Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit

jana33 Jo já vím že je to pouze pro šampíky, třeba bych se jela podívat jak bychom měli vypadat.....

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit

Vlasta

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:16
- Nahlásit

Vlasta
Hihi ))))

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:19
- Nahlásit

jana33
Jani a kdy to máte?

Andy si včera asi nastydl ve vodě nožky a ještě tohle počasí do toho....dneska skoro nechodí, tváří se jak pitomeček pitomej malej ufňukanej a před chvílí do něj nechtěně drcla ségra a takhle vykvíknout jsem ho ještě neslyšela, snad jen u čištění uší při zánětu...asi nás dneska hodně bolí nožky

Přemýšlím,že mu pořídím od Rufwear obleček,kde jsou i nohavičky na lokty a bude to v tohmle sychrozním počasí a v zimě nosit,aby měl ty spropadený lokty v teple....

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit

choco
Malej!! Tak ať je co nejrychleji v pořádku.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit

choco
Já v tomhle počasí Rozárku ani Ferdu do vody nepouštím,jenom když je opravdu teplo,tohle fakt není na jejich kloubíky dobrý

Na konci července, 31.

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:41
- Nahlásit

bilksa
Vyřídím

jana33
No tady bylo včera docela svítíčko, tak jsme ještě kolem pátý s nima sjeli k vodě...ale už to asi stejně nebylo teda ono...

Jéé,to máte za chvilku A kde pak bude veselice ? V nějaké myslivecké hospůdce?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:50
- Nahlásit

choco
Né,za dlouho Ve vedlejší vesnici je zrekonstruovaná budova školy,která slouží jako školící středisko pro firmy,ale pronajímají jí i místním pro "důležité" akce. Je tam hlavně velká oplocená zahrada,takže pro psiska super a v baráku je i ubytování. A zároveň je to kousek,jak do naší vesnice,tak do vesnice, kde bydlí většina našich kamarádů,takže se nebude muset řešit,kdo nebude pít a kdo bude rozvážet atd. Akorát do domu teda psi nesmí,takže ubytko pro lidi s psiskama musíme ještě doladit

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:56
- Nahlásit

Taky máme problémy s koupáním - akorát ne s kloubama, ale Brita s močákem. Jakmile se vykoupe a nevyschne ji pořádně podsada, tak se v noci samovolně počůrá. Pak je z toho celá hotová, chudinka. Tuhle taťkovi skočila večer do rybníka a zase se počůrala. Letos ten květen nic moc...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:56
- Nahlásit

Ta Kačina mě docela mrzí, budeme i s šampíkem Borgem pryč - škoda
ale mně to na stránkách RK nejde otevřít resp. zobrazuje se mi nějaká morseovka. Vám to jde??
Marně vzpomínám, kolik jsme měli lidí na svatbě asi kolem 30 (?) Hlavně ale, bylo to 21.8.1982 tedy v hluboké normalizaci a nechtěli nám nikde prodat sud piva - to byl největší problém

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:59
- Nahlásit

Ketrin
Mně to šlo otevřít normálně.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:02
- Nahlásit

Mě se to povedlo otevřít napodruhý
Ketrin
Teda bez sudu,to bych svatbu zrušila,já jsem pivař

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:03
- Nahlásit

jana33
Tak ono spát stejně nebudete A lidi s psíkama si lehnou do stanů, né?
A vy letos na labradoří sraz nejedete?

bilksa
No to je taky pěkně nepříjemný teda...chudinka...

Ketrin
Mě to jde taky normoš...
Musím kouknout,jestli tam něco nemáme...taky bych se jela kouknout...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:08
- Nahlásit

choco
No tak ono to stejně vypadá,že kromě našich tam bude jen jedno psisko,ostatní nějak nemaj odvahu je sebou brát,bo se chtějí opít a ne hlídat psisko
Ad sraz - vymysleli jsme program, Karel kreslí logo,ale na sraz se nedostaneme,protože nemáme čím. Momentálně nemáme "psí" auto a do srazu ho nepořídíme a takovej vtipnej prográmek jsme letos vymysleli

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:14
- Nahlásit

jana33
No tak to se tam ti hafové ztratí

Aha, a copak máte s psím autím? Tyjo, vy jste snad bezedná studnice nápadů Ale my letos taky nejedeme, Marťa už je přihlášený zase na výcvik...a ono hlavně už ani pro Andyho taková srazy moc nejsou...ale tak,když nejede hlavní bavič,tak mě to ani tolik nemusí mrzet

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:17
- Nahlásit

jana33bez sudu,to bych svatbu zrušila, nakonec jsme ho sehnali !!
choco Kdo je hlavní bavič?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:26
- Nahlásit

choco
No,Karel má nový služební Audi a tam se vejde jeden pes. A to starý jsme si mohli koupit nebo vrátit - a vzhledem k tomu,že potřebujeme i auto do lesa na hony,tak jsme ho vrátili a budeme kupovat jiný,ale nějak se to časově nesešlo,ono sehnat auto s tak velkým kufrem,a aby zároveň bylo do lesa,ale i na dálnici,je dost těžký

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:33
- Nahlásit

jana33
Škoda Pick up anebo Dacia Logan MCV anebo naši Omegu, kterou si syn půjčil na stěhování a někdo mu to včera na parkovišti pěkně odřel ale vejde se do ní spousta psů
Audi a tam se vejde jeden pes. já do pidi Toyoty Yaris nacpu dva (ale jen na kratší cestu)
Co to Konopiště? - mám jet? Cora je hubená a bez srsti

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:35 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
No,ale to nejsou auta do lesa,my potřebujeme něco vyššího. Ve škodivce jsme jednou prodřeli vanu a jednou urvali nějaký plechy. Kdyby to nebylo do lesa,tak je výběr velkej.
Tak my bychom do audi taky dva narvali,ale to neřeší problém
Jasně,že jeď,Fanča je nevyvinutá vychrtlina a taky jedu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:37
- Nahlásit

ok, pokecáme a do kruhu třeba ani nepůjdu

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:40
- Nahlásit

Ketrin
ty jseš fakt tele

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:44
- Nahlásit

jana33 před tou 3 týdenní dovčou je to v práci fakt šílený, taková výstava je dobrá záminka vypadnout. Doufám že nebude lejt, docela se těším

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:51
- Nahlásit

Ketrin
Informace ohledně počasí se dost zásadně rozcházej od polojasna a dvaceti stupňů k dešti a třinácti,,tak ti nevím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 08:47
- Nahlásit

Dobré ráno, vy ještě spíte ne? K tomu počasí: vezměte celou výbavu možná budou padat i hovínka s háčkem... to se říká na Moravě a tam vědí o čem mluví

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 08:58
- Nahlásit

Vlasta
Nespíme ani náhodou. Když tu svoji výbavu na výstavu vidím, jak nevím, jak to celé unesu... uf uf.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit

Vlasta
No hovínka se určo neříkaj

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:31
- Nahlásit

EvkaS
Jsem si na to koupila v Ikee rudlíček - naložím na něj kenelku, stan a židličku a stáhnu pavoukem z auta a jedu - akorát to musím vyvážit, ale ještě tak 50 výstav a mám to vychytaný!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:34
- Nahlásit

choco
no správně je to hovna s hákem, ale nechtěla jsem po ránu tak natvrdo....

Jsem zrovna přijela z lékárny - mám zablokovaný krk nebo co, tak jsem zakoupila mazadla, nahřívací náplasti a léky proti bolesti. Mám to už od pondělí, ale ráno se mi v autě dělalo až špatně jak to bolelo. mazadlo jsem použila hned a nic, nahřívací náplast je prý účinná až 10 hodin, tak si ji nalepím na noc.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit

Ta nahřívací náplast je fajn, taky ji občas používám. Ještě lepší je ale na nahřátí náš kocour
mně se zas od rána motá hlava a je mi blbě, tuším že to bude od středního ucha

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:42
- Nahlásit

Vlasta
No, ten tvůj rudlík si musím prohlédnout a když tak se pro něj při zpáteční cestě přes Prahu taky stavím.
V kolik dorazíš v sobotu?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání