Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:13
- Nahlásit

bilksa
Je pravda,že může být hůř. Když jdeme na veterinu, tak nejdřív Fanča vzbouří celou čekárnu - vřítí se tam vysmátá od ucha k uchu a ostatní psi to nějak nechápou,takže pravidelně jeden začne štěkat a rozeřve celou čekárnu. Pak Fanča poskáče všechny sestřičky,doktory, kteří jsou nadšený,že se konečně nějakej pes nebojí a padnou tak rychle za oběť a nakonec si užije Duchka. Ale ten nám právě naposled říkal,že na tom nejsme ještě nejhůř - chodí k němu úplně stejně praštěnej rotvailer, jenže má ještě o dvacet kilo víc

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:25
- Nahlásit

jana33
Tak to k veterináři už se holky neženou. Brita od tý doby, co byla na kastraci a Charlotte si asi pamatuje, jak ji špatně uspalli při rentgenech.

Ale Fanča je teda machr a mně se hrozně líbí (asi to bude tím, že je hubená...)

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:31
- Nahlásit

bilksa
No,já jsem zvědavá,jestli jí někdy dojde,proč se ti ostatní psi tam bojí. Ale pochybuju
Jéé,děkujeme

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:33
- Nahlásit

Já to mám na veterině půl napůl - starší pes po několika operacích vstupuje stylem tažené dřevěné kačeny a většinou sebou bereme i rohožku. Greeny naopak jde s elánem, prozkoumá ordinaci a většinou vychlemtá vodu z misky když ji tam mají - což mi vadí, bo mám pocit že něco chytne, co když tam předtím pil nějaký nemocný pes. Ještě nic nechytil a při svém stylu pití z misky vždycky ještě stihne vyplavit ordinaci. A tak když jdu s oběma musím při odchodu pamatovat na kluzkou podlahu, protože starší pes při odchodu vyvine max úsilí o co nejrychlejší odchod a minule jsme jim vodítkem urvali kliku.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:39
- Nahlásit

Vlasta
Buď ráda za vodu. Fanča ještě stále před velkýma psiskama hází záda a pro jistotu učůrává a čůrá i když se s nějakým sympatickým psem vítá. takže když čekáme dýl,furt lítám na recepci pro hadr. Ovšem když zjistí,že pes je přátelskej a chce si hrát, tak na něj začne s vrčením útočit a chňapat po něm - jasně v tom vidím vliv Ferdy a naprosto jí fascinujou obří psi - teď v Lt hnala ke každýmu vlkodavovi,kterýho viděla

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:47
- Nahlásit

jana33
naprosto jí fascinujou obří psi
To my poslední dobou potkáváme jorkšíří holčičku - když nás vidí přicházet vždycky paničce zdrhne za mým psama a jak doběhne k nám, vyvalí se na záda a leží - moji psi hned hurá a začnou ji očuchávat a za chvilku běží panička ji vyprošťovat - je docela směšné jak se bojí šáhnout mezi moje - pro ni velké - psy pro tu svoji potvůrku - a já jí to tedy neulehčuju - mě pes neutekl..

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:30
- Nahlásit

Vlasta
Fanča má fakt nějakou úchylku,psí obři jí fakt fascinujou a přitahujou jak můru světlo něco tak obřího se prostě musí prozkoumat

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:33
- Nahlásit

jana33
Charlotte má zas úchylku na ovčáky, jak má doba Britušku, tak se žene ke každému ovčákovi v okolí dvou kilometrů. Páníčci se většinou diví, že jsem v naprostém klidu, když jim vysvětlím, že taky jednu ovčáckou dámu vlastním, chápou...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:35
- Nahlásit

bilksa
To zas Ferda si na všechny labradory zkouší dovolovat. Jak je má doma a od mala mezi ně jezdí,tak se naučil,že to jsou tupci,co ho nesežerou a nehorázně toho využívá

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:03
- Nahlásit

No hraní Charlotte taky připomíná rvačku rozzuřené šelmy... Ona si chce hrát a šíleně u toho vrčí... A okusování ani nemluvě..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:15
- Nahlásit

bilksajana33šíleně u toho vrčí... A okusování ani nemluvě..
No jo jenže spousta lidí (hlavně ti co mají jen 1 psa) to nechápe a pokládá za agresivitu, Cora je navíc černá takže často budí děs a hrůzu

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit

Ketrin
Přesně, myslín si, že je Charlotte agresivní. Na OVVRkách jsem se bála, že si takhle začne hrát a bude prohlášena za agresivní... Naštěstí stihla jen vrknout a pán druhé fenky hned přivolal, protože si myslel, že se jdou holky prát...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit

bilksa
http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/tezky-zivot-psa/375

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:06
- Nahlásit

Tedy teď jsme došli z procházky a takhle zaprasené pejsany jsem už dlouho neměla. Bocka měla bílo jen kolem očí. A jak se v těch loužích a bahně rochnili..

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:10
- Nahlásit

EvkaS
Charlotte přišla včera černá z revíru, ale šťastná...
Ketrin
Přesný.... jasná krvelačná bestie...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:40
- Nahlásit

Ketrin
Jj,Fanča se takhle na výstavě začala pošťuchovat s nějakým labrošem a paní hned - ta je nějaká vostrá

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:46
- Nahlásit

jana33 na výstavách bývají ukázky výcviku, tanec se psem a podobně, tak to s holkama obohatíme o psí zápasy

Kaccka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:59
- Nahlásit

Ketrin
my bysme se taky k psim zapasum pridali, mam velkyho cernyho psa (rozumej desne zlyho ) a vydava zvuky, ze divakum ztuhne krev vzilach

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:55
- Nahlásit

Tak jsem konečně vyčmuchala, odkud má Kája štěně

Jestli bude hezky, tak se zajedu na Kono podívat, ale kdyby lilo, tak ... tak by to bylo taky zajímavý, jak se změní načinčaní ulízaní retrívři ve zmoklé slípky
už mlčím...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
No chvíli jsem přemýšlela kdo je Kája
No přijeď ať je větší sranda.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:49 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Nám déšť absolutně nevadí, vezmu ji ručníkem a máme srst opět, jak vyžehlenou. Dokonce se mě na výstavě, když lilo někdo ptal, jestli s sebou vozím žehličku nebo alespoň fén, když jsem řekla, že ne, tak se mě ptali, co že to s ní dělám, že má tak rovnou srst. Tak jsem říkala, že nic, vezmu ji ručníkem proti srsti, rozčešu a jdeme.

Jo a před svatbou byla chudinka malá ve stresu, že vůbec nežrala, takže jsme zase jako vyžlinky. Si s Fančou můžou podat tlapky. A taky se připojujeme do ukázek "bojových retrieverů".

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:56
- Nahlásit

bilksa
Takovou skvělou srst má Busty! Je to obrovská výhoda na výstavy

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:59
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
To jo, všichni řeší, jak dlouho koupat, aby se pak pesan nezašpinil, my vykoupeme večer před výstavou a frčíme.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:13
- Nahlásit

bilksa
Teda to bych taky chtěla někdy zažít,aby psiska měli takovej stres,že nebudou žrát. Ketrin mi to slibovala u Samouše při hárání Fanyny,ale to teda Samouškovi na chuti k jídlu nikterak neubralo

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:41
- Nahlásit

No ona je Charlotte celkově nežravec a teď ten týden před svatbou jsem na ní viděla, že je hotová - nebyl na ně čas a navíc se tu motalo spoustu cizích lidí a holky musely být zavřené v ohrádce, což nejsou nikdy.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 07:07
- Nahlásit

jana33 Jani to sušený maso vypadá báječně a psi to taky říkali. Akorát teď budu ještě sušit i pro nás, abych nemusela 14 dní poslouchat variace na téma Já žeru 14 dní vločky a instantní polívky a pes má prosciutto

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 08:09
- Nahlásit

Dobré ráno,
koukám Ketrin už tady byla za ranního kuropění. Mě od pondělí bolí nějaký blok za krkem - už jsem z toho fakt nasraná. Doufám, že to v brzské době přejde, bo na obstřik ted jít nechci - určitě by mě to bolelo!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 09:08 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Dobré ránko lidičky, nevíte někdo ještě o nějakém ubytku v okolí Konopiště? Jedno mám sice zařízené, ale asi tam budu sama, jak jsem teď zjistila a já bych byla ráda u pejskařů. Samozřejmě za nějakou rozumnou cenu. Moc děkuju.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 09:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
Tam je to s ubytováním dost blbý,zjišťovala mi to majitelka Cayry- bydlí nedaleko.Penziony a kempy většinou nechtějí psy
Jinak se na ty vitamíny na srst zatím vybodnu,začala jsem dávat ten Apto flex i Cathy + Cetebe,tak jí nebudu přetláskávat.
Ale pro dva psy je to docela úbytek,myslím,že si pak ještě budu muset pro štěnda objednat
Tak jsem si včera objednala barvy na obličej v tužce a zkusím s tím označovat štěňata.Dělala jsem to lihovým fixem ,ale ty jsou jen 4 barvy.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 09:52
- Nahlásit

Zuzana T
No tak tasi zůstaneme v tom Benešově. Nocleh mě tam vyjde na 440Kč a pejsci nevadí a ani se za ně neplatí, takže to asi měnit nebudu. Jen tam budeme samotné.
Však když budeš něco potřebovat, tak písni mailík. Mlíčko pro tebe mám nachystané, tak ti ho nesmím zapomenou na Konopišti dát.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání