Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:47
- Nahlásit

Zuzana T tak to jsme na tom stejně - a mě žádné dědictví nehrozí, takže jsem vlastně ráda za to 3+1 někdo touží mít alespoň to.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:17
- Nahlásit

Ahoj! Všem moc díky za gratulace, jsem samozřejmě strašně ráda, že to máme. Charlotte byla úplně úžasná, včera byla velká korona, a všichni za mnou chodili, že pracuje nádherně... A kdo to naše slídění, tak říkal, že to bylo nrmálně na 4. Tudíž bychom měli všechno ve čtyřkách a vítěze zkoušek. Takhle vyhrála chovatelka, měli 122 bodů, my i s tou blbou dvojkou 130. Moc ji mrzelo, že jsme nevyhráli, přála nám to.

Vlasta
Vlasti, kam a co mám poslat kvůli tomu pracovnímu certifikátu?

Jinak pokračujeme ve cvičení, na podzim nás snad čekají podzimky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:30 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

bilksa podívej se na ČMkJ - a kolonka jak na to - tam je mejlík a tam pošleš kopii výsledkové tabulky a rodokmenu myslím. Já jsem to poslala a zatím tedy nic - ještě jsem tam psala, jestli je to v pořádku a taky nic - tak nevím a čekám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:32
- Nahlásit

bilksa ted to po sobě čtu a je to špatně.
mrkni tady:
http://www.antee.cz/cmkj/
a nahoře jak na to

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:52
- Nahlásit

Vlasta
Děkuju!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:15
- Nahlásit

Teď koukám na zprávy na primě a čumím,jak umím - Nějaká Laurenčíková z Tachovska má údajně doma 9 zlaťáků s PP a ani jedno zadané?Tak tomu nerozumím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:21
- Nahlásit

Hm - tak už jsem jí našla - má podle mě 1.vrh - dobrá reklama - www.neposlusnestene.wz.cz

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:38
- Nahlásit

Zuzana T No vidíš - takto se to musí - jsem se mrkla, docela mi trvalo než jsem až na konci našla kdo je otec.
A proč to tam jako dávali? Že krize?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:41
- Nahlásit

Jsem se chtěla podívat a ještě mají na Primě jenom včerejší zprávy. Tak si snad vzpomenu zítra - abych o něco nepřišla.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:53
- Nahlásit

Zuzana T
Tak jako takovýhle název CHS je tedy opravdu "výmluvný". Myslím, že jako marketingový tah pro dobrý prodej nic moc. Ale to je každého věc. Tak snad ty pravé páníky najdou...

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:55
- Nahlásit

Zuzana T
Taky jsem to viděla, a nějak nechápu. Navíc v TV říkali, že chová léta, a tady je jen jeden vrh... třeba si myslí, že každý najde její stránky a nikam jinam to neinzerovala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:57
- Nahlásit

Vlasta
EvkaS
Hlavně ty plky reportéra,jako,že dříve stálo čistokrevné štěňě kole 20 tisíc a prví rok že do PP štěńěte dáte 50tisíc/ jako že dotoho bezPP a si néé/ a pak chytali lidi a ty říkali,že jedině čistokrevné bez PP - no nahrávka na směč velkoploditelům bezpapíráků- fuj.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:59
- Nahlásit

EvkaS Vidíš to mě nenapadlo, až bude na výstavě ve veteránech Amelie Neposlušné štěně - to bude bezva!!!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:05
- Nahlásit

Zuzana T
Tak reportáž jsem naštěstí neviděla, protože takovéhle věci mi zvedají zbytečně tlak.

Vlasta
No možné je úplně všechno.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:18
- Nahlásit

Vlasta

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:41
- Nahlásit

EvkaS Jsme si ani nestihly pokecat co??? Jsi byla nějaká smutná ne? Já jsem byla spíš unavená, ale výcvik se mi líbil i když to u Greena nebylo ono. Přemýšlím, že na ty vzdálenosti mi čím dál tím více chybí hazeč - Míša má toho svého už vychovaného a moje děti jsou naprosto nepoužitelné, manžel na toto taky neslyší - tak nevím, jak to budu řešit - nadhazovala jsem to Hance a nějak moc nereagovala prý v neděli za cvičákem v lese půjde házet, ale já ybch spíše potřebovala v týdnu....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:54
- Nahlásit

Vlasta
No já byla dneska taky trochu unavená. Jsem se dlouho pořádně nevyspala kvůli tomu horku a tak se těším na dnešek, že po dešti se konečně vyspím. Škoda, že jsme nepoklábosily. Tak snad příště. Musíš si to zařídit, abys nikam nespěchala.
No s tím hazečem to chápu. Musím Laře už taky prodloužit, protože dneska to fakt byly dálky daleké a tam sotva vidím, natož abych tam dohodila. Takže díky za to, že Lukyho to taky baví. Škoda, že nebydlíš blíže, mohla bys trénovat s námi. Ale kdybys chtěla někdy dojet, určo můžeš...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:01
- Nahlásit

EvkaS Jo já toho mám taky celkem dost poslední dobou - doma se mi to začíná vymykat z rukou... víš jak, k Vám je to ještě dál než k Míše, ale neboj, já dorazím - mohli bychom , když složíme podzimky vyrazit někam společně na hon - už tě to napadlo? Já má tip na Moravě - mám tam známé v bažatnici a psů mají nedostatek pořád - ale je to trochu z ruky, ale zase vím o bezva penzionu.. 300 za noc - což není moc a zjistila bych jak to mají se psama... loni jsem tam byla na koňského Huberta pro bažanty do tomboly a hned mi vyjmenovali kdy jsou další hony... tak jsem je ujistila, že ještě nemám zkoušky, tak až letos bych mohla....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:06
- Nahlásit

Vlasta
No super, na hon půjdu ráda!!! Snad to z Laruškou zvládneme. A určitě klidně pojedu i na Moravu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:20
- Nahlásit

Holky, na hon určo vyražte. My tu máme hodně naháněk, ale honů na drobnou taky málo. Je jí tu bohužel nedostatek, takže se taky moc nedostaneme ale i tak je to super.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:28
- Nahlásit

EvkaS Já už jsem o tom mluvila s Míšou, říkala, že by taky jela.
bilksa no jo, Ty víš jak to vypadá, já ještě nevím, jestli se mi to bude líbit -ale určo to chci zkusit.

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:33
- Nahlásit

Ahojda všem, tak jsem se po hektickém víkendu dostal k počítači, abych se ohlásil, že žiju. Stavělo se tu několik návštěv na štěnata a také Eva H s Veronikou. Tak jsme se vecer odreagovali u grilu a pak u vínka a bylo fajn. No a dnes opět návštěvy a pak se něco dělalo a až teď je chvilka na to abych vytáhl fotky v postojích z foťáku. No a jak jsme tedy dopadli? Takže favorité u nás jsou sv.modrý pejsek (Zuzky tip) a žlutý pejsek (můj tip) a z holek fialová (moje první oblíbenkyně) a pro mě překvapivě modrá. Podle toho dopadlo rozhození pejsků majitelům a překvapivě to více méně kopírovalo jejich přání (3 ze 4 jsme vlastně uspokojili) Takže pokud nejsou jejich sliby plané, mohl bych tyto vidět na výstavách. Co se týče černé Ashley, tak na tu zítra přijede návštěva, a je primárně určená jako canisterapeut profesionál. Zbývá tedy můj prvorozený - zelený Aragorn, který se také líbil a i u něho platí zákaz gaučování u nových majitelů, neboť i u něho by to byla velká škoda. A pokud dobře počítám co mám naslibováno, tak 6 ze sedmi bude uchovněno a u všech bych měl znát v budoucnu RTG výsledky kyčlí. Tak doufám, že se pinďové budou mít u nových lidí fajn.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:35
- Nahlásit

Tak Evička zapracovala,já taky a fotky jsou na webu.
Dobrou

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:40
- Nahlásit

Zuzana T
A já to asi nechám na zítra... už jsem grogy

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 07:17
- Nahlásit

Zuzana T
tak jsem Ti to zkoukla, stříbrná je luxusní nejen pro mě barvou, ale hlavně postavou - je dokonalá.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 07:31
- Nahlásit

Zuzana T
Tak jsem je všechny zkoukla. A líbí se mi nejvíce hnědá a stříbrná, jak kukučem, tak stavbou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 07:45
- Nahlásit

EvkaS
Bych řekla, že stříbrná fena je i hezčí než modrý pes.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:25
- Nahlásit

Vlasta
No bodejť je to " jen " chlap,ne?
Ale ne,Modrásek- Dante má ještě sladší výraz než Diana,ale ona je momentálně silnější,ne v kostře ,ale v pupíkua také má mnohem delší a hustší srst,takže působí kompaktněji.Dante je také velmi vyvážený i v pohybu,ale je s ním trochu problém u žrádla - není tedy moc dravý.Majitelé budou na krmení muset dohlížet.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:59
- Nahlásit

Zuzana T
moc krásny fotecky
bilksa
blahopreji ke zkouskam

mela bych jeden dotaz do kolika mesicu psa,ho musim prihlasit?Do 4 nebo do pul roku?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 09:00
- Nahlásit

hab a Archie
V Praze už do 4měs.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání