit

bilksa
no tedy koukám jako blázen - nové stránky - krásné - Evča se zase musela ořezávat se psem nahoru pěkný to máš

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 16:33
- Nahlásit

bilksa
krásné stránky, moc pěkně udělané!

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 16:52
- Nahlásit

bilksa
Paráda
Jsem naštvaná,máme další pozvání na kachny a samozřejmě se kryje s jinejma kachnama. Že se ti blbové nemůžou domluvit

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 16:54
- Nahlásit

VlastaEda
Jsem ráda, že se vám líbí. Jsou moc krásné, ještě jednou díky, Evi!!

Jinak já jsem dnes byla s dětma na dopravním hřišti, hodinku jezdili, a pak přišel neskutečný slejvák, a než jsme se stačili přesunout do klubovny, tak jsme byli úplně na kost. Odopoledne ještě porada a teď jsem zalezlá pod peřinou, abych se zahřála

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 18:44
- Nahlásit

jana33
Tak zbroják zatím bohužel padá - zkoušky jsou od 9ti hodin a komisař mi nedovolí napsat si test a odstřílet později.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 18:53
- Nahlásit

bilksa
Tak to je smůla,ale stejně bys ho ještě na lovecký nedostala,tak to do zkoušek určitě stihneš

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 18:57
- Nahlásit

jana33
Jj, to mi nevadí, ale je problém, že bych potřebovala zkoušky odpoledne, nebo v sobotu dopoledne a to asi neseženu. Tak to vypadá, že budu muset počkat až na hlavní prázdniny...

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:33
- Nahlásit

bilksa
a co studijní volno? to bys nedostala? zkus se zeptat nebo neplacený ti dát musí. od toho je preci suplování, my jsme si s kolegyněma takhle hodiny běžně měnily

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:37
- Nahlásit

Eda
No na prvním stupni je to složitý a navíc na škole jsme jen dva učitelé, ten druhý má 1. a 2. třídu dohromady, takže 3. a 4. už je těžký dát ještě k tomu dohromady.

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:52
- Nahlásit

bilksa
aha, to jsem nevěděla, že jste malá škola tak až letní prázdniny to jistí
jinak dneska ráno máme zážitek z lesa koukala na nás liška a pak se líným krokem vydala směrem od nás Eda nechápala, že se ani z aní nechtěla vydat

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

bilksa
Tak to je blbý a o jinejch prázdnínách to nejde?

Karel včera střelil srnečka,ale zůstal v ohni,tak nám ho přivezl jenom ukázat. Psiska vyváděli jak krvelačná smečka,že ho chtějíííí
Eda
Lišky jsou krásný,zvlášť některrý lišáci jsou fakt nádherný zvířata

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:04
- Nahlásit

jana33 a některý jsou překvapivě velký - jednou jsem myslela že vidím psa - a on lišák - na sněhu byl krásně vidět, jenom jsem se bála aby ho neviděl Greeny, ale dobrý - neviděl a ani jeho stopa mu nic neříkala.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání