Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:46
- Nahlásit

EvkaS
No počítám tam 7,15-7,30 - já jezdím všude brzo, chci si vyhlídnout stinné místečko, minule jsem byla sama pod takovým stromem u silnice - já nerada bivakuju u kruhu.
No teď jsem zamyslela - stinné místo možná ani nebudu potřebovat, tak prostě místo kousek dál od hlavného dění.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:47
- Nahlásit

Ketrin
on zase lítá tlak, jestli to není od toho.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit

Dobré dopoledne!

Rudlíček by se mi taky hodil, máme jen velkej na brambory a ten fakt tahat nebudu...

Já jsem přemluvila kámošku, tak mám nosiče. Jen pořád nemám žádnej stan... No přinejhorším zmoknem.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit

Vlasta
Taky se budu snažit dojet do půl osmé. Já zase místo u kruhu ráda, alespoň budu moc fotit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:52
- Nahlásit

bilksa
JJ, já jsem ho viděla už v Brně u vystavovatelek a myslela jsem si že si ho někdo v IKEE ukradl, bo ho tam půjčují - a ono ne, dá se koupit. Jenom jsem chtěla přestříkat ten nápis IKEA, ale nějak nebyl čas.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit

Vlasta
TAky nemusím místo rovnou u kruhu, CHarlotte je hypoš, tak raději někde dál. My dorazíme později, asi na půl devátou.

Jo a nevím, jestli to víte, ale v sobotu pořádá na Konopišti rádio Blaník konzert, je to sice myslím od jedný, ale bývá tam tak 100 tisíc lidí... Fakt super, ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit

EvkaS
Koukala jsem že nabízejí na RK hotel v Benešově - třeba tam nebudeš sama. Já nakonec jedu jenom na otočku a domů, myslela jsem že zůstanu do neděle u máti v MNíšku a že Ti nabídnu ubytko tam, ale ona si nasypala na zahradu modré granule proti slimákům, takže tam se psama nejedu ani já.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit

bilksa
Tak to asi nebude kde parkovat ne? Doufám, že mi někdo zablokuje auto...

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:04
- Nahlásit

Vlasta
No obávám se toho. Fakt nevím, jak to vyřeší... Snad ty lidi přijedou až dýl a my si zaparkujem někde normálně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

bilksa
a parkovné bude o 100% navýšené

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:12
- Nahlásit

Vlasta
Tak to seš moc hodná. Holt slimáci jsou slimáci, to se nedá nic dělat.
Jo, to je přesně ten hotel, ve kterém budu spát - hotel Pošta. Tak snad tam bude i někdo od goldeňáčků.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:29
- Nahlásit

EvkaS
Já jsem o něm taky přemýšlela, mám sice v Benešově tchýni, ale šíleně kouří a na moje astma to moc není. Jenže ji zase nechci urazit...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:33
- Nahlásit

bilksa
No to nemáš lehké rozhodování. Ale chápu, u tchýně by bylo blbé si to rozházet.
Mně tenhle hotel doporučila kamarádka, protože ubytování je tam moc pěkné a hlavně za rozumnou cenu a taky se tam neplatí za pejsky, což mě taky mile překvapilo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:49
- Nahlásit

EvkaS
My jsme takto hezky bydlely s kámoškou v Brně - penzionek a ubytko pro psy neuvedeno, ale vzali nás a taky jsme neplatili za psy - stálo to asi 1200/noc pro dvě osoby - což na Brno není špatné - bylo to cca 15 min. od výstaviště.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:33
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je taky super ubytko! V Brně na Intercanis se snad ubytuju u chovatelky. Jedeš taky na Intercanis?

choco
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit

Pro ty,co nemají facebook DD

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:43
- Nahlásit

Vlasta
zase lítá tlak, tlak mívám permantně nízkej, ale dnes mi ho pořádně zvedla citibank

Až někdy pojedete na nějakou akci do Třeboně, moc pěkné pejsčí ubytko je v penzionu Mlýnský dvůr (+ vedle bažantnice a naproti koníci).

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit

Ketrin
Až někdy pojedete do Třeboně, tak moc pěkné ubytko je u mě.

EvkaS
Vystavuješ na Konopišti i Larušku?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 12:22
- Nahlásit

bilksa
Nevystavuji, Laruška právě sundala kompletně srst, takže je z ní takový nahatý goldenek. Ale budu ji mít sebou. Nicméně, já Laru i tak moc nevystavuji, protože má slabší kostru, a tak za to vždy automaticky dostaneme VD.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 12:25
- Nahlásit

EvkaS
To je škoda, holky by byly spolu v kruhu. No tak se srstí na tom budou holky stejně - taky mám teď naháče.. Ale už máme zaplaceno a těším se, tak jedem. Už jsme dlouho nedostali VD

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 12:30
- Nahlásit

bilksa
No já budu jen v mladých s Bockou. Ale třebas Larču vystavím ještě na nějaké výstavě na podzim, jestli složíme lovecké zkoušky v létě, tak zkusíme ještě pracovní třídu. Tam by se hodila nejvíc.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 12:37
- Nahlásit

EvkaS
Já pojedu ještě Boleslav a letos končím - chtěla bych ty zkoušky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 13:03
- Nahlásit

EvkaS
Charlotte je taky žoužel, Zuzka může potvrdit. Vypadá furt jako mimino.

Taky se chystáme na zkoušky, ale pořád bojujeme se strachem z flinty, tak nevím, nevím.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit

Mám dotaz: nedělala jste si některá kurz střihání psů? Chtěla bych si ho udělat, ale teď nevím jaký, aby mi to k něčemu bylo. Nemáte nějaké doporučení?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit

bilksa Střihací kurz dělala Jana, myslím že u Svopapu. Já u nich před lety dělala canisterapeutický, bylo to docela dobré ale hodně časově náročné.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:05
- Nahlásit

bilksa
A na co potřebuješ kurz? Jako aby ses to naučila a nebo aby jsi měla papír? Myslím, že kdo to umí tak papír ani kurz nepotřebuje, nebo Ty se tím budeš živit?

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:10 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Chci si v Třeboni otevřít salon. Mám na to prostory a ze cvičáku zájemců taky dost. Živit se tím nechci, bo to by mě asi neuživilo, ale ve volné chvíli bych někoho střihla.

Mira A
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:42
- Nahlásit

bilksaChci si v Třeboni otevřít salon respect

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:48
- Nahlásit

bilksa
Tak to jo, já bych se bála těch malých vzteklých ratlíků - slyšela jsem od své střihačky že to je někdy o život! Ale ona je stará pejskařka, takže je umí srovnat i s majitelem, na to bych neměla!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:08 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Když to s ratlíkama zvládám na cvičáku, zvládnu to snad i tady. A musím říct, že majitelé jsou opravdu horší, než pesani. Když přijde na cvičák a ječí už od vrátek, že jsou tam obrovský psy a chtějí sežrat jejich miláčku, to je fakt o nervy.... Pesani si samozřejmě jejich ratlíka vůbec nevšímají...

Míra
To je dost, že si se taky objevil...

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání