| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:33
- Nahlásit
Vlasta Přesně, já jsem včera měla chuť nadávat na počasí, - je tu děsná zima a vichr - ale při pohledu na TV a to co se tam děje, jsem rychle zmlkla a uvědomila si, jak se máme dobře a ani o tom někdy nevíme!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:13
- Nahlásit
Taky jsem to na Moravě v tom 97 zažila, máme na Moravě rodinu z mámíný strany a tenkrát jsem byla u babči v Kroměříži ...naštěstí ona bydlela hooodně daleko od řeky,ale když jsme sešli k náměstí tak na druhé straně řeky byla jen voda a akorát tahali někoho mrtvýho z vody....Babči synovec s rodinou i její bráchové byli vytopení...Včera už nám taky volali,že si balí věci, protože Morava stoupá dost rychle a oni bydlí kousek od ní...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:19
- Nahlásit
Nj, to jsou bohužel důsledky nerozumnýho osídlení krajiny, zásahů do koryt řek atd. Já dělalav roce 2002 v hlavním pražským krizovým centru,takže jsem zažila projíždění "mrtvýma" zonama v Karlíně, Libni, když voda opadla,tak jsem byla první civilista,kterej se ocitl v Libni,když jsem si šla zkontrolovat byt - nikde nikdo, jen houkání sirén,všude bahno, scény jak z válečnejch filmů,brrr.
Něco veselejšího - když Karel ráno vstával,tak s ním psiska odmítli jít ven, prej půjdou a panička jim zase zmizí,to tak
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:26
- Nahlásit
jana33
Můj může v Karlíně tenkrát dával dohoromady výtahy a také to přirovnával ke druhé světové.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:34
- Nahlásit
ZuzanaT Ketrin
...Prostě goldík si vybírá terén...
V tomhle směru máme také "problém" co se týče zkoušek. Žufrik si terén také vybírá, do vody jde co nejschůdnější cestou, aby se mohl i vrátit a né tam bezhlavě skočit a pak se nemoct vyškrábat na břeh. Do běžného života je to k nezaplacení! Stejně tak při našem dogtrekkingu i bikëjöringu - je k nezaplacení, když pes vybírá cestu a když neví, tak se zařadí za vás a jde přesně kudy vy.
Ad povodně... zrovna nedávno jsme se o tom doma bavili a vzpomínali, jak jsme tam jezdili v 97 s humanitární pomocí...ještě jsme si říkali, že to by ještě tak k té krizi a sopce chybělo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:03
- Nahlásit
No jo, Greeny ani Kejsi taky neskáčou do vody, oni si tam v klidu vejdou a jsem taky raději - on ten skok je sice velmi efektní, ale může to být nebezpečné. Greeny někdy navíc má tendenci si to rozmýšlet. V neděli na výcviku jsme mu házeli dumíky z druhé strany rybníka - tak pro dumíka šel po vodě i když to bylo daleko, ale zpátky si vylezl na nejbližší břeh a vrátil se po souši... a to jsme tam byli poprvé, ale očíhnul si to pěkně...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:05
- Nahlásit
taky mam povodne z prvni ruky,je to hruza,rodice mam v Českem Těšíne,tak mi hlasi co a jak,vcera jsem dokonce videla v tv rozhovor s babcou,dokonce jsem se docetla ze snad v Beskydech je i snih...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:10
- Nahlásit
Vlasta
Moje obě holky do vody skáčou, ale teď jsem byla se Charlottkou před těma veverkama cvičit a skočila mi do vody a narazila se na kůl. Pak už se tam samozřejmě bála, tak jsem měla strach, jak to bude vypadat na zkouškách, ale v pohodě. Sice nebyl skok, ale do vody šla bez problémů.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit
bilksa No právě proto jsem raději, že tam ani jeden můj pes neskáče - ono i na známém místě se může přes noc objevit něco co tam dříve nebylo - mě úplně stačí blbé rybářské vlasce a háčky, co rybáři "ohleduplně" nechávají spolu s bordelem jako plast.lahve, plechovky a pytlíky od svačiny na břehu.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 06:56
- Nahlásit
Tak táta se včera večer vrátil z Moravy a říkal,že to akorát v médiích pěkně nafukují...V Troubkách sice voda je,ale není to tak,že by je spláchla nějaká záplavová vlna a nadělala škod jako tomu bylo před tím...že se tam voda vylila a je tam od 20 cm do 1m vody tojo,ale baráky všechny stojí a je to chyba těch,co za těch 13 let nebyli schopný nic udělat,aby se to nestalo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 07:01
- Nahlásit
Na Lysé hoře napadlo 0.5 m sněhu!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 07:04
- Nahlásit
No a včera na Lomnnickém štítě prý 170cm - taky sněhu!!!!
Moje kámoška měla pravdu, už 30 let říká že svět se v prdel obrací - a už je to tady!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 07:08
- Nahlásit
Zuzana TVlasta No kosa je děsná. Jestli to takhle půjde dál, zamrzne nám rybník a Cora bude naštvaná
choco Jestli to není tak zlý, jak to vypadá v TV tak jedině dobře, a média aspoň mají jiné téma než Paroubka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 07:09
- Nahlásit
Na RS už jsou výsledky WT Milovice - tedy ta poslední disciplína mě fakt stála hodně bodů....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Včera jsem potkala majitele našeho Arkina,tak mi zvesela vyprávěl,jak vylítli ihned na první disiplíně,což nevím ,co bylo,ale určitě něco s klidy na stanovišti.Arkínek je schíza,takže jistě zvesela vyrazil vpřed! .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:44
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem si na tebe vzpomněla, někdo tam totiž o tom veselém Arkinovi něco říkal - já v rámci prevence mého nervového kolapsu jsem jela až na odpoledne, takže E jsem vůbec neviděla - ale já si zaboha nemůžu vzpomenout co. Ale když se podíváš na E tak všichni vylítli na první disciplíně - třeba nám Broockbank napíše co to bylo? Ale když vidím, že za tu poslední mám 10 bodů tak byli fakt hodní - za to, co jsme tam předvedli jsem čekala max. 5 bodů.
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit
no už jsem tady ahoj všem !
na výsledky jsem ted koukala...z toho co jsem měla strach body super a na silné disciplíně - dohledávka - taková ztráta
jinak Arkina si pamatuju dobře veselý pejsek
v E byly disciplíny :
1/ dvojitý marking - 2 psi vedle sebe a posílají se křížem....čili klidy, pamět a práce u nohy
2/ marking s rušením - marking a vudce si odhodil sám dumy pro který si šel a vyslal pak psa na marking
3/ dvojitý marking - nebylo by to těžké kdyby pes neseděl pod kopečkem v díře nevýhoda malých psů, mi to měly jak dvojitý blind faith možná viděla jeden někde ve vzduchu...
4/ dohledávka - 2 dumy z 5 nebo 4 ted nevím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:57
- Nahlásit
Vlasta
On je nervák,stále veselý blázen a už se to asi nikdy nenaučí,zůstat v klidu.Páneček s ním zápasí i na vodítku.Ale zase musím před Petrem smeknout,že ač byl úplný začátečník tak nehodil za těch 5 let flintu do žita,chodí cvičit,jezdí na tábory a snaží se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:02
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je jasné, že musel mít problémy s klidy na těch prvních dvou disciplínách. My jsme klidy trénovali odmalička při krmení a stejně loni mi Greeny vystřelil na poslední disciplíně a potom měl období, že naopak vyrazil až na druhý povel, první jakoby neslyšel. A je fakt lepší když s tím psem něco dělá než aby to vzdal.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:05 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No akorát je to má " kovářova kobyla",přesto,že bydlíme kousíček od sebe,tak ho za celý rok nedostanu na stůl,abych ho ostříhala.To vždycky až v Albeři,tam mi neunikne - ale zase mám puchýře od nůžek,nůžky ztupený a propocený triko .
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:32
- Nahlásit
Vlasti,to jsem byla já,co tam o té veselé dvojici něco říkala Hafan si jel podle sebe, ale tak hlavně,že je to baví a pán to bral taky s úsměvem...paní rozhodčí jim říkala,že jsou jako její pes a její manžel
Ale já mlčím, včera jsme si byli zacvičit malinko a i Andyho jsem krapte potrápila a naše navádění je opravdu vtip dne Tak pak dostal pigáro - vzteklinu na tři roky plus ten zbytek, nějaké homeopatikum na zmírnění reakce a když paní doktorka řekla,že zase stačí přijít zase až za rok,tak jsem se jen pousmála, že kéž by
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:35
- Nahlásit
choco
Tak teď si to vybavuju, to spojení že to bylo jako její manžel a její pes - ale stejně bych nevěděla že jsi to byla Ty. Hele já jsem v tom stresu zapomněla i na červenou hlavu a seznámení - takže na to co kdo říkal si taky nepamatuju - jsem hrozná..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit
Zuzana T
Tak každou chvíli čekám na nového návštěvníka - Zuzko hádej kdo to bude???
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit
Ahoj, zdravím všechny retrívráře.
Zuzana T
Ahoj Zuzi, prosím včera jsi mi říkala o nějakých vitamínech na srst, které jsou dobré v kombinaci s lososovým olejem. Samozřejmě než jsem dojela domů, tak už mi to vypadlo.
Jinak moc děkuju za ostříhání, doma byly holky pochváleny, že jim to sluší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:39
- Nahlásit
EvkaS
Ahooooj!!!! Vítej!!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit
EvkaS
Já vím,já vím
Vlasta
Počkej ty si nepamatuješ,jak jsem se Ti šla představit? No totok, já myslela,že se svou plápolající hlavou budu nezapomenutelná
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:42
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj, ahoj ahoj
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
EvkaS
No čau,konečně jses přidala .Tedy není to z mé hlavy,mám to od jedné chovatelky,který si se srstí svých pejsků hodně vyhraje ale je to Lososový olej v kombinaci s Phytovet Top Shine.
Jak vypadají ty postoje? Lara se povedla s Boci si tak úplně jistá nejsem.Udělaly jsme blbost,že jsem vzala své čuby ven,byla moc roztěkaná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
choco
Ne nezapoměla, že jsme se seznámily to ne, ale to že jsme byli domluvené odsud, že se budeme poznávat podle červené hlavy - neboj, teď už budu vědět!!!!!!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
a kdo,já netuším,že by střihačka s novým vynálezem?
|