| Autor |
Zpráva |
Kasky
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:27
- Nahlásit
to jo no, otazkou je jeste kolik chovek a lidi kolem tech ras to vyplní. . .
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:35
- Nahlásit
Kasky
Souhlas se Zuzkou. Napsat k tomu průvodní dopis, co je Vaším záměrem a proč to děláte a věřím tomu, že ohlas bude veliký.
|
Kasky
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:36
- Nahlásit
to snad neni mozny, jak nekdo muze prodavat bez PP labradora za 6tisic? nechapu. lidi jsou fakt hloupí.
|
Kasky
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:38
- Nahlásit
btw tak vsechny plemena stejne nesihneme zaplnit, nektere tu ani nenajdeme, ale o nekolik pro zacatek, takovych tech co jsou popularnejsi a nam blizsi zaplnit zkusime...a pak uvidime jestli se webik chytne nebo ne.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:43
- Nahlásit
Kasky
Držím palce,aby se dílo podařilo.Bohužel se občas konkrétně o GR doštete v takových těch brožurách o plemeni takové blbosti - mj.,že je to plemeno,co poslouchá samo atd.Názory rozumných a zkušených chovatelů a cvičitelů - ty stojí za to také oslovit ,by mohly mnoha začínajícím majitelům pomoci.
|
Kasky
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:47
- Nahlásit
my rikame ze se cvici skoro sama, ale je to kvuli tomu ze jsme meli predtim hodne trvdohlaveho psa jine rasy, ted mame fenku GR. . . takze se cvicila strasne dobre, vicemene bez problemu, ale sama teda neposlouchala . . .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:48
- Nahlásit
Tak právě dorazil Lexynčin dovádivý synek Deny ( Dante ).Vymydlený,prý vyběhaný s plnou polní,včetně nakrájených párečků do kruhu - panička myslela opravdu na vše. .
Zítra vyrážíme zkusit štěstí do Brna a Oslavan.Lexy i Deny mají ale ve třídách fůru konkurence.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:50
- Nahlásit
Kasky
Já mám doma 10ti letou ,celý život tvrdohlavou goldenku a cvičení tedy rozhodně nešlo samo .
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 19:58
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, zítra budu držet palce na dálku a čekat na zprávy, v neděli je budu držet osobně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:06
- Nahlásit
EvkaS
Jasan,škoda,že nedojedeš zítra,Večer budou horké maliny !!!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:13
- Nahlásit
Zuzana T
O joj.. tak z toho asi neusnu. Ale bohužel nemůžu.. mám jiné povinnosti. Tak si dej i za mě.. respektivě si na mě vzpomeň, až je budeš baštit. ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:03
- Nahlásit
Držím palce celý víkend všem vystavujícím !!!!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:54
- Nahlásit
Na zítra držíme palce všem bojujícím v kruhu!!! My jsme dnešní odpoledne strávili opět na honu - tentokrát se střelilo přes 120 kachen. Zítra ráno dohledávka, odpoledne hon v dalším sdružení. Miluju dobu lovu kachen - pracujeme středa, sobota ráno tah, pak hony (někdy dva ), večer znova tah. Charlottka je nadšená!!!
Kasky
Moc chválím projekt, myslím si, že když vysvětlíte záměr, tak jako nám, tak vám lidi vyplní dotazník rádi. Všichni se snažíme vysvětlit, proč koupit pejska s PP, sama, když mi někdo řekne, že chce bez PP, tak se snažím doporučit útulek. Držím palce, ať se Vám daří a až bude dotazník vytvořen, určitě ráda odpovím, i když mám zatím jen jednu fenku goldena.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2011 13:24
- Nahlásit
Tak máme miminka naočkovaná, načipovaná a kompletně prohlédnutá od pana veterináře. Všechna jsou geneticky naprosto v pořádku!!
Vystavili jsme jim PET-pasy, já jsem si upsala ruku při vyplňování papírů pro zaregistrování čipu a pasu.
Pan doktor z nich byl unešený, že jsou moc krásný s výborným pigmentem. Chovali se všichni moc statečně nejen na veterině, ale i při cestě autem!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2011 19:11
- Nahlásit
Tak my máme za sebou taky první letošní kachny a upřímně jsem z toho dost rozčarovaná. Všechny donešené kachny byly jen postřelené,anijedna zhaslá. Jednu dokonce Rozárka "norovala",schovala se do remízku do díry pod stromem. Takže jsem zázračné ocelové broky moc nepochopila, voda sice bude bez olova,ale kachny budou postřelené chcípat v rákosí Ale jinak byli psiska moc šikovný
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:27
- Nahlásit
jana33
Táta byl dneska taky na kachnách, něco trefil, ale hodně jim jich ulítalo A taky říkal,že s brokama si tam kromě něj lámal hlavu jen hospodář,jinak na to prděli....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:19
- Nahlásit
Mám super zprávy: Zuzka dneska s Lexy v Brně V1 CAC - Zuzi jste hvězdy, gratuluju a držím palce i zítra !!!!!!!!!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:57
- Nahlásit
Vlasta
Tak to jsou skvělé zprávy!! Moooc gratulujeme a zítra držíme palce!!
jana33
Takže z toho máš úplně stejné pocity, jako já. My jsme dnes byli dohledávat ráno i večer. Všichni jsou hrozně chytrý, jak cvičit psa a nakonec dohledávala jen Charlottka. Rybník skoro vypuštěný, zarostlý neprostupnou vysokou travou, takže pro jednoho psa fakt šílenost.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:44
- Nahlásit
Tak Zuzce taky obr gratlulace,ať to vyjde i dneska!
bilksa
no,je to fakt děs. Na vodě nemají šanci psi takhle postřelenou kachnu dohnat,schová se mezi zdravejma, pokud spadne na pole a doběhne do nějakýho remízku,tak to vyloženě musí někdo vidět,protože jinak by to člověka ani nenapadlo. Nevim,fakt mi je těch kachen líto, a celý kachní hony mi to znechutilo Nehledě na to,že takhle to bude F fakt poslední zkoušková sezona,protože při pátý živý kačeně už s ní rovnou zaklepala a flákla o zem,aby se jí líp nesla a nemlela se
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:50
- Nahlásit
jana33
No je fakt, že Charlotte už na vodu nemůžu moc dostat, protože několikrát se nám teď stalo, že jsem ji poslala dopředu pro kachnu, která vypadala mrtvá, ona se za chvilinku zberchala a plavala úplně, jako zdravá, takže Charlotte za ní makala přes celý rybním a stejně ji nedožene. My jsme dneska byli opět dohledávat - po jednom honu chodíme 3 dny, protože těch kachen uteče strašná spousta.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:58
- Nahlásit
bilksa
Jj,to se stalo Fany taky,pak už jsem s ní šla jen do rákosu a k poli,protože přece jen nějaký zkoušky plánuju a tohle by se mohlo dost vymstít. To,že je nosí živý a učí se s nima třepat a mordovat je, moc neovlivním,to bychom na kachny nemohli už chodit vůbec. Ale je mi to opravdu líto hlavně kvůli těm kachnám. Musím upřímně říct,že jsem letos poprvé ráda,že nebydlíme v rybníkářský oblasti,takže dva tři hony na kachny a hotovo. Tahy nepočítám,tam chlapi nic netrefili ani olověnejma,takže pohybuju,že něco trefí ocelí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 16:53
- Nahlásit
jana33
No my si to tedy "vyžíráme" pěkně. Včera už jsem byla naštvaná, protože dva dny dohledáváme křídlovaný kachny jen se Charlottou a to je peklo. Rybníky na půl vypustili, takže je tam šílená tráva, kde se kachny schovají. 30cm bahna a voda, no šílený terén. Všichni mají psy, ale makat chodím jen já se Charlotte.
Vlasta
Vlasti, nějaké info z Oslavan??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 17:23
- Nahlásit
bilksa JJ, holky odsud byly úspěšné i dnes, Lexy V3, za ní BrůčaV4 - tayk by se Míra mohl ukázat !!!!!. Evča s Bockou V a končily mezi posledními 6 v kruhu.... doufám, že si to pamatuju dobře a nikomu jsem neubrala ani nepřidala
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:49
- Nahlásit
Vlasta
No tak super!! Obrovská gratulace!!
My jsme dnes měli návštěvní den: nejdřív dorazili páníčci Apolline až z Karlových Varů, pak tátova sestřenice s manželem, pak známí poňuňat miminka, nakonec chovatelka Charlotte s přítelem. No a aby to nebylo málo tak tu máme na týden moji tchýni, sestřenku a teď o víkendu tu byl ještě brácha s manželkou. My fakt nemůžeme být normální!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 20:28
- Nahlásit
bilksa
Tak to máte teda hoňku
Všem výstavně úspěšným moc gratuluju
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 21:46
- Nahlásit
jana33
No jsme fakt magoři. Musím říct, že už mi některé návštěvy lezou krkem: Přijedeme se podívat na mimina, vůbec nevím, co to obnáší a při odjezdu poznámka, no jo, jsou hezký, ale vůbec bych nechtěla psa. To vy si tím určitě 30 tisíc vyděláte, co?? Grrr!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 21:55
- Nahlásit
bilksa
bude z tebe boháč,to je jasný. To ještě buď v klidu, nám už několik lidí naprosto s přehledem řeklo,proč jsme F nechali tak brzo kastrovat,že jedny,dvoje štěňata jsme na ní přeci odchovat mohli a vydělali bychom prachy
My se asi v únoru rozrosteme na deset dnů o dvě labradorky. To bude teprve legrace
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 22:30
- Nahlásit
jana33
Taky pěkný!! My tu máme s mimiňákama teď osm psů a už to je velká legrace.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 09:52
- Nahlásit
bilksa
copak ty to neděláš především pro prachy?
jana33
jaká byla promoce? uka nějaký foto
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 10:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Pěkné dopoledne.Jsem mrtvola,po dvou dnech výstavy a dvou dnech v týdnu na téměř 2500km dlouhém výletu jsme hotová.
Výstavy byly obě pěkné,vládla kolem kruhů skvělá atmosféra - jestli někdo prudil nebo byl ošklivý nevím,já měla tu čest vidět samé usměvavé tvářičky .Zaplaťpánbůh,že se to snad zase vrací do starých kolejí a lidičky zase umí ohodnotit i konkurenta a popřát mu k vítězství.
Nám se v sobotu s Lexy podařilo po třech letech prolomit smůlu druhých a třetích míst a vyhrát třídu pracovní.Takže máme prvního Cace - slááááva ,ale zase pod Angličankou .Příští rok zístat CAC na mezinárodce bude asi fuška .No třeba to do důchodu zvládneme - toho č. šampíka .V sobotu byli dva sourozenci z déčka Diana a Dante shodně na druhém místě.Z obou jsem měla obrovskou radost,rostou oba do krásy.
V neděli nám do pracovky přešla BOB fenečka ze soboty - kterou mj. už delší dobu velmi obdivuji,takže vítěz byl jasná zpráva.Lexy skončila na V3 za fenečkou,kterou porazila v sobotu. Dianka na klubovku již nedorazila,ale Dante byl opět druhý za stejným,moc pěkným psem ze soboty.Posudky od C.Collins si velmi cením,víc než umístění samotného.KV u pejsků se stal tatík déček Monty.
Teď máme výstavní pauzu a vrháme se na práci.Pořád koketuji s myšlenkou jít na všestranky ....
|