Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:55 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
Počkej na Alběři, dostanete tam s Evou takový školení, že budete obě taky mluvit svahilsky a na přesrok to nebude jen psí tábor ale i fototábor

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:01
- Nahlásit

Mira A
No, tak základní otázka zní, co s tím chceš fotit? Pokud to chceš na focení do místnosti, tak bych šla do té Canon 17-55 2.8 - rozhodně neprohloupíš, protože recenze o něm hovoří velmi kladně. Kreslí moc hezky - ale je to obyč plasťák, takže ho taky můžeš snadno utopit. Pokud chceš s tím fotit spíš venku, tak bych šla buď do té Canon 24-105 F.4 a nebo možná i do Canon 24-70 2.8 - to už jsou L-ka a nějaké zmoknutí je nerozhází a pokryjou větší rozsah, ale na focení třeba psů už bych řekla, že je to zase krátké. Jinak ta čtyřka světelnost není zase taková tragédie. No a pak je ještě na zváženou Canon 15-85/3,5-5, 6, ale taky je to plasťák.
Jinak to, že ti zmoknul, tak to nemusí být ještě komplet mrtvý. V autorizovaném servisu v Praze ti mo můžo přečipovat a bude zase fungovat dál. Ale nevím kolik to koštuje.

Zuzana T
Vlasta
To je prostím fotografičtina.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:02
- Nahlásit

Mira A
hm,to si fandíš,to nevíš,co dostaneš do ruky za " materiál" - tim teda myslím jen sebe .

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:03
- Nahlásit

Mira A
Já chci taky na foto-tábor.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:04
- Nahlásit

EvkaS
To musíš za Evičkou P!!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:34
- Nahlásit

OPI
V baráčku je fajn, užíváme si to.Jj,novou holčičku máme,ale už to není ouplný štěkanátko,už je jí rok. Tak to jsem ráda,že Nutradyl zabírá,s Rozárkou je to taky jak kdy,ale v zimě zvládla celodenní naháňky i hony s přehledem,tak jsme byli rádi

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:39
- Nahlásit

EvkaS
Má to být takový allrounder. Takže na doma i na ven. Měl by být z 90% na těle. C17-55 je výborný, četl jsem názory že není Lkový jen proto že je EF-S, a proto je taky plastovy. Opticky si ale nezada. Svetelnost se mi líbí. Šířka na spodku taky, asi to vyhraje, kvůli focení uvnitř. C15-85 jsem taky zkoumal, nevypada vůbec zle a rozsahem by byl asi nej, Je to nástupce toho 17-85 a ten byl hrozný, i když - naučil jsem se s tím žít. A tenhle nový je daleko lepší. 24-70 F2.8 bych neváhal kdybych měl FF, ale takhle... to oželím kov. tělo a těsnění a L proužek a koupím C17-55.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit

EvkaS Ale na druhou stranu přiznávám, že se mi moc líbí 24-105 F4 L Usm, Svým rozsahem, Lkovou třídou, světelnost si myslím, že není zlá, a ten málo široký spodek bych nahradil tím širokáčem...a kdybych v budoucnu šel do FF, tak si ho můžu nechat hmm a co ted?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:49
- Nahlásit

Mira A
Tak je rozhodnuto. Jinak tvoje foto jsou moc pěkný, taky ráda chodím prohlížet na www.
My sníme o momentální novince CANON EF 70-200/2, 8 L IS II USM.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:54
- Nahlásit

Mira A
No, kdybych si měla vybrat já, tak já jdu určo do toho 24-105 F4 L Usm. Na tuty. Pokryje to většinu běžného focení, navíc jak sám říkáš, kdybys šel do vyšší třídy, tak se to určo vyplatí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:59
- Nahlásit

Zuzana T Pojďme trucovat - od té doby co přišla Evča tak s Mírou není rozumná řeč - co myslíš????

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit

EvkaS
Tak jo. 24-105. Tu 17-55 si můžu půjčit od souseda
Jinak já už jsem koukal, že to tam máš samý 200mm a F2.8, a 7D proč myslíš, že jsem ti říkal, že se technika nezapře? Ono je to na těch fotkách vidět.
Já jsem dostal kacířskou myšlenku, prodat C100-400L a koupit C70-200 F2.8L, používal bych jí častěji.... ale teda spokojil bych se s tou verzi bez IS.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:07
- Nahlásit

Vlasta
Promiň, potřeboval jsem to s někým probrat, zkoušel jsem to i na fotografické diskuzi, ale nic.
Tak já budu zase chvíli mluvit normálně.

EvkaS
Jo a díky za pochvalu Však já se taky chodím kochat...
Jo a ten mrtvý seťáček je fakt mrtvý, Cvaknu s ním fotku a zahlásí chybu v komunikaci mezi objektivem a tělem. pokaždý.
Ono taky dva dny na stole na zahradě, když pršelo mu neudělalo dobře.... a když jsem to říkal v AWH servisu, tak mi říkali, abych jim to tam ani neposílal, že to nemá cenu...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:12
- Nahlásit

Mira A
No, jo technika je technika to je pravda. Ale taky to musí bavit.
Jinak ten náš objektiv také není stabilizovaný. Stabilizovaná verze už byla za moc Kč. Ale u té novinky by nám to až tak nevadilo. První recenze o tomto objektivu hovoří skoro nadpřirozeně, takže můžeme snít dál...
Každopádně Canon 70-200 2.8 L USM je naprosto skvělý, můžu doporučit!!! Jen kdyby byl lehčí, bylo by to fajn. Ale monopod tomu hodně pomůže, když se fotí něco na jednom místě a ne na procházce. No a s přístrojem se ještě pořád učíme.

Vlasta
Už mlčím. Míra si začal.

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:17
- Nahlásit

Vlasta

OPI
Ahoj, jak válčíte?

EvkaS
No miláčik, jak jste tam byli s těma třema dělama,tak chodil a prý,že mi koupíte další foťák k narozeninám? Hahá, vtip

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit

Hele Zuzka už ani nechce se mnou trucovat.....
EvkaS Jo v poho - já myslím, že i kdybych ten svůj foťák našla, tak ho ani nemůžu vytahovat před lidma - on mě stejně štval - uměl vyfotit psa jenom když pes stál........

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:26
- Nahlásit

Vlasta
takový jsem měla taky, po tom,co si pořídil Marťa zrcadlovku už po ní neštěkl ani ten pes a focení jsem mu s radostí přenechala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:33
- Nahlásit

choco no jo, to byla výhodná koupě - v akci v Hypernově! - ten můj.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:41
- Nahlásit

Vlastauměl vyfotit psa jenom když pes stál
Joo to byl jeden z mnoha důvodů proč jsem přešel na zrcátko

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 19:08
- Nahlásit

Já chci taky zrcadlovku a instruktáž, jak s tím zacházet. Ale když vidím, tu svahilštinu, tak asi zůstanu u toho, co mám doma.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 19:28
- Nahlásit

bilksa
Neboj, jedeš na tábor ne? dostaneš výcvik

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 19:45
- Nahlásit

Kurník, že já se tam za vámi do Albeře vypravím nějaký den z chalupy aspoň podívat tam bude tolik známých tváří...

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit

Mira A
Jj, jedu, ale nemám zrcadlovku.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:21
- Nahlásit

bilksa
Tak uděláme teoretickou průpravu....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:26
- Nahlásit

Mira A To bude jako když jsem si doma vynucovala prvního psa a chodila jsem se projít a když se manžel ptal kam jdu tak moje odpověď byla: se psem! To v době kdy jsem žádného neměla. Potom manžel usoudil, že už s tím nic neudělá a rezignoval a mohla jsem si pořídit Kejsu. Potom rezignoval ještě jednou........ a máme Greena.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:29
- Nahlásit

Vlasta
Že bych začal pracovat na druhé čubině u nás doma?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:33
- Nahlásit

Mira A To bude to nejkrásnější štěňátko ne?? Já chci tuto taktiku vyzkoušet ještě do třetice - manžel tedy při této myšlence chytá amok - ale to předtím taky - mám ještě tak asi 2-3 roky na přípravu na frontální útok!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:33 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Mira A
To je snad jasný,když budou štěnda,ne?
Se tady dneska nějak nechytám,na tábor nejedu, zrcadlovku nechci, křížení tralaláků a labradorů mi je úplně fuk

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:40
- Nahlásit

jana33 tak nahoď něco jiného ne????

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit

jana33
To je v poho, ja se ted taky nejakou dobu nechytal...

Vlasta
Ale tak ja musim rict, ze my bychom chteli, ale az déle. nicméně to bylo fajn, když jsme hlídali Caritu (Brůči mamku) - teda hlavně Blanka.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání