Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit

Vlasta
Já bych ty omsky tak nezavrhovala,všechno má svoje

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit

jana33 Mě právě dva lidi na Konopišti říkali, ať nechodím na OMSové, že tam budu s jezevčíkama a kokrama a myslivci většinou prý nevědí co s retrieverama vlastně mají dělat. Tož nevím - neříkali to ti co mají třeba jen jednu zkoušku...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit

Vlasta
Ono je to asi jak kde.Ale zrovna na litoměřicku se třeba retřívři dost používaj, na děčínsku dělaj pro rerívry i všestranky, na kladensku mají taky s retrívrama zkušenosti. Tak koneckonců můžeš tam i tam

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:02
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem na OMSových zkouškách byla a nebylo to špatné, chovatelka zase nemusí zkoušky u RK, protože jsou prý moc jednoduché. Každý má svůj názor a záleží určitě taky jak u kterého OMS zkoušky děláš.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:06
- Nahlásit

bilksa
No, musím se přiznat, že ubytování bylo super, ale to řvaní venku celou noc mi tedy dalo zabrat, takže já jsem byla ráno totálně nevyspalá, jak po flámu. Takže za pár minut jdu do postele a budu spát jako když mě do vody hodí.

jana33
No, já už pak mazala pryč. Byla jsem tak unavená po těch dvou dnech, že jsem se těšila domů. Ale každopádně se ti Fanča vystavovala moc hezky. Tak se pozdravíme příště.

Vlasta
Vlasti, fotky budou zítra. Já na to dneska už nevidím. Takže zítra dopoledne se na to vrhnu.
No, na tyhle vodky u Mor. Budějic jsem taky koukala. A dost o nich přemýšlím. Jen si říkám, jestli se nepřihlásit pod KCHLS, když už jsem jejich členem, měla bych to levnější. Ale uvidíme. Ještě to promyslím, uvidím, jak nám teď půjde trénink.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:11
- Nahlásit

EvkaS
Jo,já se vždycky divím,jak se z čertice uklidní,akorát teda nevrtí,ale to už bych chtěla moc

Já jsem taky grogy, po příjezdu jsem padla a spala tři hodiny. Teď chci vydržet,Karel bude o půlnoci odjíždět do Itálie.
Jinak včerejší dětskej den se vydařil,ale vyšťavil mě dostatečně - bylo 375 dětí!

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:12
- Nahlásit

EvkaS
Přesně, celou noc vzhůru díky řvaní. Bylo to hrozhý, už jsem přemýšlela, že snad zavolám měšťáky. Nikdo to tam vůbec neřešil, na to já nejsem zvyklá, teď bydlíme na vesnici, tady maximálně štěká srnec a i v Třeboni se musí dodržovat noční klid.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 21:58
- Nahlásit

Z výstavy bejt takhle utahaný? To asi nikdy nepochopím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 08:09
- Nahlásit

Dobrý den, mě se tááák nechtělo do práce.... Včera mi bylo špatně a skoro celý den jsem ležela a dočetla jsem Pavučinu lží - od autora Šifra mistra Leonarda - moc pěkný to bylo...

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:06
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Já jsem byla jen krátce vyvenčit holčičky a myslela jsem, že zmrznu. Taky u vás máte tak strašnou zimu?

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit

bilksa
Jj, tady studeně fučí,takže se to ještě umocňuje

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 10:51
- Nahlásit

Tak pokud chce někdo juknout na goldeny ze soboty, tak může tady. V neděli se fotit nedalo, protože se střídalo mrholení s deštěm.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit

EvkaS
Se mi ta řada povedla docela že jo? Jsou to jako obvykle mooc hezké fotky a Zuzka je tam krásně s tím širokým úsměvem!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:25
- Nahlásit

Vlasta
Přesně, Zuzky radost je tam dokonalá. Takhle to má vypadat!!

brookbank
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:27
- Nahlásit

Ahojky !
gratuluju k úspěchům na výstavě ! moc to všem slušelo fotky jsem ted taky zkoukla....pěkný!
Matýsek vážně neměl chybu!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit

taky jsem zkoukla fotecky a moc pekny Hlavne Zuzka

brookbank
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:03
- Nahlásit

Na těch vodkách v Litohoři (Mor.Budějovice) jsem byla loni, nebyly špatné,jen bych řekla že rákos tam byl docela těžký, resp. jak se psi posouvali tak na někoho pak zbyl sakra těžký rákos, hustý a tvrdý čili se tam někteří psi do něj nemohli ani dostat a zbytečně ztráceli body myslím že pro nezkušenýho psa to není dobrý, já už bych tam asi znovu nejela. taky jsem je zvažovala ale když si představím Faith u toho rákosu která by ho svou vahou ani neprorazila natož aby v něm slídila

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:23
- Nahlásit

EvkaS
Vlasta
Holky moc hezky jste fotily - no já se tam řehtám,jako kobyla

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit

Tak jsme stihli procházku než se spustil další déšť. Výsledek dnešní Fančiný shánčlivosti - kost jako hrom a jedna myš

Zuzko,moc ti to tam sluší

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:44
- Nahlásit

Zuzana T
Jaká kobyla - to je od srdce!!!! Sluší Ti to - tu si dej na stránky....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:49
- Nahlásit

Vlasta
no to určitě!!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:06
- Nahlásit

Zuzana T
nééé Zuzi fakt dobry
a co Míra jeste nerodej?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:07
- Nahlásit

Zuzana T
no tak si dej tu méně smějící no... já nevím co máš proti svému úsměvu - je to fakt hezký!brookbank
díky za info, no tak to fakt už nevím kam pojedu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:09
- Nahlásit

hab a Archie
Míra tak 3-4 dny před námi,záleží které krytí se chytlo.

brookbank
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit

Vlasta
já jen říkám jak to na mě pusobilo a co jsem slyšela od lidí co dostali zrovna ten blbej rákos no ale myslím že to bude letos zase na stejném místě jako loni.
jako každá zkouška, je to vícemeně i o štěstí.
nám tady třeba na handlingu druhá kačka uplavala tak to bylo taky pěkný ))
pokud ti pes do rákosu jde a má vůli hledat tak bych to zkusila, horší to je u psů co se brzo vzdávají, tam by mohl být zádrhel že by bylo třeba více povelů a tak. vím že tady chtěli aby pes šel hluboko a nebylo ho vidět ...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:55
- Nahlásit

brookbank
No my jsme právě ještě rákosí ani nezkoušeli takže nevím, ale vzhledem k tomu že je Greeny mamánek a když neví tak se zastaví a rád si nechá poradit tak bych spíše čekala že s tím bude mít problém.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:37
- Nahlásit

Vlasta
Já být tebou tak opravdu napoprvé zkusím v blízkosti nějaký omsky, a když budete pevnější v kramflecích,tak můžeš prubnout nějaký klubovky,který jsou někde dál

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:40
- Nahlásit

jana33
asi jo, ono to i vychází že OMSové jsou u nás o 3 týdny dříve než ty Litohořské.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit

Vlasta
A na českolipsku,co vím,jsou na retrívry zvyklý,tam bych se toho opravdu nebála

Mira A
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:55
- Nahlásit

hab a Archie
Ahoj, ne ještě nerodíme, včera jsme jen zkusmo hrabali v tujich a mezi dřívím a měli jsme čumec a packy pěkně od hlíny

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání