Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 19:02
- Nahlásit

jana33
Má ho Vlasta,tak se vetři,ne!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 19:19
- Nahlásit

jana33 tak kdybys chtěla tak přijĎ - tentokrát jedu sama takže místo bude. Akorát slunečník mám malý, pod ten se vejde kenelka a já se židličkou a už se mi pálí ruce a ještě ho musím přivázat k zábradlí, bo ho nezarazím a ten spodek naplněný vodou tedy tahat nebudu. Mám docela obavy, aby nás vůbec pustili na parkoviště, bo se čekají fakt velké srážky a loni v sobotu tahali auta traktorem z té rozbahněné louky a v neděli parkovali auta na ulicích v okolí - kámoška šla dobře 3 km pěšky, protože samo že všechno bylo obsazené.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 19:23
- Nahlásit

jinak počasí fakt nic moc:
http://pocasi.idnes.cz/

když si dáte dole v kostičce srážky a nahoře šipkama odkrokujete na zítřejší 8-14 hodin - tak fakt bude lejt a dost. Přesně jako loni o tuto výstavu - to jsem si koupila ze zoufalství na výstavišti ten blbý stan, bohužel jsem si vůbec neuvědomila, že nemá větrání a je černý, takže jinak než na déšť je nepoužitelný.
Momentálně jsem vykoupala oba psy, odnesla věci do auta a jsem vyřízená!Doma je 30°C!!

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 20:31 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ahoj všem!
malá ochutnávka miminek od Roxy... akorát 3 týdny na světě...

postupně budu dodávat foto na rajče
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 20:38
- Nahlásit

Eda Jéé, další krásní bobánci!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:06
- Nahlásit

S dovolením se taky vetřu s fotečkou Malá nám krásně roste, vypadá to, že brzo sourozence dožene

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:22
- Nahlásit

Ahoj všem!!
Takže máme jednu dobrou zpárvu - se Charlotte jsme dnes úspěšně složili zkoušky z vodní práce. Byla skvělá, šla na vítěze zkoušek. Bohužel nás ale rozhodčí v první disciplíně poškodili, protože nás hodnotili podle řádu ohařů, takže při práci v rákosí jsme neměli kachnu, měli jsme prý NAHÁNĚT a za tohle nám dali známku 2. Byli jsme na dvě skupiny, já jsem byla v první a tuhle disciplínu nám takhle zmršili, když jsem řekla, že je to špatně, v pauze si řád nastudovali a zbylým dvěma retrívrům v druhé skupině už to dělali dobře. Podala jsem protest, ale bohužel po skončení všech disciplín, protože jsem nevěděla, že se musí podat hned po disciplíně. Navíc to byla první disciplína a bylo mi blbý podávat protest, když jsem nevěděla, jak pes bude pracovat..... O tom, že nám vlastně chyběla jedna pomocná známka z přinášení už ani nemluvě...

Jsem tak naštvaná a smutná, měli jsme vyhrát celé zkoušky. Všichni za mnou pak chodili a přáli nám jako vítězi zkoušek, a nechápali, jak je možný, že si rozhodčí nenastudovali zkušební řád. Takže konečné známky: samé 4, jedna 2. Já už se snad na všechno kolem psů vykašlu, to je tak nespravedlivý.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 18:22
- Nahlásit

bilksa No gratulace veliká i přes tu nespravedlnost!!!!!!!!!
U nás to rozhodčí taky popletli, prvního retrievera poslali na vodu a že má plavat doprava a doleva.... nakonec si omyl uvědomili a u toho samého retrievera normálně pokračovali dvěma kachnami jak to mělo být. Nebuď smutná, je to sice k vzteku, ale příště zaskočíš na klubové a bude to!
Jinak my v Bolce výborný bez pořadí - opět při závěrečném rozdělování pořadí Greeny už odmítal stát.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 18:29
- Nahlásit

bilksa
Velká gratulace! Nic si z toho nedělej a těš se z úspěch
MyvMB obligání VD,ale má krásnej posudek, jen se jí nechtělo běhat, takže nám vytkla vepředu trochu uzavřenej pohyb a volnější lokty,jak se klátila,le vzhledem k tomu,že jsem byla překvapená,že sevůbec předváděla,jsem moc spokojená. Celej den byla jak morous, furt se na mě lepila, chtěla drbat na břiše, na psy byla nepříjemná jak osina v zadku, kamarádka m říkala,že to není vůbec ona,prostě jeden velkej chodící hormon. Nevíte někdo,jaký se dávaj homeo na tu falešku? Jinak rozhodčí byla přísná, dávala i déčka.
Jo, a počasí - ráno u nás obr bouřky,průtrže, u nás pak už nešla ani elektrika, v Bolce hic hic hic. Jediný,kdy Fandul ožila,byla když jsem jí pustila do Jizery

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 18:55
- Nahlásit

jana33 Já jsem byla naprosto spokojená z kruhů pod střechou a ve stínu - odpolko tam bylo příjemně - venku bylo opět strašně. Jenom jak se každý snažil nacpat pod střechu tak to trochu připomínalo klubovou světovku v Bratislavě - lidi se nacpali za nás tak, že jsem neměla kudy vytáhnout Greena z kenelky, hned u vchodu před kennelkou se ubivakovali lidi s dekou, na té spala asi tak tříletá holčička a hlavně nás upozornili, abychom na ni nešlápli - jsem jich měla fakt dost - předtím ji tam nechali úplně samotnou s labradorkou, ta jí utekla do kruhu flatů, kámoška ji tam lovila....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdar!
No nakonec se Vám na výstavě slejvák vyhnul.Byť jsem nebyla na výstavě,tak mě pan rozhodčí namíchnul na dálku.Vlasto tomu psovi jsem do držky koukala osobně v pondělí a dokonce jsem jeho zuby fotila pro Evu.Ten d...l mu zhoršil známku ne pro to,že by se mu nezdál skus,ale prý že má nestejně velké zuby???Předváděla ho velmi šikovná 12ti letá holčina a on jí úplně rozhodil,zase se předváděl.
Snad už za těch 9 let poznám ,jak mají zuby goldena vypadat - a tyhle teda byly v pořádku.
Jinak Evka P. s Dorčou odchodila 1.den MSR v přinášení v samých čtyřkách - holky šikovné!
Jo a my máme za s sebou focení v postojích - a jak to dopadlo si musíme počkat,až to Eva zpracuje- večer fotila u Míry a teď si tam užívají grilováníčko.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:44
- Nahlásit

Zuzana T Já už jsem je tam potom neviděla, takže vzkaz jsem nevyřídila a ta holčina při rozhovoru s ním vypadala že se každou chvíli rozbrečí, bylo mi jí líto - tedy ale 12 let bych jí nehádala - spíš více, to ale vysvětluje proč byla tak vyděšená. Říkal nepravidelný chrup, tož to může být cokoliv.
U nás ve třídě popřál mému sousedovi k svátku a neviděl postoj zadních končetin do krásného X - což ovšem nic nemění na skutečnosti, že já neumím svého psa vystavit takže ani nemůžu kritizovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:56
- Nahlásit

Vlasta
Jo ,Marcela těm lidem volala a on prý jim tvrdil,že nepravidelností myslí ,že nejsou všechny zuby stejně velké - co tím měl na mysli nevím,jen se domnívám,že poukazoval na prostřední dva malé zuby / I1 - klištky -v dolní čelisti a ty u hodně psů bývají menší,než I2,jinak měl prý pes skvělý posudek.Je to moc nadějní psík a počítám,že ty lidičky už nikam nevyrazí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:59
- Nahlásit

Zuzana T jo tomu rozumím,můj starý pes to má přesně jak píšeš, ty zuby co první vypadnou napřed vypadaly jako veverčí - velké, jenomže jak se vyměňovaly ty další zuby tak byly větší než ty jedničky dole.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 11:27
- Nahlásit

Zuzana T
Nevíš ty homeo na falešku?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 12:22
- Nahlásit

jana33
Já používím homeo na zastavení laktace Ricinus Communis 30CH - 1x5,Lac Caninum 15Ch - 2x5,ale tady je dobrý článek o tomto problému i při falešce http://www.ifauna.cz/clanek/psi/fena-po-stenatech/ 4329/
a nebo poradna Dr.Šťourače,kterou často využívám - http://www.deutsche-dogge.cz/bonoda/poradna.html

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 13:02
- Nahlásit

Zuzana T
Štourače zkouším projíždět,ale on tam nemá vyhledávání a na přednějších stránkách má všude jen,že už to v poradně bylo a mě blbne net. Kouknu na ten článek,dík

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 13:55
- Nahlásit

Jéžiš, když tak pročítám zážitky z výstavy, tak jsem ráda, že jsme dali přednost tento víkend bikejöringu Sice jsme dojeli zase poslední z otřesným časem, ale v naprostý pohodě a nikdo nás nekritizuje a v cíli nás ještě povzbuzují a tleskají

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 14:16
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
JJ,také to dříve bývalo,že se lidičky u kruhů povzbuzovali a fandilo se favoritům - to jsou loňské sněhy....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 14:44
- Nahlásit

Ahojte, tak jsme byli pocvičit, Greeny byl nějaký zmatený, na to, že od zkoušek necvičil a měl by být odpočatý a ani vedro nebylo tak nic moc.... Potom jsem jela vyřídit reklamaci na jeden náš výrobek a právě jsem dorazila domů - jsem docela vyšťavená a nevím z čeho, jdu vytírat panelákovou chodbu a potom asi zaparkuju na gauči u telky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 14:46
- Nahlásit

Zuzko, kdy bude aktualizace????

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 15:23
- Nahlásit

bilksa
OBROVSKÁ GRATULACE!!!!!! Akorát tedy nechápu, proč ti tu známku neopravili. Je to smůla, mohli jste být vítězové zkoušek. Ale i tak moc gratuluji, jste šikulky!!!!!

Vlasta
Vlasti, mně přišlo, že Green byl v pohodě. Mně tam Lara taky zmatkovala, protože na 100 metrů a víc jsme ještě nikdy netrénovaly, takže zase máme co cvičit do příště. Jinak jsem s tréninkem spokojená. Mile mě dneska překvapila Bocka, jak moc jí to bavilo a byla do toho zapálená, to jsem u ní ještě neviděla. Ještě musíme docvičit přinášení z vody a hurá v září na vlohy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 15:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Gratulace,a nesmutni - nesptavedlnosti se dějí dít budou,hlavně že víš,že čuba pracuje pěkně.
Vlasta
Čekám na fotky,až je E,H, pošle.Byla i u Brůči a dneska má doma nějakou návštěvu,tak snad večer nebo zítra.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 15:33
- Nahlásit

Zuzana T
Jůůů, na fotečky se moc těším. Mrňousové už museli zase strašně vyrůst. Těším se, až je zase uvidím...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 15:39
- Nahlásit

http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/s loup-v-cechach-sloup-v-cechach-/3165435740

Holky zase jsem našla u nás bezva barák - pravda trochu větší, ale pro chov psů ideální - je k tomu podle velikosti pozemku i vlastní honitba - začínám šetřit

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:02
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, tak to je skvělé. To by se mi taky líbilo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:14
- Nahlásit

EvkaS No jo no, mě taky - mohlo by to být tak poloviční velikostí a asi tak za desetinu ceny - a dobrý! Ale je to v hezkém prostředí to zase jo. Jak jste docvičily? Já jsem jela na tu reklamaci - paní byla fakt zvláštní, ale nakonec jsme pokecaly, jela jsem děsnýma řitěma tam a jinýma děsnýma řitěma zpátky - bylo to bez objížděk které tam teď jsou asi 40km od CL, ale v životě jsem tam nebyla - je tam moc hezky. Greeny mi připadal hrozně nesoustředěný, moc ho to nebavilo, jakoby byl zmatený z té výměny dumíků - všimla jsi si jak nosil? Vždycky dummy drží uprostřed a dneska to bylo takové divné.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
A navíc ve Sloupu je krásně - jezdíme tudy na kole směr Jedlová hora.
EvkaS
Popřemýšlej,prosím, o návštěvě v týdnu od 26.-29.7. - ráda bych tě ještě využila na fotky,než mrňata odejdou.
Už jsem ti odepsala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:20
- Nahlásit

Zuzana Tměníš za Prahu???
Já se ráda kochám, ale tohle je moc veliké, možná tak pro někoho kdo by ještě měl uklízečku na plný úvazek a na ten pozemek asi nájemce JZD z trávy by uživili kravín.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:26
- Nahlásit

Vlasta
No to bych musela mít Americe na smrt nemocnou tetičku milionářku a já byla jedinnou děidčkou - pak by bylo možná i na zahradníka a "Koukrovou".
Ale vážně,já mít kam a za co,tak mažu z Prahy okamžitě.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání