| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:47
- Nahlásit
Zuzana T tak to jsme na tom stejně - a mě žádné dědictví nehrozí, takže jsem vlastně ráda za to 3+1 někdo touží mít alespoň to.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:17
- Nahlásit
Ahoj! Všem moc díky za gratulace, jsem samozřejmě strašně ráda, že to máme. Charlotte byla úplně úžasná, včera byla velká korona, a všichni za mnou chodili, že pracuje nádherně... A kdo to naše slídění, tak říkal, že to bylo nrmálně na 4. Tudíž bychom měli všechno ve čtyřkách a vítěze zkoušek. Takhle vyhrála chovatelka, měli 122 bodů, my i s tou blbou dvojkou 130. Moc ji mrzelo, že jsme nevyhráli, přála nám to.
Vlasta
Vlasti, kam a co mám poslat kvůli tomu pracovnímu certifikátu?
Jinak pokračujeme ve cvičení, na podzim nás snad čekají podzimky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:30 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
bilksa podívej se na ČMkJ - a kolonka jak na to - tam je mejlík a tam pošleš kopii výsledkové tabulky a rodokmenu myslím. Já jsem to poslala a zatím tedy nic - ještě jsem tam psala, jestli je to v pořádku a taky nic - tak nevím a čekám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:32
- Nahlásit
bilksa ted to po sobě čtu a je to špatně.
mrkni tady:
http://www.antee.cz/cmkj/
a nahoře jak na to
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 18:52
- Nahlásit
Vlasta
Děkuju!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:15
- Nahlásit
Teď koukám na zprávy na primě a čumím,jak umím - Nějaká Laurenčíková z Tachovska má údajně doma 9 zlaťáků s PP a ani jedno zadané?Tak tomu nerozumím.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:21
- Nahlásit
Hm - tak už jsem jí našla - má podle mě 1.vrh - dobrá reklama - www.neposlusnestene.wz.cz
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:38
- Nahlásit
Zuzana T No vidíš - takto se to musí - jsem se mrkla, docela mi trvalo než jsem až na konci našla kdo je otec.
A proč to tam jako dávali? Že krize?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:41
- Nahlásit
Jsem se chtěla podívat a ještě mají na Primě jenom včerejší zprávy. Tak si snad vzpomenu zítra - abych o něco nepřišla.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:53
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jako takovýhle název CHS je tedy opravdu "výmluvný". Myslím, že jako marketingový tah pro dobrý prodej nic moc. Ale to je každého věc. Tak snad ty pravé páníky najdou...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:55
- Nahlásit
Zuzana T
Taky jsem to viděla, a nějak nechápu. Navíc v TV říkali, že chová léta, a tady je jen jeden vrh... třeba si myslí, že každý najde její stránky a nikam jinam to neinzerovala.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:57
- Nahlásit
Vlasta
EvkaS
Hlavně ty plky reportéra,jako,že dříve stálo čistokrevné štěňě kole 20 tisíc a prví rok že do PP štěńěte dáte 50tisíc/ jako že dotoho bezPP a si néé/ a pak chytali lidi a ty říkali,že jedině čistokrevné bez PP - no nahrávka na směč velkoploditelům bezpapíráků- fuj.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:59
- Nahlásit
EvkaS Vidíš to mě nenapadlo, až bude na výstavě ve veteránech Amelie Neposlušné štěně - to bude bezva!!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:05
- Nahlásit
Zuzana T
Tak reportáž jsem naštěstí neviděla, protože takovéhle věci mi zvedají zbytečně tlak.
Vlasta
No možné je úplně všechno.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:18
- Nahlásit
Vlasta
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:41
- Nahlásit
EvkaS Jsme si ani nestihly pokecat co??? Jsi byla nějaká smutná ne? Já jsem byla spíš unavená, ale výcvik se mi líbil i když to u Greena nebylo ono. Přemýšlím, že na ty vzdálenosti mi čím dál tím více chybí hazeč - Míša má toho svého už vychovaného a moje děti jsou naprosto nepoužitelné, manžel na toto taky neslyší - tak nevím, jak to budu řešit - nadhazovala jsem to Hance a nějak moc nereagovala prý v neděli za cvičákem v lese půjde házet, ale já ybch spíše potřebovala v týdnu....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 20:54
- Nahlásit
Vlasta
No já byla dneska taky trochu unavená. Jsem se dlouho pořádně nevyspala kvůli tomu horku a tak se těším na dnešek, že po dešti se konečně vyspím. Škoda, že jsme nepoklábosily. Tak snad příště. Musíš si to zařídit, abys nikam nespěchala.
No s tím hazečem to chápu. Musím Laře už taky prodloužit, protože dneska to fakt byly dálky daleké a tam sotva vidím, natož abych tam dohodila. Takže díky za to, že Lukyho to taky baví. Škoda, že nebydlíš blíže, mohla bys trénovat s námi. Ale kdybys chtěla někdy dojet, určo můžeš...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:01
- Nahlásit
EvkaS Jo já toho mám taky celkem dost poslední dobou - doma se mi to začíná vymykat z rukou... víš jak, k Vám je to ještě dál než k Míše, ale neboj, já dorazím - mohli bychom , když složíme podzimky vyrazit někam společně na hon - už tě to napadlo? Já má tip na Moravě - mám tam známé v bažatnici a psů mají nedostatek pořád - ale je to trochu z ruky, ale zase vím o bezva penzionu.. 300 za noc - což není moc a zjistila bych jak to mají se psama... loni jsem tam byla na koňského Huberta pro bažanty do tomboly a hned mi vyjmenovali kdy jsou další hony... tak jsem je ujistila, že ještě nemám zkoušky, tak až letos bych mohla....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:06
- Nahlásit
Vlasta
No super, na hon půjdu ráda!!! Snad to z Laruškou zvládneme. A určitě klidně pojedu i na Moravu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:20
- Nahlásit
Holky, na hon určo vyražte. My tu máme hodně naháněk, ale honů na drobnou taky málo. Je jí tu bohužel nedostatek, takže se taky moc nedostaneme ale i tak je to super.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:28
- Nahlásit
EvkaS Já už jsem o tom mluvila s Míšou, říkala, že by taky jela.
bilksa no jo, Ty víš jak to vypadá, já ještě nevím, jestli se mi to bude líbit -ale určo to chci zkusit.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:33
- Nahlásit
Ahojda všem, tak jsem se po hektickém víkendu dostal k počítači, abych se ohlásil, že žiju. Stavělo se tu několik návštěv na štěnata a také Eva H s Veronikou. Tak jsme se vecer odreagovali u grilu a pak u vínka a bylo fajn. No a dnes opět návštěvy a pak se něco dělalo a až teď je chvilka na to abych vytáhl fotky v postojích z foťáku. No a jak jsme tedy dopadli? Takže favorité u nás jsou sv.modrý pejsek (Zuzky tip) a žlutý pejsek (můj tip) a z holek fialová (moje první oblíbenkyně) a pro mě překvapivě modrá. Podle toho dopadlo rozhození pejsků majitelům a překvapivě to více méně kopírovalo jejich přání (3 ze 4 jsme vlastně uspokojili) Takže pokud nejsou jejich sliby plané, mohl bych tyto vidět na výstavách. Co se týče černé Ashley, tak na tu zítra přijede návštěva, a je primárně určená jako canisterapeut profesionál. Zbývá tedy můj prvorozený - zelený Aragorn, který se také líbil a i u něho platí zákaz gaučování u nových majitelů, neboť i u něho by to byla velká škoda. A pokud dobře počítám co mám naslibováno, tak 6 ze sedmi bude uchovněno a u všech bych měl znát v budoucnu RTG výsledky kyčlí. Tak doufám, že se pinďové budou mít u nových lidí fajn.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:35
- Nahlásit
Tak Evička zapracovala,já taky a fotky jsou na webu.
Dobrou
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:40
- Nahlásit
Zuzana T
A já to asi nechám na zítra... už jsem grogy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 07:17
- Nahlásit
Zuzana T
tak jsem Ti to zkoukla, stříbrná je luxusní nejen pro mě barvou, ale hlavně postavou - je dokonalá.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 07:31
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem je všechny zkoukla. A líbí se mi nejvíce hnědá a stříbrná, jak kukučem, tak stavbou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 07:45
- Nahlásit
EvkaS
Bych řekla, že stříbrná fena je i hezčí než modrý pes.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:25
- Nahlásit
Vlasta
No bodejť je to " jen " chlap,ne?
Ale ne,Modrásek- Dante má ještě sladší výraz než Diana,ale ona je momentálně silnější,ne v kostře ,ale v pupíku a také má mnohem delší a hustší srst,takže působí kompaktněji.Dante je také velmi vyvážený i v pohybu,ale je s ním trochu problém u žrádla - není tedy moc dravý.Majitelé budou na krmení muset dohlížet.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:59
- Nahlásit
Zuzana T
moc krásny fotecky
bilksa
blahopreji ke zkouskam
mela bych jeden dotaz do kolika mesicu psa,ho musim prihlasit?Do 4 nebo do pul roku?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 09:00
- Nahlásit
hab a Archie
V Praze už do 4měs.
|