| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:31
- Nahlásit
Vlasta
Aha,paní i obě čubiny znám.Jdu ven,mám na sobě zimní bundu,snad nezačne sněžit!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:28
- Nahlásit
Zuzana T U nás je 15°C ale fučí - taky jsem byla v zimní bundě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit
Vlasta
Jsem zpět,trochu se oteplilo,ale fičí vítr jako blázen.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:43
- Nahlásit
Zuzana T Teď mi psala kamarádka z Blavy - mají prvního CAJCe - to jsou ti z maď.viszlou - jak jim v Ostravě po prohlídce zubů doporučili odstoupit - ne že by je fena neměla, ale údajně kousla rozhodčího - nekousla, ale odmítla si nechat prohlédnout mandle.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:45
- Nahlásit
Vlasta
Haha,já ti právě poslala maila o téže výstavě a fotky moc hezky uklizeného bytečku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:19
- Nahlásit
Zuzana T hele tak mám dobrý pocit - před chvílí jsem myslela že mám doma bordel, protože včera jsem byla pryč, dnes půl dne taky a teď se mi do ničeho nechce - ale mám vlastně úplně uklizeno prosti těm cikánům - to byl hnus!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit
Ahoj všem!! Hlásíme návrat z OVVR - jsem totálně zmrzlá, ráno 4,5°C, odpoledne 9°C, takže šílená zima. CHarlottka mě překvapila byla strašně moc šikovná, máme 226 bodů. Rozhodčí nás moc chválil. Jinak jsem byla hrozně zklamaná z úrovně psů - fakt bída, něco tak hroznýho jsem dlouho neviděla. To, co předváděli některé panička, jsem teda nezažila. Neskutečný....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:38
- Nahlásit
bilksa Jéé tak to je hooodně úspěšný víkend - gratulujeme moc!!!!!!!!!!!!!
A ty co předváděli psí kusy - udělali a nebo ne??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:53
- Nahlásit
bilksa
Ahoj gratulkáá - kde si byla na Ratmíráku?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit
Vlasta
Udělali, proto jsem byla znechucená. Já bych půlku do chovu nepustila, aport jim nic neříká, do vody plavali skoro paničky, aby něco přinesli. Nejvíc mě dostávala korona - tleskala těm nejhorším výkonům, jako že to udělali... Ještě, že rozhodčí alespoň pochválil fakt pěkný výkony.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit
Zuzana T
Ano, měli jsme být včera v Drahotěšicích, ale přihlásili se jen 4 lidi - tři jsme byli my ze cvičáku a jeden cizí, Karel Jedlička by je pro nás udělal, ale Korda mu to zakázal. Tak jsme museli dneska.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit
bilksa
No když si vzpomenu,jak těžké byly OVVR když jsem je dělala s Cathy - třeba korona.Pes musel jít ostatním před čumákama,jeden rozhodčí sledoval psy ze předu a jeden zezadu.Jakmile se někdo naježil,dělali si puntíka sledovali pak jeho chování po celou dobu zkoušek.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:20 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
No rozhodčí pochválil dva labroušky - ty byli fakt výborný a pak Charlottku a její starší ségru, kterou vedla chovatelka. Měla jsem z toho radost, to potěší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit
Zuzana T Hm a u nás vyrazili psa za agresivitu a páníček si udělal nové OVVR, by mě zajímalo jak to udělal se zápisem v PP - asi je "ztratil" - a že ten jeho pes prudil natvrdo to jo, bála jsem vedle něho stát.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:25
- Nahlásit
Vlasta
Tady vyrazili jednoho psa, co se bál střelby. Nedal se vůbec přivolat.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:31
- Nahlásit
Vsem uspesnym moc gratulujeme!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 18:45 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Koukala jsem na stránky tvé rodné chovky- oni už nemají žádné goldeny?
Jo a kdo má zájem,na stránkách mám fotku Cayry po Montym a Beverly - moc se mi líbí a jsem na ní moc pyšná
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit
Zuzana T Jsem nakoukla - je fakt hezká, s Codym jsou typově Monťáci, takový plní, kulatí, silní - nemyslím tlustí!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:21
- Nahlásit
Vlasta
No Cody tlustej teda je -musí 2 kila zhubnout.Máš pravdu jsou silní v kostře a mají kratší hustou srst,takže v dospělosti budou chlupatí medvědi,jsou už dost vyspělí,takže doufám,že už moc sílit nebudou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:59
- Nahlásit
Zuzana T Jsem tady vedle nakoukla jak se na Mělnicku zaběhl malamut a vzpomněla jsem si, jak jsme dneska byli cvičit, tak dost hluboko v lesích v bývalém voj.prostoru a najednou se kousek od nás objevili dva maliňáci - koukali a nic - my jsme čekali kde se objeví páníčci - nikde nikdo - potom sami utekli - docela blbý pocit - kdyby se šli rvát tak to k autu nestihneme, vůbec nevím co bych dělala.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 22:16
- Nahlásit
Zuzana T
V současnosti mají ještě Charlottky mámu, ale té už je 10 a 12-ti letýho starouška. Chovná fenka jim umřela v únoru na rakovinu. Příští rok si budou nechávat štěně po té segře Charlottky, jak si ji viděla na klubovce. Proto s ní dnesa Jája dělala OVVRky. No a chtějí, abych chovala v pauze já, než jim mimino doroste. Že mi přepošlou zájemce.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 06:56
- Nahlásit
bilksa
Tak to máš dobré s podporou rodné chovky ,ne?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:04
- Nahlásit
Zuzana T
To jo, taky mě přesvědčují, abych do toho šla, že budou mít štěňátka příští rok, a pak tři roky pauzu, tak by mimíškové mohli být u nás.
Jinak všem dobré ráno - mám noční můry kvůli počasí na pátek - chvíli hlásí sluníčko, chvíli déšť...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:23
- Nahlásit
bilksa
Gratulky ) Nj, už se Ti to blíží,viď? Určo bude hezky, i když ty jižní Čechy jsou v tomhle nejistý...ale třeba teď hlásili ,že víkend bude propršený a po kapce ani památky
Vlasta
Jo, tvoje kamarádka fakt koukala,že to taky není nic jednoduchého, chvilku jsme si povídaly A teda Evču P. Dorris pěkně potrápila, jsem je měla za horký favority...
Martin si vypsal všechny WT a tréninky ,který jsou a chystá se fakt zabrat
Za to já asi toho našeho druhýho psa vydědím...!!!Ale nejdřív z něj asi zešedivím ...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 07:42
- Nahlásit
http://garde.rajce.idnes.cz/Greeny_Milovice_15.5.2 010/
tady jsou fotky Greena od Evči Š z Milovic - více jich asi bude mít na stránkách
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:19
- Nahlásit
choco
Eva mi volala, byla trochu naštvaná,protože na tréninku na Dorču Bubeník houknul,když jí chtěl donutit běžet přes roští přímo pro aport a ona si to pamatovala.Na WT dělal házeče,takže se Dorče k němu nechtělo.To jsou ty zaručený metody některých cvičitelů,to co platí na trialového labíka nemusí sedět na goldena.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:39
- Nahlásit
choco
Jj, kamarádka má sice labíky,ale dělá s nimi IPO a taky říkala, že si myslela že je to jednodušší. Ale už volala další kámošce a teď by mě nejraději narvaly na další WT aby se mohly jít obě koukat. Nějak jsem je nepřesvědčila že můžou jít i beze mě.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:41
- Nahlásit
vsem co o vikendu skladali nejake zkousky nebo vystavovali blahopreji
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:57
- Nahlásit
ahoj při pondělku !
Zuzana T : no myslím jako nestranný pozorovatel že feně se zas tak moc dělat nechtělo a nemyslím si že to bylo házečem protože ne u každého aportu/ disciplíny byl stejný házeč ale to je tak nějak u nás už zvykem, svést neúspěch na něco nebo někoho a nezamyslet se nad tím že nemáme některé věci docvičené...
choco tak to je super, že se do toho tak chtějí opřít já musím s faith dotrenovat vodu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
brookbank
Já neříkám,že za vše může jeden házeč,ale,že u jedné disciplíny tady E. pozorovala,že si tu zkušenost s ním zapamatovala.Jinak fena je chvilku po štěňatech,takže na trochu lenosti má nárok.Na WT se šla právě rozhýbat.
|