| Autor |
Zpráva |
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 16:12
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, bohužel nemám. Prohledala jsem všechno a nic. Sama jsem včera někde ztratila katalog a tak jsem si dneska musela půjčovat.
Jinak dneska jsem byla grogy i já už ráno. V noci jsem skoro nespala a ještě se vystavovalo dá se říct za deště a v bahně. Dostala jsem s Bockou oba dva dny V bez pořádí. Jsem velmi spokojená a jsem vůbec ráda za to dnešní V. Bocka dneska zlobila, nechtěla se předvést a já byla natolik unavená, že jsem si s ní nevěděla ani rady. Všem, kdož tam byli a uspěli, tak gratulujeme, jsme rádi, že jste tam byli a děkujeme za podporu.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 16:13 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, ano ty včerejší soutěže byly skvělé. A ten junior handlig neměl prostě chybu. Malý Matěj Krátký byl prostě kouzelný. Moc jsem mu to přála!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 17:08 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
Vlasta
Ta holčina,co JH vyhrála byla nešťastná už když lezla do kruhu,že je tam spolu s malýma děckama.Myslela si,že to bude jako loni na Hluboké - tam bylo starších děcek více.Také dala toho plyšáka té holčičce s tím zběsilým goldenem.Souhlasím malý kluk byl nejkouzelnější!
Dneksa vyhrála ve fenách VSV Rozárka Chlupaté štěstí po Montym ,kterou stříhám - mám velikánskou radost - je to má oblíbenkyně a BOB byl opět Coren - oba mají velkou budoucnost před s sebou.
Jo a desky se našly u Ivy od Aprilky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 17:21
- Nahlásit
Zuzana T ten Coren má teprve rok jak jsem se dívala do katalogu a vypadá super - jak je vyspělý, to je úžasné - oproti tomu mému. A jinak si nedovedu představit, že bych Greena dokázala tolikrát po sobě tak dobře vystavit - ta holčina byla v tom finálovém kruhu mockrát! Já bych toho už měla plné kecky sama o psovi ani nemluvím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 17:44
- Nahlásit
Zuzana TEvkaS jsem se teď dívala ani jedna ještě nemáte na stránkách aktualizaci. To jsem zvědavá, jestli Eva stihla zachytit Zuzky focení u prvního místa....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 18:04
- Nahlásit
Vlasta
hele ty babo jedovatá ,to bylo z rozrušení,víš....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit
Vlasta
Zuzana T
Všechno je zmapováno a nafoceno. Zuzčin úsměv nemá chybu, je totiž velice spontánní a mně se moc líbí.
Rozárka je opravdu úžasná. Mně se také moc líbí. Hlavně jak se krásně umí vystavovat!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:44
- Nahlásit
EvkaS
No Vlasta spíš než moje řehtání se měla na mysli opačnou stranu mého těla .
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to můžeš být naprosto v klidu, protože tohle jsem zaspala. , leda že by tam byl pohotovější fotograf.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:49
- Nahlásit
EvkaS
doufám ,že nééé,Eva H. to také naštěstí nechytla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit
EvkaS no to mě tedy ale dere......... to byl pohled!!!!!!!!! A jak se tě Zuzi paní Hubíková ptala jestli Ti nevadí že jsi naopak než ostatní - a ty tak spokojeně u jedničky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:56
- Nahlásit
Vlasta
To se ptala Radka B.,no jo,já jsem mistr na trapasy,no.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 19:57
- Nahlásit
Zuzana T To nebyl trapas - to bylo dílo okamžiku, ale když si teď představím tak se směju ještě doma - pozor, když si představím jak jsem s Greenem sprintovala kruhem jako olympionik aby to bylo rychle a rozhodčí mě usadil ať to zkusím ještě jednou pomalu - tak se směju taky!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit
Vlasta
Víš předvádění veteránek jsem si užila jako už hodně dlouho ne žádné vystavování - skoro mne to dojalo,jak se všechny ty babky snažily.Mám z výhry opravdu radost,ale přála jsem to nejvíc té 12ti leté babině.A lidi byli úžasní,jak každé babče zateskali ,ale i vítězům ve třídách - tak má vypadat atmosféra na výstavách.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit
Ahoj,Fany dostala védéčko,nějak se paní rozhodčí nelíbila Fančina hlava, prej jí připomíná pointra já už jsem se fakt musela smát,protože co mám od dubna posudky,tak mám pocit,že jsem byla na každý výstavě s úplně jiným psem Kordovi se líbilo všechno, Kašparovi se nelíbilo hubený tělo,ale vychválil "ušlechtilou" hlavu a dneska je krásně nasvalená,ale má nelabradoří hlavu jinak u nás v kruhu to dneska bylo dost o hubu,mokřina bažina,ale jsem ráda,že vydrželo počásko a jen mrholilo - u nás od rána průtrže
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit
Zuzana T Ale jo, mě se to taky moc líbilo a bylo vidět jak jsi šťastná z vítězství, taky bylo zasloužené, ale byla jsi úúžasně rozhozená. Já si fakt nemyslím, že by to byl trapas, to bylo prostě jenom v tom okamžiku štěstí ale bylo to kouzelné!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit
jana33 My máme taky napsáno, že máme velký hrudník a máme za něj výbornou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit
jana33
No hold máš ještě zakuklenou labuť - musíš počkat,až se vykuklí .
Jinak bažina byla i v sobotu - já měla boty a kalhoty do výše kolen samé bláto.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit
jana33 ale teď mě tak napadlo, jestli to nebyla chyba překladu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
Vlasta
Rozhodčím se úroveň našich goldenů líbila,ale postěžovali si ,že lidičky neumějí psa vystavit - u UK se prý chodí do kurzů.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit
Zuzana Tnoo tak to určo mluvili o mě - odpoledne jsem poslouchala Verču H. jak se bavila tady s Evčou a říkala, že někteří lidi mají tu dovednost od pánaboha, pak někteří se vylepšují a některým to nepůjde nikdy - tak jsem se poznala ve třetí skupině naprosto bezpečně!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, stejně teď už nemáme nic v plánu,co se výstav týká
No já byla zaprasená i za ušima, Fana šťastná,že se něco děje,proveda pár výskoků a otoček,tak si to dovedeš představit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:29
- Nahlásit
Vlasta
no co,zase ti jdou wétéčka....
jana33
V sobotu jsem měla proužkované triko vyzdobené Greenečkovými tlapkami ,on byl tak rád,že je z kruhu venku,že mi to musel pošeptat do ouška.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:31
- Nahlásit
Zuzana T
Takový krásný otisk jako vyšívaný mám uprostřed prsou na bundě. Jsou to zlatíčka
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:36
- Nahlásit
jana33
Mně se Fanča líbila. Byla jsem se na vás juknout, protože jste byli ve třídě s Triny (vystavoval Jany manžel - Marek). Já jsem prostě na ty útlejší typy pejsků.
Zuzana T
Já bych klidně do kurzu šla, kdyby tu nějaký byl. Moc se mi to líbí, když to opravdu někdo umí. Zrovna dneska v kruhu bych to určitě zúročila, protože ty tance, co jsme tam předvedly, to byla exhibice.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
Asi nejhorší je,být za každé okolnosti v klidu a nenechat se rozhodit,to já také nezvládám.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:40
- Nahlásit
Zuzana T
No, tak to jsem taky dneska nezvládla.
Ale každopádně ta tvoje radost ve veteránkách byla fakt pěkná. Bylo vidět, jak si to tam užili všichni a taky se mi líbilo, jak všichni tleskali. Bylo to takové upřímné.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:49
- Nahlásit
EvkaS
Já jsem na vás dneska koukala a nebylo to rozhodně tak hrozný. My jsme si odnesli dle očekávání VD, dneska teda výbornou, ale jsem moc spokojená, protože máme po oba dva dny bezchybný posudek, jen tu srst... V sobotu se paní rozhodčí moc líbila.
Ovšem největší radost mám z toho, že mi pani rozhodčí řekla, že bych mohla ostatní vystavovatele učit, jak vystavovat. To mě fakt pobavilo - Zuzka ví, jak s vystavením bojujeme.
Evi, taky si se nevyspala? Já jsem teď padla do postele a jsem totálně hotová.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:49
- Nahlásit
EvkaS
Děkuju, mě se taky líbí To jste se měli přihlásit, já jsem psala Janě,že jsem jí nikde neviděla a nejdří jsem myslela,že tam s Triny vůbec nebyla a až pak mi došlo,že jí vystavoval manžel
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit
EvkaS už máš ty fotky na stránkách?? Mě lanaří Jolana na FB ať jdu s ní na ty zkoušky co jsou za 14 dní to to tedy nejdu, ona už má s Dafy podzimky a my jsme jenom jednou kachnovali. Ale koukala jsem a RK má v červenci, myslím 23. jedny vodní práce kdesi u Mor. Budějovic - nepojedeš taky? Když tedy ty OMSové jsou blbé, jak říkala i Jolča?
Zuzana T No já bych to s těma WT tak žhavě neviděla...
|