Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:43
- Nahlásit

Kaccka
A jak jsi k ní vlastně přišla?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:44
- Nahlásit

jana33
diky moc,kontakt si urcite ulozim,kdyby neco

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:46
- Nahlásit

Vlasta
Tak se ho zeptej. Ona většina těhle vetů má telefon furt zapnutý,kdyby něco. Tady,co chodíme, má mimo ordinační doby vždy jeden vet přesměrovaný telefon na mobil, a když je něco akutního,tak přijede. Plus teda mám telefon na veta,co nám jezdí smečku očkovat (je taky z tý kliniky).

Kaccka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:25
- Nahlásit

Zuzana T
uplne nahodne, asi zasah osudu Pred par dny jsem shodou okolnosti narazila na jeji fotku - a to jsem ani zadnyho psa nehledala - a totalne me dostala, vypadala jak blondatej flat a mela stejne silenej vyraz jako Apollo. Tak nasledovalo nekolik dni zvazovani a rozmejsleni, protoze fenu jsem samozrejme nikdy neplanovala, a bylo to porad horsi, vubec jsem ji nemohla dostat z hlavy, tak jsem tam nakonec zavolala a jela se podivat. No a kdyz jsem dorazila na utulek, tak bylo jasno, ze ji tam v zadnym pripade nemuzu nechat. A bylo to

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:29
- Nahlásit

Kaccka
A jak je stará? A je kastrovaná? Určitě jste udělali dobře, s Apolkem udělají atomový komando

choco
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:46
- Nahlásit

Kaccka
Fakt kouzelná feňulka A neboj,oni to tam spolu určio zvládnou, ale abys to pak zvládla ty

Kaccka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:59
- Nahlásit

jana33
choco
dekuju Uz ted radej jak cerna ruka a rano litali s okolnimi psimi kamarady jak silenci
No kastrovana neni, to byl prave ten nejvetsi problem proc jsem to tak moc zvazovala. Je ji cca rok, nikdo presne nevi a nevi se jestli uz a kdy harala. Cili ted vyckame, harani poresime striktnim zabezpecenym oddelenim a moji co nejcastejsi pritomnosti doma a podle toho jak to bude probihat pak zvazim co dal. Kastrovat se mi nechce, byla by to az ta nejzazsi varianta, pokud by fakt nastalo nejaky sileny peklo. Ale verim, ze k tomu nedojde, dvakrat do roka to zvladneme

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 11:17
- Nahlásit

Kaccka
Tak jestli je máte,kde oddělit,tak to zvládnete

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 11:59
- Nahlásit

Kaccka
To bylo rychlé rozhodnutí Ale chápu to, když ji miluješ, není co řešit Já si takhle málem přivezla z výstavy zuboženou čechohoračku. Bylo mi ji tak líto, že kdyby pán řekl jedno slovo... už by s námi jela domů.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 12:52
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Jsem rada, ze ne u kazdyho jsem za magora

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:11
- Nahlásit

Kaccka
nejsi magor,jen to bude chtít hodně trpělivosti k flatíkovi ještě tohle letadlo.
Já se raději útulkům vyhýbám,mám dva psy a s třetím bych asi dostala sbalené kufry za dveře.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:27
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/201931-muz-temer-ubil- sveho-ovcaka-kladivem-veterinari-bojuji-o-jeho-ziv ot.html

fuj četli jste to?? Tomu hovadu bych urazila ruce - kladivem!

Mira A
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:46
- Nahlásit

Vlasta
Necetl, stacil ma nadpis...bohuzel...

Kaccka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:29
- Nahlásit

Zuzana T
Diky Urcite to zvladnem, ale v zadnym utulku ani na utulkovym webu uz me nikdy nikdo neuvidi, dva psi jsou maximum.

Coklici to doma zvladli na jednicku, vubec nic neprovedli. Na lince jsem zkusebne nechala misticku s vyvarem a je netknuta. Jsou sikulky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 17:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Kaccka
no přece ti hned neukážou,co dovedou...
Mira A
Jak to u vás vypadá?Lexy začíná padat břicho dolů,mám pocit,že to bude dřív než v neděli - pondělí.Granule nežere vůbec,laskominy ano.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 17:32
- Nahlásit

Tak jsme se právě vrátili z veteriny s naším čtyřletým labíkem, protože kulhá na levou přední nohu (packu) a nemá tam viditelné zranění. Myslela jsem si, že si naštípl prst. Ale po RTG to vypadá, že si spíš ten prst "jen" vykloubil a teď záleží na tom, jak moc, jestli to odnesly i vazy nebo kloubní lůžko a nebo to má jen namožené. Takže nožku má fixovanou, aby ten prstík nezatěžoval a musí minimálně 14 dní ležet v klidu a samozřejmě to musíme převazovat, aby se mu to nezapařilo. A dostal analgetika s protizánětlivou složkou. Chjo, chudák malý.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 17:36
- Nahlásit

EvkaS
Ježiš,jak mu zafixovali prst? A jak si to udělal? Tak ať se vyzdraví
Zuzana T
Takže už je to na spadnutí? Budeme držet palce,tlapy,ať to jde jak po másle

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:08
- Nahlásit

EvkaS
no ten Maxík je ale umělec!! Mluvila jsi s Míšou??
Zuzana T No tedy!!! Jak ji budeš hlídat? Zůstaneš doma?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:15 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

jana33
No v podstatě samotný prst se zafixovat nedá. Je to ten vnitřní prst, na kterém leží větší váha, takže mu vlastně stáhli prstíky k sobě, ale vystlali to vatou, aby si je neotlačil a udělali mu na pacce takovou jako bandáž s bačkůrkou (nevím, jak to správně nazvat). No letěl po lese a zřejmě do něčeho narazil tlapkou nebo špatně šlápl a nebo šlápl do nějaké nerovné díry. A nebo je taky možnost, že jak skáče do vody, tak mohl na něco narazit. Léčba je bohužel na dlouho, ale hlavně ať to má v pořádku. Ono jeho udržet v klidu je fakt nadlidský výkon. Je to takový hyperaktivec.

Vlasta
Včera jsem mluvila s Míšou, když se vracela domů.

Zuzana T
Zuzi, tak držíme palce. To už to bude asi brzo, jestli už sestupuje bříško.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:19
- Nahlásit

EvkaS
Jasně,chápu,tak to je pitomý. Tak budem držet palce,at je co nejdřív fit

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:27
- Nahlásit

jana33
Jani, děkuju. Jsme z toho všichni teď takoví přešlí.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:29
- Nahlásit

EvkaS
Ale no tak,jsou horší věci. Ještěže to nemá zlomený nebo naštíplý já čekám,kdy se nějakej pes přerazí na nějaký louce - přes zimu tam prasata vyhloubila krátery a teď je to zarostlý trávou a není vidět. Jenže je to všude,to by člověk nemohl psiska pustit nikde

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:31 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

jana33
No, tyhle ďoury jsou fakt na prd. Kamarádce si takhle pes utrhl vazy na zadní noze, protože šlápl do díry, o které nevěděl.

Já vím, že jsou horší věci. Jako určitě to mohlo dopadnou hůř. Jen mě mrzí, že si teď dlouho pořádně nezaběhá a nezaplave, což on tak miluje.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:36
- Nahlásit

EvkaS
Tak až mu to sundaj,tak bude naopak plavání nejlepší rehabka,ne? Na jak dlouho myslí,že to bude mít?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 18:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
S prstem to je lapálie,Cathy si při tréninku v rákosí nalomila dráp a zanítilo se jí celé lůžko - bylo po zkouškách a léčili jsme to 6 neděl.Držím palce,ať není žádná komplikace a i tak - udržet to v suchu,obzvláště v tomhle počasí bude o nervy.Tak se držte.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 19:34
- Nahlásit

jana33
No teď to má na 14 dní a pokud nedojde ke zlepšení, tak asi bude muset na operaci, aby se na to podívali a případně sešili. No uvidíme, jestli nám plavání dovolí pro rekonvalescenci, snad jo. Vůbec nevím.

Zuzana T
No dráp má naštěstí v pořádku. Otevřenou ránu nemá. Má být v teple a vklidu, takže ven jen vyvenčit a hned domů.

Marůdek můj.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 19:51
- Nahlásit

EvkaS
Operaci si vůbec nepřipouštěj,naopak si opakuj,že za 14 dní bude zdravej jako řípa horší varianty hoď za hlavu a řeš je,až když přijdou

choco
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 20:01
- Nahlásit

EvkaS
To bude dobré, uvidíš ;)

Zuzana T
Držíme palečky,ať to jde všechno dobře

Kaccka
Já bych zase byla spíš pro kastraci...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 20:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Hm,tak se dneska večer nažrala,tak můžu být v klidu.Teplota je také v normálu.Spíše to vidímz pátka na sobotu.
Mírooo,co vy?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 07:35
- Nahlásit

Dobré ráno, Zuzko, tak to jsem napjatá co Lexy porodí! Tedy jasně že štěňátka, ale jaká budou??
A Míra nic! Asi pracuje.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání