| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 20:35
- Nahlásit
No jestli bude pršet, tak jsem v háji - nemám totiž stan....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 20:41
- Nahlásit
Zuzana T
No, nemluvím o tom, jak bude vypadat Bocíšek - jako zmoklá slípka.
bilksa
Já si dneska objednala takový přístřešek, abychom měli kam strčit hlavu, kdyby náhodou. Snad to zvládnu složit. Já jsem takový antitalent na takové věci.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:14
- Nahlásit
EvkaS
Safra, to abych taky něco sehnala. I když teď mě napadá, že se zkusím zeptat chovatelky, ta nejede, tak by mi něco mohla půjčit.
Jinak k nám už se přihnalo šílený počasí - vichřice a buřina, že se klepou tabulky u oken.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 07:48
- Nahlásit
Dobré ráno,
tak jsem včera k večeru vyrazila s Lexy na očkování k vetovi a cestou zpět nás stihla průtrž mračen.Domů dorazily tři totálně zmáčené a zabahněné slépky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:08
- Nahlásit
Dobré ráno, já stan mám, ale slíbila jsem případné ubytování paní nákupčí se dvěma psama, v případě nejvyšší nouze by se tam asi ještě jeden pes vešel, ale nevím, nevím...
Ještě jsem si blbka koupila černý, takže na déšť jako jo, ale jako slunečník je nepoužitelný. A se skládáním mám taky těžké problémy.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:18
- Nahlásit
Vcera jsme byli ve slejvaku vyzkouset s psikem novou kolobezku, bylo to super!!! Projizdky v desti vrele doporucuju, akorat po prvnim prujezdu louzi jsem si vzpomnela na pamatnou vetu z Obecny skoly - 'kde jsou moje blatniky!?!?' Ale jinak parada.
Na Konopiste vam budu vsem drzet palce at se to pocasi aspon na vikend trochu umoudri
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:34
- Nahlásit
Vlasta
No já bych měla mít ten přístřešek světle zelený i s okýnky, tak jsem na to zvědavá. Hlavně na tu "snadnou montáž".
No a pokud to půjde, tak tam při nejhorším ještě někoho vmáčknu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:42
- Nahlásit
EvkaS
Já jsem ho kupovala loni v Boleslavi tam lilo jak sfiňa- už jsem byla celá mokrá až mě napadlo jít ho koupit - a už jiný neměli - prodávali tam ty rybářské slunečníky za 150 Kč v akci - ale to jsem nevěděla a už nebyli. Mám to na nějaké pruty co se jenom narovnají a zaseknou, jenže to jde těžko a skřípe to prsty a ještě hůř to jde zase zlomit - taky mi říkali, že je to brnkačka....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:48
- Nahlásit
No já mám zážitek s tím stanem raz dva tři - takový ten s obručemi,který hodíš na zem a on se rozbalí. Když víš,jak na to,tak je to docela lehké,ale poprvé to byla veselá taškařice.E.H. ho měla v Polsku poprvé a štěstí bylo,že ten samý měli ještě asi tři lidé,tak jsme okukovaly a pak se nám to nakonec povedlo složit.Tenhle a je super.
http://www.psisvet.cz/store/goodsdetail.asp?strGoo dsID=ST
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:24
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem ho viděla v Bratislavě - jak jsi ho rozkládala - je super! Docela bych ho brala akorát co s tím mým? NO zase tolikrát ho nepotřebuju, tak jenom dokoupím slunečník a bude to.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit
Vlasta
Já si nekoupím nic,s jednou čubou to nená smysl,to se vždycky k někomu přifařím.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit
Zuzana T
Jo tenhle stan je super, akorát trochu mimo můj rozpočet. Ale až budu mít víc hafíků, tak do něj asi stejně půjdu. Moc se mi líbí.
Jinak mně už přišel ten přístřešek a myslím, že déšť i slunce v tom přinejhorším přestojíme. Není moc veliký, ale pro jednoho člověka a dva pejsany akorát.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
EvkaS
Evi zeptej se na to jmenovkyně z Moravy - venku se dá pořídit o moc moc levněji!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:57
- Nahlásit
já mám ten domeček 4Pet Home myslím že XL a spokojenost - pro dva psy spousta místa, vešli by se celkem pohodlně i tři, a je to lehké, skladné, v případě potřeby jedna osoba zvládá přemístit z auta najednou psy, domeček i eventuální další bagáž
Dokonce uvažuji že ho teď vezmu na dovču, pokud půjdeme někdy na pláž aby měl Borgo stín
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit
Zuzana T
Aha, tak na to se určitě zeptám. Děkuju.
Ketrin
Tenhle mám taky a je fakt skvělý.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit
Holky, o víkendu bude určitě strašně. V sobotu tady pořádáme dětskej den,samozřejmě venku v přírodě, takže je logický,že budou padat kroupy. Já jsem u koní,tak to tipuju na nějakou melu,kdy se koně splašej a budou nás chytat někde uprostřed lesa. No a v neděli jedeme na Kono,takže bude natuty lejt,aby Fanča zmokla a vypadala ještě hubenějc než je
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:08
- Nahlásit
Kaccka
A ty na Kono nejedeš? Jsem myslela,že jsi přhlášku posílala?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:09
- Nahlásit
jana33
Nech toho jo,mysli pozitivně!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit
jana33 Fanču strčíme k Coralině do domečku a my půjdem do hospody, neee?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit
Ketrin
Hm,to z toho domečku moc nezbyde - tyhle dvě nudící se pohromadě!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:20 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
Já myslím realisticky Domeček vběhne do nějakýho kruhu úplně sám
A vůbec Zuzko nevím,co je to za vtipný poznámky na adresu našich jemných něžných labradořích holčiček
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit
jana33
Jéé to je škoda že jsem na Konopišti - bych se jela svézt na koníkovi...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:24
- Nahlásit
jana33Domeček vběhne do nějakýho kruhu úplně sám
spíš se půjde koupat tam do tý strouhy... a pak hurá ke stánku na klobásu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit
Vlasta
To je Dětskej den s atrakcema pro děti,tetko
Ketrin
Jj,to odpovídá a pak možná ještě ke stánku s aportama, domeček si odnese zvláště ty chlupatý ta představa mě docela baví
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:28
- Nahlásit
jana33
nene, na posledni chvili jsem posilala jen Budejky. Tenhle vikend jsme puvodne meli byt uplne pryc, takze jsem to ani nezvazovala. Nakonec je vsechno jinak a mrzi me, ze na Kono nejedem, ale co se da delat. Vynahradim si to na podzim v Oslavanech
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:31
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Za to můžou ty vaše pomlouvačný řeči na jejich adresu,nepamatuji,že by jste o nich říkaly klidné,hodné ,poslušné.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:34
- Nahlásit
Zuzana T
Protože nejsou ale pomlouvat je můžeme akorát my
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:40
- Nahlásit
jaký pomlouvačný, to je přece chvástání - labrador má být temperamentní, extrovertní tvor
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit
Ketrin
Jo táák,jakože kdybychom o nich psali,že jsou klidný hodný poslušný,tak by byly holky nemocný nebo ouplně blbý
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:01
- Nahlásit
Všechny vás zdravím!!
Zuzana T
Stan je moc pěknej, ale pro mne, jednoho člověka a Charlotte zbytečnej. Asi si vezmu celtu...
Labradoří holčičky jsou přece vždycky hodný, ne?? Takový klidný zvířátka a vy je takhle pomlouváte... I když já se svým hypošem bych taky měla mlčet.
|