| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit
Jinak blahopřeju všem co o vikendu vystavovali
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Ahoj,jak se vede?Lexy začala stávkovat s krmením,granule jí nejedou,ještě tak vylepšené masíčkem.My zatím nehrabeme,taky na linu nebo koberci se to dělá blbě.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, u nás už granulky zůstávají jako poslední možnost nasycení se. Loudit se dá přece vždycky. I třeba večer, když už spí, neváhá se zvednout a jít do kuchyně, když tak zaregistruje zvuky jako je šustení igelitem, mlácení dvířkama apod. Obyčejně ale má smůlu, protože my to moc rádi nemáme. (loudění) No a borka mi před dvěma dny vzala roha a než jsem stihl zareagovat už se koupala v řece. Tak dostala druhou koupel i doma a je z ní pěkný bílý baculatý medvídek. Taky neustále voní našemu sousedovic labíkovi, který naposledy včera se pokoušel...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:19
- Nahlásit
Mira A
No s tím máme problém my také,stále se pokouší ji nakrývat psy.Asi voní podobně,jako háravky.Jenže ta naše trubka se ani nebrání,ani nezavrčí.
Bedna už stojí,ale Lexy se na ní netváří,už to vidím,že budeme zase rodit mimo.Cathy tam vlezla, až když tam byla štěňata.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit
Zuzana T
Kamarádce fenka málem porodila pod sušákem na prádlo. Bedna se jí vůbec nezamlouvala. A nakonec za ní byla ráda.
Každopádně držíme palečky Brůče i Lexynce, ať to všechno proběhne tak, jak má a štěňátka jsou zdravá a mají se k světu. Už se moc těším na první fotečky.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:51
- Nahlásit
Zuzana T
nevis prosim te o nejake dobre veterine na Praze 10?Dostala jsem uz nejake tipy ale i tak bych se te jeste zeptala,ty jsi taky z desitky ze jo?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:53
- Nahlásit
klidne i Praha východ dekuju
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:57
- Nahlásit
hab a Archie
Já tedy nejsem z Prahy, ale kamarádka si tam nemůže vynachválit VETCENTRUM. Je to tedy Praha 5 Stodůlky, takže asi trochu mimo. Ale jsou tam dobří vetíci.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
hab a Archie
já chodím už od štěněcího věku Cathy sem: http://Well-vet.company.cz
Obzvláště Dr.Kubát je skvělý.Cathy u něj 2x porodila,vytáhnul jí hrobníkovy z lopaty,když pro poruchu srážlivosti málem vykrvácela.Chodí k němu brácha Conny, a některé naše odchovy.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit
EvkaS
tak to je uplne druha strana Prahy ale diky
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:35
- Nahlásit
Zuzana T
díky moc mrknu na to
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:41 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vetcentrum je fajn,chodíme tam léta, jezdili jsme skrz Prahu a teď jezdíme 80km (pokud je něco složitějšího)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Kamarádka fotila věrný nezištný pohled
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit
Přidávám se opožděně ke gratulacím
Jani ta má teda pohled Je hezoučká Ty jo ale v pěkném bahýnku jste stály ;)
A co Helča? Ta nakonec s Corálií nebyla?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit
choco
Korunku bys jí dala bahno bylo děsný,bylo to docela o ústa.
Ne,Helča nakonec nejela
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 23:06
- Nahlásit
Dodatecne vsem uspesnym vystavovatelum gratulujeme!
Musim vam oznamit velkou novinku, dneska se mi po zbesilem uvazovani a rozvazovani, rozrostla mikrosmecka na 2 kousky, mame novou utukovou holcicku Bettynku. Krizenka labikXirsky setr, ale je to takovej blondatej mrnous, stihlounka a drobna a povahou se zatim projevuje jako flat - je to magor Kvalita fotek je bidna, ale i tak se s ni musime pochlubit, myslim, ze je moc krasna
http://apollo2009.rajce.idnes.cz/Betty/#album
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 07:15
- Nahlásit
Kaccka
No tedy, gratuluji k přírůstku, koukala jsem na fotky a toho setra tam moc nevidím - asi labrador převládá. Jak je stará?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 07:20
- Nahlásit
jana33
jo Jani kdybych mela auto a k tomu ridicak tak to taky neresim a jezdim jako ty takze koukam na dostupnost a hlavne abych nemusela metrem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 07:57
- Nahlásit
hab a Archie
Já bydlím v Záběhlicích u Staré školy a chodím na Spořilov pěšky přes Hamerský park - čuby se projdou a nestresujou se v autě,že jedou na vet.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:00
- Nahlásit
Vlasta
ja tam taky setra nevidim vubec, rekli mi to takhle v utulku, ale nevim jestli to vedi jiste nebo to jen tipovali, proto, ze je takova stihlooucka a ma delsi cumak. Rano jsem si rikala, jestli tam neni mixnutej spis chrt Kazdopadne vzhledove i povahove prevlada labik, je to tryskomys a porad se vrha do vody, takze si s Apollem fakt rozumeji. Je ji cca rok.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:34
- Nahlásit
Zuzana T
no kdybych tam sla pesky ja tak jdu min 3 hodiny od nas z prdelakovic takze MHD u nas v Benicich vubec nic neni a v Uhrinevsi jsem neco nasla ale nemaji ani zadnej web...ale zase jsem si na vývěsce na urade vsimla,ze jednou za rok prijede nejaky vete a naockuje vsechny kdo maji zajem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:41
- Nahlásit
hab a Archie
Ježiš,tak to raději nevyužívej - přeci jen je lepší veterinář na malá zvířata
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:43
- Nahlásit
Zuzana T
no to ani nahodou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:57
- Nahlásit
hab a Archie
No v Uhřiněvsi asi někdo bude.Zkus najít něco na konečné autobusu od vás - jezdí tam asi nějaký te 3..,ne?Takže Skalka,Roztyly,Chodov,Strašnice atd.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:15
- Nahlásit
hab a Archie
Já taky neřídím,na to si musíš najít páníčka když nebyl,tak jsem si volala vetku domů
Kaccka
Gratulace veliká. Setra tam taky nevidím,ale může tam být cokoli.Je krásná
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:25
- Nahlásit
jana33
tak pánicka mame ale pojizdnej je jen bracha a ten je vecne v tahu...
Zuzana T
nekdo tady je,ale stejne bych dala radsi na nejake doporuceni
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:30
- Nahlásit
hab a Archie
No,to je blbý. Každopádně pro průserový situace,když jseš bez auta ti dám kontakt na tu vetku,co jezdí domů http://www.veterinarka.cz/
Je to samozřejmě dražší,ale je dobrý mít nějakej záchranej kontakt a ona je fakt dobrá, zachránila mi kluky,když byli otrávený
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:32
- Nahlásit
Jinak ke Kubátovi,co sem na něj dávala kontkat Zuzka,chodí kamarádka a je tam taky moc spokojená
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
Tedy vy tady píšete takový věci, že jsem se teď zamyslela a vůbec nevím kam bych u nás šla kdyby to bylo akutní a šlo o život - vet co k němu chodím o víkendech a v noci nepracuje - mobil sice na něho mám, ale nevím zda by reagoval.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
jana33
Dekuju Jeste jsem se poradne nevzpamatovala a teprve ted mi to vsechno zacina dochazet. Jsou ted sami doma, tak uvidime jak to tam spolu zvladnout.
|