| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
,no jo,dobře fotíš a modelka zaujala .
Chci se zeptat - Cathy začala příšerně línat podsadu a to jsem si myslela,že vykastrované feny línají pořád ale málo.Jestli to tak půjde dál,tak ani na Kono nepojede,líná ve flekách .Jaký je ten Aptus Eforion nebo by jsi na srst vykastrovance doporučila něco inčího?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit
Zuzana T No jo to je pravda - plemeno je velké - tak to máme 50 na 50.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:41 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Zuzana T
Hm, koukám, že se všichni na to línání domluvili. Já teď na zkoušku koupila holkám ten Phytovet Top Shine a uvidíme. Jinak na extrémní línání určitě není špatný Aptus Biorion, pak je hodně dobrý Cani Derm (tablety) - to je čistě přírodní přípravek a nebo Dermanorm kapsle. A pak mě napadá, jestli třeba není oslabený imunitní systém, když tak nezvykle hodně líná?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
No už mne to také napadlo,ale je jinak veselá,venku zvesela běhá,dobře žere,nepozuruji na ní nic zvláštího.Je od včerejška dost smutná - páníček odjel s karavanem bez ní...
No po neděli jdeme s Lexy na kontrolu a přeočkovat herpesvirus,tak vezmu Cathy s sebou,aby se na ní doktor podíval.
Kouknu na ty přípravky a když tak bych si něco objednala na to Kono,jo?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:53
- Nahlásit
Zuzana T
No určitě na ni raději nechcej vetíka juknout a uvidíš, co poví. Když budeš něco potřebovat, tak písni na Kono dovezu i s mlíčkem (to budu mít už v pondělí).
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:08
- Nahlásit
EvkaS
No líbí se mi i Cani derm i Dermanorm kapsle - ten Aptus Biorion je jako doplněk k vařené stravě,to nevím.No písnu v týdnu,jo?
Napiš mailík o tom dnešku,jsem zvědavá.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:17
- Nahlásit
Zuzana T
Jéje, promiň, já se upsala - myslela jsem ten Aptus Eforion. Ten biorion opravdu pro Cathy ne.
Hned jdu psát mail.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit
EvkaS
No tak já se ještě rozmyslím..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:44
- Nahlásit
Tak všichni dobrou,já jdu naspávat na dobu,kdy mi štěňata nenechají.
Zítra výstavníkům i zkouškujícím držím pěsti a koukejte pak poreferovat!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 16:22
- Nahlásit
Ježiši lidíí- je to někdo- já u té televize nemůžu vydržet - to jsou nervy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:26
- Nahlásit
Ale dobře to dopadlo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:52
- Nahlásit
jana33
Dopadlooo super - kluci jsou skvělí - mlaďoši našim rozmazleným a unaveným internacionálům vytřeli zrak! Ale sledovat televizi jen se psy je na mrtvici,vždycky když jsem zařvala,tak se holky rozštěkaly a Lexy na mně skákala,no blázinec.
Byla jsi v Litoměřicích?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit
Zuzana T
Jj,dopadlo to,jak jsem čekala, Kašpárek nám dal VD za hubenost a nedodělanost. Tak jsem mu řekla,že to mi přijde v třídě mladých odpovídající
Ale F mě moc potěšila,hezky běhala, nebránila se při ukázání zubů a dokonce hezky stála,takže jsem spokojená. A moc hezky jsem si tam pokecala se 2 myslivci,chovateli, bylo vidět,že tomu opravdu rozumí a jim se F líbila
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:58 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Takhle hezky stála,fotka nic moc,ale F to sluší Musí se kliknout pro zvětšení
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit
jana33
No nevidím ji celou,ale to co vidím se mi líbí - možná ještě potřebuje trochu vypracovat hrudníček,ale je mladá a má dost času .Jinak se mi líbí,že má krk,někteří labící ho nemají .No pro mě hezká smetanová holka,ale po tom,co u GR předvedl K. v ČB,se zase tak moc nedivím.
Jo a ty máš dlouhé vlasý? Já tě pamatuju nakrátko.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit
Zuzana T
Jo,ona je samozřejmě nedodělaná a štíhlá,o tom žádná,ale je jí taky rok a je vyběhaná a nemá na sobě gram tuku,jako někteří její vrstevníci. Prostě není to,co si někteří rozhodčí představují. Hezky to řekl v MB Korda - fena je subtilní,což ale zcela odpovídá jejímu věku,za rok bude vypadat úplně jinak
Já měla vždycky dlouhý,pak asi rok a půl krátký a teď už jsem to zase nechala narůst.
Jo a Vlasta je šikovná,našla si mě,dostane kokino
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:43
- Nahlásit
jana33
Vlasta je myslím také spokojené,má V2 a když mi četla posudek,tak bych řekla,že to paní Č.vystihla dobře.Mám zprávičky,že si to Č. užívala a posuzovala dobře - vítězové byli v typu podobní.No já vím,že ona plemeni rozumí,ale bohužel Lexy není její typ.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:46
- Nahlásit
Zuzana T
Jo,já vím, Č si to užívala,ale některý poznámky si podle mě mohla odpustit. Nojo, Lexy taky není typický bílý huňatý medvídek
Co mě dostalo,resp. jsem se v tom utvrdla,že jeden labrador, ted chodí v mezitřídě, je už junioršampon, má dle mě na 99% dysplazii loktů. Tedy nejsem jediná,kdo to viděl.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:47
- Nahlásit
jana33 ahooj, jsi mi to kokino mohla dát hned - jsem měla pěkný hlad - no alespoň v něčem to bylo pozitivní ne ?? Myslím v navazování známostí. Jsem so docela pěkně popovídala už před kruhem a potom po výstavě s majitelem vítězného psa a naší třídě, potom jsem mu šla ještě dodatečně pogratulovat protože jsem nešla na focení ke druhému místo - jsem nevěděla jestli mám a nebo - tak zvítězilo ne - a byl fakt sympaťák, ještě byl docela překvapený že to beru jak to beru - čili v pohodě - no jak jinak??? Tak jsem popovídali a zase nás porazí na Konopišti - tož tak to je a co jako s tím??? Že jo?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:51
- Nahlásit
jana33 myslíš poznámky typu: já jak jsem z toho na dva roky vypadla tak fakt nevím kdo je kdo a kdo komu patří a vynadal mi jenom jeden pán- což pronesla k dalšímu vystavujícímu rozhodčímu?? Ale je fakt, že psy co byli v pořadí tak byli opravdu jeden jako druhý - beru na vědomí, že se jí Greeny nelíbí a jak říká Zuzka - v posudku je všechno pravda - byla milá a i mi vysvětlila proč dle jejího názoru nemám nárok na res. CAC - takže já v pohodě!
Ten nespokojený pán byl ve psech a mezitřídě, a odcházel z hooodně brutální poznámkou - ale proč to jsem si nestihla všimnout - ani kdo to byl nevím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:54
- Nahlásit
Vlasta
To taky,ale teď jseš spíš myslela na poznámky o ideálu krásy,někoho by se to mohlo dotknout.
Jo,ty pánové byli fakt milý, a když jsme stáli u kruhu,tak mě u každýho psa upozorňovali na něco,čeho bych si třeba vůbec nevšimla,měli to neuvěřitelně v oku. Jen s Kašparem teda moc nesouhlasili
A kdo u vás celkově vyhrál?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit
jana33 hele nevím, po fenách otevřená jsem jela ke tchyni, ale podle toho co tam dělali paní pomocnice v kruhu - možná vyhrál někdo, kdo na to nebyl nominovaný Jsem tam chvíli stála, protože jsem si chtěla vyptat výsledky psů - ptala jsem se jestli je vyvěsí a paní mi odpověděla že se zeptá - no tak nic, až do doby co jsem odjela výsledky nebyly. Napsala jsem si třídu šampionů, protom Caciba psa pak jsem se vracela že budu psát feny a paní šla vyhledávat majitele Cacibového psa že tam zapoměl složku a že jim zbyla na stole, ve složce ale nebyla CACová kartička, asi ani ta druhá, pána tedy nenašla - no nevím tak daleko jsem nikdy nebyla, ale myslím, že tam ta složka patřila... ale těžko říct jaký měly systém.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:05
- Nahlásit
ale těžko říct jaký měly systém.
Ani oni to nevěděli. Třeba čekali,že jim někdo poradí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:38
- Nahlásit
Vlasta
jana33
Já info mám,psíky jsem měla díky Vlastičce on -line a feny zase díky jiné kamaráce.Cajc byla Keira Nightly Artemis Gold,Mezitřídu vyhrála - konečně - věčně druhá Rozárka Chlupaté štěstí ,otevřenou jsem zapomněla,prac.Athylla z Liblických rákosin a byla též r.CACIB,šampíky vyhrála Lexy věčná rivalka Christina Aquilery Artemis Gold a byla i Cacib a BOB.Cajc ve psech byl pejsek tuším Aron z Brandtovy Výšiny po Carlssonovi Dynasty Anah.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:41
- Nahlásit
Ahojte,
tak WT byly skvělé. Naprosto úžasné terény - mákli si i páníčkové. Akorát jsme vypadly na poslední disciplíně. Laruška mi vyběhla - alespoň jsem ji stopla. Holt všechno je jednou poprvé. Ale jinak jsem s ní fakt spokojená, pracovala hezky. Tak snad příště.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:44
- Nahlásit
Zuzana TCh. Agilera vyhrála otevřenou a na šampíky jsem tam nebyla - tak to nevím - v nich byla jenom Arwínka a Ellis Excelent z ŕíč. luk
EvkaS máme to přece domluvené na příště - ty první a já druhá ne?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit
Vlasta
Domluveno. Teď už to jen vnutit rozhodčím.
Jinak RK bude dělat v září WT na Konopišti, povede to Eva Černá. Tak když nebudeme hárat, tak určo pojedeme
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit
EvkaS No to pojedeme - v září mám třídní sraz a kvůli tomu nepojedu na do Oslavan - a to KOnopiště určo nebude stejně jako jejich klubovka - tak vyrazíme - napiš to Míše, to už by mohla jet taky!
|
Kluci
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla a koukám, že se retrívři spojili, super . Fanča byla na výstavě skvělá, krásně běhala i stála a je to moc hezká holka, má úžasnej kukuč )). Akorát jsem si nekoupila katalog, tak nevím, kdo byl kdo....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit
Vlasta
No otázkou je, zda RK vypíše taky alespoň třídu M. Teď byla jen třída E a L.
|