Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 21:20
- Nahlásit

Vlasta
No moc mi to tedy nejde - přeci jenom první štěnda, tak je to boj. Ale musím říct, že někteří stojí pěkně, když mám dostatek mňamky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:47
- Nahlásit

bilksa
tak tím si projdeme všichni - to je ta horší stránka chovatelstvi .Neustálé strachování.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 08:58
- Nahlásit

Krásnou středu všem!!

Konečně jsem se dostala k tomu, abych Vám taky napsala. Pro nás byla výstava úžasná hlavně tím, že se na nás přijely podívat naše princezny - Amelia, Alisha a Aura. Všechny jsou to pěkně dračice a Andrýskovi to daly dost jasně najevo. Pěkně ho tam zvalchovaly. Byla jsem z nich unešená.. hlavně tedy z jejich povah, protože jsou naprosto nebojácné, velice kontaktní a živé. No a všichni sourozenci jsou jako vejce vejci, což je vidět na společné fotce:

Všichni se mají moc báječně, věřím, že pánečky jsme vybrali dobře.
Jinak na výstavě Bocka V, jak už psala Vlasta. Pan rozhodčí mě mile překvapil. Naše vysportovaná Bocka bez chlupů se mu líbila, hlavně tedy její pohyb (ačkoliv ten xicht co u toho házela). Takže i přes chybějící srst a tak 3kg hmoty si nás vybral mezi 6 nejlepších z 15ti fenek. Takže naprostá spokojenost.
A dneska jedeme juknout na modrého pejska do Litomyšle, pánečci nás pozvali na zahradní posezení na kávičku, tak se moc těším. Byl větší, než Andrýs, takže předpokládám, že už bude mít tak 17kg, když Andrýs má 16kg.

bilksa
Prckové jsou úžasní!!! Mně se nejvíce líbí slečna fialová. Asi mám pro ně slabost.
Jinak ty fotky, než je nahraješ na stránky, tak by sis je měla raději zmenšovat, protože takhle velké se nikomu nevejdou na monitor - optimum je 800x600px.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 09:24
- Nahlásit

EvkaS
No jo, vidíš, to mi nedošlo, upravím to.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 07:38
- Nahlásit

Dobré ráno, tady to nějak vázne každý je na FB ????

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 07:55
- Nahlásit

Vlasta
Dobré ráno!! Já jsem včera dlouho schůzovala, tak jsem už pak na net moc nešla.

Dneska mám konzultační hodiny, tak budu sedět v práci dlouho. Stejně žádný rodič nepřijde, ale musí to být...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 08:04
- Nahlásit

bilksa
to Ti nezávidím debaty s rodiči jsou asi někdy "na úrovni"

Já jedu odpo k Zuzce a už se moc těším

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 08:09
- Nahlásit

Vlasta
No oni stejně nechodí. Zrovna včera jsem napsala klučinovi poznámku, protože denně něco zapomíná a maminka mi v klidu odepíše, že každý večer připravují věci, že má vždycky všechno. No tak jsem asi blbá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:10
- Nahlásit

bilksa
mě nejvíc pobavila poznámka kterou dostal můj syn LUKÁŠ: Jirka je drzý a neustále ruší výuku. No manžel je Jirka - tak jsme odepisovala že manželovi doma domluvím - zůstalo to bez reakce asi si spletla žákovské, ale vzhledem k tomu, že paní učitelka byla metrnice, která s námi na rodičáku vždy jednala jako s nesvéprávnámi osobami - tak jsem prostě neodolala to napsat

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:25
- Nahlásit

Můj brácha jednou dostal poznámku: Chrastí pod stolem koulemi. Táta mu tenkrát doporučil, ať si to dobře schová, že by to později na nějakou slečnu mohlo udělat dojem.

Tina má z Oslavan výbornou 4, kromě toho jsem ji nechala změřit a má 53,5 cm, takže spokojenost. V pohybu teda byla pěkně rozverná, poskakovala a chňapala po vodítku, pořád je dost infantilní.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:31
- Nahlásit

Petra Bailie
Z toho si nic nedělej, Fany je infantilní furt a asi jiná nebude a jinak samozřejmě gratuluju. Oko už dorý?
Vlasta
Tak to bych si taky neodpustila
bilksa
To víš,to už ti začínají radosti a strasti učtelskýho života

Já dopisuju nějaký věci, ze kterejch bude nějaká kačka,dneska je termínodevzdání,tak musím ještě zamakat.
Včera jsem byla s F cvičit a byla na zabití, poskakovala a hopsala jak koza,všechno byla děsná sranda,takhle jí ten handling za měsíc nenaučím
Jo a jsem akt expert, já si i krajskou výstavu vyberu tak,že jsme na konci nejvíc obsazenýho kruhu. Je nás tam osmdesát,to tam strávíme zbytek mého mládí. Náhodou Andráš Polgár,nemá někdo zkušenost?

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:20
- Nahlásit

jana33
Jeee, poskakování to známe!! Já už se bojím jít na zkoušky, protože když ji pustím z vodítka, že má slídit, tak přede mnou takhle skáče a je po limitu na slídění. Bych ji zabila, přitom tak skvěle slídí!!

Na jakou se chystáš výstavu??

VlastaPetra Bailie
Pěkné poznámky, já měla jen vzkaz pro maminku, aby dohlédla na přípravu pomůcek.

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:39
- Nahlásit

bilksa
musím říct, že na moje poznámky nikdy žádné odpovědi nebyly ale já jen vždy popisovala stav podle pravdy...
jednou jsem musela jednomu chlapci napsat, že si během vyuč. hodiny aplikuje na obličej make-up on to fakt dělal a kdybych to nechala být (což by bylo nejlepší), děti by si pak začaly moc vyskakovat

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:43
- Nahlásit

Hehe, já jednou asi v 6.třídě měla poznámku "Hází mlékem" , to už dnes nejde i naši kluci měli pár vtipných, ale už si to nepamatuju a žákajdy shořely při požáru, tak už to ani nedohledám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:17
- Nahlásit

Ketrin1
no jo, dneska by jsi taky mohla házet mlékem - ve flašce a nebo v krabičce - ta malá tetrapaková by nebyla špatná - ti by ani nebolelo

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:29
- Nahlásit

jana33
Polgar posuzoval v Karlových Varech, šlo mu to pěkně od ruky, přitom nepřehlídnul fakt nic. Penalizoval nadváhu, takže Fanča by se mu mohla líbit, Tině dal krajského vítěze, i když byla ze všech nejmladší, pochválil že je v kondici.

Očičko ještě pořád kapu, rohovka se zahojila, zatím zůstává malinký zákalek, ale je dole, na duhovce, takže Tině myslím nijak nepřekáží. Možná to časem zmizí úplně, lepší se to pomalinku. O oční certifikát se prý bát nemusím, i kdyby tam nějaká malinká tečka zůstala, každý oftalmolog pozná, že je to jizva po úrazu.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:43
- Nahlásit

bilksa
Jen tady u nás v Liťáku je první ročník krajský,tak když to máme za barákem,tak jsem F nahlásila,protože bych tam stejně musela,jedou tam na první výstavu lidi se čtyřměsíční zlaťačkou,co za mnou jezdí,tak jsem jim slíbila dělat podporu
Tak F tak,jak chtějí na klubovkách slídit neumí, prostě slídí a hledá po svým s cílem,co nejrychleji najít
Petra Bailie
Tak to by bylo fajn,kdyby mu to odsejpalo a jestli má radši pracovní kondici, o to líp jen doufám,že zas nebude pajdat,asi jí stejně pro jistotu den předem lupnu prášeček

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:16 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Prosím, kdybyste někdo o někom věděl:

Hledáme nový domov pro osmiměsíční fenku Nelly s PP (Amy Černá sluníčka x
Lustans Double Impact = Doña Rosa), která v současné době žije u starších
manželů ve Vestci u Prahy. Bohužel současný majitel se nyní potýká se zdravotními problémy, které je nutné řešit operacemi a usoudil, že do budoucna nebude schopen dát Nelly to, co by potřebovala.
Nelly je normální flatí holka, která ráda chodí na procházky, aportuje (hravý aport). Současní majitelé si ji brali jako psího kamaráda, se kterým by trávili svůj volný čas.
Více informací o Nelly získáte u majitele Ing. Josefa Durdila na tel.č. 777 700 774 nebo na e-mailu: josef@durdil.cz

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:46
- Nahlásit

jana33
Charlotte slídí hezky, ale jakmile něco dostane do čenichu, tak už ji nedonutím, aby mi ještě udělala "kličky". Ani ji to neučím - nevidím v tom žádný přínos, já přece chci, aby mi to co nejrychleji našla a donesla.

EvkaS
Dneska jsem si ráno postavila na stůl Athoska a nepřestává mě dostávat!! Ještě ta jeho úúúžasná povaha!! Ach jo, proč se nepřihlásí nějaký super páníček?? Včera mi donesl pastičku i s myší.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:17
- Nahlásit

bilksa
Šárko, je to těžké. Určitě toho správného pánečka najdeš, možná to bude trvat déle. Já jsem pro Andrýska taky chtěla super pánečky, ale bohužel se nikdo vhodný neozval. V druhé půlce srpna mi vypršely inzeráty a už jsem je neobnovovala, protože jsem věděla, že už ho nedám..

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:19
- Nahlásit

bilksa
Jo,tak to F taky dělá,ale efektní kličky teda neumí
Neboj,on se pro něj ten pravej ještě najde

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:35
- Nahlásit

bilksa
Kamila měla Eminema doma 4,5 měs.,už se smiřovala s tím,že zůstane,přesto,že má 4 fenky.Vrátila se z výstavy v Brně a měla doma email.Nějakým lidem zemřel starý golden a Eminem ho nahradil.Lidi super,barák s bazénem a psí kamarády v okolí - prostě paráda.Nikdy nevíš.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 19:19
- Nahlásit

Zuzana Tjana33
Díky holky, já doufám, že se mi také někdo takový objeví.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 08:30
- Nahlásit

Krásný pááááááteček všem.
Včera odpoledne jsme měli opravdu "super" zážitek. Náš mladej Andrýsek se zamkl i s klíčema v autě. Klíče zůstali v zámku a my s Lukym oba vystoupili, protože jsme potřebovali něco naložit do auta. No a Andrýs seděl před sedačkou spolujezdce, a tak se chtěl vyškrábat na sedačku, že šlápl na středový panel, kde je zámek a už bylo vymalováno. Takže jsme museli volat zásahovku z autocentra. Kluci auto během chvíle otevřeli, ale brečeli u toho skoro smíchy. No než přijeli, tak jsem samozřejmě všemožně prcka lákala na rohlík a piškotky, aby ten panel přelezl ještě jednou - no ani náhodou. Doslova se na mě spokojeně usmíval.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 08:55
- Nahlásit

EvkaS
to ještě nic není
jednou už dávno po cestě z Korsiky jsme dali pauzu někde v Itálii u benzínky a tam byli starší manželé-Francouzi, s 2 menšími dětmi zřejmě vnoučaty. Děckám se nějak povedlo zamknout auto s klíčky vevnitř, infarktózní situace, děda nadával a řval, protože bylo mistrovství ve fotbale, Francie v (semi)finále, blížil se přenos a on trčel na parkovišti. Babka nervózně brebentila a pobrekávala, děti ječely... Po marných snahách dostat se do auta nějakou neinvazivní metodou děda s těžkým srdcem rozhodl obětovat - rozmlátit malé zadní okýnko, půjčil si na pumpě obrovskou sekyru a jal se s ní do okýnka mlátit - jenže sklo bylo nerozbitné, nakonec o něj rozmlátil tu sekyru a na autě ani škrábnutí. Jak to pak dopadlo nevím, museli jsme jet.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 09:17
- Nahlásit

EvkaS já jsem se smála až jsem skoro brečela už když jsi mi ti říkala do telefonu - co všechno nás nenapadne že by se mohlo stát co?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 10:23
- Nahlásit

EvkaS
Ketrin1
tak to je pobavení při pátku .D .D.No Andrýsek bude píst!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 11:14
- Nahlásit

EvkaS
No kráááása!! Směju se v práci jako blázen, ještě, že děti mají tělocvik s druhým učitelem. By si myslely, že jsem se zbláznila.

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 12:39
- Nahlásit

EvkaS
bezva historka, bolí mě celá pusa, vrátila jsem se od zubařky - hitlerky ta si i to sundavání kamene užívá o 106

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2011 14:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdravím!
Tak kromě toho,že je páááteček mám ještě prima zprávu.
Další holka z vrhu Lexy a Monty má zdravé kloubíky:
Momentální stav je takový:kyčle 4 x 10/,2 x 0/0
lokte 5 x 0/0 ,Dině Snášil lokte neudělal!
Zbývá již objednaný Diego a ještě neobjednaná Dorka.
Mám velkou radost.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání