Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 18:52
- Nahlásit

EvkaS
No dám vědět,dneska není dobrá doba na probírání - to naše mizerný aouto,poté,co jsme do nej vrazili padesát za nohou hlavu motoru po 5ti dnech provozu hlásí opět něco s emisema .Můj muž je na prášky.
Za celou dobu jsme neměli tak problémové auto,jako tohle.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 18:58
- Nahlásit

Zuzana T
A co máte za auto?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 19:02
- Nahlásit

EvkaS
Octavii Combi v plném vybavení - všechno je přes počítač a to je právě kámen úrazu.Tak starší,co jsme nechali synovi šlape a šlapala vždycky bez problémů.Tyhle Octavie II. prý ale jsou obecně poruchovější,než ty první.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 19:06
- Nahlásit

Zuzana T
Když budete potřebovat nějakou součástku, tak Luky umí sehnat levně téměř cokoliv a samozřejmě originální díly. A hlavně je umí i diagnostikovat přes kabel do počítače. Sice není automechanik, ale už se tím několik let zabývá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 19:42
- Nahlásit

EvkaS
No díky,předám info manželovi.O patro výš bydlí kamarád technik od Škoda - Klokočka.Už se s tím autem peklí poněkolikáte.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 20:34
- Nahlásit

Zuzana T
Tak jsem to zkonzultovala s Lukym (emise). Takže pokud máte model 2.0 TDi 16V s filtrem pevných částic, tak to právě může být tím filtrem pevných částic. Tyhle auta na to jsou pověstná. Začnou hlásit "emise - do dílny". Ale pokud bys s ním dojela, tak ho Luky hodí na diagnostiku a řekne ti to na 100%. I by případně věděl, co s tím.

Jinak jsme opět byli na veterině s Maxem, protože pupínky se zase trochu namnožili. Takže to teď vypadá, že má zánět chlupových folikul. Takže dostal speciální veterinární ATB, protože už si s tím evidentně tělo nedokáže samo poradit. Ach jo. Zase ta ATB.

Mira A
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 21:29
- Nahlásit

Zuzana T
Hoďku autem to máš i k nám když na to přijde..

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 21:43
- Nahlásit

Zuzana T
Taky máme teď to nový auto octávku, tak nestraš.... My máme teda automat.

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 21:46
- Nahlásit

Tady je odkaz na rychle zbudované stránky Roxy a jejích 6 mimin
URL

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 06:46
- Nahlásit

bilksa
No tady se jedná o ten jeden konkrétní model (viz v předchozím příspěvku). Ten motor se prostě nepovedl. Takže pokud máte jakýkoliv jiný model Octavie druhé generace, tak to bude ok.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 07:35
- Nahlásit

EvkaS
ty tak brzo vstáváš?
Dneska v noci nás vzbudila děsná vichřice a mlácení oken - tak jsme se těšili, že bude pršet a ono se to samo zase rozchodilo a nic. Sice zamračeno, ale neprší - alespoň že se trochu ochladilo.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 07:41
- Nahlásit

Vlasta
Já v tom vedru a rámusu nevydržím dlouho spát. Tady taky nespadla ani kapka. Je to hrozné. Alespoň přes noc by mohlo zapršet, hned by se lépe spalo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 07:58
- Nahlásit

EvkaS
Kdo Ti dělá rachot?? Já se vždycky ráno vzbudím olepená a nevyspalá - skoro horší než večer. A to celou noc courají psy a nahlas dýchají což mě tedy fakt dere nervy když chci spát.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 08:09
- Nahlásit

mě tuhle noc vzbudil kocour, vlezl střešním oknem do ložnice a lehl si ke mně na polštář - se mu divím, že se cpe do tepla... jinak spává se psy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 08:28
- Nahlásit

Ketrin1
Kočky asi mají rádi teplo ne? U babičky za mých mladých let se kočky vždycky pekly na slunku - jsme říkali, že se opalují.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 08:38
- Nahlásit

EvkaS
Evi díky - manžel si vzal dovolenou a jel do toho servisu na reklamaci - tak uvidíme,co diagnostika - je to docela možné,že je to jen filtr - hlásí nám to za 400 km servisní prohlídku- už jsme objednaní na výměnu olejů a flitrů.

Jinak se asi už picnu ze štěňat - mají málo vyžití,nudí se aděsně zlobí- a to máme před s sebou ještě 2.5 týdne.

Díky všem za nabídky,jela bych ráda,ale tyhle vedra - nevím,ještě podumám.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 08:39
- Nahlásit

Vlasta
No tady přes ulici se staví velký barák, takže je tu zúžená silnice. Takže rámus dělají stojící auta a ta stavba. A to už stavěj od února!!! A je to projekt na rok a půl. Se v tom kolikrát nedá ani pracovat. Je to fakt hrůza.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 08:42
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, tak držím palce, ať už je to auto v cajku. Vím jaké to je, když není provozu schopné. Také jsme takové okamžiky občas měli a zrovna když jsme ho nejvíce potřebovali.

Ta vedra jsou fakt šílená. Spát se nedá, pracovat se nedá, v podstatě ani jen tak sedět se nedá, protože i tak se prostě potím a asi se mi přehřívá i mozek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:03
- Nahlásit

EvkaS
No je to děsné,já dusno velmi špatně snáším,mívám motolice.Včera jsem vařila a myslela jsem,že v kuchyni zdechnu. Můj ranní program je asi následující:
Ráno se vzbudím ve 4-5 - pustím Lexy ke štěňatům,pak uklidím hromádky - myslím,že všechny ,ale to je omyl.Vlezu ještě do postele a v 6.15 vstanu a raní mě mrtvice ze stavu psího pokoje.Přenesu všech osm štěňat na balkón,uklidím pokoj od h...n a jiného,vysprchuji gumovou podložku,namočím granule,jdu se podívat na balkón- tam mě trefí podruhé,zacháním co se dá.Vystelu čistý pokoj,dám na balkón štěňatům krmení,zapnu pračku s hadrama,jdu si dát ledovou sprchu a vypilu čaj.Pak přenesu štěňata do čistého pokoje a modlím,se,aby už nic nevyměšovala.Povedlo se,usínají,jen ještě vyměním misku s vodou, ve které si umyla nohy.Namočím granule na 11 hod,které jim dá můj muž.Vytřu balkon,zaleji na něm kytky,dám si druhou sprchu a jdu do práce...No uznejte,že po mě nemůžou v práci chtít nějaké výkony...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:20
- Nahlásit

Zuzana T
Ty jo, Zuzko, nezávidím. Když tak přijeď k nám do lesa. Najdeme plácek neposkrvrněný psama a můžeme tam bufetit a štěňátkovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:37
- Nahlásit

Vlasta
Haha,to bych musela táhnou ohradu - protože v mžiku by jsme prcky hledaly po celém lese.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:41
- Nahlásit

Zuzana T
Myslíš že by se nedrželi u Lexy? Přece mají nějaký pud sebezáchovy ne? Já nevím, bo jsem je měla po jednom - Greeny se držel jak klíště u mě, kydž byl miminko.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:45
- Nahlásit

Zuzana T
Faktem je, že u nás stín na zahradě bohužel nemáme, protože stromy nejsou. A tak se štěnítka zatím přes den, kdy je velké vedro baví doma. Pouštíme je akorát ráno a večer. Hadry pro ně vyměňujeme 2x tak víc než dřív a na zahradě to spraví lopata, případně hadice, mají to teď nějaké řídké. Taky jim mejeme čumy a nožky, jak jsou od granulí. Ale ten blázinec co píšeš ty, je k neuvěření. Když se dostanou ven, tak lítají jak zběsilí a zkoumají co se dá.

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:47
- Nahlásit

Ahoj...

No to by bylo panečku vyžití a nádherný fotky u Míry s dalšíma prckama

Jinak všem moc gratuluji k úspěchům ... S tím oprostěním od poplatku...to se na to taky kouknu...táta si nedávno myslím Andyho někam do honitby zapisoval, i když on toho moc nenadělá se svýma haksnama..ale šiklo by se to...

Já se po týdnu trochu vzpamatovávám z odchodu do psího nebe naší 15 ti leté maltézandy...už dlouho měla problémy s počůráváním a minulý týden jí vet udělal rtg a zjistil,že kromě plic plných vody - kvůli nemocnému srdíčku - má pod ním taky nález - nádor...můžu si říkat,jak chci,že to pro ni byl snazší odchod...ale výčitky,zda jsme to neuspěchali a nerozhodli se moc rychle mám pořád , pěkně mě to položilo , máme ji alespoň pohřbenou na zahradě na chalupě...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:51
- Nahlásit

choco
To je smutný s maltézačkou... je hezké, že jste ji pohřbili na vašem pozemku.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:52
- Nahlásit

Dneska ráno byla sranda, máme ke štěnatum dva takový vyšší schody do místnosti a na noc jim necháváme otevřený dveře aby k nim mohla Brůča. No a dneska ráno ná vzbudilo zbesilý štěkání v budoucím obýváku, tak jsme tam šli a jedné šikulce se povedlo vyšplhat oba schody a seděla u dveří a štěkala, že chce ven.
Další dva byli na prvním schodě a neveděli jestli chtějí nahoru nebo dolu Takže už je musím taky zavírat.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:53
- Nahlásit

choco
Tak to je mi líto, znám to, když se rozhodovalo o naší kokřici.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:54
- Nahlásit

choco
Výčitky neměj - umírat s vodou na plicích je dost hrozný,udělal jsi dobře.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 09:59
- Nahlásit

Mira A
Jo a každý den objeví nový způsob úniku.
No já si stěžuji,ale jsem ráda ,že je mám,jsou teď k sežrání.Včera zelený překročil 5ti kg hranici a další 4 ho budou následovat dneska.Lexy jsem začala dávat homeopatika a mazat vemínka mastičkou,tak doufám,že ta laktace poleví.Musela jsem jí přidat jednu dávku navíc,protože místo,aby se snižovala tvorba mlíčka,tak hubla,takže by byla za chvíli jako vizuna.Včera jsem přinesla i minerály CA a P,takže dostává denně slušnou baterii doplňků.Kromě toho ještě vařím hovězí a sháním hovězí srdce.

Vlasta
Kdepak,jakmile štěňata vypustíš,tak je konec,každý maže na jinou stranu - jo k mámě běží se napít,ale pak už hurá za dobrodružstvím.Štěňata ve smečce se chovají jínak,než odděleni v novém domově.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:25
- Nahlásit

Zuzana T
No uhlídat je u nás je občas sranda, protože mam rozestavěný dům, takže půlka zahrady jsou stavebniny a půlka zahrady je zelená vhodná k procvičování zoubků...

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání