Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
brookbank
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit

Zuzana T
ano, já vím, znám je z loveckých zkoušek... u jedné disciplíny bylo vidět že šla fena obloukem, udělalo to ale více psů a nemyslím že to je tou konkrétní osobou, ale tím, že pes není zvyklý na takové situace, může se stát u psu co netrenují mezi jinými lidmi atd... někteří psi se naopak chodí na házeče nejprve podívat a nebo ještě líp vyštěkat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:25
- Nahlásit

brookbank
Ty jsi tam byla,tak to vidíš líp,já jen co jsme se o tom bavili s E.Vůbec o tom jít někam přímo dělá většině goldenů problém,zvláště,když už jsou zkušenější.Prostě goldík si vybírá terén.Já to vidím na mladé čubě,tedy teď né,už má velké břicho,tak jí neprudím.Ale když byla mladičká,tak běžela ochotně sem tam i přes roští,dneska,pokud je jiná cesta,volí tu snadnější..Nemám proti vám velké zkušenosti a z WT minimální,ale i z honů na které chodím je patrná jiná práce labíka a goldena.

brookbank
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:32
- Nahlásit

Zuzana T
to určitě, labíci jsou podle mě buldozéři, goldeni elegáni a showmeni ale zas pes od psa...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit

brookbank
JJ,každý má to svoje,že.
Zase teda musím říct,že proti výčtu zničených věcí labíčkama majitelů z tohoto pokecu,máme my s godíkama větší pohodu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit

Zuzana Tbrookbank mno nevím, ale považuju spíš za výhodu, když pes taky trochu vyhodnocuje terén a dle toho se chová, ono sice může vypadat efektně když cestou pro aport proletí trnkovým nebo šípkovým keřem, ale... atakdál. Kdo znáte terény u Pergoly a to vysoké borůvčí tam, kde se tahají vlečky, už nevím v kterém to bylo roce a jestli na všestrankách anebo na ZPR, tam se Bresta z vlečky vrátila oklikou normálně po cestě, králíci byli velcí a těžcí a správně usoudila, že než by se s ním táhla tím borůvčím, takhle to bude rychlejší. A rozhodčí ji pochválili, že je chytrá - jenže to bylo za starých řádů, dnes by to asi naopak bylo za stržené body za čas. No ale já už po zk.moc nechodím, tak tomu nerozumím a spíš se na to teď koukám z hlediska pohybu psa ve VHT, kde je životně důležité aby se nikam slepě nehnal

Jinak gratuluji všem úspěšným na WT i jinde!

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit

Zuzana T
Já si na zničené věci nemůžu taky stěžovat Ale to bude tím,že to není žádný labradoří hyper Zato te´d mi přidává na šedinách pacholek jeden.

Jj, na té poslední disciplníě bylo vidět,že ho hooodně obešla,ale mě spíš překvapila u té druhé disciplíny, že dalo Evče hooodně zabrat než ji dostala na správné místo ,kde byl aport....ale je fakt, že je po štěndech a zase se rozjíždí a že tomu i to bubu mohlo napomoct.

brookbank
Nooo to oni vodu taky musí nacvičit....páč Ellie má hrozně milý zvyk, když je natěšená do vody a to je vždycky víc než dost,tak vyleze a hurááá do vytírání kožichu...)) Takže o další pěkné číslo je postaráno

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit

Ketrin
No já jsem ze stejné staré školy a dělá mi problémy to vidět moderně asi i proto,že sama vyhledávám cesty nejmenšího odporu,takže budu asi na nový sport WT trochu těžkopádná.
Nechám se překvapit na podzim,jak nám to s mladou půjde v terénu.
Zatím trnu,co se nám narodí - má už tak velké břicho a to je do porodu 22 dní!! Naštěstí se konečně mi podařilo sehnat kuchařku,takže si v červnu můžu vzít dovolenou a nenechám tady své holky ve štychu.

brookbank
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:20
- Nahlásit

choco
no já jsem až záhy pochopila proč se mi Faith u té dohledávky na jednom místě začuchala více než je zdrávo takže ty vaše čísla prosím příště až po nás :-p

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:38
- Nahlásit

brookbank
že by parfém?

brookbank
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:39
- Nahlásit

Zuzana T
kdyby jen parfém

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:44
- Nahlásit

Ahoj všem, už mi jdou navyspáním oči šejdrem, každou chvíli se rozkvičí nějaké ztracené štěňátko, takže jen stručné zpravodajství: Bailinka statečně kojí a stará se, štěňátka statečně dlabou a tloustnou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit

brookbank
tak alespoň v téhle zálibě jsou si LR a GR rovni

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:47
- Nahlásit

Petra Bailie
Už jsem jukala k tobě na stránky - jsou pěkní a derou se o život - ti se ve světě neztratí!A ta barvička!
Však se snažím všechny víkendy naspat co se dá - za tři týdny na tom budu stejně.

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 12:04
- Nahlásit

Petra Bailie
Taky slintám nad těma barvama,krásný ...

Zuzana T
No Eli při poslední dohledávce , už nesla druhý aportík a anjednou se kousek od nás zastavila, přidřepla a s dummíkem pořád v držce se vysrandila a pak donesla - možná proto ta volba rozhodčích

brookbank
Se nedivím,že to Faith zaujalo,jde hledat dummíka a najde hovno

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 12:25
- Nahlásit

choco
,nojo psi předsudky netrpí,no,když musí,tak musí....

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 18:59
- Nahlásit

Ahoj, ještě jsem všechno nečetla,takže všem zkouškujícím gratuluju k úspěchům. Já jsem měla taky zkouškový víkend,leč úplně nepsí

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:26
- Nahlásit

Teda to Konopiště mě překvapilo, v mladých je nás v neděli osm,to je stejně jako v Lt.A v sobotu jich tam není o moc víc. Zato zlaťáci jsou nářez

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit

jana33
a jak jsi dopadla?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:54
- Nahlásit

Zuzana T
Dobře,dvě zkoušky za jedna a zápočet zvlášť sociologie potěší

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit

jana33
Hujere!!!gratuluji

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:28
- Nahlásit

Zuzana T
Aneb jak říká Karel,ty si tu školu vůbec neužiješ,když všechno děláš za jedna a na první pokus díky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit

Na moje kamarády co mají koně na Moravě se řítí voda, jsou skoro na soutoku Moravy a Bečvy. Jejich známí už k nim dovezli koně od Přerova, po lesích prý už teď stojí voda a je tam spousta utopených zvířat. A pršet má pořád, koukala jsem na TN a je to hrůza.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit

Vlasta
Je to děsný. Vím,jak vyprávěli myslivci od nás,co mrtvé zvěře bylo po povodních v roce 2002 - jezdili pomáhat k Labi i k Ohři a prý to bylo šílený

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit

Vlasta
No to je,ta Morava to schytává každý rok,to je děsné.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 07:13
- Nahlásit

Dobré ráno, tak už je to tady, Troubky jsou pod vodou a moji kamarádi jsou cca 3 km - vzduchem - odtamtud. V 97 je zachránila trať od nejhoršího - koleje jsou jsou vedené na kopečku a normálně udrželi celou masu vody.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 07:37
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je hrozné,kam dají ty koně?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 07:46
- Nahlásit

Zuzana T
Mají celkem výhodu, že stáj je postavena na mírném kopečku, který normálně ani není vidět - ani v 97 nebyla stáj zaplavená, kolem ohrady jo. Právě si k nim spíše ostatní vozí svoje koně. Já jsem tam v tom 97 byla zrovna na dovolené a jezdili jsme se na koních dívat do lesa jak ta trať která vede asi 500m od stáje chrání - na straně od Troubek bylo jedno velké jezero a hladina končila pár centimetrů od kolejí - a na naší straně byla sice voda, ale koním tak po kolena - na druhé staně jí bylo tak 2 metry - docela děsný pohled - a pocit, kdyby se ta trať působící jako hráz protrhla.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 07:50
- Nahlásit

Vlasta
No fuj,a ještě je k tomu taková děsná zima.Nedokážu si představit,co ti lidé v Troubkách zažívají.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:15
- Nahlásit

Dobré ráno!!

Michal má v Tovačově babičku, tak to máme z první ruky. Je to hrůza, ty lidi jsou fakt chudáci. Pamatuju si na povodně tady u nás, dodneška mám staženej žaludek, když si na to vzpomenu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:53
- Nahlásit

bilksa
Jo tomu věřím, taky jsem to ne té MOravě viděla ve skutečnosti a je to úplně jiné naž se na to dívat z gauče v televizi.
Včera když jsem mluvila s kamarádkou tak jsem si uvědomila jak jsou bezvýznamné zkoušky a výsledek výstavy v LTM oproti jejich starostem.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání