Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit

EvkaS
A jaký tam byly disciplíny? Pro zajímavost. Jana mi psala,že vypadli hned na vodě a pak Trinča už šlapala jak hodinky,jsou to mršky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit

Vlasta
Aha,tak to v tom mám bordel,lae CACIB a BOB bylaEvkaS
Evi to je mi líto,držela jsem Larušce pěsti.No jestli bude WT na KONO,tak půjdu už s Lexy taky - sice to asi bude propadák,ale nám se tam minule hrozně líbilo - Eva Černá má výborné nápady a taky to tam zná,jak své boty z honů.
Kluci
Ahoj,ale neznám tehnhle nick !?!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit

jana33
Jana s Triny bohužel vypadla hned na první disciplíně - taky vyběhla bohužel. Byla to fakt škoda, protože zbytek disciplín šla moc hezky.
V třídě E - 1. disciplína byla v podstatě jen cvičení na klidy a práci u nohy. 2. disciplína byl marking přes potok. 3. disciplína byla dohledávka dvou dummy v mírném kopečku v určité oblasti. 4. disciplína byl marking, kdy pes musel seběhnout kopec a vyběhnout na druhý (to mám pocit, že se snad povedlo všem na plný počet).
V třídě L - 1. marking na vršku kopce v takové houštině, 2. dohledávka pod kopcem za cestou v takovém vzrostlém mlází (donést dva dummy z vytyčené oblasti), 3. memory marking přes potok do vysoké trávy ve stráni a 4. ve dvojici double marking (180°) a vždy jeden pes běžel pro ten delší marking a pak se prohodili.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit

Kluci
To jseš ty Simčo? Nějakej novej nick?

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:59
- Nahlásit

EvkaS
Aha,dík. A co to je cvičení na klidy a práci u nohy?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit

Zuzana T
No Zuzi, mně je to taky strašně líto, protože jsme vypadly na takové fakt s prominutím "blbině", protože Lara je naprostý klidař. V pohodě usedí walk-up s více cizími psy a pak mi udělá toto. Mám ten pocit, že to ani nebylo tom "neklidu", než to, že ta holčina, co se mnou byla ve dvojici, tak takdy fenku posílá na úplně stejný povel, tak si Lara asi nějak přebrala, že to bylo jí. Nevím, každopádně si tu disciplínu zase na tréninku vyzkoušíme. A moc děkuju za držení palců.
To bude fajn, když půjdeš taky. A neřekla bych, že to bude propadák. Minimálně to bude fajn trénink, když to neklapne. ;) A na tom Konopišti to bude určitě super. Loni jsem se tam byla jen podívat.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:06 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

jana33
Rozmístili 3 klacky po cestě v rozmezí jen několika metrů - asi 3-4 metry mezi nimi. Startovalo se od prvního, šlo se se psem u nohy. U druhého klacu se měli zastavit, kousel dál na cestě Roman vystřelil a hodil dummy. Pak se měli se psem rozejít, dojít ke třetímu klacku. Tam psa posadit zády k dummy, páník se měl vrátit zpět k rozhodčím a pak si psa jen přivolat. Tím disciplína skončila.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
No tam jsme se přeci seznámily a já od tebe měla ty Lexy úžasný fotky z disciplín - Lito ve Španělsku z nich byl unešenej.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit

Zuzana T
Však zase nějaké fotky uděláme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit

EvkaSTo stejné bylo loni ve finále, konec byl ale takový, že po přivolání byl pes ještě poslán pro ten aport.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit

EvkaS
Dneska jsem ostříhala budoucí maminu,aby nedělala štěňátkům ostudu - teda už jsem jí nemohla zvednout ,u veta jí zvážím.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit

EvkaS
Aha,tak už je mi to jasný

Já jsem trotl, Fanču si tam asi pět minut fotil nějakej profi fotograf a já se ho zapomněla zeptat,odkud je, abych ty fotky viděla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit

jana33
Třeba si tě najde on,měla jsi číslo?

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit

Zuzana T
Neměla,to bylo hned z rána,kdy jsme ještě zdaleka nebyli na řadě

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:21
- Nahlásit

Vlasta
No, tady si psa taky pro aport mohli poslat, ale už to bylo mimo disciplínu - jako za odměnu.

Zuzana T
No, jako jsem fakt zvědavá kolik tam bude mimin. Když jsem ji v úterý viděla, tak už měla to bříško dost veliké. Určitě to budou macci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:30
- Nahlásit

EvkaS
No raději macíky,ale v rozumném počtu.Dneska ráno ještě lítala,ale odpoledne,jak bylo horko se sotva táhla.Kvůli ní,bych byla docela ráda,kdyby se teplé dny ještě trochu opozdily.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit

Ahoj všem!! Gratulujeme zúčastněným na výstavě a přejeme hodně úspěchů při dalších WT těm dnes smolně vypadnutým.

Já jsem unavená jak kotě, za poslední týden jsem zhubla 3 kila, což z mých 50 je už dost, ale zvládnuli jsme to všechno a jsem ráda, že budu mít klid. Samozřejmě nějaké prblémy byly, ale to k tomu patří. Já jsem kliďas, tak mě to nerozházelo, ale mamča byla skoro na zhroucení. Je to nervák.

Nejlepší byla samozřejmě večerní zábava, všichni se skvěle bavili, takže jsme moc spokojený.

Teď ještě zvyknout si na nové příjmení...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 07:09
- Nahlásit

bilksa No tak velká gratulace a mnoho štěstí!!! Budou fotky???

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

bilksa
Hodně štěstí vdaná paní čekáme na podrobnou reportáž a fotky,nemysli si,že to takhle přejdeš

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 10:57
- Nahlásit

bilksa
Á mladá paní,zdravím! Přeji hodně štěstí,málo hádek a kupu dětí a těším se na fotky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit

Všechny moc zdravím!! A díky za gratulace. Fotky a reportáž samozřejmě budou, ale až se mi povede vykopat všechny návštěvy a rozdělit přebytečný cukroví. Fotky by měly být ve čtvrtek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:32
- Nahlásit

bilksa
jé svatební výslužka - mňam mňam - okolo mne se nikdo na svatbu nechystá,takže žádné dobroty v dohledu..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 13:12
- Nahlásit

Tak jsem si byli vyzkoušet na cizím cvičáku cvičeníčko a za 14 dní jdeme na ZZO. Místní pan vedoucí říkal, že to bez problémů složíme - tak jsem zvědavá. Až dneska jsem zjistila, že nemám 2 roky vylepené známky v průkazce ČKS, kterou tam potřebuju, tak to ještě musím dohonit u nás na cvičáku.
Jo a byla jsem v té cukrárně která byla v telce jak tam mají zmrzlinu svíčkovou, zmrzlinu pivovou a nebo bálkánský sýr, ale nějak jsem neměla odvahu si některou takovou dát - skončila jsem trapně klasicky u vanilkové.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:12
- Nahlásit

Vlasta
Teda to zní dooost podivně. Ale třeba Greeny by s svíčkovou zmrzku dal

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:36
- Nahlásit

jana33 Jsi to neviděla v televizi? Nedávno to ukazovali - pan majitel je Ital a tu normální zmrzku mají moc dobrou - dělají si ji tam sami - no a na ty speciální tam jezdí lidi z celého okolí a ještě mají distribuci po kraji - ale fakt jsem neměla odvahu to ochutnat, bo jsem si dala preso kávičku a tak aby mi nebylo špatně. Sezení tam mají venku a za tu chvíli tam přijeli dvoje pražáci a jedno auto se značkou M - takže moravsko slezský kraj - možná tam jsou na dovče tak jeli na kukačku.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:59
- Nahlásit

Vlasta
Ne,neviděla,já na zprávy a podobně strašný programy skoro nekoukám Kde to je?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:02
- Nahlásit

jana33 Ve Stráži pod Ralskem - ale jela jsem za kámoškou takže kde přesně tam nevím. Bylo vidět jezero

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:22
- Nahlásit

Vlasta
Tam stejně jen tak nepřijdu a představa šopský zmrzky mě stejně neláká

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 16:07
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/201046-sla vnemu-toreadorovi-projel-byci-roh-krkem-a-usty.htm l

fuj, tak to je hustý!

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 16:13
- Nahlásit

Vlasta
Co k tomu říct,dobře mu tak. Já tohle fakt nějak nechápu, jak to může být v dnešní době vůbec někde dovolený!

Jdu si užít hokej o bronz,to si užiju,večer budu na nervy

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání