| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 20:26 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Tak koukám,že ráno už byl počet konečný,ještě jednou gratuluju, Brůča i mimča vypadají nádherně
Vlasti,tobě,resp. Greenovi taky gratulace!
Evčo, osiny jsou svinstvo, nejhorší je,že často dokud to nevyhnisá,tak nic nepoznáš. Loni po jednom honu začal Samouš kulhat a naštěstí jsem našla proč - jak jsem mu prohmatávala packy,tak jsem ucítila,jak se uvnitř něco hýbá a normálně měl uvnitř polštářku zabodnutou takovoutu kuličku,semínko z trávy. Ale když už je to venku,tak by se to mělo rychle hojit, oni mají zase pesani v tomhle úžasnou regenerační schopnost
Zuzko - na vás myslíme a držíme palce!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 21:22
- Nahlásit
Míra
Gratulace k chlupatým špuntíkům Fotka je opravdu krásná, tak ať se maličkým i mamince daří
Vlastí gratulujeme ke zkoušce, jste pašáci
A Lexynce držíme palce,ať to jde stejně hladce jako u Brůči ;)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 07:32
- Nahlásit
Bré ráno,tak my jsme pořád v celku,akorát obě nevyspalé.Celou noc se jen v bedýnce funělo,ale jinak nic.Mám oči - bazedovky! ach jo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 08:52
- Nahlásit
Zuzana TAhoj - jsem se vzbudila a hned zapínám počítač na novinky - tak dneska má Cathy narozky nebo zítra? Kdy je ten stejný datum?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 09:09
- Nahlásit
Vlasta
Cathy se narodila 6.6.,takže dneska.Lexy od večera ještě nespala,stále zrychlenš dýchá - už je chudák unavená a já taky,ještě mě navíc rozbolela hlava.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 09:26
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, a co jí udělat tmu, jestli by nezačala rodit dřív? Známá takhle udělala přítmý a fenka jí porodila už odpoledne. A nemluvila jsi s vetem?
Moc na vás myslíme...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 09:37
- Nahlásit
EvkaS
No tmu měla celou noc a jen funěla.Ráno jsem jí donutila obejít barák,takže se po 30 hod i vykadila,ale pak okamžitě mazala domů a rovnou do bedny.Teď asi 15 spí ,ale dýchá u toho strašně -musí být unavená.
Dneska je teprve 63 den od prvního krytí,já spíš sázím na to druhé v úterý,takže klidně můžeme porodit až zítra.Náš vet je od 16,00 hod v ordinaci,tak tam pro jistotu zajedeme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
EvkaS
Co Míša,už má všechno zadané a rozebrané?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
Zuzana T
Myslíme na vás a držíme palce,at to máte,co nejdřív za sebou
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, Míša už má rozebráno. Včera večer odletělo poslední štěndo do Německa - fialová holčička. Takže teď už jsou samotné. Nechala si červenou holčičku, jmenuje se Mia, je kouzelná a moc šikovná už teď.
Aha, tak je možné, že bude rodit až zítra. No ale v těch vedrech už aby to měla za sebou holčička. Ten pupek je obrovskej.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Tak to vypadá,že praskla podovka,stahy zatím nemáme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:58
- Nahlásit
Zuzana T Ty jo, tak už se do toho dá, to už by mělo jít ne?
Držíme tlapky!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 14:42
- Nahlásit
Tak sleduju každou chvíli a pořád nic.. Nemáte někdo informace?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 14:45
- Nahlásit
bilksa
Taky chodím nakukovat
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 15:02
- Nahlásit
taky kazdou chvili klikam F5 a nic...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 15:06
- Nahlásit
jana33
No jo, je tu nějaký klid, třeba Zuzka nestíhá. Každopádně už bych Lexince přála, aby porodila, v tomhle horku je to hrozný.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 15:26
- Nahlásit
zatím 5 holek a jeden kluk za hodinu!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 15:33
- Nahlásit
Zuzana T
Teda,tak holek bude víc,to je super. Leda by teda měla v pupku ještě pět kluků a to nepředpokládám. Tak at je to co nejdřív za vámi
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 15:51
- Nahlásit
další kluk
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:02
- Nahlásit
další holka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:04
- Nahlásit
To je teda fofr
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:15
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, to je skvělý takový fofr! Moc na vás myslim!!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:17
- Nahlásit
Super!! Myslím na vás!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:23
- Nahlásit
chybí mi porodní asistent - Cathy je na nic,furt kvičí a leze do bedny.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:26
- Nahlásit
Zuzana T
Škoda, že nebydlím poblíž, jela bych ti pomáhat hned. Potřebovala bych to jak sůl, abych se to naučila. Nikdy jsem fenu nerodila.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:49
- Nahlásit
Zuzana T
Bombáááá Držíme palce!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:53
- Nahlásit
Zuzana T
supéééér
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:04
- Nahlásit
vypadá to na konec,ozvu se až se vrátíme z veteriny.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:37
- Nahlásit
No tedy - teď jsem přijela ze cvičáku a takové novinky!!!
Zuzko, velká gratulace - jestli dobře čtu tak odhad na holky mi vyšel - kluci chybí! Ale holek je hodně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:03
- Nahlásit
to all
Tak jsme zpět z veteriny,náš pan doktor to odhadl přesně.Máme osm kousků a to šest holek od 430 do 540 g a dva kloučky 520 a 500 g.Nejmenší fialová měla 430,ale láduje se tak,že to asi už dohnala .A lidičky,jsou to sice prťousové,ale tmavě zlatý není ani jeden.Zlatí nějací budou,ale mám dojem ,že i krémáčci.Hold děda Zampanzar se asi projevil.Pigment je už na ouškách a spodní čelisti a tlapičky a nos si myslím ztmavnou brzy.Lexy rodila naprosto skvěle - 6 jich porodila do hodiny a zbývající dva po pauze,kdy se vyvenčila a nažrala.Ty homeopatika byly super - po každých třech kuličkách 4x zatlačila a štěně bylo venku - všichni v obalu a s placentou.Takže na sonu byla Lexy už čistá.
Jsem utahaná,ale šťasná - Míro písni mi,prosím.
|