| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:10
- Nahlásit
Vlasta
OK
Evi - já zatím v kaslíku níc nemám
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:12
- Nahlásit
Míro koukala jsem na ten inzerát - to budou štěnda bez PP - " výborný rodokmen ! jak píší,můžou mít neuchovnění jedinci - cena tomu odpovídá.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:20
- Nahlásit
Vlasta
Tak to jsem ráda. Ale že jim to trvalo.
Zuzana T
Zuzi, koukám, že pěšky bych ti to donesla rychleji.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:28
- Nahlásit
Zuzana T
Tak už to vím, ve čtvrtek můžu - řekni čas. A nebo v ten pátek ale to je asi brzo ve 2 ne?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:36
- Nahlásit
Ahoj všem!! Tak jsem taky dneska v práci. U nás ráno spadlo pár kapek a teď je zase horko. Mně z toho trefí, Charlotte totálně bojkotuje cvičení v rákosí, nechce vůbec slídit. Nutit ji nechci, tak nevím, co mám dělat...
EvkaS
Evi, potřebuju poradit:
potřebuju potah do kufru auta, který bys mi doporučila?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:52
- Nahlásit
bilksa
Určitě tenhle od firmy GreenDog. Je z dobrého materiálu a hodí se do každého auta. Navíc je za docela rozumnou cenu.
No já se jí nedivím, že nechce do rákosí. Tam je ještě o dost víc stupňů, než mimo něj. Taky tam teď Laru nenutím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:52
- Nahlásit
bilksa
Dej jí oddech. Podle mě je toho na ní moc,cvičení,canis,flyball,ty horka do toho...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:55
- Nahlásit
jana33
EvkaS
Nechávám ji, ona všechno dělá pořád s tím jejím temperamentem, jen do rákosí se jí nechce. Je tam už prostě šílený vedro...
EvkaS
Děkuju!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:07
- Nahlásit
EvkaS
A ještě prosím jednou to, cos mi doporučila na srst? Nějak jsem to vypustila z hlavy... Když už budu objednávat, tak ať to mám vše pohromadě.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:13
- Nahlásit
Tak mám malou aktulku na stránkách, zatím ale pořád dlužím pátý týden...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:15
- Nahlásit
bilksa
Nemáš za co.
No na srst mám vyzkoušený Lososový olej Kronch (každý den 3x pupička do žrádla) a určitě je dobrý Canvit H Plus 50 (8 tabletek deně na přibližně 30kg váhy). Obojí se dělá v různých velikostech balení. Zkoušela jsem ten Phytovet Dog Shine Coat (bylinky) a nějak jsem nezaznamenala větší změnu, takže zůstávám u svých ověřených.
Oba tyhle jsou na podporu růstu pěkné srsti. Pokud bys měla vyloženě problémy s kůží a srstí, tak pak by to chtělo jiné, účinější preparáty, ale to myslím Charlotka nepotřebuje.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:19
- Nahlásit
EvkaS
Ne, ne, jen něco na přilepšenou, po tom, co vypadala, jak vypalíchaná slepice... A za jak dlouho se ti tak objevil účinek?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:40
- Nahlásit
bilksa
Tak minimálně měsíc, pokud nic nebere.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:43
- Nahlásit
EvkaS
Díky, pošlu ti dvě objednávky. Potřebuju 2 doklady.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:45
- Nahlásit
bilksa
Jo, to není problém.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:55
- Nahlásit
Vlasta
Ve dve můžu být doma v pátek i čtvrtek - takže si vyber,co ti způsobí menší problémy.
EvkaS
Já měla s Canvitem H vynikající výsledky také,takže až přestanu dávat všechny ty doplňky, co nyní potřebuje na regeneraci sil,tak se k němu vrátím po vylínání a k oleji také.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:58
- Nahlásit
Mira A
Tedy někteří také nezapřou ,kdo je otec.......
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:58
- Nahlásit
Zuzana T
Kdyby ses k nám s prckama nedostala, můžu vás ještě přijet navštívit, než odejdou do nových domovů?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:00
- Nahlásit
EvkaS
No Evi,ten potak je super,až budu objednávat,tak ho připíšu také.Sice mám dva,jen takové plachty s ušima a zipem uprostřed,ale tohle do kufru je výborné.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:06
- Nahlásit
EvkaS
Tak to tam máš. Objdnala jsem si ještě k sobě do felicie od té samé firmy na zadní sedačky, konečně tam nebudu mít deku - ta je k ničemu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:15
- Nahlásit
Zuzana T
Viď? nezapřou...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:20
- Nahlásit
EvkaS
no to je přese jasné.... ALE MOC BY SE MI LÍBILO PŘIJET
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:33
- Nahlásit
bilksa
Tak máš na mailu faktury. Máš to bez poštovného za tak velkou objednávku. Tak snad budeš se vším spokojená. Od toho Greendogu jsou všechny ty výrobky skvělé, i to lůžko na sedadla - dobře se to čistí, snadno "instaluje" a navíc to fakt zachytí většinu špíny.
Zuzana T
Tak když to neklapne tady u nás, tak se domluvíme tak kolem toho příštího víkendu u tebe.
Mira A
Míro, jsou nádherní. Bych je umuchlala!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:55
- Nahlásit
Mira A Míro moc pěkní jsou Brůčata!!! První a druhá fotogalerie jsou stejné, ta třetí z venku je nejhezčí - ta noclehárna na trávníku je dokonalá.
EvkaS tak už mám Furmínátory doma - díky!
Ještě jsem objednala pelechy z ovčího rouna a jsem zvědavá kdy dotazí ty - posílali mi mejla, že zásilka odešla ve středu z Poličky!
Jo a dneska jsem zaplatila přihlášku na ty vodky - tak tedy se tam uvidíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 17:57
- Nahlásit
Zuzana T který je modrý pes? Diego a nebo Dante?? nebo to ještě není určené?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 18:03
- Nahlásit
EvkaS
Jeee, děkuju moc, jsi zlato. Už aby to bylo doma, mám feldu špinavou jak prase a to tam vozím Charlotte jen na canis, kdy je čistá.
Vlasta
EvkaS
Jdete spolu na vodky? Kdy?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 18:09
- Nahlásit
bilksa v srpnu do Malešova, Evka jde poprvé a já si jdu udělat klubové - snad!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 18:58
- Nahlásit
Vlasta
Modrý je Dante,
zelený Diego
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
Ach jo, tak jsem se dala do překládání literatury k diplomce, jenže přepisovat to do googlu je hrůza...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 19:09
- Nahlásit
bilksa
A co máš za téma?
|