Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:35
- Nahlásit

Vlasta
No byly na 4.místě, vypadli při první disciplíně, ale te´d nevím,jestli jí vyrazil a nebo nedohledala...asi to první je správně,ale pak už šlapala jak hodinky...

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit

Vlasta
Ha, tak to se nad námi máma taky snažila takhle vyzrát a mlsky hlavně přede mnou schovávala, ale můj nos je čtyřkovej

brookbank
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit

choco
nene, myslím že nedohledala ten druhý aport, že ji tam nemohla dostat...bych se fakt divila kdyby vyrazila

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:43
- Nahlásit

Aha, no já si nebyla jistá...máš pravdu, hledala tam vlastně docela dlouho a myslím,že pak Iva říkala, že se tam nekoukala nebo co.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit

Ketrin
Pracovní linie mi nevadí a ni u LR ani u GR,od toho jsou pracovní.Smutné je,když to někdo míchá dohromady.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:02
- Nahlásit

Zuzana Tjá nepsala o pracovních liniích, ale o úděsných rozdílech v typu u show. Trial line je tu, má své příznivce a je to tak určitě v pořádku. Míchání taky nefandím. Asi si někdo myslí, že se to zprůměruje, když fenu mastodontího typu nakryje trialákem

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:06
- Nahlásit

No ale na těch WT bylo taky několik typů pracáků labrošů - někteří dlouhonozí, a někteří nižší - hubení tedy všcichni.

brookbank
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:08
- Nahlásit

typů pracáků labrošů - někteří dlouhonozí, a někteří nižší kam pak spadáme my?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:18
- Nahlásit

Ketrin
brookbank
Tak já zatím viděla tralaláky jen od rakušáků na Kono a pak Ferrari a toho psa od Koukolové - a ti mi připadají stejní.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit

Zuzana T jestli se nemýlím tak ti jsou všichni čistě trial, ti "míšenci" se teprve objeví.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:00
- Nahlásit

No mě právě od Míši fena přijde nižší než třeba od pořadatelů.
A loni v Milovicích byl jeden černý pes a ten měl tak asi výšku ohaře - nebyl ošklivý,ale fakt vysoký.
brookbank
vy jste tak napůl mezi oběma

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit

Vlasta
Ketrin
No je fakt,že je většinou vidím letět tryskem a to se pak výška špatně porovnává.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:39
- Nahlásit

Zuzana T
tak jsem volala střihačce jestli bude do pátku zázračný stroj v provozu - a nebude, chce se podívat ještě po jiné firmě ach jo... jsem se těšila.

brookbank
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit

u nás je "míšenec" pes od Petra - Icke a jinak prťata co se teprve uvidí co z nich bude...

Vlasto, ona je malušenká

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:44
- Nahlásit

Vlasta
chjo, to mě mrzí... tak snad ho sežene brzo.

Zuzana T
ti černí pracovní se i špatně fotí, jak jsou rychlí. Ale jinak sdílím názor, že bych rozhodně nemíchala pracovní a show linii.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit

EvkaS
na Vašich fotkách není vidět že by se něco špatně fotilo. Koukala jsem že máš na stránkách i postoje holke ze včerejška - moc pěkné. Mě se strašně líbí ta Greenova fotka z výcviku jak leze z vody s kačenou a kolem ještě lítají kapky vody - to je moooc hezká fotka.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:01
- Nahlásit

Vlasta
No to je tím, že nevidíš ten odpad fotek, když se fotí trialoví pejsani. Černí psi se obecně fotí špatně a úplně nejhůř curly, za to může jejich kudrnatá srst. Ale když je světlo, tak se občas i zadaří.
Fotky Greena ti zase dám na CD nebo ti je můžu poslat mailem, jestli chceš. Taky se mi ty vodní líbí, když kolem nich stříkají ty kapičky vody.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
Tak jsem zkoukla ty fotky,co jsi vybrala - volné jsou pěkné,jen Bocinka má zavřená očka.V pevném je Bocka vykroucená k tobě a Larušce foukalo "pod sukničku" a příště nemůžeme fotit v trávě,chuděrám jsme amputovaly nožičky.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:26
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, nemůžeš na to koukat tak kriticky. Mně se ty fotky i tak líbí, protože já nejsem schopná udělat lepší. Takže i tak moc děkuju! A Bocka je má zavřený všude - chudinka týraná.
Tak zkusíme něco vyfotit na Konopišti. ;)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:27
- Nahlásit

EvkaS
Tu Bocku ve volném pošli Evě H.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:28
- Nahlásit

EvkaS
No jo musím si shromaž'dovat fotky na ty stránky že jo....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:34
- Nahlásit

Zuzana T
Tak třeba si ji Eva H. sama vyfotí na Konopišti. Ale poslat jí to určitě můžu.

Vlasta
No právě! Počkej, až to tam pak budeš všechno nahrávat, to budeš potřebovat dovolenou.

OPI
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:08
- Nahlásit

ahojky, jdu poprosit o radu, mám labradora 5 a půl let a poslední dobou z něj chlupy padaj neustále, nikdy jsme s tím problémy neměli,ale teď to je děs.Chtěla bych mu na to něco nasadit,ale nemám v tom až takový přehled, jediné co tak znám je lososový olej a nebo biotin,ale nevím od které např. firmy...atd.. tak jestli máte nějaké rady sem s nima prosím

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit

EvkaS
Zdar! Budu kupovat novej seťák - nechceš mi poradit?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:44
- Nahlásit

OPI
Nazdáár,jak se máte? Biotin používáme od Carressu a myslím,že je kvalitní, olej od Kronche nebo Brita,myslím,že to vyjde nastejno,fajn je i pupalkovej olej. Ale letos maj snad všichni psi línání extrémní

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:49
- Nahlásit

Mira A
Ahoj. Ráda poradím. Co máš za přístroj a jakou máš představu?

OPI
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:08
- Nahlásit

jana33
ahooooj, no my se máme fajn
Děkuji za info okouknu to, letos to z něj fakt padá šíleně...
A vám jak se bydlí v baráčku, že se ptám co, je to paráda
Minule jsem zahlídla že máte psí slečínku tak moc gratuluju.
carlos od té doby co má nutradyl tak musím zaklepat že se to o dost zlepšilo,ale nějaké celodeňáky to na něj není... hold s každým rokem to už bude znát...

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:21
- Nahlásit

EvkaS
mam Canon 50D takže crop 1,6. Umřel mi seťák (17-85) diagnoza : moc zmoknul. No a tak chci C17-55 F2.8, ale pak budu mit 'diru' mezi 55 a 100mm. Protože mam C 100-400. Z rozsahovyho duvodu jsem pokukoval po 24-105mm, ale ten je zase 'jen' F4. Tak nevim. Jasně, že není tak širokej na spodku, ale to mi vynahradi muj C10-22. Tak se v tom tak nějak plácám. zatím vítězí myšlenka na ten C17-55 f2.8.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit

Mira A
EvkaS
Hele,to mluvíte Svahilsky?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:39
- Nahlásit

Zuzana T machrujou!

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání