Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:44
- Nahlásit

brookbank Hele já už se teď připravuju na všechno - tedy spíše to horší - a pak už budu jenom příjemně překvapená
Tak to je super, to bude hojná účast a nevymyslí moc disciplín

brookbank
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 20:02
- Nahlásit

Vlasta
no zas bych tak moc nejásala uvidíme, já to beru jako trenink...máme problém se spoustou lidí a psu a tak, tak se potřebuje trochu otrkat.... a když se to povede tak jen plus pro nás

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 20:39
- Nahlásit

brookbank
Jako se nesoustředí nebo se bojí nebo co?
Vlasta
Už jsou rozpisy kruhů do Lt a zááávidím vám,máte vlastní kruh,před náma jsou zase všichni ostatní retrívři.To pošlu páníčka domů,aby se neukousal nudou

brookbank
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 20:52
- Nahlásit

jana33
je si nejistá....zkrátka její výkon a hlavně rychlost klesne tak o 50% než když je jen se mnou nebo s pár lidma...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit

brookbank
Aha,a to měla od začátku?Nojo,tak to chce fakt jedině trénovat,trénovat a ono se to poddá

brookbank
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit

jana33
já vím co s tím a i vím kde je chyba poddá se to určitě

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 21:15
- Nahlásit

brookbank
Tak to je dobře Co Q,je to lepší?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 07:19
- Nahlásit

jana33
jdu mrknou na rozpisy - včera jsem je hledala bo už přišel vstupák a nebyly tam....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 07:27
- Nahlásit

Tak to je hustý - jsme ve třídě dva psy! Kámoška jede s maliňačkou a jsou 4! Tak když jsem jí to volala tak byla na mrtvici - exteriérovou maliňačku si pořizovala že jich je málo
Te ď mě tak napadlo, jestli ve dvou psech dostanu VD tak to bude mazec.......

brookbank
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 07:53
- Nahlásit

jana33
jj je to lepší konečně se oba vyspíme až na ty haldy chlupů co pořád padají, z toho mě fakt za chvíli mrskne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:06
- Nahlásit

Vlasta
No nechci tě otrávit,ale podle mě seznam vystavujích ani nebude.Někde to nedělají.
Jinak u nás se kyne a kyne a stále je velkký zájem o fenky - kdybych jich měla dvacet,tak je udám.Už to vidím,že budeme mít samé kluky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:29
- Nahlásit

Zuzana T
No jo, stejně když to budu vědět dopředu kdo je ten druhý tak to nezměním ať je krásný nebo ne - tak se hned poběžím podívat pravdě do očí do katalogu až budu na výstavišti.
Nemaluj čerta na zeď, nebudeš mít samé kluky, škoda že u psů taky neurčují pohlaví jako u lidí ještě před porodem co? Už by jsi to mohla mít rozdělené

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:35
- Nahlásit

Vlasta
No to by bylo hodně obtížné,když jsou tam všichni v jednom chumlu.Ale pohlaví určuje vždy samec,takže jakmile bude moc kluků - stěhují se do Bítýšky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit

Dobré ráno všem!!
Dneska mám ve škole děkanský volno, tak jdu pro změnu promazávat cukroví...
Zuzana T
Zuzi neboj, určitě holky budou. Já pořád řeším, co my se Charlottkou - štěňátka bych chtěla, ale bojím se, že bude nadělení a já je neudám. No ještě je čas, tak uvidíme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:05 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Teď seustřeď na veselku!Neboj pěkný taťka se pro Ch.najde,napadá mi jich hnedka několik;-Tak zzatím mám dojem,že je GR nedostatek soudě podle toho,kolik mi píše zájemců.V inzercích jsou hlavně FCR a LR,uvidíme v létě,kolik a co se narodí z plánovaných vrhů.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit

Zuzana T
není to divný že by byl nedostatek GR? Mě připadá že jsou všude. Ale zase jsem taky slyšela že štěňat flatů jsou mraky a nemůžou prodat. Výcvikářka říkala, že kdyby neexistovali trialoví labroši, že by šla do flatů, že moc pěkně pracují.

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:54
- Nahlásit

Zuzana T
akmile bude moc kluků - stěhují se do Bítýšky
Tak to tam budou mít veselo! Že bych tam něco přidal i já?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit

Vlasta
Flatů je hodně už od zimy,labroši jsou teď a goldeni si dali na čas a teprve se rodí.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit

Vlasta
No,nás je v mladejch osm a máme tam klubovou vítězku mladejch z Budějovic. Ale fakt mě štve,že nás spojili s ostatníma retrívrošema a budeme tam trčet do odpoledne fakt vopruz

Jj flatíků je opravdu všude plno. Jak že pohlaví určuje pes,to je snad půl napůl,ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit

jana33
JJ, my budeme rychle, docela mě překvapilo že je psů v GR fakt málo. No jsem zvědavá, každopádně budu nejhůře druhá - doufám, že ne z VD, to by byla potupa

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:20
- Nahlásit

Zuzana T
Mira A
To aby začali v Bitýšce ztloukat boudičky
Ale to by jste jim neudělali, oni si noví majitelé uvědomí, že psů je méně na výstavách a vyměknou.....možná.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:20
- Nahlásit

Je fakt, že flatíků je hrozně moc. Zvlášť kluci zůstávají u chovatelů. No než dát štěně bůh ví komu, taky bych si ho nechala.

Zuzana T
Taky na tebe, Zuzi spolehám jako na vrchního poradce. To máš radost, co??

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:30
- Nahlásit

Vlasta
Hele psů labradorů je taky docela málo,jen těch čubinek je zas hafo,jak jinak,že Tak doufám,že si nás tam někde najdeš a přijdeš se pochlubit

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:32
- Nahlásit

Vlasta
vyměknou.....možná...
Mluvis o sobe ?

bilksa
jj bude mit radost, ma ted hodne prace...se mnou

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:38
- Nahlásit

Tak kdyby to jeste nekdo nevedel, jako ze uz to vi vsichni
tak je to Call me Stella Rusty Love, ze .... u mistra

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:41
- Nahlásit

Mira A
Akorát má mistr trošku bordel v tom,proč má čuba jméno od C asi mu udělala Radka špatnou přednášku

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit

jana33
ja bych to videl spis na redaktora, byvaj to pekny paka. Nekdy se ty jejich vytvory nedaji cist. asi tam nemelo byt ze je treti z vrhu, ale z tretiho vrhu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:50
- Nahlásit

bilksa
Poradce nejsem,na to nemám dost zkušeností,ale co vím,ráda ti řeknu.
jana33
jj je to tak,fena má chromozomy XX ale pes XY,takže ON za to může!

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:52
- Nahlásit

Zuzana T
Jo takhle to myslíš jenom aby ty fenkový Xka psiskový ypsilony neumořily

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:26
- Nahlásit

Zuzana T Hmmm takže když vám feny zabřeznou skrzevá neposkvrněné početí, tak budete mít samé fenky?

jana33aby ty fenkový Xka psiskový ypsilony neumořilyv našem C -čkovým vrhu to tak bylo doslova
Call me Stella Rusty Love, ze .... u mistra šmarjáá jestlipak bude mistr cvičit v Albeři?!

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání