Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:08
- Nahlásit

Takže moc gratulujeme!! Je skvělý, že se ti vyplnilo, že máš víc holek. Máš na všechny zájemce? Jeee, ti musí být nádherní...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:18 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Bohužel zklamu jednoho zájemce o psa,jsou jen dva.Holčičky se dostaly na všechny a možná něco i zbyde,uvidíme.Stále doufám ve spoluvlastnicví.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:23
- Nahlásit

Zuzana T
Ty jo, já bych tak chtěla holčičku...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:28
- Nahlásit

Zuzana T No to je krásné - vy jste se s tím tedy nepárali - holky jedny šikovný!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:33
- Nahlásit

bilksa
není problém

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:36
- Nahlásit

Zuzana T
moc blahopreju

Mathea
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:40
- Nahlásit

Zdravim vsechny, mam dotaz na ultrazvukovou pistalku. Potrebuji na ni naucit svoje chlupace privolani, protoze diky mejm zdravotnim problemum nesmim a nebudu smet prilis moc "houknout", respektive mi to pusobi potize. Tak se chci zeptat, jaka pistalka je ok? Je to na hodne dlouho, takze bych byla rada fakt za kvalitu..Diky za rady a porady

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:42
- Nahlásit

Mathea a musí být ultrazvuková?

Mathea
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:45
- Nahlásit

Vlasta
Nesmim ji slyset ja - boli me jakykoli vyssi nebo pleskavy tony apod.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:46
- Nahlásit

Mathea
ja pouzivam Silent Whistle od Acme, pisknuti samozrejme slysis, zadnej ultrazvuk to neni, ale ani zadnej silenej zvuk jako treba u loveckejch od Bracca (tu mam taky, ale na sidlisti jsem ji pouzila jen jednou a naposledy ) Jsem s ni naprosto spokojena, pesan na ni reaguje mnohem lip nez na zavolani a ma nastavitelnou frekvenci.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:47
- Nahlásit

Aha, tak nez jsem to napsala, tak pribyly informace, tak v tom pripade je moje doporuceni uplne mimo

Mathea
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:51
- Nahlásit

Kaccka
je moje doporuceni uplne mimo
I tak za nej dekuju Ja uz mam problemy ted dyl, ale uz se zacina smirovat s tim, ze to mam "nadozivoti", takze zacinam resit aspon to, co resit jde. A zrovna chvile, kdy potrebuju pseky "prikovat" k zemi povelem, je docela blba, kdyz nemuzes houknout, jak ses zvykla ty a psiska

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:55
- Nahlásit

Mathea Hm tak to taky nevím,ale u píšťalek je většinou uveden i ton s jakým pracují - nedalo by se vybrat mezi běžnými loveckými něco s vyhovujícím hlubším tonem? Já používám normální, kdysi dávno jsem měla ultrazvukovou co se dala předělat na nromální, ale pořád se to povolovalo - byla nanic, tak jsem ji vyhodila a a ni nevím od jaké byla značky.

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:55
- Nahlásit

Zuzana TMíro písni mi,prosím.
Zuzko co a kam ti mám písnout?

Samozřejmě gratuluju ještě jednou, teď to můžeme společně slavit

Kaccka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:56
- Nahlásit

Mathea
No to chapu, to je blby dost teda... ja se sice snazim nervat, ale s tim jednim dementem to nekdy jinak nejde a zarvani je proste nejucinnejsi... Hele a neexistuje neco jako pipak na psa, ze by to mel na obojku a ty bys mu na dalku pipla, takze by to on slysel a ty ne? Neco jako elektrika, ale bez elektriky...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 19:56
- Nahlásit

Mira A tak to bude mejdlo na dálku
Pak řekněte jaké to bylo - jestli jako mám závidět...

Mathea
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:01
- Nahlásit

Vlasta
Obavam se, ze ani hlubsi ton mi fakt nepomuze. Potrebuju ultrazvuk, kerej psiska bezpecne rozeznaj na vetsi dalku. Ve chvili kdy naplno zafunim do jakykoli slysitelny pistalky, tak se asi po... a ne blahem Dyt ja nemuzu ani vyluxovat a dle slov doktorky, ze kdyz se budu vystavovat hluku, tak taky muzu ohluchnout uplne, fakt nehodlam resit jakoukoli jinou nez ultrazvukou pistalku, pokud to bude jen trochu mozny.

Kaccka
Hele a neexistuje neco jako pipak na psa
Ti cece nevim..hlavne ve chvili, kdy mam ty dementiky dva, bych se mohla upipat se obavam.. Nehlede na to, ze to taky bude asi cenove dost jinde, nez pistalka, kor na dva zlataky.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:08
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, skvělé!!! Moc a moc gratuluji. Škoda, že nebude tmavě zlatá. Moc bych holčičku chtěla!!! Budou určitě i tak naprosto nádherní všichni. Těším se na fotky a jestli je budu moc někdy pomuchlat (snad mě tam Lukáš pustí).

Ta homeopatika určitě taky vyzkouším, pokud budou někdy třeba.

choco
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:14
- Nahlásit

Jééé tak to gratuluju taky, když jsou ti kucí zadaní,tak to můžu přijet v týdnu pomoct , kdybys chtěla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:41
- Nahlásit

choco
To jsi hodná,zatím pořeším dovolenou a pak se uvidí,moc díky za nabídku.Říďa mi vyšel max.vstříc.Ale kouknout,až bude na co přijeď určitě!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:42
- Nahlásit

EvkaS
Buď ráda,moc by tě to pokoušelo.No tmavý není vyloženě nikdo,ale zlatí budou,mají někteří dost tmavé zadní nožky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:06
- Nahlásit

Zuzana Ttak ještě nějakou fotečku prosím!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:08
- Nahlásit

Jo a máme taky novinku: dneska se nám podařilo pokořit jediný cvik z Obedience který se nám nedařil - pachovou rozlišovačku.
Takže 26. června razíme na OB Z do Boleslavy - je tam MČR Belgických ovčáků a u toho jsou zkoušky Obedience.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:16
- Nahlásit

Zuzana T
Ještě jednou gratuluju,už ke konečnýmu výsledku a krásnýmu počtu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:47
- Nahlásit

Vlasta
jedna je na stránkách na úvodu - zítra více,mám toho dneska dost.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:56
- Nahlásit

Zuzana T
Jeden problém tu je - ještě bydlíme u našich.. Kdybych bydlela ve svém, tak se dlouho nerozmýšlím.
No však ona Lexinka ještě nějaký vrhy odchová...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 22:05
- Nahlásit

bilksa
jó to se nikdá neví - všechno máme před s sebou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 22:36
- Nahlásit

Zuzana T
Koukala jsem na fotečku, Lexince to sluší.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 08:03 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Všem krásné ráno. U nás opět zataženo a začíná pršet.

Zuzana T
Jj, to máš recht, pokoušelo. Ale stojím nohama na zemi, teď si další pejsinu vzít prostě nemůžu, musím ještě počkat.

Fotka je nádherná. Moc to Lexince v roli maminky sluší.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 08:25 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Dobré ráno.
Noc proběhla v klidu,akorát jsem tak 20x vstávala.Největší bugr dělala Cathy,která reagovala na každé zakvičení štěňat - babka bláznivá,asi chce také chovat.
Jo a nabízím barvy na obličej,kdyby šel někdo na maškarní - do rána značky Lexyna všechny slízala,takže jsem podle váhy,pohlaví a zbytků barvy přemalovávala značky ve čtyry ráno starým osvědčeným lihovým fixem.
Uvolnila se mi fenka - Slovák zůstal patriotem a vybral si z domácího chovu.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání