| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 07:49
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, u nás nic, pohoda, břicho jak meloun, jeste porad nahore, a granulky nechce zrat (omezila je tak na tretinu), laskominy jo. Stenata vcera mela peknou diskoteku, pri dotyku se tam hemzila, az jsem Brucu litoval. Taky chudak funela. A nechtela na prochazku, coz je u ni co rict. Dosli jsme jen cca 200m k sousedum a uz to tocila zpatky. Vcera jsme nachystali posledni veci na porod, abychom je meli pri ruce. Zbyva mi jeste dokoupit mliko na dokrmovani stenat a ty rozlisovaci obojky. Teplotu jsme merili taky, ale teplomer je blbej, spatne meri. (Zkouseli jsme ho na sobe) Musime sehnat jiny.
Cela rodina uzavira sazky na to kdy se narodi a kolik toho bude. Ja uz jsem prohral , rikal jsem ze vcera. Ale jeste porad muzu trefit pocet. Rikam 5-6. Deda byl nejodvazanejsi, rika 9 a v sobotu
Taky je mile, ze se nam ozvali zajemci, se kteryma jsme jiz domluveni a preptavali se jak se nastavajici mamine dari.
Nechci rikat hop doku.. ale : tri fenecky budou uchovnene a jedna z nich navic bude hlavne profesionalni canisterapeuticky pes. Mame z toho radost. U pejsku je to horsi, tam ale cekam zajemce az po porodu.
Jaky to mliko bych mel koupit? Chtel bych koupit Bosch. A řikala jsi 2kg?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 07:50
- Nahlásit
Vlasta
No to vis... pracuju. Dohanim co jsem zameskal, slibuju co jsem odvolal, odvolavam co jsem slibil...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 08:50
- Nahlásit
Ahoj! Držíme palce všem, co se blíží porod, hlavně ať to všechno proběhne, tak jak má.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:01
- Nahlásit
bilksa
Ahoj, jak se dari po svatbe?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:08
- Nahlásit
bilksa
Hele nepsala jsi do Světa psů něco o agility??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:21
- Nahlásit
Mira A
Ahoj!! Daří se celkem dobře, jen vůbec nestíhám školu. Nemám čas se učit, pořád ještě nějaký zařizování kolem svatby... Radost...
Vlasta
Jj, psala jsem o dogtrekkingu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:27
- Nahlásit
Mira A
No tak to máte podobné projevy - Lexy si vybírá ,ale z ruky sežere cokoliv,co jí nabídnu - takže se neplaším.Ráno sežrala rýři s kuř.masem a trochou granulí - granule pečlivě vypreparovala !Teploměr používám digitální od Hartmanna z Bítýšky
Zatím s ní doma celý den nejsme,ale jezdíme jí s manželem kontrolovat.Doufám,že vydrží do pátku,mám v práci uzávěrku a musím jí dodělat.
Mléko mám od Happy dogu 2.5 kg díky laskavé péči Evky S a flaštičku jsem pro jistotu koupila v lékárně a malým dudlíkem - to ,ale vy řešit nemusíte,určitě máte zásoby od děcek,ne?
Nám se také ozvali zákemci,ne všichni,jedni na pejska se byli dokonce podívat na maminu.
Tak až to začne ,dej vědět
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:28
- Nahlásit
bilksa
No jo, tak téma jsem netrefila, ale včera jsem to pročítala a tak jsem si říkala jestli jsi to Ty?
Zítra maturuje kamarádka od labradorů - je z toho na prášky a chce utéct a nebo tam nejít - tak jsem ji uklidňovala, ať si představí že je těhotná - z toho taky neuteče ani to nerozchodí tak prostě půjde a udělá to - ať to bere tak, že ji stejně nic jiného nezbyde. Ona si dodělává SŠ dálkově - má celkem můj obdiv.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:36
- Nahlásit
Vlasta
TO jo, studovat dálkově při práci je fakt dřina. Vidím to na manželovi. Ale my alespoň nemáme děti, tak to jde.
Zuzana T
Zuzí, uvažovala jsem o nějakých vitámínách na srst, co myslíš??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:57
- Nahlásit
Však oni vás budou ještě natahovat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Směřuj otázku na Evku S - ta má pěkně zásobený e-shop.
Vzkoušela jsem více přípravků,naposledy kombinaci Phytovet Top Shine Coat a lososový olej.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:22
- Nahlásit
bilksa
Přípravků na srst je hrozná kupa a většinou bývá problém, že každému pejskovi sedne něco jiného. Já momentálně na své feňulky používám stejnou kombinaci jako Zuzka (Phytovet a olej). Ale o jejích výsledcích budu vědět až za delší čas, zatím ji podávám asi necelé dva týdny.
Jinak krom lososového oleje hodně doporučuji Canvit H Plus 50 a nebo pak je dobrá varianta podávat pupalkový olej - prodává se i v kapslích a dá se koupit i v lékárně. To podává moje chovatelka od Bocky a naprostá spokojenost.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:30
- Nahlásit
Kdyz tu ted zminujete pripravku na srst, mam taky dotaz - ta moje nova fenule uplne silene lina, pricitam to stresu, protoze v tom utulku to nesla fakt hodne spatne. Kazdopadne doma mam uplne bilo a jakmile na ni sahnu, zustane mi v ruce hromada chlupu. Zacala jsem ji davat CanvitH, pupalku a olivovy olej do jidla, lososovy nechce. Mate nejaky tip co jeste jinyho pridat pri takovymhle fakt nadmernym linani? Rikam si, jestli neexistuje neco co funguje rychle. Ale to bych asi chtela moc A mate tuseni za jak dlouho se muzou ty vitaminy projevit? Psychicky se snad srovna rychle, kazdou hodinou je na ni videt, ze je lepsi a lepsi
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:57
- Nahlásit
Kaccka
Asi bych doporučila i něco na podporu imunity. Ale mně třebas Laruška teď taky línala v chuchvalcích, že jsem myslela, že z ní bude naháč. Línání se teď už zastavilo, tak snad zase obroste.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:49
- Nahlásit
EvkaS
Diky, to je dobrej napad, vubec me to nenapadlo. A co je dobry na imunitu? Absolutne se v tomhle neorientuju, flatik je zdravi samo, takze jsem nic podobnyho zatim vubec neresila.
S tim linanim me nestras, uz ted je tu nasnezeno a jestli se to bude pravidelne opakovat, tak me klepne Ani si nemuzu barevne uzpusobit byt, jeden pes cernej, druhej bilej, to jsem nahrana
Ale za tohle to stoji
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:51
- Nahlásit
Kaccka
Charlotte mi teď taky hárá po chuchvalcích. Zkusím nějaký ten přípravek, aby se mi rychleji dostala do srsti a uvidím.
Jinak Brita má také problémy s imunitou a dávali jsme E vitamin.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:04
- Nahlásit
Kaccka
No budeš mít dva černobílé psy .Když stříhám flatíka po goldenovi,tak se hnedka obalí nastříhanou světlou srstí,takže to furt sundávám dolů.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:07
- Nahlásit
ahojte, mně exnul pc, mám jiný provizorní a nechtělo mě to sem pustit. Kaccka - krása. Konečně vidím jak vypadá setr x LR. Naše smečka má kamaráda irčana, Bresta je jeho celoživotní platonická láska S tím barevným vyladěním je to blbý, já jsem se s převahou žlutých LR ve smečce musela vzdát svého oblíbeného černého kabátu jinak teď mi černá čubka celkem slušně rychle přelínala, ale nevím jestli je to podávaným pangaminem, anebo tím že jsem odpískala výstavu Ještě v sobotu vypadala děsně, včera už se zas leskla
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:18
- Nahlásit
Ketrin1
Změna nicka ????proč ta jednička
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:19
- Nahlásit
To me teda cekaj veci
bilksa
dej pak vedet co jsi Charlottce davala a jestli to pomohlo, to E zkusim, diky
Ketrin1
Dekuju Nevim jestli toho setra vedeli jiste nebo ho tipovali, me se to nejak prestava zdat, ze setra tam nevidim vubec nic. Kdyz zacne sprintovat, vypada spis jako chrt. Tak nevim.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:31
- Nahlásit
Zuzana T
jsem jednička, né? ale vždyť píšu že mě to sem nechtělo pustit, musela jsem se znova zaregistrovat. Škoda že nemůžu být Borgo
Kaccka
no je divný že to nic neudělalo s barvou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:39
- Nahlásit
Kaccka
také bych se přikláněla k chrtovi - irčan by dal delší srst a určo trochu barvičky.
Ketrin1
Borgo už někdo má?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:44
- Nahlásit
Kaccka
Dobrý je Plerasan sirup pro psy.
A nebo pak v lékárně koupit jitrocelový nebo echinaceový sirup. Vše je na podporu imunity.
Ale zase, aby těch vitamínů už neměla hodně.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:45
- Nahlásit
Zuzana T asi ne, ale nemám ráda když se mění nicky jako ponožky.
Kaccka
co anglický setr? - nemá čubinka někde flíček?
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:36
- Nahlásit
Ketrin1
vubec zadny flicky, jen trochu tmavsi usi, hrbet, spicku ocasu a dolni cast zadnich nohou, ale vsechno bych rekla, ze v labradori norme. A srst stoprocentne kratka. Jediny co, ze je stihloucka a ma protahlej cumak, takhle ji vyfotili na oriskiade ted v sobotu. Jeste, ze si ji tam nikdo nevybral
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:56 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
My jsme uz pěkně široký
A taky v postoji
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:12
- Nahlásit
Mira A
Tak v tom postoji mi ani nepřijde,že je těhulka Ale jak je ležmo,tak to je široká pěkně Ty jo,jsem fakt zvědavá, kolik těch kuliček se vám vykutálí
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:17
- Nahlásit
choco
Fotili jsme to ted v nedeli, to bylo 60 dnu od prvniho kryti nebo 56 od druheho kryti. Podle toho ktery se chytlo. Kazdopadne pribyva snad kazdy den. A kdyz si ted lehne na bok, tak je jak parnik...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:25
- Nahlásit
Mira A
A když si Lexy lehne na záda,tak je jak želva sloní...
Hlášení z domova,Lexy sežrala rizoto s kuř.masem,granule vyplyvala ven a šla si zase lehnout - tak dneska bude zřejmě klid.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:01
- Nahlásit
Mira A
Míro Brůča se Vám vleže jakoby roztéká co? Ale v postoji to není tak hrozné. No ale zase když si vzpomenu na sebe osobně tak i v leže vypadá luxusně
|