| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:26
- Nahlásit
Mira A
také pořád počítáš??
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:29
- Nahlásit
Je to fakt těžký nějak se s tím smířit a víkend byl jak nopční můra,co se ve mě všechno zmítalo...ale snad čas to trochu zahojí...
Zuzi než vypustíš kuličky do světa, mohla bych je přijet zmuchlovat?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:40
- Nahlásit
Zuzana T
Neustále a v jednom kuse procvičuju dvá- čtyři - šest a jedna je...sedm...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:52
- Nahlásit
Mira A
ještě že Tě okolnosti nenutí počítat do více co???
Zuzana T
příští týden bych nějak zkoulela návštěvu Prahy - třeba mi to vyjde ....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:04
- Nahlásit
Vlasta
No to jo, jsme moc rádi že jich je sedm, víc bychom ani nechtěli - chudák Brůča.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:20 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Zuzko máme konkurenci zde
EvaS to už ví z FB vid?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:23
- Nahlásit
choco
jasně
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:30
- Nahlásit
Mira A
Vím a ani se mi o tom nechce přemýšlet. Tohle je fakt divné a hlavně smutné.
choco
Tak to je mi velice líto, co jste si teď prožili. Ale čas to vyhojí.. pejskovi už je teď dobře.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:44
- Nahlásit
EvkaS
Ono se dneska s oblibou říká, že ceny jsou smluvní, že? Ale mají své meze.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:54
- Nahlásit
Mira A
Já vím. A přesně říkáš, všechno má své meze. A tohle už prostě hraničí s nějakým podfukem. Nebo alespoň mně se to tak zdá jako nějaká habaďůra na budoucí majitele.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:54
- Nahlásit
nj asi je těžké teď prodat štěňata, ale tohle je "trošku" pod úroveň... a vy víte kdo to je?
ceny jsou smluvní je tam bez dopravy - třeba ta doprava cenu navýší o 100%
Já včera koukala na SRK, tam zas řeší nějakou aféru okolo rtg... je to všecko smutné
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:00
- Nahlásit
U nás vše při starém,peču a peču a Fany už přes den stávkuje s jídlem 100%,tak asi brzo porodí Jen at si tu užije, hned po svatbě je objednaná na kastraci,rovnou jí i zrentgenují
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:01
- Nahlásit
choco
15 let je krásnej věk a je dobře,že jste jí nechali odejít dřív,než by měla nějaký nesnesitelný bolesti.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:30
- Nahlásit
Tak u nás se začíná lehce zatahovat a v dáli "jemně" hřmí. A taky pofukuje větřík. Že by konečně začalo pršet??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:38
- Nahlásit
EvkaS
nebude, u nás se už vyjasňuje - takže ani u Vás ani prd!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:44
- Nahlásit
U nás pršelo a je zataženo od rána,je to úleva...i když sluníčko už se pomalu zase objevuje :/
jana33
Jani, já vím...ale víš jak...ty šílený myšlenky Tě pronásledují,ať chceš nebo ne...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:48
- Nahlásit
Vlasta
No já tedy sedím na terase i s prací a užívám si zatažené oblohy a větříku. Tak snad to chvíli vydrží alespoň takhle, protože barák je rozpálený a uvnitř se prostě nedá existovat... Jediný, kdo je zklamaný, tak je Maxík, který to vedro miluje a i v tom největším parnu by se nejraději griloval na slunku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:57
- Nahlásit
EvkaS
Maxík je tedy divnej, moji Mydlíci jsou ufunění na dlažbě. Greeny si ji ještě ochlazuje tím, že vybryndá vodu z misky a potom si do toho lehne. Tedy není tak geniální, že by to vymyslel jako ochlazování - on je prase a tu vodu z misky bryndá i v zimě
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 13:11
- Nahlásit
To já zase lituju naší čůču, že se ještě nemůže koupat v řece bo je po štěňatech
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 13:26
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti,tak doufám,že příští týden dorazíš.Dej vědět kdy by to tak mohlo být.
choco
A ty se chystáš kdy?
Teď jsem dorazila splavená domů a protože je pod mrakem a lehce profukuje a v bytě je jen o stupeń míň jak venku - vyšoupla jsem štěňata ven.Dostala pidibazének a budou tam dneska celý den - musím odmořit pokojík .
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 13:41
- Nahlásit
Zuzana T
Pošli fotku pidibazénu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 13:46
- Nahlásit
Zuzana T
Určo už vím, že v pátek odpoledne tak kolem 14 hodiny pojedu na Spar do Štěrbohol se vzorkama, což mám k Tobě kousek. To ale ještě nejsi doma co a já bych zrovna v pátek opustila ráda Prahu co nejdřív - tak ještě nahodím v práci třeba středu??? Nebo mám v páetk počkat??? Jak se to hodí Tobě
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 13:55
- Nahlásit
Vlasta
Přizpůsobím se ti.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:01
- Nahlásit
Mira A
Poslala jsem ti tu fotku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:09
- Nahlásit
Zuzana T
tak dej koupaliště i se štěndama na stránky - ať se pokocháme!!!! SE nemusíš přizpůsobovat, já jsem se vetřela na štěnda tak řekni který den a na kolikátou a já se budu snažit to skloubit..Jsem se chtěla ještě stavit pro ty plyšáky v Ikee - přece....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:15 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Tady je nový minibazének u Zuzky na balkóně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:46
- Nahlásit
Mira A
Díky - to je krásný, pindíci jak chrápou a chudáčci mají koukám zákaz vstupu do pokoje - proč asi, tomu nerozumím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:49
- Nahlásit
Vlasta
No to by jsi pochopila velmi rychle.Ráno se dva protlačili špatně zajištěnými dveřmi a než jsem to zjistila - tak 3-4 minutky,tak byla hromada uprostřed pokoje...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:51
- Nahlásit
Vlasta
Je mi to vcelku příští týden jedno.Řekni kdy jedeš na Prahu a domluvíme to.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:53
- Nahlásit
Zuzana T
tak jo zítra Ti řeknu jo??
Evi - hurá - doma ve schránce je výzva k vyzvednutí zásilky - přišli kartáče!!!!!!! Dementi z pošty zase nezvonili - tak si pro ně odpoledne musím dojít - tam je vždycky hafo lidí a horko a smrad!
|