Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

Ketrin
Je mi to jasný akorát nevím,jak to pro lidi na hory okořenit, normálně se to dost solí nebo prolívá sojovku,worchestrem,aby to bylo dobroučký,ale na hory to moc vhodný není,je po tom žízeň.
Naše psiska už taky nedaj bez sušenýho ránu, je to luxus

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:24
- Nahlásit

jana33
A jak to vyrábíš?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:30
- Nahlásit

Zuzana T
Normálně,v sušičce. Pro psy se nekoření, pro lidi masíko nejdřív nakrájím na tenký plátečky a pak na pár hodin naložím do kombinace sojovky,worchestru a trochu soli. Je to ňam ňam,problém je,že nasuším tři čtyři kila masa a jak se to vysuší,tak z kila je krabička a Karel jí sní za jeden večer

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:54
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko nic proti - ale já potravinář - Ty potravinář - do toho nejdu!
Pravý pršut zraje asi půl roku při teplotě kolem 2°C a určité vzdušné vlhkosti - tady k tomu nějak nemám důvěru..

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:57
- Nahlásit

Tak našim je jedno jaký pamlsek za odměnu odstanou,ale taky jsem si teď zvykla nakupovat psům hlavně sušený masíko, mají toho u nás hafo moc druhů a některé prodávají i nakouskované

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:57
- Nahlásit

Vlasta
Tohle není pršut,je to normálně sušený maso ze sušičky. Tomu se říká profesionální deformace

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:59
- Nahlásit

choco
Tak našim je to taky fuk,ale zase moje deformace - proč do nich rvát mouku,cukr,konzervanty atd. Doma usušený maso je čistá bílkovina bez čehokoli Vím,že sušený kousky taky prodávaj, ale prachy za to chtěj fakt nechutný a při naší spotřebě....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:14 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Teď jsem byla nechat zavákuovat grancle co si Borgo ponese - čekala jsem že to bude přece jen míň objemný...
A vetamix tentokrát přivezl fakt pěkné hovězí kusové. Když jsem to krájela do sušičky páník nevěřil, že to je pro psy

hele, změnila jsem "granule" na "grancle" a ten blbej odkaz zmizel

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:18
- Nahlásit

jana33
Jo, přiznávám že jsem z práce deformovaná - právě máme další z řady auditů a když vidím, co všechno se musí dodržovat u nás... hrůza. Někdy mám pocit, že by bylo lepší nedělat nic.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:22
- Nahlásit

jana33
No jo já jsem také postižená hygienou a předpisy.Psů bych to klidně sušila,to je dobrý nápad,protože v krámě je to nehorázně drahé Pro lidi se na to také netvářím - ale jak říkáš deformace.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:28
- Nahlásit

VlastaZuzana T deformace. Ale to je normální. V našem oboru jsou zase taková pravidla bezpečnosti práce, že kdyby se všecko 100% plnilo, tak lidi vůbec nepracují, protože by to v pracovní době nestihli

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:32
- Nahlásit

Ketrin
Já na sušení od Vetamixu začala brát hovězí zadní vakuované a jednou jsem vyndala maso na sušení a pak,že udělám rajsku, a když jsem to pro psy vyndala a začala krájet,tak se páník ptal,proč to maso k rajský krájím na kousky
Vlasta
Zuzana T
To já mám doboru deformaci,jak jsem léta dělala v reklamě,tak reklamy nevnímám,ani upoutávky v televizi, a jak jsem dělala léta personalistku,tak zas když nechci,absolutně nevnímám lidid

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit

Právě jsem se vrátila z hodnocení výrobků - jsem tak přežraná, že asi prasknu a to ty co mi chutnaly byly až nakonec!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
já mám deformace dvě - u jídla za vším vidím úklady a při počtu více jak dvou dětí pohromadě prchám.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit

No tak já jako úča o deformacích raději pomlčím. Ale doma už mívají nějaké narážky, když psům říkám, ať to nechají, nebo jim to zabavím a vrátím až na konci školního roku... Fakt nevím, co s tím mají...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:08
- Nahlásit

Tak jsem dneska byla vybírat svatební šaty - klasika chtěla jsem barevný - červený nebo zelený s korzetem, mám šampaň se zavazováním za krk ale chodili se na mě všichni dívat,prej je to nová kolekce,ale jsem první nevěsta,který sednou a sluší rovnou jsme si i objednali prstýnky a donesli na obec ofiko žádost o pronájem budovy na svatbu,tak zas můžu být chvilku v klidu. A abych si udělala nějakou radost,sjeli jsme ještě pro surfinie,zítra bude osazovat truhlíky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit

jana33 Týý jo, tady se to teď svatebně rozjelo!
Tak kolik lidí budete mít? Bude rekord a nebo ho udrží Bilksa?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:37
- Nahlásit

Vlasta
A kolik jich tam měla ona? já doufám,že rekordy trhat nebudeme,ale malá svatba to teda nebude,to na vesnici snad ani nejde

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:38
- Nahlásit

jana33
No jsem ráda, že to mám za sebou. Akorát mi ten den hrozně rychle uběhl a já jsem si svoje šaty ani pořádně neužila. Asi si je nechám obarvit a budu je nosit na plesy, ale to abych jela na Ples v opeře do Vídně..

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:47
- Nahlásit

bilksa
Nene,budeš se na ně chodit dívat a jednou obtěžovat děti a vnuky kecama o tom "jo,tehdy,když jsem se vdával...."
Kolik jste měli těch lidí,tipuju přes sto

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit

Jo,a když jsme se vraceli,tak přímo na odbočce do naší vesnice to napálil kamion do kapličky - odbočka je v zatáčce a on jel rovně,jestli usnul nebo co.... každopádně ho akorát oživovali záchranáři

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit

jana33 my se ty počty snad nedovíme nebo co??

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit

Vlasta
Hele,my to ještě nemáme spočítaný,nemáme ještě seznam lidí,ale odhadem to vidím minimálně na 80 a to do toho nepočítám děti

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit

jana33Ale já jsem myslela Bilksu - ona už má sčítání lidu hotové přece ne? No ale Ty to máš taky hustý, já vdávajíc se těhotná jsem měla cca 20 lidí - fakt jenom nejbližší příbuzné a šmidlik - organizovat "malý ples" to musí být!

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:24
- Nahlásit

Vlasta
No, kdybych zůstali v Praze a brali se tam,tak by to třeba taky vyšlo cca na těch třicet, ale tady to prostě bude muset být velký. Se fakt bjím,že to nakonec spočtem i s dětičkama a budeme na stovce. Malá tichá svatba to asi nebude

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit

Nás bylo i kapelou asi 85, takže nás asi trumfnete.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:51
- Nahlásit

jana33bilksa Tak to Vám nezávidím.
Mrkněte na stránky RK - je tam nová výstava - akorát nevím kde je Kačina - jsem ostuda!

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit

bilksa
Já se modlím,aby ne

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit

Vlasta
To jsou snad střední Čechy. Ale to není "normální" výstava,to je jen pro šampíky

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:07 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Kačina je u Kutné Hory.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání