| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 14:12
- Nahlásit
jana33
Neboj, ještě toho bude hodně!! A když už budou znát tohle, můžu pracovat na přemlouvání k výcviku lovečiny...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 15:52
- Nahlásit
bilksa
Můžeš jim pouštět lovecká instruktážní videa
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:06
- Nahlásit
jana33 no a nebo jim cvičně picnout slépku na dvorku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:55
- Nahlásit
Vlasta
Mají připravené srnčí spárky, na slépku bych je musela poslat k sousedům a nevím, nevím, jak budou nadšeni...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 08:44
- Nahlásit
bilksa hele já bych do toho šla - aby jim to nechybělo
Kejsi se na dvoře slepici vyhýbal - když ji jednou viděl a Greeny nevím, ten ještě slepici neviděl
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:57
- Nahlásit
Vlasta
Třeba jim to ukáže Charlottka - ta jak jsou v hejnu, tak si jich nevšimne, ale jak je jedna odtržená, tak ji 100% přinese. Ovšem živou, jenže slepice tak řve, že to stejně ví celá vesnice.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:31
- Nahlásit
bilksa
tak co včerejší návštěva ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:32
- Nahlásit
Zuzana T koukám, že víš všechno
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 11:21
- Nahlásit
Vlasta
no jako správný ! Kecal z Prodanky ! samozřejmě.
Navíc tu byl v pátek taťka na stříhu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 16:07 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Zuzana T
Supeeer!! Moc jsme si to všichni užili!! Popovídali jsme, zasmáli a mamka byla z Deanečka tak unešená, že začala přemýšlet, že si Athoska necháme, když je celý taťka.
Mimiňáky jsem se pokusila postavit do postoje, tak uvidíme, jak vyjdou fotečky, ale byla jsem překvapená, jak jim to šlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 18:16
- Nahlásit
My byli opět na bramborách,naštěstí snad už naposled. A docela to vyšlo,celý dopoledne byla mlha a pařák začal až tak od dvou hodin. Ale tím pádem jsem nic nestíhala,barvu budu muset nakapat Fanče až zítra.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 18:34
- Nahlásit
bilksa
Už jsou na FB - Dita je rychlík .
jana33
na bramborách v tom vedru - uáá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno v pondělí dneska nikdo??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:33
- Nahlásit
http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/na -navsteve/27168--tahle-luxusni-vila-se-skryva-neda leko-prahy
to je hezkýý - by mě zajímalo kdo tam bydlí - za 150 mega..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:58
- Nahlásit
Vlasta
Mě by spíš zajímalo,kolik lidí tam mají na úklid
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:40
- Nahlásit
Vlasta
ty máš tedy starosti
pěkné pondělní dopoledne všem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:43
- Nahlásit
jana33
Zuzana T
no třeba tam uklízečka bere víc než já tady to je hustý bydlení co?? Mě by stačila ta lovecká chata
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 11:33
- Nahlásit
Vlasta
Tak se přihlaš za adjunkta !
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 12:43
- Nahlásit
Hezký den!!
Dneska jsem prchla z práce dřív - odpoledne jedeme s Michalem na střelnici cvičit na zkoušky o zbrojní pas. Přijel v pátek s tím, že ho děláme za čtrnáct dní.
Já se toho učení snad nezbavím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:01
- Nahlásit
Vlasta
hele pochybuju,nejvíc bohatí bývají největší škrti
bilksa
A to můžete i na lovecký,když ještě nemáte loveckej lístek?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:07
- Nahlásit
jana33
Jj, ono to jde. Jen je tam podmínka, že do roka si musíš udělat kurz na lovecký lístek.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:14
- Nahlásit
bilksa
Aha,nám to říkali opačně,když uděláš loveckej lístek,musíš si do roka udělat zbroják,jinak ti to propadne. Takže uděláte zbroják - zkoušky a až budete mít loveckej lístek,teprve si zbroják vyřídíte?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:18
- Nahlásit
jana33
Jj. Koukám, že v tom mají všude lehký zmatek... Takže my teď uděláme zbroják a zkoušky pak v prosinci.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:37
- Nahlásit
Ahoj všem...
Zážitek z kempu karavanů na Gardě černý německý labrador rozvalený na vlastním kempinkgovým lehátku škoda, že jsem u sebe neměla foťák, jeho znuděný avšak zvědavý pohled byl famózní a o kus dál další karavan se 4 LR
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:46
- Nahlásit
Eda
Garda - úžasné! Tam jsme dříve ho´dně jezdívali na surf a na kola do Torboly.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 13:50
- Nahlásit
Eda
Hmm, pohodička!! Tak u nás se válí po gauči jedině sestřenky pes, naše holky mají svůj prostor na zemi.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:02 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Zuzana T
jojo, taky jsme spali v Torbole, máme tam oblíbený klidný kemp teď je tam pohoda, krásné počasí a málo lidí, jen místní a Němci
my nesurfujeme, jen tam trápíme sebe a kola říkáme tomu dovolená pro magory vždycky přijedeme o pár kilo lehčí
bilksa
no, gauč je normálka, ale VLASTNÍ kempingové lehátko???
ale když to teď tak počítám, tak Eda má doma tři pelechy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 14:17
- Nahlásit
Eda
Jestli jste blázni do hor,tak prý je úžasný canyoning - nebo jak tomu říkají.Je tam kolem dost vodopádů a jezdí se tam po pr.... v neoprenu a helmě dolů - mají tuším tři stupně obtížnosti.Já to nepodnikla neb bych si při prvním drcnutí narazila kostrč .
My spávali v Al Ponte kempu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 16:09
- Nahlásit
Zuzana T
jo, viděli jsme prospekty a nic nám to neřeklo, ale nikdy neříkám nikdy Tenhle kemp se jmenuje Transit a je fajn v tom, že tam nesmí stany a je tam celkem klid, všichni se zavřou do aut a smí tam psi
ale s Edou jsme tam nebyli, nějak si neumím představit, jak by kolem Gardy chodila na krátkým vodítku, jak je tam zvykem všude
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 11:41
- Nahlásit
Teda nikde nikdo?
Ráno mi psal pán z vodek,jestli přijedeme v sobotu na kachny,tak se moc těším. V pátek mám promoce,tak to bude takovej dáreček
|